NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 9 éve
Rynald Indianapolis Colts 247
Nem, de mondjuk jó lenne, ha az NFL besegítene a NASA-nak az űrkutatásban például, hogy minél előbb kiderüljön, egyedül vagyunk-e a világegyetemben, meg hogy hamar fel tudjuk fedezni a többi bolygót is, mert akkor viszont lehetne bolygók közötti NFL-ligát is indítani majd, meg a világbajnokság mellett lehetne Bolygó bajnokság is, utána univerzum-bajnokság, naprendszer-bajnokság.

Egy Föld-Márklár rangadó például milliárdokat vonzana.Stez
Rafinált marketing húzás lenne az NFL részéről, ha ilyen célok miatt beszállna a NASA költségvetésébe
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem, de mondjuk jó lenne, ha az NFL besegítene a NASA-nak az űrkutatásban például, hogy minél előbb kiderüljön, egyedül vagyunk-e a világegyetemben, meg hogy hamar fel tudjuk fedezni a többi bolygót is, mert akkor viszont lehetne bolygók közötti NFL-ligát is indítani majd, meg a világbajnokság mellett lehetne Bolygó-bajnokság is, utána univerzum-bajnokság, naprendszer-bajnokság.

Egy Föld-Márklár rangadó például milliárdokat vonzana.

több mint 9 éve
Számomra a világ alapból a Földre, a bolygónkra vonatkozik. Ebben az űr ás az univerzum már nincs benne. Ergó a Mars bajnoka is nevezhetné magát világbajnoknak, illetve lehet univerzum-bajnok is. 😀Stez
Elég amatőr ez a Goodell, hogy Londonban és Los Angelesben gondolkozik, pedig egy pár franchise a többi bolygón sokkal nagyobb piacot mozgatna meg
több mint 9 éve
Számomra a világ alapból a Földre, a bolygónkra vonatkozik. Ebben az űr ás az univerzum már nincs benne. Ergó a Mars bajnoka is nevezhetné magát világbajnoknak, illetve lehet univerzum-bajnok is. 😀

több mint 9 éve
Az NFL-NBA bajnoka (többi major ligában nem tudom, bár hokiban szerintem nem) milyen jogon hívja magát világbajnoknak? 😀Rynald
Lehet a Marson 4 méteres 300 kilós vadállatok nyomják?gaben
És ha kedvük van, elszívják a játékosok skilljeit mint a Space Jamben
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Az NFL-NBA bajnoka (többi major ligában nem tudom, bár hokiban szerintem nem) milyen jogon hívja magát világbajnoknak? 😀Rynald
Lehet a Marson 4 méteres 300 kilós vadállatok nyomják?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüketRynald
ez nem elvi kérdés, ez szimplán hülyeség (no offense)

rendben hogy offseason van, de azért C'MON MAN!ZERO_L

Viccet félre téve nyilván az NFL és az NBA (főleg az előbbi) messze a világ legerősebb bajnoksága saját sportágában, de az én olvasatomban mindkettő győztese az USA bajnoka legfeljebb, nem pedig a világé
több mint 9 éve
Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüketRynald
Főleg mert a Wolves nem lett bajnok legutóbbHöri
Hiszed, vagy sem gondoltam rá hogy a Cowbellst írom, egészen addig, míg meg nem láttam a multkori Wolves jegyet az asztalon 😀
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Főleg mert a Wolves nem lett bajnok legutóbb

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ez nem elvi kérdés, ez szimplán hülyeség (no offense)

rendben hogy offseason van, de azért C'MON MAN!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Itt nem a minőségről, hanem az elvekről van szó 😀 és ha a Wolves vagy a Szolnoki Olaj ezt a címet megkérdőjelezi, milyen eseményen bizonyíthatja be igazát? Esélyük sincs összemérni az erejüket
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Tényleg milyen jogon? Az elég világmindenség bajnokának? 2 Alien simán szétszedi a Seahawks-defenset is.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
alanyi

több mint 9 éve
Az NFL-NBA bajnoka (többi major ligában nem tudom, bár hokiban szerintem nem) milyen jogon hívja magát világbajnoknak? 😀
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?Demecs
Patriots - SeahawksHöri
Lehet ilyet mondani a digitális világban, hogy rongyosra néztem?Demecs
Seedekre nézted. 😀

Jax–Titanst.Stez
+1
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Bármelyik NCAA derbi! - #jj - 😛

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Patriots - SeahawksHöri
Lehet ilyet mondani a digitális világban, hogy rongyosra néztem?

több mint 9 éve
Jax–Titanst.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Eagles colts

több mint 9 éve
Patriots - Seahawks

több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
 www.nfl.com/labs/rr/top20games2014/game/main

www.sbnation.com/college-football/2015/1/20/7852433/top-100-college-football-games-of-2014

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Raiders - Chiefs TNF

choose life
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Mik voltak a tavalyi szezon nagy meccsei, amiket érdemes újranézni?

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 184
It's Remarkably Easy To Beat NFL Drug Testing
Aaron Hernandez smoked a lot of weed. Like, a ton of it, and all the time. And yet the NFL never caught on.

deadspin.com/its-remarkably-easy-to-beat-nfl-drug-testing-1695935246?utm_campaign=socialflow_deadspin_facebook&utm_source=deadspin_facebook&utm_medium=socialflow