NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok!Én rendeltem, egy patriots-os sapkát, jól is jön télen nem fázik a fülem. Kiszállították 3 napon belül, minősége jó, márka:New Era, ami ha jóll emlékszem, akkor még nem volt feltüntetve az oldalon, szóval meg is lepődtem. Ha rendelsz, biztosan nem gagyi cucc lesz, szerintem ezt bátran kijelenthetem.
Lehet rossz topicba írok, de nem találtam jobb megoldást ezért előre is bocsánat.
Az lenne a kérdésem, hogy rendelt-e már valaki az alábbi oldalról valamit?
www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/?gclid=CjwKEAjwrNeiBRD3goG_1s-0_XMSJADuGQQcRH5eDwMcVN3MeNXDtI7c34iGCGcT3SVdsBDjcBmGcBoCG23w_wcB
Csak, mert az árak eléggé borsosak, ennyiért meg gagyit nem veszek, szóval ha valakinek van tapasztalatam és megosztaná nagyon hálás lennék! 😊ErniBand
több mint 11 éve
Sziasztok!Lehet rossz topicba írok, de nem találtam jobb megoldást ezért előre is bocsánat.
Az lenne a kérdésem, hogy rendelt-e már valaki az alábbi oldalról valamit?
www.sportmania.hu/termekek/amerikai_futball-c796/nfl-c872/?gclid=CjwKEAjwrNeiBRD3goG_1s-0_XMSJADuGQQcRH5eDwMcVN3MeNXDtI7c34iGCGcT3SVdsBDjcBmGcBoCG23w_wcB
Csak, mert az árak eléggé borsosak, ennyiért meg gagyit nem veszek, szóval ha valakinek van tapasztalatam és megosztaná nagyon hálás lennék! 😊
több mint 11 éve
a tegnapi Georgia State @ Appalachian State volt az első, ott 44:0-ra nyert a hazai csapat :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
cserébe milyen tökéletes football időjárás volt pl az Eagles-Lions meccsen 😊Alakul, hó nincs, de sár, mély talaj még lehet.még van 2 óra, addig bármi lehet 😀
xrace77
ha jól gondolom, akkor ez lehet az első havas meccs idén 😊 nem rossz, tavaly november végéig vagy december elejéig is várni kellett 😊BigBen7
több mint 11 éve
Alakul, hó nincs, de sár, mély talaj még lehet.még van 2 óra, addig bármi lehet 😀
xrace77
ha jól gondolom, akkor ez lehet az első havas meccs idén 😊 nem rossz, tavaly november végéig vagy december elejéig is várni kellett 😊
több mint 11 éve
hull a pelyhes fehér hó...baggioMr. Kraft keze messzire ér...
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Szintén 😉Amerikában lehet, de én 13 év F1 nézés alatt nem sok futamon aludtam el 😊 (mondjuk idén Szingapúrban egy 5-10 kört átaludtam 😀)BigBen7Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
GO JETS!!!
több mint 11 éve
Azért a másnaposság néha nagy úrAmerikában lehet, de én 13 év F1 nézés alatt nem sok futamon aludtam el 😊 (mondjuk idén Szingapúrban egy 5-10 kört átaludtam 😀)BigBen7Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
több mint 11 éve
Amerikában lehet, de én 13 év F1 nézés alatt nem sok futamon aludtam el 😊 (mondjuk idén Szingapúrban egy 5-10 kört átaludtam 😀)Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
több mint 11 éve
😀Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.Höri
GO JETS!!!
több mint 11 éve
Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀Lucifermindenki, mivel azon nincs ember aki ne aludna el.
több mint 11 éve
Vajon hányan várják meg az F1 befutóját, amikor 22:15-kor ilyen hangulatú rangadó lesz? 😀
GO JETS!!!
több mint 11 éve
hull a pelyhes fehér hó...Bizony, pont ezt akartam írni 😊 Ez így brutál lesz 😀 -1 fok van és szakad a hó jelenleg
baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
hull a pelyhes fehér hó...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
halloween-es nfl logokkissingsuzykolber.uproxx.com/2014/10/halloween-nfl-logos.html
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
OFFElnézést, muszáj itt is megosztanom: azt hiszem én lettem a Pro Football Focus csapat első magyar tagja 😊
ON

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Iktriad te vagy az? xDMondhatni simán eleVICKélsz.empty taxiTeljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀LuciferMondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
- bármi anyu, csak nem QB a Jets-ben!baggio
több mint 11 éve
Mondhatni simán eleVICKélsz.Teljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀LuciferMondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Teljesen jogos, és ha még belehúzol, jobb is lehetsz, mint Vick 😀Mondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenWyattSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
GO JETS!!!
több mint 11 éve
Mondjuk én ettől még lennék. Jó pénz, jó város, az elmúlt évek után pedig ha ultra szar vagy, akkor sem lógsz ki vészesenSanchez után is mindenki ezt mondta...Jan- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben

több mint 11 éve
Sanchez után is mindenki ezt mondta...- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehetgaben
több mint 11 éve
- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?pedig ennél már csak jobb lehet
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
- mi szeretnél fiam lenni, ha nagy leszel?- bármi anyu, csak nem QB a Jets-ben!

nflsgreatest.co.nf/2014/10/2014-second-quarter-passing/

---