NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.tamasboldizsarespn.go.com/nfl/transactions

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.
több mint 11 éve
majd ha elküldted a cm punk pólót, kérhetsz szivességetviszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀HöriLégyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.szaba
több mint 11 éve
viszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀HöriLégyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.
több mint 11 éve
Nézegettem ezt a tvmustra oldalt.Az szép lenne.
Ha ez mind igaz akkor 6meccset láthatunk az első fordulóból.
1. péntek 02.00 Sport2 (Seahawks-Packers)
2. vasárnap 20.00 C8 (?)
3. vasárnap 22.45 Sport2 (Cowboys-49ers?)
4. hétfő 02.30 Sport2 (Broncos-Colts)
5. kedd 01.00 Sport2 (MNF Lions-Giants)
6. kedd 04.15 Sport2 (Cardinals-Chargers)
Valaki illetékes tud erről valamit?Bazzani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Nézegettem ezt a tvmustra oldalt.Ha ez mind igaz akkor 6meccset láthatunk az első fordulóból.
1. péntek 02.00 Sport2 (Seahawks-Packers)
2. vasárnap 20.00 C8 (?)
3. vasárnap 22.45 Sport2 (Cowboys-49ers?)
4. hétfő 02.30 Sport2 (Broncos-Colts)
5. kedd 01.00 Sport2 (MNF Lions-Giants)
6. kedd 04.15 Sport2 (Cardinals-Chargers)
Valaki illetékes tud erről valamit?
több mint 11 éve
Megatron nem zsákol (neki is ez volt a TD ünneplése):"Calvin Johnson said he's not dunking through the goal posts. Working on another celebration. Said he's not letting Goodell into his pockets."
több mint 11 éve
Persze ott àllnak a màzsàval a goaline mellett, aztàn meg colstokkal lemèrik mekkora Manci ujja.súlyhatárhoz kéne kötni 😉Black_AdderAzt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...Azt ugye vàgod, hogy Graham a Georgia Domban majdnem kidöntötte a kaput tavaly novemberben, emiatt àllt a jàtèk, ès hogy emiatt, Graham miatt hoztàk a tiltàst màrciusban, erre mivan? Remèlem a következő suspended lesz.sutianap
A nagyobb baj szvsz azzal van, h a latehit, facemask, meg hasonlók azok $7,875.00 értek. Ennél súlyosabb amikor valaki bemutat? Még súlyosabb a gólöröm? Nálam mondjuk a barátnőverés is súlyosabb vétség mint a füvezés, pedig utóbbit is elítélem
szerk: a tavalyi büntetések:
www.spotrac.com/fines-tracker/nfl/2013/Black_Adder

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A roster-be kerülést meg észhatárhoz! 😀😀😀súlyhatárhoz kéne kötni 😉Black_AdderAzt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...Azt ugye vàgod, hogy Graham a Georgia Domban majdnem kidöntötte a kaput tavaly novemberben, emiatt àllt a jàtèk, ès hogy emiatt, Graham miatt hoztàk a tiltàst màrciusban, erre mivan? Remèlem a következő suspended lesz.sutianap
A nagyobb baj szvsz azzal van, h a latehit, facemask, meg hasonlók azok $7,875.00 értek. Ennél súlyosabb amikor valaki bemutat? Még súlyosabb a gólöröm? Nálam mondjuk a barátnőverés is súlyosabb vétség mint a füvezés, pedig utóbbit is elítélem
több mint 11 éve
súlyhatárhoz kéne kötni 😉Azt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...Azt ugye vàgod, hogy Graham a Georgia Domban majdnem kidöntötte a kaput tavaly novemberben, emiatt àllt a jàtèk, ès hogy emiatt, Graham miatt hoztàk a tiltàst màrciusban, erre mivan? Remèlem a következő suspended lesz.sutianap
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
hát nem tudom, inkább mutassanak be nekem szándékosan, mint szakadjon le egy darab a fülemből véletlenül...Azt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...Egy late hitnél vagy facemasknál azért nehéz megítélni a szándékosságot, egy beintésnél viszont elég egyértelmű.Rataxes
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Azt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...Azt ugye vàgod, hogy Graham a Georgia Domban majdnem kidöntötte a kaput tavaly novemberben, emiatt àllt a jàtèk, ès hogy emiatt, Graham miatt hoztàk a tiltàst màrciusban, erre mivan? Remèlem a következő suspended lesz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Azt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...Egy late hitnél vagy facemasknál azért nehéz megítélni a szándékosságot, egy beintésnél viszont elég egyértelmű.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Azt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...A nagyobb baj szvsz azzal van, h a latehit, facemask, meg hasonlók azok $7,875.00 értek. Ennél súlyosabb amikor valaki bemutat? Még súlyosabb a gólöröm? Nálam mondjuk a barátnőverés is súlyosabb vétség mint a füvezés, pedig utóbbit is elítélem
www.spotrac.com/fines-tracker/nfl/2013/
több mint 11 éve
És akkor már ez nem fasság?adam8Az a "fasság", hogy két különböző esetet vet valaki össze úgy téve, mintha nem ismerné az előzményeket. Manziel első ízben követett el excessive profanity szabálytalanságot, ezért megkapta a maximális 12 ezer dolláros büntetést, Graham pedig tulajdonképpen ugyanúgy bemutatott a ligának azzal, hogy többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyott fel szabálytalannak minősített TD-ünneplésével. Visszaesőként viszont így már nagyobb büntetési tétel jár neki.
Az arányokon lehet vitatkozni, de ez az új CBA-ben lett rögzítve az NFL és az NFLPA közös megegyezésével, hol van ehhez a profizmushoz képest a fifa és az uefa?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Persze, mert ez úgy működik, hogy Goodell ül az irodájában, és ő maga egyesével elbírálva az eseteket hasára csap, hogy x-nak 12 ezer, y-nak 30 ezer dollár bírságot oszt ki. Ez meg csak viccből volt benne a 2014 Kickoff Information Guide-ban:az egész folyamat így működik:

Every play - penalized or not - in every game is reviewed by @NFL Officiating Dept. Violations referred to Ops Dept.

@MertonHanks36 & @TroyVincent23 make initial decision whether to discipline. Discipline typically consists of a fine.

Appeals for on-field rules violations are heard by @NFL appeals officers @DBrooks55 & Ted Cottrell

---
több mint 11 éve
több mint 11 éve
San Francisco az USA Felcsútjawww.csnbayarea.com/49ers/levis-stadium-sod-torn-advance-sundays-game

---
több mint 11 éve
Hmm, lehet. Ha így van, akkor az összes hsz szám is resetlve volt valamikor.Ha jól tudom a "nullázás" előtti érték csak az összes hozzászólás számában mutatkozik meg. Black_AdderSzerintem meg nem.
Az összes hozzászólásom 12708 a 10 legaktívabb topik hozzászólása meg összesen 6535. Tehát a többi csörmővel együtt kb ugyanannyi.Bazzani
több mint 11 éve
Ha jól tudom a "nullázás" előtti érték csak az összes hozzászólás számában mutatkozik meg. Black_AdderSzerintem meg nem.
Az összes hozzászólásom 12708 a 10 legaktívabb topik hozzászólása meg összesen 6535. Tehát a többi csörmővel együtt kb ugyanannyi.
több mint 11 éve
Ráadásul a hozzászólások egyszer már nullázva lettek. Szerintem a Lions topik hozzászólásainak is több mint felét én gyártom. 😀😀Közel.
24 Lions drukker atyaég...Bazzani
2956/7453 39,66%.
Ha jól tudom a "nullázás" előtti érték csak az összes hozzászólás számában mutatkozik meg. A felhasználónkénti 10 "kedvenc" topic hsz számai, és h az adott csapattopicba összesen hány hsz született, az csak a költözés utáni állapot.
Egyébként Ulpi hasonlóan domináns kb 45,1%-kal, illetve Iktriad 44,9%-kal. Nem tudom mit nyer a győztes 😊
Az hangzik vadul, hogy iktriad egyedül lenyomott annyi hsz-t a Jax-hez, mint a teljes 49ers, Saints vagy Packers topic, vagy a Bills, Buccaneers, Viking topicok összesen.Sobri JóskaIktriad egyébént azon kívül, h elmarad Ulpitól ebben az összevetésben (mármint abban, h hány %-át írta adott topic hszeinek), 5083 hozzászólásával a fenti kijelentéssel ellentétben nem írt többet egy csapattopicba mint a 9ers fanok összesen (7801) vagy Saints fanok (9510) vagy packers fanok (8630).Mindössze 9 csapattopic van, ahol összesn nem volt annyi hsz, mint Iktriadnak a Jags topicba. :p
Kicsit csalódtam 😀
(szerk: bár az 5083 lehet h a legtöbb egy személytől bármely csapattopicban)
több mint 11 éve
viszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀HöriEgy Soldi neked nem elég? 😀 Na jó, vicc volt