NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Luke, bármennyire is szeretem, nem érdemelné meg az év védője címet, vannak nála jobbak, én is Wattnak adnám. Viszont Star nálam DROY, de a posztja miatt nem fogja megkapni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Igazabol egy altalanos Sporttv kozvetotes;KI A FASZOMNAK ISMETELNEK ?????
több mint 10 éve
Félreérthető voltam. Nem azért lényegesek Gruden dícsérő szavai, mert nagy szaktekintély, hanem mert országos médiában szerepelteti E.T. nevét.Gruden nem a legjobb értékmérő, nála minden második játékos klasszis, párosítástól függetlenül benyal valakinek állandóan.Most nem azon agyalok, hogy ki érdemelné meg leginkább, hanem, hogy ki a frontrunner. Watt ilyen szempontból teljesen képleten kívüli utolsó helyezett csapatban.Milyen szempontok döntenek a díj odaítélésében? Bevallom, mostanában nem igen néztem Hawks meccsen kívül mást,így annyira nem vagyok képben, de szerencsére most már Thomas megkapja a neki kijáró hype-ot a médiától. Gruden tegnap kb minden playnél az Ő játékát elemezte, dícsérte.undisputedly
A Kuechly-imádat még elhatalmasodhat szerintem egy dobógóra, és akkor a teljes csapatrészt díjazzák nyilván, és ugyanez lenne ha Earl Thomas nyerné. Mathis viszont amellett, hogy sack leader, további elit teljesítmények nélküli védelemben dolgozik és a PO is össze fog jönni. Szerintem a DPOY leírásába ő illik bele leginkább.Höri
A szempontoknál nehéz kiigazodni, de Suggs számomra érthetetlen megjutalmazása azt sejteti, hogy a sok hasonlóan jó közül megint a legöregebb fog nyerni.Höri
Tavaly ez nagyon hiányzott, Sherm pl ezért találta ki ezt az egész trashtalk dolgot,hogy felkerüljön a térképre. Egyszerűen a CB és az S nem egy közszájon forgó poszt.
több mint 10 éve
Még jó, hogy nem jött hozzánk: 😊
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Sima Ricsi 😊Btw, Ed Reed február óta nem volt győztes csapatban.
A Texans az első két meccsét nélküle megnyerte, azóta már tízszer kapott ki. A Cardinals elleni zacsi után megváltak tőle, elment az 5–4-es Jetshez, amely azóta háromszor zacsizott, Reed szezonbeli mérlege így nagyon kellemes 0–10
több mint 10 éve
Droy? Nem hiszem, hogy bármi esélye lenne, jogos sem lenne, de az durva h worrilow kb a védelmünk legjobbja idén udfaként 😊peachaz valószínűleg a kiko alonso-sheldon richardson párosból kerül ki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Gruden nem a legjobb értékmérő, nála minden második játékos klasszis, párosítástól függetlenül benyal valakinek állandóan.Most nem azon agyalok, hogy ki érdemelné meg leginkább, hanem, hogy ki a frontrunner. Watt ilyen szempontból teljesen képleten kívüli utolsó helyezett csapatban.Milyen szempontok döntenek a díj odaítélésében? Bevallom, mostanában nem igen néztem Hawks meccsen kívül mást,így annyira nem vagyok képben, de szerencsére most már Thomas megkapja a neki kijáró hype-ot a médiától. Gruden tegnap kb minden playnél az Ő játékát elemezte, dícsérte.undisputedly
A Kuechly-imádat még elhatalmasodhat szerintem egy dobógóra, és akkor a teljes csapatrészt díjazzák nyilván, és ugyanez lenne ha Earl Thomas nyerné. Mathis viszont amellett, hogy sack leader, további elit teljesítmények nélküli védelemben dolgozik és a PO is össze fog jönni. Szerintem a DPOY leírásába ő illik bele leginkább.Höri
A szempontoknál nehéz kiigazodni, de Suggs számomra érthetetlen megjutalmazása azt sejteti, hogy a sok hasonlóan jó közül megint a legöregebb fog nyerni.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
FS nem lesz MVP, az százAmúgy, amíg néztem, a PFF-nél még DMC-t is jobbra taksálták 😛
több mint 10 éve
Most nem azon agyalok, hogy ki érdemelné meg leginkább, hanem, hogy ki a frontrunner. Watt ilyen szempontból teljesen képleten kívüli utolsó helyezett csapatban.Milyen szempontok döntenek a díj odaítélésében? Bevallom, mostanában nem igen néztem Hawks meccsen kívül mást,így annyira nem vagyok képben, de szerencsére most már Thomas megkapja a neki kijáró hype-ot a médiától. Gruden tegnap kb minden playnél az Ő játékát elemezte, dícsérte.
Erről lehet ,hogy lemaradt az aki mondjuk magyar közvetítést néz (2-3 éve nem szerencsére 😀 ). Szóval Ő azért minden meccsünkön megkapja a kijáró elismerést, és elég sok prime-time meccs volt idáig, ráadásul a ligaelső pozíció is tovább erősíti a helyzetét.
Jómagam nem igen adok sokat ezekre a díjakra, de E.T. vagy MVP lesz (ott azért Manninget nehéz lesz megverni, főleg ha megdönti a TD rekordot), vagy DPOY.
több mint 10 éve
én is, de Thomas III esélyeit azért gyengíti szerintem Shermanék jelenléte.szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?nyílván elfogult vagyok, de nem lehet nem Earl Thomasnak adni.braxa88
remélem senkiHöri
Most nem azon agyalok, hogy ki érdemelné meg leginkább, hanem, hogy ki a frontrunner. Watt ilyen szempontból teljesen képleten kívüli utolsó helyezett csapatban.
A Kuechly-imádat még elhatalmasodhat szerintem egy dobógóra, és akkor a teljes csapatrészt díjazzák nyilván, és ugyanez lenne ha Earl Thomas nyerné. Mathis viszont amellett, hogy sack leader, további elit teljesítmények nélküli védelemben dolgozik és a PO is össze fog jönni. Szerintem a DPOY leírásába ő illik bele leginkább.
több mint 10 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?egyértelmű, hogy Patrick Petersonnak kell nyernie 😛
remélem senkiHöri
több mint 10 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?Reed Doughty. 😕)
remélem senkiHöri
több mint 10 éve
braxa88
12 534
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?nyílván elfogult vagyok, de nem lehet nem Earl Thomasnak adni.
remélem senkiHöri
több mint 10 éve
Hamár díjak ( Suh vagy Levy lesz a DPOY úgyis 😊 ), nyert valaha guard OROY címet? Warford talán esélyes lehet (bár alighanem úgyis WR vagy RB nyeri) mert eddig zseniális amit csinál (0 sack és a futójátékben is brutális komoly impact).Bazzanitámadófalember se nyert még soha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hamár díjak ( Suh vagy Levy lesz a DPOY úgyis 😊 ), nyert valaha guard OROY címet? Warford talán esélyes lehet (bár alighanem úgyis WR vagy RB nyeri) mert eddig zseniális amit csinál (0 sack és a futójátékben is brutális komoly impact).
több mint 10 éve
Droy? Nem hiszem, hogy bármi esélye lenne, jogos sem lenne, de az durva h worrilow kb a védelmünk legjobbja idén udfaként 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?watt.
remélem senkiHöri
minden más bohóc.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Szerintem mindenki tudna a saját csapatából olyat mondani, akit simán a legjobbnak tart valamiért.Watt viszont csak a Texans szar mutatója miatt nem egyértelmű győztes már most
több mint 10 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?E.T.
remélem senkiHöri
több mint 10 éve
Nagyon rendesek vagytok az elérhetőségekkel, de ez csak költői kérdés volt. 😊Már nem a Lomb utcában van a székhely hanem a Felsőkertben 😀HöriJa.Sport tv-n akarom. 😊NanditoHol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Telefonon: 06-1-236-91-00
Személyesen: 1139 Budapest XIII. Lomb u. 23-27.
Emailben: sport1tv@sport1tv.huSobri Jóska
Music City Miracle
több mint 10 éve
Wilkerson, de nem fogja megkapni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?remélem senki
több mint 10 éve
Már nem a Lomb utcában van a székhely hanem a Felsőkertben 😀Ja.Sport tv-n akarom. 😊NanditoHol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Emailben: sport1tv@sport1tv.huSobri Jóska
több mint 10 éve
Ja.Sport tv-n akarom. 😊NanditoHol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Emailben: sport1tv@sport1tv.hu
több mint 10 éve
Sport tv-n akarom. 😊Hol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Music City Miracle