NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez, hogy jöhetett ki?Hát Williamson helyett én a teljes 2005 draftunkat beraktam volna, Udezét ha kiveszem a 2004-2005-t. Mondjuk tény hogy Williamson igazán fos volt főleg ahhoz képest amit sokan képzeltek bele, mert gyors volt.
www.nfl.com/photoessays/0ap1000000165583/worst-nfl-draft-picks-by-team#photo=27Matthew99
több mint 11 éve
Ez, hogy jöhetett ki?És nálunk szöszi? Azért Derrick Harveynál nagyobb bustot (a hatalmas feltrade miatt) nagyon nehéz összehozni. Az már Tim Couch/Jamarcus/Ryan Leaf szint.
www.nfl.com/photoessays/0ap1000000165583/worst-nfl-draft-picks-by-team#photo=27Matthew99
több mint 11 éve
Steelers 2008-as ténykedése meg elég durva, emlékszem Svéden mit röhögtünk anno 😊jjncaaaz idei műsorban ellőhettük volna Kyle Long esetében, hogy "ő magas?mert akkor steal" örök igazságot.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
2009 se volt jobb, egyedül Hood van már csak a csapatban, de ő is csak egy átlagos teljesítményt hozEz, hogy jöhetett ki?Ilyen mikor a "szurkolók" (értsd pro és anti egyaránt) szavaznak... Ezek szerint rosszul mondtam a draftműsorban, hogy a Chiefs nem draftolt még az első körben irányítót (és gabtsi is tévedett a Buffaloval kapcsolatban), Steelers 2008-as ténykedése meg elég durva, emlékszem Svéden mit röhögtünk anno 😊jjncaa
több mint 11 éve
Ez, hogy jöhetett ki?Ilyen mikor a "szurkolók" (értsd pro és anti egyaránt) szavaznak... Ezek szerint rosszul mondtam a draftműsorban, hogy a Chiefs nem draftolt még az első körben irányítót (és gabtsi is tévedett a Buffaloval kapcsolatban), Steelers 2008-as ténykedése meg elég durva, emlékszem Svéden mit röhögtünk anno 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ez, hogy jöhetett ki? A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
A Pro Football Focus "Top 101 legjobb játékos - 2012" listája www.profootballfocus.com/blog/2013/05/06/pffs-top-101-of-2012-the-full-list/
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
látom Muradymovért nem kapkodnak a csapatok.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Cliff Harrist elkapták fűbirtoklásért, belőle sem lesz már nfl játékos...jjncaawww.kgw.com/news/Former-Duck-Cliff-Harris-arrested-in-Hillsboro-for-domestic-harassment--206199721.html
Egyre biztosabbnak tűnik. Ennyire hülyét.. Pedig nagyon jó játékos lehetett volna.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
hátha meginterjúvolják a barátnőjét.na ne, én imádnám ha lehetne röhögni teón de az hbo biztos belelátná a meccsenkénti 2 szerelésbe, hogy végtelen tálentum a fiú. az epizódonkénti 23 perc interjút vele ne is mondjamHörilesz, a Chargers most a fő esélyesjjncaaSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Az "egyéb témák" között találkoztam megint a Halas magyar/nem magyar vitát, de inkább itt kérdeznék a témával kapcsolatban. Kirk Ferentz származásáról lehet valami infót tudni? Legjobb esetben a szülei lehettek Amerikába kivándorlók... mert ő már ott született. Jordan Kovacs mellett James Ferentzből is lassan standard kérdés/megállapítás lesz, hogy újabb magyar az NFL-ben.DoMSzerintem a legsanszosabb az, hogy német származású lesz. Legalábbis magyarnak semmi nyomát nem találtam, de a szülővárosának környékén elég sok német nemzetiségi él. Sajnos többre nem jutottam elsőre.
több mint 11 éve
Az "egyéb témák" között találkoztam megint a Halas magyar/nem magyar vitát, de inkább itt kérdeznék a témával kapcsolatban. Kirk Ferentz származásáról lehet valami infót tudni? Legjobb esetben a szülei lehettek Amerikába kivándorlók... mert ő már ott született. Jordan Kovacs mellett James Ferentzből is lassan standard kérdés/megállapítás lesz, hogy újabb magyar az NFL-ben.
több mint 11 éve
szaba
10 553
Állítólag max. 2014-ben vállalná csak a csapat.lesz, a Chargers most a fő esélyesjjncaaSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88
több mint 11 éve
na ne, én imádnám ha lehetne röhögni teón de az hbo biztos belelátná a meccsenkénti 2 szerelésbe, hogy végtelen tálentum a fiú. az epizódonkénti 23 perc interjút vele ne is mondjamlesz, a Chargers most a fő esélyesjjncaaSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88
több mint 11 éve
lesz, a Chargers most a fő esélyesSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Szerintetek lesz új Hard Knocks?
több mint 11 éve
Cliff Harrist elkapták fűbirtoklásért, belőle sem lesz már nfl játékos...
---
több mint 11 éve
Oil change! 😀AsbeeÚjra összeállt a Drive Shaft?
több mint 11 éve
Oil change! 😀
több mint 11 éve
Jaja, ideje volna már felfognia, hogy mással kell pisáltatni, vagy tanácsot kell kérni Armstrongtól, hogy milyen egyéb okosságok vannak még.StezOlyan messze nem kell mennie... Sherman is tudja már az okosságot.. 😛
több mint 11 éve
Jaja, ideje volna már felfognia, hogy mással kell pisáltatni, vagy tanácsot kell kérni Armstrongtól, hogy milyen egyéb okosságok vannak még.
több mint 11 éve
Éppen ezért kéne felfognia, hogy még el sem kezdte a 2. szezonját az NFLben, de máris egy bukott drogtesztre van 1 év kényszerpihenőtől.Ha ennyire előrelátó és okos lenne, akkor lehet más lenne a szakmája, nem?Sobri JóskaNem éppen, ha ezzel 11 millió $nyi garantált fizetéstől eshetek el...iktriadNem a DUI miatt kapta, állítólag drogozott. Ekkora hülyét...Go Vikings!Miért? Ha neked Gabbert dobálna nem nyúlnál a droghoz?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ja, biztos elment volna inkább matektanárnak századannyi pénzért 😊 Én is csak azért nem játszom az NFL-ben mert túl okos és előrelátó vagyok 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ha ennyire előrelátó és okos lenne, akkor lehet más lenne a szakmája, nem?Nem éppen, ha ezzel 11 millió $nyi garantált fizetéstől eshetek el...iktriadNem a DUI miatt kapta, állítólag drogozott. Ekkora hülyét...Go Vikings!Miért? Ha neked Gabbert dobálna nem nyúlnál a droghoz?Sobri Jóska