NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
Rynald
247
Nem, de mondjuk jó lenne, ha az NFL besegítene a NASA-nak az űrkutatásban például, hogy minél előbb kiderüljön, egyedül vagyunk-e a világegyetemben, meg hogy hamar fel tudjuk fedezni a többi bolygót is, mert akkor viszont lehetne bolygók közötti NFL-ligát is indítani majd, meg a világbajnokság mellett lehetne Bolygó bajnokság is, utána univerzum-bajnokság, naprendszer-bajnokság.Rafinált marketing húzás lenne az NFL részéről, ha ilyen célok miatt beszállna a NASA költségvetésébe
Egy Föld-Márklár rangadó például milliárdokat vonzana.Stez
több mint 9 éve
Nem, de mondjuk jó lenne, ha az NFL besegítene a NASA-nak az űrkutatásban például, hogy minél előbb kiderüljön, egyedül vagyunk-e a világegyetemben, meg hogy hamar fel tudjuk fedezni a többi bolygót is, mert akkor viszont lehetne bolygók közötti NFL-ligát is indítani majd, meg a világbajnokság mellett lehetne Bolygó-bajnokság is, utána univerzum-bajnokság, naprendszer-bajnokság.Egy Föld-Márklár rangadó például milliárdokat vonzana.
több mint 9 éve
Rynald
247
Számomra a világ alapból a Földre, a bolygónkra vonatkozik. Ebben az űr ás az univerzum már nincs benne. Ergó a Mars bajnoka is nevezhetné magát világbajnoknak, illetve lehet univerzum-bajnok is. 😀StezElég amatőr ez a Goodell, hogy Londonban és Los Angelesben gondolkozik, pedig egy pár franchise a többi bolygón sokkal nagyobb piacot mozgatna meg
több mint 9 éve
Számomra a világ alapból a Földre, a bolygónkra vonatkozik. Ebben az űr ás az univerzum már nincs benne. Ergó a Mars bajnoka is nevezhetné magát világbajnoknak, illetve lehet univerzum-bajnok is. 😀
több mint 9 éve
Rynald
247
És ha kedvük van, elszívják a játékosok skilljeit mint a Space JambenAz NFL-NBA bajnoka (többi major ligában nem tudom, bár hokiban szerintem nem) milyen jogon hívja magát világbajnoknak? 😀RynaldLehet a Marson 4 méteres 300 kilós vadállatok nyomják?gaben
több mint 9 éve
Az NFL-NBA bajnoka (többi major ligában nem tudom, bár hokiban szerintem nem) milyen jogon hívja magát világbajnoknak? 😀RynaldLehet a Marson 4 méteres 300 kilós vadállatok nyomják?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Rynald
247
Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüketRynaldez nem elvi kérdés, ez szimplán hülyeség (no offense)
rendben hogy offseason van, de azért C'MON MAN!ZERO_L
Viccet félre téve nyilván az NFL és az NBA (főleg az előbbi) messze a világ legerősebb bajnoksága saját sportágában, de az én olvasatomban mindkettő győztese az USA bajnoka legfeljebb, nem pedig a világé
több mint 9 éve
Rynald
247
Hiszed, vagy sem gondoltam rá hogy a Cowbellst írom, egészen addig, míg meg nem láttam a multkori Wolves jegyet az asztalon 😀Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüketRynaldFőleg mert a Wolves nem lett bajnok legutóbbHöri
több mint 9 éve
Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüketRynaldFőleg mert a Wolves nem lett bajnok legutóbb
több mint 9 éve
Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüketRynaldez nem elvi kérdés, ez szimplán hülyeség (no offense)
rendben hogy offseason van, de azért C'MON MAN!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Rynald
247
Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüket
több mint 9 éve
Tényleg milyen jogon? Az elég világmindenség bajnokának? 2 Alien simán szétszedi a Seahawks-defenset is.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Az NFL-NBA bajnoka (többi major ligában nem tudom, bár hokiban szerintem nem) milyen jogon hívja magát világbajnoknak? 😀Rynaldalanyi
több mint 9 éve
Rynald
247
Az NFL-NBA bajnoka (többi major ligában nem tudom, bár hokiban szerintem nem) milyen jogon hívja magát világbajnoknak? 😀
több mint 9 éve
Seedekre nézted. 😀Lehet ilyet mondani a digitális világban, hogy rongyosra néztem?DemecsMik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?DemecsPatriots - SeahawksHöri
Jax–Titanst.Stez+1
több mint 9 éve
Mik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?DemecsBármelyik NCAA derbi! - #jj - 😛
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Demecs
645
Lehet ilyet mondani a digitális világban, hogy rongyosra néztem?Mik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?DemecsPatriots - SeahawksHöri
több mint 9 éve
Mik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?DemecsPatriots - Seahawks
több mint 9 éve
Mik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?Demecswww.nfl.com/labs/rr/top20games2014/game/main
www.sbnation.com/college-football/2015/1/20/7852433/top-100-college-football-games-of-2014
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
deyell
11 702
Mik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?DemecsRaiders - Chiefs TNF
choose life
több mint 9 éve
ozibozi
17 184
It's Remarkably Easy To Beat NFL Drug TestingAaron Hernandez smoked a lot of weed. Like, a ton of it, and all the time. And yet the NFL never caught on.
deadspin.com/its-remarkably-easy-to-beat-nfl-drug-testing-1695935246?utm_campaign=socialflow_deadspin_facebook&utm_source=deadspin_facebook&utm_medium=socialflow