NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
KikliRataxesA tegnapi után azt mondom lehet, hogy megkapja (elég korrekt kampány volt 😀 ) de én továbbra is Wilkersonnak adnám. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz a díjazott.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
a 19 órás meccsek közül a Ravens-Bengals tűnik a legnagyobb téttel bírónak
több mint 10 éve
Kampman
28 331
A Packers meccsét most rakták át 19:00-ról 22:25-re. Vissza már biztos nem fogják rakni.A jövő heti SNF már tuti, atombiztos Eagles @ Cowboys lesz.CHI-GB, ARI-SF meccsek közül valamelyiket még átpakolhatják? Tök állat lenne 3 ki-ki meccset nézni egymás után.NB2Utolsó héten mindig pakolgatnak úgy, hogy az SNF az olyan legyen, hogy aki ott nyer az PO-csapat, szóval igen, simán elképzelhető.empty taxi
Ez a 2 meccs 22:25-ös, szerintem nagyon kicsi a valószínűsége, hogy az egyik 19:00-re kerüljön, ha igen, akkor talán a Packers @ Bears az esélyesebb (NFC North-ban a 19:00-s kezdés a megszokott) , mivel az egy időzónával keletebre van, mint az Arizona.xrace77
több mint 10 éve
xrace77
4 515
A jövő heti SNF már tuti, atombiztos Eagles @ Cowboys lesz.CHI-GB, ARI-SF meccsek közül valamelyiket még átpakolhatják? Tök állat lenne 3 ki-ki meccset nézni egymás után.NB2Utolsó héten mindig pakolgatnak úgy, hogy az SNF az olyan legyen, hogy aki ott nyer az PO-csapat, szóval igen, simán elképzelhető.empty taxi
Ez a 2 meccs 22:25-ös, szerintem nagyon kicsi a valószínűsége, hogy az egyik 19:00-re kerüljön, ha igen, akkor talán a Packers @ Bears az esélyesebb (NFC North-ban a 19:00-s kezdés a megszokott) , mivel az egy időzónával keletebre van, mint az Arizona.
több mint 10 éve
CHI-GB, ARI-SF meccsek közül valamelyiket még átpakolhatják? Tök állat lenne 3 ki-ki meccset nézni egymás után.NB2Utolsó héten mindig pakolgatnak úgy, hogy az SNF az olyan legyen, hogy aki ott nyer az PO-csapat, szóval igen, simán elképzelhető.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
CHI-GB, ARI-SF meccsek közül valamelyiket még átpakolhatják? Tök állat lenne 3 ki-ki meccset nézni egymás után.
több mint 10 éve
Week 17 SNF: Eagles @ Cowboys t.co/miBab5R9p6
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nehéz lesz dönteni az év újonca versenyben Richardson és Ryan között, de bánkódni egyiknél sem fogok
több mint 10 éve
Kikli
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
nincs playoff, nincs díj.RoY vagy visszatérő nyerhet úgy, de MVP, OPoY, DPoY, HC, executive nem.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Quinn is szerzett újabb 3 sacket, én neki szurkolok 😊
több mint 10 éve
volt Mathis FF. tartja az előnyt.És most?szabaszerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?Dansby?szaba
remélem senkiHöri
több mint 10 éve
szaba
10 553
És most?szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?Dansby?szaba
remélem senkiHöri
több mint 10 éve
JéBé
7 035
The Best And Worst NFL AnnouncersNekem az abszolút kedvencem Gus Johnson, sajnos idén NFL-t már nem nyom 😕
Azt hittem a Nantz/Simms duó alacsonyabban végez. Collinsworth tuti befutó volt nálam. Érdekes grafikoknok vicces idézetekkel.gyeek
több mint 10 éve
lockerdome.com/sprtshumor/6185625523073089/6196293785635092Behaltam😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
The Best And Worst NFL AnnouncersAzt hittem a Nantz/Simms duó alacsonyabban végez. Collinsworth tuti befutó volt nálam. Érdekes grafikoknok vicces idézetekkel.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
The Farmers' Almanac is using words like "piercing cold," "bitterly cold" and "biting cold" to describe the upcoming winter. And if its predictions are right, the first outdoor Super Bowl in years will be a messy "Storm Bowl."De gyönyörű is lenne a jó kis havas környezetben megverni a hótól megijedő 49erst 😊
Remélem lesz vagy 30 centi hó. 😊gaben
több mint 10 éve
The Farmers' Almanac is using words like "piercing cold," "bitterly cold" and "biting cold" to describe the upcoming winter. And if its predictions are right, the first outdoor Super Bowl in years will be a messy "Storm Bowl."Remélem lesz vagy 30 centi hó. 😊
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Igen, én is olvastam, nagy kedvencem volt, rettentő mód szurkolok neki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Dwight Jones visszatért a futballpályára, sőt már a Jets PS-ében van! Többen talán emlékeznek rá, az ex-North Carolina WR még egyetemistaként szilveszteri buliját mint "jövendőbeli 1. körös" rendezte meg, mikor pedig UDFA lett és aláírt a Texans-hoz, akkor a következő Andre Johnsonnak hívta magát, aztán hirtelen abbahagyta a játékot... Mint kiderült, a kisfia súlyos beteg volt (sajnos meg is halt aztán), és ezért nem tudott a játékra koncentrálniespn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/33339/wr-jones-returns-to-football-after-tragedy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az elmúlt években a bowl-szezon kezdete a 15. nfl fordulóra esett, idén viszont az év utolsó előtti szombatján startol az ncaa-s utóidényuccsó előttiben szokott lenni szombaton, vagyis az utóbbi években így volt.braxa88hh nincs a héten csütörtöki meccs? sőt, ilyenkor szombaton is szokott lenni. 😕braxa88szombaton? Nem csak az utolsó fordulóban?
Szerk: Megnéztem, utolsó fordulóban se lesz szombatonBigBen7
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88
12 534
uccsó előttiben szokott lenni szombaton, vagyis az utóbbi években így volt.hh nincs a héten csütörtöki meccs? sőt, ilyenkor szombaton is szokott lenni. 😕braxa88szombaton? Nem csak az utolsó fordulóban?
Szerk: Megnéztem, utolsó fordulóban se lesz szombatonBigBen7
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
hh nincs a héten csütörtöki meccs? sőt, ilyenkor szombaton is szokott lenni. 😕braxa88szombaton? Nem csak az utolsó fordulóban?
Szerk: Megnéztem, utolsó fordulóban se lesz szombaton