NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem tudom, elképzelhető, meg az is h telibefossa. De csak egy eletmurol beszélünk, és csak szeretik az emberek az elismerést. Ha sok pénzt keresnek, ha keveset.Senkiháziak kezeben van a popszakma.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Láttam tweetet újságírótól, amiben leírta hogy ha Lynch ignoralja őket, akkor ne csodálkozzon ha ok is ezt teszik majd a díjaknál vele.De szerinted ez Lynch számára fontos?
Szerintem ez nonszensz.gabtsi
több mint 11 éve
Láttam tweetet újságírótól, amiben leírta hogy ha Lynch ignoralja őket, akkor ne csodálkozzon ha ok is ezt teszik majd a díjaknál vele. Szerintem ez nonszensz.
több mint 11 éve
Egyetertek és szerinted megengedheti magának a média h kiátkozza?Nem játszik velük ahogy nekik jó, így ezt is kapja vissza.
az egyetlen futót akit parban lehet említeni AP-vel.gabtsi
Én is azt gondolom, mint ata, hogy a média mindent megtehet, és persze Lynch is.
Ha a mindent ledöntő ágyúgolyó a mindent megállító oszlophoz érkezik, és felmerül a kérdés, hogy mi történik ez esetben, elég egyszerű a megoldás: ki kell találni, melyik definíció hibás.
Ez szerintem olyan csörte, amit a média nyer, de Lynch leszarja.
Nem harc, győztessel, vesztessel, hanem olyan helyzet, ahol míg az egyik fél kardozni akar, addig a másik vicceket mesél, vagy alszik tovább.
több mint 11 éve
A média mindent megengedhet magának 😊Lassan az NFL legalább annyira a szórakoztatóipar része, mint a focié, de a szólásszabadságba nálam a nem szólás szabadsága is beletartozik (persze más kérdés, hogy mire kötelezi a játékost egyéb, pl. CBA-ből eredő szabály)
Mondom ezt úgy, hogy ML-t, mint embert, annyira nem komálom.
több mint 11 éve
Egyetertek és szerinted megengedheti magának a média h kiátkozza?az egyetlen futót akit parban lehet említeni AP-vel.
több mint 11 éve
Szerintem attól függetlenül az. Reális esélye van a 10000 futott yard/90 futott TD kombinációra, és abban a magasságban szinte már mindenkinek van mellszobra Cantonban
több mint 11 éve
Marshawn Lynch a vasárnap estétől függetlenül HoFer-e ?És ha a vasárnap estit is megnyeri nekik?
több mint 11 éve
Nálam ez viszi a prímet: 😀"Egész jó film, bár először nem akartam megnézni. Amúgy tök hülyeség az egész draft."
de a nicknév is magáért beszél, aki ezt írta: "szanalmas" :p
több mint 11 éve
"A Superballon jó esélye lett volna a Green Baynek a hazafiak ellen. Na de látjuk még Superballon Aaron Rodgerst!"Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben.a cikknél csak a kommentek jobbak xD agyhalálbaggio
geekz.444.hu/2015/01/28/ujoncok-napja-az-nfl-rajongok-nedves-alma/
Jááááááj
"a Cleveland Browns vezetője edzője"tenorx
Csodálatos. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Nem rosszabb annál, mint ami itt is folyik néha 😀Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben.a cikknél csak a kommentek jobbak xD agyhalálbaggio
Jááááááj
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Szerintem de.Arányaiban focira nem.Sobri JóskaAhogy pl. a McDonaldsot is teljesen hidegen hagyja egész Afrika, pedig az is több, mint 1 milliárd ember.Sobri JóskaAzért itt a fizetőképes kereslet jóval kisebb, mint a tárgyalt szituációban.empty taxi
A japcsik pl. a soccernél, a kínaiak a kosárlabdánál mutatták be, hogy őrületesen tudnak a rajongani olyan sportágakért, amik nem olyan régen honosodtak meg náluk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben.a cikknél csak a kommentek jobbak xD agyhalál
Jááááááj

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben. geekz.444.hu/2015/01/28/ujoncok-napja-az-nfl-rajongok-nedves-alma/
Jááááááj
"a Cleveland Browns vezetője edzője"
több mint 11 éve
Arányaiban focira nem.Ahogy pl. a McDonaldsot is teljesen hidegen hagyja egész Afrika, pedig az is több, mint 1 milliárd ember.Sobri JóskaAzért itt a fizetőképes kereslet jóval kisebb, mint a tárgyalt szituációban.empty taxi
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=mDp-ABzpRX8
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az NFL eredménykövetőben pirossal miért 02:30-ra írva a Super Bowl kezdés?Nem 0:30-tól lesz magyar idő szerint?😀
több mint 11 éve
A SB legnagyobb vesztese már megvan 😛Ó, de megérdemli! 😀😀😀
www.nemzetisport.hu/nfl/megvalosult-elete-alma-de-a-facebook-miatt-lemarad-a-super-bowlrol-2390889dande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
A SB legnagyobb vesztese már megvan 😛www.nemzetisport.hu/nfl/megvalosult-elete-alma-de-a-facebook-miatt-lemarad-a-super-bowlrol-2390889
több mint 11 éve
Te melyik vagy? 😀A legjobb nincs is ott, aki eredménykővetőben floodol.
shawnka
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Én is csak találgatni tudok, ahogy te is.Azt hittem hogy ilyen köröket nem kell lefutni, de a rend kedvéért
Szerintem a 2 milliárd nem feltétlenül több, mint a 320 millió, ha azt nézzük, hogy melyik kontingensből mennyi $ áramlik, áramolhat egy adott céghez.
Ettől még persze lehet hiba a youtube ignorálása, de az is lehet, hogy nem olyan volumenű, és súlyú mint ahogy írod.
Ahogy pl. a McDonaldsot is teljesen hidegen hagyja egész Afrika, pedig az is több, mint 1 milliárd ember.Sobri Jóska
USA: 320 millió lakos, egy főre eső GDP 53000 dollár
EU: 500 millió lakos, egy főre eső GDP: kb 36000 dollár
Japán: 120 millió lakos, egy főre eső GDP: kb 37000 dollár
Kína: 1,3 milliárd lakos, egy főre eső GDP: kb 11000 dollár
több mint 11 éve
Ahogy pl. a McDonaldsot is teljesen hidegen hagyja egész Afrika, pedig az is több, mint 1 milliárd ember.Sobri JóskaAzért itt a fizetőképes kereslet jóval kisebb, mint a tárgyalt szituációban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...