NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
És mi az összefüggés a két dimenzió között?somoskovig
A lényeg hogy valamiben jobb a Jaguars mint a Broncos.
több mint 11 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
ki miért nem jutott be a SB-ra az AFC PO-ból:
 mmqb.si.com/2014/01/22/afc-playoff-losers/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
Super Bowl mezek!

Broncos: narancssárga felső, fehér nadrág
Seahawks: fehér felső, kék nadrág

Legalább jól fog kinézni a meccs 😊
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Whiteout 😀
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Gonzo is pro bowl szal van nekünk is bibibi 😛 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 532 — Chiefs GM
És mi az összefüggés a két dimenzió között?

több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Még 1 kis grafikon, redditről.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊
Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.Chargers LT
Dan Marino és Steve Young a pályán mezben 😀 A fiatal Manning (Peyton) meg nyomja a sódert, hogy ő a legjobb 😀😀 de jó ezeket a régi arcokat látni...Singletary a LBChargers LT
Tony Gonzalez 10 év alatt egész sokat fejlődött 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszek

edit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...Thrasher
Ne is mondd, épp New Yorkból írok 😊 Brutális az idő, el se tudom képzelni mi lesz itt a Super Bowl idején, ha marad ez a helyzet...baggio
egyszerű...ilyen időben oda lehet adni a győzelmet a Seattlenek 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 366 — no es importante
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszek

edit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...Thrasher
Ne is mondd, épp New Yorkból írok 😊 Brutális az idő, el se tudom képzelni mi lesz itt a Super Bowl idején, ha marad ez a helyzet...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
csak a falcons nem ad játékost hawaiira. mivel bekerült Lacey, Mangold és Cromartie, Rolle, valamint Posluszny a keretbe. Kansasből 10en lesznek ott.
végső keret:  probowl.fantasy.nfl.com/
több mint 11 éve
Ma éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊Chargers LT
1/1 mi alapján dőlt el? 😀 Coin toss?JayB
eltaláltad 😀 és Rice nyerte a feldobást...kiválasztotta Breest és Quinnt kapitánynak

több mint 11 éve
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊
Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.Chargers LT
Dan Marino és Steve Young a pályán mezben 😀 A fiatal Manning (Peyton) meg nyomja a sódert, hogy ő a legjobb 😀😀 de jó ezeket a régi arcokat látni...Singletary a LB

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 807 — Jó ötletnek tűnt!
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekThrasher
én is

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100

edit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 732
Ma éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊Chargers LT
1/1 mi alapján dőlt el? 😀 Coin toss?
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ilyen manapság létezik?
Illetve ezt már rég meg akartam kérdezni: úgy 3-4 éve láttam egy ügyességi versenyt, azt hiszem egyetemi játékosokkal. Ez milyen esemény lehetett?

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ma éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊

több mint 11 éve
Budapesten tudtok par jo helyet mondani, ahol a Superbowlt meg lehetne nezni es jo hely? Akar kisebb tarsasagok is be tudnanak ulni elkulonulve, Tehat nem egy 100 fos asztaltarsasagra gondolnek.zavi27
Elvileg idén is listázni fogjuk azokat a helyeket ahol tudjuk h lesz SB-nézés, ill. egy bowl.hu-s is szervezés alatt van.empty taxi
2 oldallal hátrébb valaki már kérdezte😊NB2
SUPER! köszi 😊
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 471 — nabege2@yahoo.com
Budapesten tudtok par jo helyet mondani, ahol a Superbowlt meg lehetne nezni es jo hely? Akar kisebb tarsasagok is be tudnanak ulni elkulonulve, Tehat nem egy 100 fos asztaltarsasagra gondolnek.zavi27
Elvileg idén is listázni fogjuk azokat a helyeket ahol tudjuk h lesz SB-nézés, ill. egy bowl.hu-s is szervezés alatt van.empty taxi
2 oldallal hátrébb valaki már kérdezte😊
több mint 11 éve
tudja-é valaki, hogy esetleg most is lesz szervezve közös bowl.hu-s meccsnézés valami bp-i krimóban?
több mint 11 éve
Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕Wyatt
És fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
Mert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisillo
Oké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?Shilkor
De, úgy mintha egy interception után levitték volna contact után. De mivel a bírók nem ítélték oda a 49ers-nek a labdát, így tárgytalan volt, hogy mi van, mert jöhetett a Seahawksnorbisillo
Tehát egyről beszélünk, faszságot fújtak a zebrák és nem lett volna értelme challengelni, mert a fumble recovery nem visszanézhető. Csak azt nem értem, amit Wyatt írt, hogy miért fontos, hogy Bowman térde lent volt-e vagy sem.Shilkor
Csak Márk megjegyezte, hogy bármilyen szarul is hangzik, de a térde lent volt. Én meg szimplán sajnáltam csórit, mert olyan szinten tört ki a lába, hogy az valami brutális (abból a helyzetből nem egészséges, hogy a térde ért le először)