NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Érdekes lista Pete PriscotólNyugi, én csináltam egy RB+P+OT listát, és nyert a Jags.
www.cbssports.com/nfl/story/22321196/fourpronged-rankings-broncos-top-list-cowboys-look-like-a-contender
Rangsorolta minden csapat kezdő QBját, Legjobb pass rusherét, CHjét és a LTt.
Az összeadott pontok érdekes Top 5t hoztak ki - főleg a 2. helyezett meglepő
1. Denver Broncos: 154
2. Dallas Cowboys: 125
3. Green Bay Packers: 124
4. San Francisco 49ers: 112
5. New York Giants: 111
Ami nem meglepő, az a Jags jól megérdemelt, tökutolsó helye a listán. .iktriad
több mint 11 éve
Érdekes lista Pete Priscotólwww.cbssports.com/nfl/story/22321196/fourpronged-rankings-broncos-top-list-cowboys-look-like-a-contender
Rangsorolta minden csapat kezdő QBját, Legjobb pass rusherét, CHjét és a LTt.
Az összeadott pontok érdekes Top 5t hoztak ki - főleg a 2. helyezett meglepő
1. Denver Broncos: 154
2. Dallas Cowboys: 125
3. Green Bay Packers: 124
4. San Francisco 49ers: 112
5. New York Giants: 111
Ami nem meglepő, az a Jags jól megérdemelt, tökutolsó helye a listán. .
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
2012-es alapszakasz alapján a CHFF újra összeállította táblázatát, hogy adott statisztikai mutatóban az ellenfelet domináló csapat hány %-ban tudta azokat a meccseket megnyerni:Real QB Rating – 218-38 (.852)Nem nagy meglepetés, hogy a passzolt yard a lista végén kullog, míg a több helyen lesajnált passzolási hatékonyság még mindig 80 százalék felett hozza a meccseket. Az irányítók futójátékát (yard és TD) ill. elvesztett labdákat és sacket is figyelembe vevő real QB rating is csak három százalékkal tűnik pontosabbnak.
Scoreability-Bendability – 216-40 (.844)
Passer Rating – 210-46 (.820)
Real Passing YPA – 193-63 (.754)
Passing YPA – 179-77 (.699)
Rushing Yards – 179-77 (.699)
Rushing YPA – 133-123 (.520)
Passing Yards – 128-125 (.506)
Érdekességnek a Baltimore mutatói a 2012-es rájátszásban:
Flacco minden meccsen jobb passer ratinget ért el, mint az ellenfél (125,6 vs. 59,8 - 116.2 vs. 88,3 - 106,2 vs. 62,3 - 124,2 vs. 91,7), viszont ez csak egyedül a Denver ellen jelentett több passzolt yardot is. A közvetítések alatt a védelmeket mégis rendszeresen a passzolt és futott összyard alapján rangsorolják, míg a támadóknál azért néha már elő szokott kerülni az OPR.
Kíváncsian várom, mikor fognak ezek teljesen elfelejtődni és teret nyerni a OPR és DPR, amivel jobban lehetne szemléltetni egy-egy csapatrésznek az erejét, hatékonyságát.
www.coldhardfootballfacts.com/content/real-quarterback-rating-differential-new-mother-all-stats/22908/
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Who's the best NFL quarterback age 25 and under?ööö Stafford még 9%-ot se kapott? az úgy LOL
32% Andrew Luck
9% Cam Newton
23% Robert Griffin III
19% Colin Kaepernick
17% Other
LOOOOOOOOOOOOLbraxa88
RGIII
Kaep
Luck
Wilson
Stafford
Newton
Dalton
Bradford
Freeman
Tannehill
szerintem....
több mint 11 éve
még Freeman és R.Wilson odaér az 5-6. helyre aztán teljes az afro dominancia
több mint 11 éve
dugo93
4 233
Who's the best NFL quarterback age 25 and under?alapból sosem értettem miért kell 1 év profiskodás után már sorrendet állítani az irányítók között.
32% Andrew Luck
9% Cam Newton
23% Robert Griffin III
19% Colin Kaepernick
17% Other
LOOOOOOOOOOOOLbraxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Who's the best NFL quarterback age 25 and under?32% Andrew Luck
9% Cam Newton
23% Robert Griffin III
19% Colin Kaepernick
17% Other
LOOOOOOOOOOOOL
több mint 11 éve
Most players from same college on NFL rosterT-1. New England Patriots-Rutgers: 8
T-1. Tampa Bay Buccaneers-Rutgers: 8 players
3. Cincinnati Bengals-Georgia: 6 players
T-4. Buffalo Bills-Florida State: 6 players
T-4. Minnesota Vikings-Florida State: 6 players
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.cbssports.com/nfl/story/22286085/peyton-manning-qa-broncos-qb-details-long-road-back-ambitions
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Chuck Norris is Tebow-pártiAkkor ajánlja be Stallonnénál a Feláldozhatóak 3ba. Minket meg végre hagyjanak már Timmyvel kapcsolatban békén.
www.wnd.com/2013/05/the-ultimate-clutch-player/jjncaa
több mint 11 éve
Chuck Norris is Tebow-pártiwww.wnd.com/2013/05/the-ultimate-clutch-player/
---
több mint 11 éve
Egy évvel ezelőtti cikk a témával kapcsolatban: www.nfl.com/news/story/09000d5d82928469/article/forbes-has-no-idea-what-bill-belichick-makesSzó szerint le lehetne ezt írni idén is
http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
ez speciel az nfl-ben nagyban függ a konkrét HC feladattól, pl. Reid 7.5 M-je soknak tűnik, főleg hogy eddig egyszer volt bajnokság közelében 😊, de a GM-i feladatkörökből is sokat elvisz, míg azért Sean Paytonnak az a 8 millája elég extrém, főleg a körülmények ismeretében. 😉sapkaReid azért egy időben nonstop bevitte a PO-ba a Philit, ha nem is nyert SB-t.
Payton is több mint egy HC, főleg úgy, hogy Loomis nem egy nagy fociguru, ő inkább sapkamágus meg a gördülékeny ügymenetért felel. No meg Seant felértékelte a nélküle eltöltött 1 év kudarca, és szvsz ebben a fizuban benne van az is, hogy a bounty természetéről és unikális jellegéről mit is gondol Benson.
(Ja, és Payton árát felhajtotta az is, hogy kvázi "FA" volt, mert az eltiltása miatt automatikusan megszűnt a szerződése, legalább 2-3 csapat rögtön vitte volna)
több mint 11 éve
az NCAA-ben éllovas Saban 5.4 milliót keres az összehasonlítás kedvéért
---
több mint 11 éve
Értem, ennyire összeszedve máshol még nem jöttek velem szembeez speciel az nfl-ben nagyban függ a konkrét HC feladattól, pl. Reid 7.5 M-je soknak tűnik, főleg hogy eddig egyszer volt bajnokság közelében 😊, de a GM-i feladatkörökből is sokat elvisz, míg azért Sean Paytonnak az a 8 millája elég extrém, főleg a körülmények ismeretében. 😉
Más, az USA 10 legjobban fizetett edzője, 8 focista, 2 kosaras
www.forbes.com/pictures/emdm45edkig/the-highest-paid-coaches-in-american-sports-2013/atapapa
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Értem, ennyire összeszedve máshol még nem jöttek velem szembeMás, az USA 10 legjobban fizetett edzője, 8 focista, 2 kosaras
www.forbes.com/pictures/emdm45edkig/the-highest-paid-coaches-in-american-sports-2013/
több mint 11 éve
Egy aranybánya ez a link, playbook hegyekA legtöbb helyen ezek vannak feltöltve.
fastandfuriousfootball.com/free-playbooks-2/free-playbooks/
Olyan finomságokkal mint a '85-ös Bears D vagy a 2000-es Rams Oatapapa
Itt szépen csokorba is vannak szedve, többnyire a koordinátorokkal feltüntetve: www.footballxos.com/free-football-playbooks/offense-playbooks/nfl-playbooks/
A 2001-es Jets O (Herm Edwards) és a 2003-as LeBeau D playbook nagyon jó, ott nem csak az installációs csomagok vannak, hanem előttük az "általános" rész is részletesen. Laikusoknak (vagyis nekem 😊) rengeteget segít. A LeBeau playbook különösen 😀.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Egy aranybánya ez a link, playbook hegyekfastandfuriousfootball.com/free-playbooks-2/free-playbooks/
Olyan finomságokkal mint a '85-ös Bears D vagy a 2000-es Rams O
több mint 11 éve
meg áramszünet 😀Biztos szép lesz a helyszín, bár én jobban szeretem, ha egy SB nem verőfényes napsütésben kezdődik.atapapavihar még lehetHöri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Biztos szép lesz a helyszín, bár én jobban szeretem, ha egy SB nem verőfényes napsütésben kezdődik.atapapavihar még lehet
több mint 11 éve
Biztos szép lesz a helyszín, bár én jobban szeretem, ha egy SB nem verőfényes napsütésben kezdődik.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
érdekes amugy h santa clara kb közelebb van oaklandhez mint friscohoz 😀bár az egész bay area egy egész város...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
vihették volna Green Baybe mondjuk, szép lett volna ott a jubileumi.Amadeus91Nem pályáztak.
Az első Super Bowlt amúgy Kaliforniában rendezték.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
vihették volna Green Baybe mondjuk, szép lett volna ott a jubileumi.
criminal lawyer or criminal lawyer?