NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Kissé fura helyzet, hogy a Phins 2 meccsel a vége előtt nem volt PO helyen, kikapott erre oda került, majd könnyen lehet, hogy az utolsó fordulóban nyer, de még sem jut be.FViktor93
ez az NFLBaltimoreDefense
És ennek azon kívül, hogy jól hangzik, van valami értelme? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Kissé fura helyzet, hogy a Phins 2 meccsel a vége előtt nem volt PO helyen, kikapott erre oda került, majd könnyen lehet, hogy az utolsó fordulóban nyer, de még sem jut be.FViktor93
ez az NFL
több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kissé fura helyzet, hogy a Phins 2 meccsel a vége előtt nem volt PO helyen, kikapott erre oda került, majd könnyen lehet, hogy az utolsó fordulóban nyer, de még sem jut be.
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
ugy tudom akkor is a dolphins jut be ha:
miami, baltimore, san diego és a pittsburgh veszít 😀Ventura
a bekopizottak alapján akkor a baltimorekaszo
nem, akkor marad minden ugyanígy és a Dolphins jut be
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
miami, baltimore, san diego és a pittsburgh veszít 😀Ventura
a bekopizottak alapján akkor a baltimore
több mint 10 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 131 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
miami, baltimore, san diego és a pittsburgh veszít 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
ez kurvajó 😀 ember nincs aki fejben tudja tartani h ki hogy jut be.

BALTIMORE RAVENS

Baltimore clinches a playoff spot with:

1) BAL win + SD loss OR
2) BAL win + MIA loss OR
3) PIT loss + SD loss + MIA loss

MIAMI DOLPHINS

Miami clinches a playoff spot with:

1) MIA win + BAL loss OR
2) MIA win + SD win

PITTSBURGH STEELERS

Pittsburgh clinches a playoff spot with:

1) PIT win + BAL loss + MIA loss + SD loss

SAN DIEGO CHARGERS

San Diego clinches a playoff spot with:

1) SD win + BAL loss + MIA loss
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 315 — E/1
BOLDOG KARÁCSONYT A MAGYAR AMERIKAI FOCI RAJONGÓINAK !!!

több mint 10 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Nagyon Boldog karácsonyi unnepek kívánok minden kedves amerikai foci rajongónak!!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha minden igaz, az AFC utolsó playoff helyéért folytatott harcban most senkinek sincs a saját kezében a sorsa?gabokocka
De, ha a Ravens nyer PO-résztvevő.empty taxi
Nem-nem. Ha a Ravens nyer, de mellettük a Dolphins és a Chargers is, akkor a Miami jut PO-ba, mert a három csapat között megmaradna a hármas holtverseny, és a delfineké lenne a legjobb konfmérleg (8-4 szemben a 7-5-tel és 6-6-tal).

Szóval úgy van, ahogy gabo mondja, egyik csapat sincs klasszikus win-and-in szituációban.vassadi
Jogos, csupán azt néztem h legyőzték a Phinst és jobb a konfmérlegük a Chargersnél.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha minden igaz, az AFC utolsó playoff helyéért folytatott harcban most senkinek sincs a saját kezében a sorsa?gabokocka
De, ha a Ravens nyer PO-résztvevő.empty taxi
Nem-nem. Ha a Ravens nyer, de mellettük a Dolphins és a Chargers is, akkor a Miami jut PO-ba, mert a három csapat között megmaradna a hármas holtverseny, és a delfineké lenne a legjobb konfmérleg (8-4 szemben a 7-5-tel és 6-6-tal).

Szóval úgy van, ahogy gabo mondja, egyik csapat sincs klasszikus win-and-in szituációban.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
De, ha a Ravens nyer PO-résztvevő.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Ha minden igaz, az AFC utolsó playoff helyéért folytatott harcban most senkinek sincs a saját kezében a sorsa?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Foles-t Kaepernickhez kell hasonlítani, és nem most hanem jövőre. Ugyanabban a cipőben evez mint Kap akinek azért többé kevésbé beletört a bicskája a hype-ba.
több mint 10 éve
Blevi 8 357 — Lions & Cowboys fan
Itt nem system fitt dolog a kérdés nálam. Maradjunk a Romo példánál, tavaly liga alja futó játékkal es szar OL-el egyedul tartott minket életben. Foles jo számokat hoz, de mi lesz ha nem megy majd a futás, mi lesz ha nem a liga 30. Bears D lesz vagy a 32. Dallas (aki ellen nem volt túl jo)?
Ez választja el a game managert a frencsájz kubétól. Persze lehet meg Foles is az utóbbi de jelenleg az idei ev alapján min 3 jobb NFC-s irányítot mondanék nála (csak h a PB-ami baromsag- miatt) ennek semmi köze a számokhoz, ez arról szól hogy ha GW driveot kell nyomni 1 percel a vége előtt kinek a kezébe adnád a pálcát.Blevi
Nyilván, jó néhány jobb QB van nála nem is kérdés. Azért a kutya ott is el van ásva 2. éves. Nem feltétlen Luck szintű tehetséggel megáldva amiről nem tehet. Nem is tudott még idényt végig kezdőként játszani. Fejlődött és reméljük fog is még nem keveset. Meg fogja tanulni azt is, hogy hátán kell cipelni a csapatot ha valaki figyeli ez igenis benne van.
Sajna média ilyen, felkapja hamar és könnyen a dolgokat, amiről az illető nem tehet. Ettől mondjuk nem muszáj a másik oldalra átcsúszni.

No mindegy én azt is ugyan úgy tudom becsülni aki képes böcsülettel megtenni amit kell és úgy előre haladni, mint azt aki kapott tehetségéből élve mutat jó dolgokat.dande
Messze nem elhanyagolható dolog a szorgalom, sőt QB-nak fontos is nagyon. Ilyenkor mindig aza kérdés hogy hol a határ. Persze nyilván 2 ev alapján ez nem megállapítható dolog.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Week 17 SNF: Eagles @ Cowboys  t.co/miBab5R9p6Dexxter Tailor
Romo kidőlt, biztos örülnek NBC-nél, hogy egy hót sima meccset fognak adni😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Itt nem system fitt dolog a kérdés nálam. Maradjunk a Romo példánál, tavaly liga alja futó játékkal es szar OL-el egyedul tartott minket életben. Foles jo számokat hoz, de mi lesz ha nem megy majd a futás, mi lesz ha nem a liga 30. Bears D lesz vagy a 32. Dallas (aki ellen nem volt túl jo)?
Ez választja el a game managert a frencsájz kubétól. Persze lehet meg Foles is az utóbbi de jelenleg az idei ev alapján min 3 jobb NFC-s irányítot mondanék nála (csak h a PB-ami baromsag- miatt) ennek semmi köze a számokhoz, ez arról szól hogy ha GW driveot kell nyomni 1 percel a vége előtt kinek a kezébe adnád a pálcát.Blevi
Nyilván, jó néhány jobb QB van nála nem is kérdés. Azért a kutya ott is el van ásva 2. éves. Nem feltétlen Luck szintű tehetséggel megáldva amiről nem tehet. Nem is tudott még idényt végig kezdőként játszani. Fejlődött és reméljük fog is még nem keveset. Meg fogja tanulni azt is, hogy hátán kell cipelni a csapatot ha valaki figyeli ez igenis benne van.
Sajna média ilyen, felkapja hamar és könnyen a dolgokat, amiről az illető nem tehet. Ettől mondjuk nem muszáj a másik oldalra átcsúszni.

No mindegy én azt is ugyan úgy tudom becsülni aki képes böcsülettel megtenni amit kell és úgy előre haladni, mint azt aki kapott tehetségéből élve mutat jó dolgokat.
több mint 10 éve
Blevi 8 357 — Lions & Cowboys fan
Ez választja el a game managert a frencsájz kubétól. Persze lehet meg Foles is az utóbbi de jelenleg az idei ev alapján min 3 jobb NFC-s irányítot mondanék nála (csak h a PB-ami baromsag- miatt) ennek semmi köze a számokhoz, ez arról szól hogy ha GW driveot kell nyomni 1 percel a vége előtt kinek a kezébe adnád a pálcát.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Foles az Isten és ennyiJanek
Léci ne kezdjünk el Tebow style-zni annak nem lesz jó vége 😀 és kéretik komolyabb komment témához ha képesek vagytok erre 😉 😛
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Foles az Isten és ennyi

több mint 10 éve
Folyt köv a Dallas topicból ha valaki akar beszélgessünk róla:

Egyébként, nagyon ferdítésnek látom, hogy egy QB azért gyengébb vagy kevésbé becsülendő mert csak egy neki megfelelő rendszerben játszik. Romo játszott valaha máshol, hogy bebizonyítsa mi a valóság, mégis becsülik, én legalábbis, vagy Rodgers, Brady? Brees is igazán NO-ban talált magára. Néhány kivétel mint PM van, de alapvetően attól fr QB valaki hogy egy helyen játssza le a pályafutása javát. S ha ott jól teljesít miért ne lehetne megsüvegelni. Ott is jól kell teljesíteni abban a helyzetben vagy mi a csuda. Látjuk hány embernek nem sikerül, írhatnak rá akár milyen rendszert. Úgyhogy érdemes így látni sztem ezt a dolgot. Persze vannak Folesnak is hibái, de nem tudom mennyire figyeltétek honnan indult, és hová jutott iszonyú alázatos és nagy munkával maximális tisztelettel mindenki iránt. Itt kicsit Romoval hasonlítanak mégha talán Romoban esetleg nagyobb tehetség is van. Ha másért nem én ezért tisztelni becsülni fogom bármi lesz jövő héten vagy később.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
ET
Ha nem akkor kikli
minden más hazugság

több mint 10 éve
KikliRataxes
A tegnapi után azt mondom lehet, hogy megkapja (elég korrekt kampány volt 😀 ) de én továbbra is Wilkersonnak adnám. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz a díjazott.gabokocka
és shermannek is van esélye hála palmernek 😀
több mint 10 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?

remélem senkiHöri
Dansby?szaba
És most?szaba
a "pickje" miatt mondod?
cardsbol sokkal inkább már campbell...
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
KikliRataxes
A tegnapi után azt mondom lehet, hogy megkapja (elég korrekt kampány volt 😀 ) de én továbbra is Wilkersonnak adnám. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz a díjazott.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.