NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
És ennek azon kívül, hogy jól hangzik, van valami értelme? 😊Kissé fura helyzet, hogy a Phins 2 meccsel a vége előtt nem volt PO helyen, kikapott erre oda került, majd könnyen lehet, hogy az utolsó fordulóban nyer, de még sem jut be.FViktor93ez az NFLBaltimoreDefense
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kissé fura helyzet, hogy a Phins 2 meccsel a vége előtt nem volt PO helyen, kikapott erre oda került, majd könnyen lehet, hogy az utolsó fordulóban nyer, de még sem jut be.FViktor93ez az NFL
több mint 10 éve
FViktor93
2 173
Kissé fura helyzet, hogy a Phins 2 meccsel a vége előtt nem volt PO helyen, kikapott erre oda került, majd könnyen lehet, hogy az utolsó fordulóban nyer, de még sem jut be.
több mint 10 éve
nem, akkor marad minden ugyanígy és a Dolphins jut beugy tudom akkor is a dolphins jut be ha:a bekopizottak alapján akkor a baltimorekaszo
miami, baltimore, san diego és a pittsburgh veszít 😀Ventura
több mint 10 éve
ugy tudom akkor is a dolphins jut be ha:a bekopizottak alapján akkor a baltimore
miami, baltimore, san diego és a pittsburgh veszít 😀Ventura
több mint 10 éve
ugy tudom akkor is a dolphins jut be ha:miami, baltimore, san diego és a pittsburgh veszít 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ez kurvajó 😀 ember nincs aki fejben tudja tartani h ki hogy jut be. BALTIMORE RAVENS
Baltimore clinches a playoff spot with:
1) BAL win + SD loss OR
2) BAL win + MIA loss OR
3) PIT loss + SD loss + MIA loss
MIAMI DOLPHINS
Miami clinches a playoff spot with:
1) MIA win + BAL loss OR
2) MIA win + SD win
PITTSBURGH STEELERS
Pittsburgh clinches a playoff spot with:
1) PIT win + BAL loss + MIA loss + SD loss
SAN DIEGO CHARGERS
San Diego clinches a playoff spot with:
1) SD win + BAL loss + MIA loss
több mint 10 éve
Nagyon Boldog karácsonyi unnepek kívánok minden kedves amerikai foci rajongónak!! több mint 10 éve
Jogos, csupán azt néztem h legyőzték a Phinst és jobb a konfmérlegük a Chargersnél.Nem-nem. Ha a Ravens nyer, de mellettük a Dolphins és a Chargers is, akkor a Miami jut PO-ba, mert a három csapat között megmaradna a hármas holtverseny, és a delfineké lenne a legjobb konfmérleg (8-4 szemben a 7-5-tel és 6-6-tal).Ha minden igaz, az AFC utolsó playoff helyéért folytatott harcban most senkinek sincs a saját kezében a sorsa?gabokockaDe, ha a Ravens nyer PO-résztvevő.empty taxi
Szóval úgy van, ahogy gabo mondja, egyik csapat sincs klasszikus win-and-in szituációban.vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Nem-nem. Ha a Ravens nyer, de mellettük a Dolphins és a Chargers is, akkor a Miami jut PO-ba, mert a három csapat között megmaradna a hármas holtverseny, és a delfineké lenne a legjobb konfmérleg (8-4 szemben a 7-5-tel és 6-6-tal).Ha minden igaz, az AFC utolsó playoff helyéért folytatott harcban most senkinek sincs a saját kezében a sorsa?gabokockaDe, ha a Ravens nyer PO-résztvevő.empty taxi
Szóval úgy van, ahogy gabo mondja, egyik csapat sincs klasszikus win-and-in szituációban.
több mint 10 éve
Ha minden igaz, az AFC utolsó playoff helyéért folytatott harcban most senkinek sincs a saját kezében a sorsa?gabokockaDe, ha a Ravens nyer PO-résztvevő.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ha minden igaz, az AFC utolsó playoff helyéért folytatott harcban most senkinek sincs a saját kezében a sorsa?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Foles-t Kaepernickhez kell hasonlítani, és nem most hanem jövőre. Ugyanabban a cipőben evez mint Kap akinek azért többé kevésbé beletört a bicskája a hype-ba.
több mint 10 éve
Messze nem elhanyagolható dolog a szorgalom, sőt QB-nak fontos is nagyon. Ilyenkor mindig aza kérdés hogy hol a határ. Persze nyilván 2 ev alapján ez nem megállapítható dolog.Itt nem system fitt dolog a kérdés nálam. Maradjunk a Romo példánál, tavaly liga alja futó játékkal es szar OL-el egyedul tartott minket életben. Foles jo számokat hoz, de mi lesz ha nem megy majd a futás, mi lesz ha nem a liga 30. Bears D lesz vagy a 32. Dallas (aki ellen nem volt túl jo)?Nyilván, jó néhány jobb QB van nála nem is kérdés. Azért a kutya ott is el van ásva 2. éves. Nem feltétlen Luck szintű tehetséggel megáldva amiről nem tehet. Nem is tudott még idényt végig kezdőként játszani. Fejlődött és reméljük fog is még nem keveset. Meg fogja tanulni azt is, hogy hátán kell cipelni a csapatot ha valaki figyeli ez igenis benne van.
Ez választja el a game managert a frencsájz kubétól. Persze lehet meg Foles is az utóbbi de jelenleg az idei ev alapján min 3 jobb NFC-s irányítot mondanék nála (csak h a PB-ami baromsag- miatt) ennek semmi köze a számokhoz, ez arról szól hogy ha GW driveot kell nyomni 1 percel a vége előtt kinek a kezébe adnád a pálcát.Blevi
Sajna média ilyen, felkapja hamar és könnyen a dolgokat, amiről az illető nem tehet. Ettől mondjuk nem muszáj a másik oldalra átcsúszni.
No mindegy én azt is ugyan úgy tudom becsülni aki képes böcsülettel megtenni amit kell és úgy előre haladni, mint azt aki kapott tehetségéből élve mutat jó dolgokat.dande
több mint 10 éve
Week 17 SNF: Eagles @ Cowboys t.co/miBab5R9p6Dexxter TailorRomo kidőlt, biztos örülnek NBC-nél, hogy egy hót sima meccset fognak adni😊
több mint 10 éve
Itt nem system fitt dolog a kérdés nálam. Maradjunk a Romo példánál, tavaly liga alja futó játékkal es szar OL-el egyedul tartott minket életben. Foles jo számokat hoz, de mi lesz ha nem megy majd a futás, mi lesz ha nem a liga 30. Bears D lesz vagy a 32. Dallas (aki ellen nem volt túl jo)?Nyilván, jó néhány jobb QB van nála nem is kérdés. Azért a kutya ott is el van ásva 2. éves. Nem feltétlen Luck szintű tehetséggel megáldva amiről nem tehet. Nem is tudott még idényt végig kezdőként játszani. Fejlődött és reméljük fog is még nem keveset. Meg fogja tanulni azt is, hogy hátán kell cipelni a csapatot ha valaki figyeli ez igenis benne van.
Ez választja el a game managert a frencsájz kubétól. Persze lehet meg Foles is az utóbbi de jelenleg az idei ev alapján min 3 jobb NFC-s irányítot mondanék nála (csak h a PB-ami baromsag- miatt) ennek semmi köze a számokhoz, ez arról szól hogy ha GW driveot kell nyomni 1 percel a vége előtt kinek a kezébe adnád a pálcát.Blevi
Sajna média ilyen, felkapja hamar és könnyen a dolgokat, amiről az illető nem tehet. Ettől mondjuk nem muszáj a másik oldalra átcsúszni.
No mindegy én azt is ugyan úgy tudom becsülni aki képes böcsülettel megtenni amit kell és úgy előre haladni, mint azt aki kapott tehetségéből élve mutat jó dolgokat.
több mint 10 éve
Itt nem system fitt dolog a kérdés nálam. Maradjunk a Romo példánál, tavaly liga alja futó játékkal es szar OL-el egyedul tartott minket életben. Foles jo számokat hoz, de mi lesz ha nem megy majd a futás, mi lesz ha nem a liga 30. Bears D lesz vagy a 32. Dallas (aki ellen nem volt túl jo)?Ez választja el a game managert a frencsájz kubétól. Persze lehet meg Foles is az utóbbi de jelenleg az idei ev alapján min 3 jobb NFC-s irányítot mondanék nála (csak h a PB-ami baromsag- miatt) ennek semmi köze a számokhoz, ez arról szól hogy ha GW driveot kell nyomni 1 percel a vége előtt kinek a kezébe adnád a pálcát.
több mint 10 éve
Foles az Isten és ennyiJanekLéci ne kezdjünk el Tebow style-zni annak nem lesz jó vége 😀 és kéretik komolyabb komment témához ha képesek vagytok erre 😉 😛
több mint 10 éve
Folyt köv a Dallas topicból ha valaki akar beszélgessünk róla:Egyébként, nagyon ferdítésnek látom, hogy egy QB azért gyengébb vagy kevésbé becsülendő mert csak egy neki megfelelő rendszerben játszik. Romo játszott valaha máshol, hogy bebizonyítsa mi a valóság, mégis becsülik, én legalábbis, vagy Rodgers, Brady? Brees is igazán NO-ban talált magára. Néhány kivétel mint PM van, de alapvetően attól fr QB valaki hogy egy helyen játssza le a pályafutása javát. S ha ott jól teljesít miért ne lehetne megsüvegelni. Ott is jól kell teljesíteni abban a helyzetben vagy mi a csuda. Látjuk hány embernek nem sikerül, írhatnak rá akár milyen rendszert. Úgyhogy érdemes így látni sztem ezt a dolgot. Persze vannak Folesnak is hibái, de nem tudom mennyire figyeltétek honnan indult, és hová jutott iszonyú alázatos és nagy munkával maximális tisztelettel mindenki iránt. Itt kicsit Romoval hasonlítanak mégha talán Romoban esetleg nagyobb tehetség is van. Ha másért nem én ezért tisztelni becsülni fogom bármi lesz jövő héten vagy később.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
és shermannek is van esélye hála palmernek 😀KikliRataxesA tegnapi után azt mondom lehet, hogy megkapja (elég korrekt kampány volt 😀 ) de én továbbra is Wilkersonnak adnám. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz a díjazott.gabokocka
több mint 10 éve
braxa88
12 534
a "pickje" miatt mondod?És most?szabaszerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?Dansby?szaba
remélem senkiHöri
cardsbol sokkal inkább már campbell...
több mint 10 éve
KikliRataxesA tegnapi után azt mondom lehet, hogy megkapja (elég korrekt kampány volt 😀 ) de én továbbra is Wilkersonnak adnám. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz a díjazott.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.