NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 11 éve
ki miért nem jutott be a SB-ra az AFC PO-ból:mmqb.si.com/2014/01/22/afc-playoff-losers/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Super Bowl mezek!Broncos: narancssárga felső, fehér nadrág
Seahawks: fehér felső, kék nadrág
Legalább jól fog kinézni a meccs 😊
több mint 11 éve
Gonzo is pro bowl szal van nekünk is bibibi 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Tony Gonzalez 10 év alatt egész sokat fejlődött 😀Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Dan Marino és Steve Young a pályán mezben 😀 A fiatal Manning (Peyton) meg nyomja a sódert, hogy ő a legjobb 😀😀 de jó ezeket a régi arcokat látni...Singletary a LBChargers LT
Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.Chargers LT
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
egyszerű...ilyen időben oda lehet adni a győzelmet a Seattlenek 😊már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekNe is mondd, épp New Yorkból írok 😊 Brutális az idő, el se tudom képzelni mi lesz itt a Super Bowl idején, ha marad ez a helyzet...baggio
edit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...Thrasher
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekNe is mondd, épp New Yorkból írok 😊 Brutális az idő, el se tudom képzelni mi lesz itt a Super Bowl idején, ha marad ez a helyzet...
edit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...Thrasher

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
csak a falcons nem ad játékost hawaiira. mivel bekerült Lacey, Mangold és Cromartie, Rolle, valamint Posluszny a keretbe. Kansasből 10en lesznek ott.végső keret: probowl.fantasy.nfl.com/
több mint 11 éve
eltaláltad 😀 és Rice nyerte a feldobást...kiválasztotta Breest és Quinnt kapitánynakMa éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊Chargers LT1/1 mi alapján dőlt el? 😀 Coin toss?JayB
több mint 11 éve
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Dan Marino és Steve Young a pályán mezben 😀 A fiatal Manning (Peyton) meg nyomja a sódert, hogy ő a legjobb 😀😀 de jó ezeket a régi arcokat látni...Singletary a LB
Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.Chargers LT
több mint 11 éve
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekThrasherén is
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekedit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...
több mint 11 éve
Ma éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊Chargers LT1/1 mi alapján dőlt el? 😀 Coin toss?
több mint 11 éve
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Ilyen manapság létezik?
Illetve ezt már rég meg akartam kérdezni: úgy 3-4 éve láttam egy ügyességi versenyt, azt hiszem egyetemi játékosokkal. Ez milyen esemény lehetett?
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ma éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊
több mint 11 éve
SUPER! köszi 😊2 oldallal hátrébb valaki már kérdezte😊NB2Budapesten tudtok par jo helyet mondani, ahol a Superbowlt meg lehetne nezni es jo hely? Akar kisebb tarsasagok is be tudnanak ulni elkulonulve, Tehat nem egy 100 fos asztaltarsasagra gondolnek.zavi27Elvileg idén is listázni fogjuk azokat a helyeket ahol tudjuk h lesz SB-nézés, ill. egy bowl.hu-s is szervezés alatt van.empty taxi
több mint 11 éve
2 oldallal hátrébb valaki már kérdezte😊Budapesten tudtok par jo helyet mondani, ahol a Superbowlt meg lehetne nezni es jo hely? Akar kisebb tarsasagok is be tudnanak ulni elkulonulve, Tehat nem egy 100 fos asztaltarsasagra gondolnek.zavi27Elvileg idén is listázni fogjuk azokat a helyeket ahol tudjuk h lesz SB-nézés, ill. egy bowl.hu-s is szervezés alatt van.empty taxi
több mint 11 éve
tudja-é valaki, hogy esetleg most is lesz szervezve közös bowl.hu-s meccsnézés valami bp-i krimóban?
több mint 11 éve
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.
több mint 11 éve
Csak Márk megjegyezte, hogy bármilyen szarul is hangzik, de a térde lent volt. Én meg szimplán sajnáltam csórit, mert olyan szinten tört ki a lába, hogy az valami brutális (abból a helyzetből nem egészséges, hogy a térde ért le először)Tehát egyről beszélünk, faszságot fújtak a zebrák és nem lett volna értelme challengelni, mert a fumble recovery nem visszanézhető. Csak azt nem értem, amit Wyatt írt, hogy miért fontos, hogy Bowman térde lent volt-e vagy sem.ShilkorDe, úgy mintha egy interception után levitték volna contact után. De mivel a bírók nem ítélték oda a 49ers-nek a labdát, így tárgytalan volt, hogy mi van, mert jöhetett a SeahawksnorbisilloOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor

több mint 11 éve
Tehát egyről beszélünk, faszságot fújtak a zebrák és nem lett volna értelme challengelni, mert a fumble recovery nem visszanézhető. Csak azt nem értem, amit Wyatt írt, hogy miért fontos, hogy Bowman térde lent volt-e vagy sem.De, úgy mintha egy interception után levitték volna contact után. De mivel a bírók nem ítélték oda a 49ers-nek a labdát, így tárgytalan volt, hogy mi van, mert jöhetett a SeahawksnorbisilloOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
több mint 11 éve
Amikor kezdő meccsnéző ismerőseimmel nézek meccset, és magyarázom nekik a szabályokat, játékot, akkor az XP az, amit a legnehezebb megértetni, hiszen valóban értelmetlen, én nem is emlékszem rá, hogy sorsdöntő helyzetben kimaradt volna. (De olvastam, hogy van aki igen.)Én úgy közelíteném meg, hogy bár sok dolog nem szól a megtartása ellen, de hogy semmi se szól mellette, az bizonyos. Csak a hagyomány. Az meg ugye nem érv, csak szemléletmód.
Én egyébként egy olyan verzót támogatnék, hogy a TD legyen 7 pont, XP kilőve, és lenne egy olyan opció, hogy TD után lehet +1 pontért próbálkozni azzal amit eddig 2 pontosnak hívtunk. Ha sikerül akkor megvan a +1 pont (mondjuk ez lenne az XP), ha viszont nem sikerül, akkor nem -1 pont, hanem a másik csapat kapna +1 pontot, "kivédekezett pluszpontkisérlet"-ért (DXP).
Technikailag ugyanaz, mint a -1, csak így pofásabb.