NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Ravens: - Result is: hangover! 8-)
- No offense rules! :cool:
- Still PO contenders XD
- Rollercoaster is fun :p
- Is Flacco Elite?! 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
nosza, Eagles - Bears lesz a 16. heti SNF, a Ravens - Pats meg megy a 22:25-ös slotba, a sportTV nagy eséllyel azt fogja közvetíteni
több mint 10 éve
PO scenariok a hétvégére:profootballtalk.nbcsports.com/2013/12/10/week-15-playoff-scenarios/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Record 859 points was scored in the NFL this week.Elfér itt is, de egyébként van statisztikák, rekordok topik is.
Sunday record break: 90 total touchdowns were the most on any day in the NFL.
NFL record: 104 touchdowns was scored in this week.
Denver kicker Matt Prater kicked an NFL-record 64-yard field goalgaben
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Record 859 points was scored in the NFL this week. Sunday record break: 90 total touchdowns were the most on any day in the NFL.
NFL record: 104 touchdowns was scored in this week.
Denver kicker Matt Prater kicked an NFL-record 64-yard field goal
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Kittens of (the) midway...
több mint 10 éve
Baby Vince, Mayo, G-Force
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Feldobtam egy ilyet a mi topikunkban, de érdekelne az eredmény ömlesztve. Foglaljátok össze a csapatotok idei szezonját három szóban.shawnkaJust Win Baby!
Majd talán jövőre.
több mint 10 éve
Seahawks:Fűre tépni szabad.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
Eagles:Chip-csip Csókák csillogása
játékon túl: (s majd végső tündöklése vagy nem 😛)
több mint 10 éve
Feldobtam egy ilyet a mi topikunkban, de érdekelne az eredmény ömlesztve. Foglaljátok össze a csapatotok idei szezonját három szóban.shawnkaA Dallas elleni MNF előtt:
Még Van Remény
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Houston Texans Haiku:Mint Lóa Nyúlra
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nálunk pl. nem látszott különbség.... Hó, fagy, napsütés, egyformán teljesítünk.És mindez decemberben; sokszor hóban, fagyban. Vagy épp ezért? R.I.P. real defense.gabenmindjárt jön JJ alias Baggio, hogy kijavítson 😀 ja nem itt vagyok én is 😊 nekem a kedvencem, ahogy Carlos Rogers elrepült Willson mellett 😀Dexxter TailorTegnapi 90 (!) TD bő 12 percben.Iszonyat jó!
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000295571/Relive-Sunday-s-record-setting-TD-dayxrace77
De hogy mennyi missed tackle volt némelyik TD-nél.danyly
több mint 10 éve
Superbowlok között, mélyponton.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
És mindez decemberben; sokszor hóban, fagyban. Vagy épp ezért? R.I.P. real defense.mindjárt jön JJ alias Baggio, hogy kijavítson 😀 ja nem itt vagyok én is 😊 nekem a kedvencem, ahogy Carlos Rogers elrepült Willson mellett 😀Dexxter TailorTegnapi 90 (!) TD bő 12 percben.Iszonyat jó!
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000295571/Relive-Sunday-s-record-setting-TD-dayxrace77
több mint 10 éve
mindjárt jön JJ alias Baggio, hogy kijavítson 😀 ja nem itt vagyok én is 😊 nekem a kedvencem, ahogy Carlos Rogers elrepült Willson mellett 😀Tegnapi 90 (!) TD bő 12 percben.Iszonyat jó!
több mint 10 éve
Tegnapi 90 (!) TD bő 12 percben.Iszonyat jó!
De hogy mennyi miss tackle volt némelyik TD-nél.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Tegnapi 90 (!) TD bő 12 percben.www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000295571/Relive-Sunday-s-record-setting-TD-day
több mint 10 éve
Griffin 3
több mint 10 éve
DNP, OUT, OUT INDEFINITELY.legyen 3,5 😀
több mint 10 éve
Haley, Goodell takaroggy!