NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 11 éve
És mi az összefüggés a két dimenzió között?somoskovigA lényeg hogy valamiben jobb a Jaguars mint a Broncos.
több mint 11 éve
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
ki miért nem jutott be a SB-ra az AFC PO-ból:mmqb.si.com/2014/01/22/afc-playoff-losers/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Super Bowl mezek!Broncos: narancssárga felső, fehér nadrág
Seahawks: fehér felső, kék nadrág
Legalább jól fog kinézni a meccs 😊
több mint 11 éve
Gonzo is pro bowl szal van nekünk is bibibi 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Tony Gonzalez 10 év alatt egész sokat fejlődött 😀Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Dan Marino és Steve Young a pályán mezben 😀 A fiatal Manning (Peyton) meg nyomja a sódert, hogy ő a legjobb 😀😀 de jó ezeket a régi arcokat látni...Singletary a LBChargers LT
Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.Chargers LT
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
egyszerű...ilyen időben oda lehet adni a győzelmet a Seattlenek 😊már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekNe is mondd, épp New Yorkból írok 😊 Brutális az idő, el se tudom képzelni mi lesz itt a Super Bowl idején, ha marad ez a helyzet...baggio
edit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...Thrasher
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekNe is mondd, épp New Yorkból írok 😊 Brutális az idő, el se tudom képzelni mi lesz itt a Super Bowl idején, ha marad ez a helyzet...
edit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...Thrasher

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
csak a falcons nem ad játékost hawaiira. mivel bekerült Lacey, Mangold és Cromartie, Rolle, valamint Posluszny a keretbe. Kansasből 10en lesznek ott.végső keret: probowl.fantasy.nfl.com/
több mint 11 éve
eltaláltad 😀 és Rice nyerte a feldobást...kiválasztotta Breest és Quinnt kapitánynakMa éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊Chargers LT1/1 mi alapján dőlt el? 😀 Coin toss?JayB
több mint 11 éve
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Dan Marino és Steve Young a pályán mezben 😀 A fiatal Manning (Peyton) meg nyomja a sódert, hogy ő a legjobb 😀😀 de jó ezeket a régi arcokat látni...Singletary a LB
Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.Chargers LT
több mint 11 éve
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekThrasherén is
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
már megint jóvihar van a keleti parton, ha pont az SB idején lesz tök száraz minden, durci leszekedit: jóvihar = hóvihar, nyilván. pedig végülis ma nem is ittam...
több mint 11 éve
Ma éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊Chargers LT1/1 mi alapján dőlt el? 😀 Coin toss?
több mint 11 éve
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Ilyen manapság létezik?
Illetve ezt már rég meg akartam kérdezni: úgy 3-4 éve láttam egy ügyességi versenyt, azt hiszem egyetemi játékosokkal. Ez milyen esemény lehetett?
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ma éjjel hajlani 2:00-kor élőben az NFL networkön Pro Bowl draft, Rice és Sanders team 😊
több mint 11 éve
SUPER! köszi 😊2 oldallal hátrébb valaki már kérdezte😊NB2Budapesten tudtok par jo helyet mondani, ahol a Superbowlt meg lehetne nezni es jo hely? Akar kisebb tarsasagok is be tudnanak ulni elkulonulve, Tehat nem egy 100 fos asztaltarsasagra gondolnek.zavi27Elvileg idén is listázni fogjuk azokat a helyeket ahol tudjuk h lesz SB-nézés, ill. egy bowl.hu-s is szervezés alatt van.empty taxi
több mint 11 éve
2 oldallal hátrébb valaki már kérdezte😊Budapesten tudtok par jo helyet mondani, ahol a Superbowlt meg lehetne nezni es jo hely? Akar kisebb tarsasagok is be tudnanak ulni elkulonulve, Tehat nem egy 100 fos asztaltarsasagra gondolnek.zavi27Elvileg idén is listázni fogjuk azokat a helyeket ahol tudjuk h lesz SB-nézés, ill. egy bowl.hu-s is szervezés alatt van.empty taxi
több mint 11 éve
tudja-é valaki, hogy esetleg most is lesz szervezve közös bowl.hu-s meccsnézés valami bp-i krimóban?
több mint 11 éve
Ma este magyar idő szerint 22:00-kor az NFL networkön 2005 Pro Bowl Skills Challenge! 😊Ahol összemérik a játékosok erejüket, gyorsaságot, hosszú passzt, stb...mindez 2005-ből.
több mint 11 éve
Csak Márk megjegyezte, hogy bármilyen szarul is hangzik, de a térde lent volt. Én meg szimplán sajnáltam csórit, mert olyan szinten tört ki a lába, hogy az valami brutális (abból a helyzetből nem egészséges, hogy a térde ért le először)Tehát egyről beszélünk, faszságot fújtak a zebrák és nem lett volna értelme challengelni, mert a fumble recovery nem visszanézhető. Csak azt nem értem, amit Wyatt írt, hogy miért fontos, hogy Bowman térde lent volt-e vagy sem.ShilkorDe, úgy mintha egy interception után levitték volna contact után. De mivel a bírók nem ítélték oda a 49ers-nek a labdát, így tárgytalan volt, hogy mi van, mert jöhetett a SeahawksnorbisilloOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor