NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Lehet szűk látókörű vagyok, de amikor először megütnek valakit vagy üssön vissza vagy lépjen le. Goodell meg majd takarózik a "nem volt rendőrségi ügy, nincs itt semmi látnivaló" kifogással. Hányinger ahogy a dolgok mennek a liga körül!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Így a 7. hét elején gondoltam poénból összerakok egy 53-as rostert az IR-re került játékosokból.QB: Teddy Bridgewater, Robert Griffin III, Jacoby Brissett (3)
RB: Adrian Peterson, Eddie Lacy, Danny Woodhead, Chris Johnson, Charles Sims (8)
WR: Keenan Allen, Eric Decker, Sammie Watkins, Stevie Johnson, Vincent Jackson (13)
TE: Benjamin Watson, Brandon Pettigrew, Michael Hoomanawanui (16)
OL: Matt Kalil, Joel Bitonio, Kory Lichtensteiger, Evan Mathis, Andre Smith, Ryan Harris, La'el Collins, Chance Warmack, Nick Martin (25)
DE: J.J. Watt, Allen Bailey, Mario Edwards, Desmond Bryant, Sheldon Rankins (30)
NT: Ian Williams, Andrew Billings, Earl Mitchell (33)
OLB: Justin Houston, Bud Dupree, George Johnson, Nate Orchard (37)
ILB: Navorro Bowman, Manti Te'o, Sean Weatherspoon, Reggie Ragland (41)
CB: Jason Verrett, Sam Shields, Kevin Johnson, P.J. Williams, William Jackson (46)
S: Reshad Jones, Tyvon Branch, David Bruton, DeAngelo Hall (50)
LS: Jimmy Landes (51)
K: Ka'imi Fairbairn (52)
P: Punters are not people, 1 sincs IR-en.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azt hiszem az utóbbi évek bebizonyították, hogy konkrétan gyilkosságot kell elkövetni ahhoz, hogy egy játékos végérvényesen kiírja magát a ligából. Az állatkínzóknak, gyerek- és nőbántalmazóknak valamint különféle visszaeső köztörvényeseknek van visszatérés. Ezen persze fel lehet háborodni, de pénz beszél, kutya ugat, karaván halad, Goodell bólogat.a gyilkosság se feltétlen probléma, csak videó ne legyen róla, mert azt már nehéz kimagyarázni
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Azt hiszem az utóbbi évek bebizonyították, hogy konkrétan gyilkosságot kell elkövetni ahhoz, hogy egy játékos végérvényesen kiírja magát a ligából. Az állatkínzóknak, gyerek- és nőbántalmazóknak valamint különféle visszaeső köztörvényeseknek van visszatérés. Ezen persze fel lehet háborodni, de pénz beszél, kutya ugat, karaván halad, Goodell bólogat.
több mint 9 éve
mondjuk Mara is elég képmutató, a Rice ügynél persze megmondja frankó pr szövegetEzzel mentegeti magát:
pbs.twimg.com/media/CvONpXaWcAAhA7r.jpg
most (és az újraigazolásánál) valamiért nem volt olyan fontos ez a történet, nyugodtan adtak neki fizut és még most is a klub alkalmazottja ez az emberi hulladék
ZERO_L
"He admitted to us he'd abused his wife in the past. What's a little unclear is the extent of that."
Bazdmeg, meg kellett volna akkor kérdezni. Például az NFL biztonsági szolgálatát, ők mentették ki az asszonyt a ProBowl alatt a szállodájukból és költöztették titkos(!) helyre.
De akár az áldozatot magát is megkérdezhette volna. Mondjuk, kellemetlen dolog szembesülni azzal, hogy a kiváló rúgónk agyba-főbe veri a feleségét, még akkor is, amikor terhes a gyermekükkel.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
mondjuk Mara is elég képmutató, a Rice ügynél persze megmondja frankó pr szöveget pbs.twimg.com/media/CvONpXaWcAAhA7r.jpg
most (és az újraigazolásánál) valamiért nem volt olyan fontos ez a történet, nyugodtan adtak neki fizut és még most is a klub alkalmazottja ez az emberi hulladék

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ja, tökre mindegy, van néhány random dolog, amit nagyon nyomnak, néhányat meg nagyon szépen besöpörnek a szőnyeg alá

több mint 9 éve
vagy mekkora a hajaegyre szánalmasabb ahogy az NFL intézi ezeket az ügyeket...Természetesen véletlen egybeesés, hogy kinek milyen a bőrszíne.
twitter.com/MatthewKick/status/789135806577438720
ZERO_L
Jakehomer
több mint 9 éve
egyre szánalmasabb ahogy az NFL intézi ezeket az ügyeket...Természetesen véletlen egybeesés, hogy kinek milyen a bőrszíne.
twitter.com/MatthewKick/status/789135806577438720
ZERO_L
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
egyre szánalmasabb ahogy az NFL intézi ezeket az ügyeket...twitter.com/MatthewKick/status/789135806577438720

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Végre egy pozitív lista, amiben első a Jags. 😊 deadspin.com/nfl-owners-id-party-with-ranked-1787970784
A 32.-33. helyezetteket különösen ajánlom mindenki figyelmébe. 😊 😊 😊
több mint 9 éve
twitter.com/JasonLisk/status/788746478474829824

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem értem mi ezen a meglepő. Ha Watt nem sérül meg már előre elkészítették volna a gyűrűket...www.nfl.com/playoffs/playoff-picture?campaign=fb-nf-sf39043937-sf39043937ja, az nfl.com balfasz, wikin második kiemelt a texans 😀
változtattak a kiemelésekről amiről lemaradtam,vagy elkurta az nfl.com?
(texans 6.helye)
braxa88
en.wikipedia.org/wiki/2016_NFL_season#Conference
Löfli
több mint 9 éve
www.nfl.com/playoffs/playoff-picture?campaign=fb-nf-sf39043937-sf39043937ja, az nfl.com balfasz, wikin második kiemelt a texans 😀
változtattak a kiemelésekről amiről lemaradtam,vagy elkurta az nfl.com?
(texans 6.helye)
braxa88
en.wikipedia.org/wiki/2016_NFL_season#Conference

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
www.nfl.com/playoffs/playoff-picture?campaign=fb-nf-sf39043937-sf39043937változtattak a kiemelésekről amiről lemaradtam,vagy elkurta az nfl.com?
(texans 6.helye)
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
mmqb.si.com/mmqb/2016/10/05/nfl-peter-king-inside-colts-scouting-session
több mint 9 éve
Életkép Dallasból:

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Igen, de ahogy láthatod, ebben a 96-os statok vannak benne, még a 97-es szezon elé gyártották 😊Mindenesetre kár, hogy pár éven belül eltűnnek a hasonló könyvek. Úgyis ott a net.
Wyatt
több mint 9 éve
As player:Jaja 😊Ha valaki véletlenül nem nézne Pats-topicot 😀Az ott Kevin Greene?
milyen műkincset talál az ember a költözésnél 😀Wyatt
gaben
Wyatt
Los Angeles Rams (1985–1992)
Pittsburgh Steelers (1993–1995)
Carolina Panthers (1996)
San Francisco 49ers (1997) 😀
Carolina Panthers (1998–1999)
több mint 9 éve
Jaja 😊Ha valaki véletlenül nem nézne Pats-topicot 😀Az ott Kevin Greene?
milyen műkincset talál az ember a költözésnél 😀Wyatt
gaben