NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Mike Garafolo :After the Dumervil fax fiasco, the NFLPA has partnered with a company called DocuSign. Players can now sign contracts via mobile devices.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Az elmúlt 10 év QB "draft class" értékelése:sports.yahoo.com/news/2013-quarterback-class-historically-bad-130620728--nfl.html
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
A korábbi Ravens CB Samari Rolle pert indított az a doki ellen, aki Jarvis Jones-t is vizsgálta: www.usatoday.com/story/sports/nfl/2013/04/18/samari-rolle-sues-surgeon-craig-brigham-for-botched-spinal-surgery-jarvis-jones/2093391/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Magyar idő szerint péntek hajnali 2kor lesz kihirdetve az idei teljes menetrend.
több mint 11 éve
Ja, szegénynek eléggé tehenészlányarc jutott, viszont Timlinnél az egész csomag rendben van.Ha mellbedobás, akkor azért Eva Amurri is jó esélyekkel indul. Annyira, hogy még a nem túl bejövős arcát is elnézném neki. 😀SchleckJavaslom utánpótlásnak a Californication megegyező keresztnevű szereplőjét játszó színésznőt. Bár énekelni nem tudom, hogy tud-e, de ez azt hiszem nem fontos.SchleckAz se rossz bringa, de nálam abban a sorozatban Addison Timlin mellbedobással győzött
www.dailymotion.com/video/xteqaf_addison-timlin-californication-sex-scene_sexyatapapa
több mint 11 éve
Ha mellbedobás, akkor azért Eva Amurri is jó esélyekkel indul. Annyira, hogy még a nem túl bejövős arcát is elnézném neki. 😀Az se rossz bringa, de nálam abban a sorozatban Addison Timlin mellbedobással győzöttFaith Hill nem fog többé bőrnaciban/szemtelenül rövid szoknyában énekelni az SNF intróban 😕 Azért reméljük az utánpótlás sem lesz rossz, bár magasra tette a lécet 😛Hall Of GreenJavaslom utánpótlásnak a Californication megegyező keresztnevű szereplőjét játszó színésznőt. Bár énekelni nem tudom, hogy tud-e, de ez azt hiszem nem fontos.Schleck
www.dailymotion.com/video/xteqaf_addison-timlin-californication-sex-scene_sexyatapapa
több mint 11 éve
Az se rossz bringa, de nálam abban a sorozatban Addison Timlin mellbedobással győzöttFaith Hill nem fog többé bőrnaciban/szemtelenül rövid szoknyában énekelni az SNF intróban 😕 Azért reméljük az utánpótlás sem lesz rossz, bár magasra tette a lécet 😛Hall Of GreenJavaslom utánpótlásnak a Californication megegyező keresztnevű szereplőjét játszó színésznőt. Bár énekelni nem tudom, hogy tud-e, de ez azt hiszem nem fontos.Schleck
www.dailymotion.com/video/xteqaf_addison-timlin-californication-sex-scene_sexy
több mint 11 éve
Faith Hill nem fog többé bőrnaciban/szemtelenül rövid szoknyában énekelni az SNF intróban 😕 Azért reméljük az utánpótlás sem lesz rossz, bár magasra tette a lécet 😛Hall Of GreenA MNF-nak sem lett a kényszerű változtatás után olyan hangulatos főcíme, most ezt is elveszítjük 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
elég sok videó van JMR-ről a neten. mennyi esélyt láttok rá, hogy visszatér? kaphat-e valahol szerződést? gondolom ha kap is akkor backupnak szánják eleintedugo1993még mindig kifogásolják a súlyát (280 körül van).
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Faith Hill nem fog többé bőrnaciban/szemtelenül rövid szoknyában énekelni az SNF intróban 😕 Azért reméljük az utánpótlás sem lesz rossz, bár magasra tette a lécet 😛Hall Of GreenJavaslom utánpótlásnak a Californication megegyező keresztnevű szereplőjét játszó színésznőt. Bár énekelni nem tudom, hogy tud-e, de ez azt hiszem nem fontos.
több mint 11 éve
Faith Hill nem fog többé bőrnaciban/szemtelenül rövid szoknyában énekelni az SNF intróban 😕 Azért reméljük az utánpótlás sem lesz rossz, bár magasra tette a lécet 😛Hall Of Greendislike 😕
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Faith Hill nem fog többé bőrnaciban/szemtelenül rövid szoknyában énekelni az SNF intróban 😕 Azért reméljük az utánpótlás sem lesz rossz, bár magasra tette a lécet 😛
több mint 11 éve
Nem tudtam eldönteni h ide v a draft topikba kerüljön, egy hosszabb lélegzetű cikk a guard pozícióról: www.nationalfootballpost.com/NFP-Sunday-Blitz-9661.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
több mint 11 éve
ha teszem azt mától a blikket tartanám első számú hírforrásnak, akkor meglepődhetnék, hogy milyen sokat írnak Radics Gigiről, ha meg nem olvasok/nézek bulvárt, akkor meg nem is hallanék felőle 😛hát szerencsétlenről annyi edzés videó meg hír van 😀dugo1993gondolom ha kap is akkor backupnak szánják eleintedugo1993ez azért aranyos volt 😊jjncaa
a bowl.hu-n nem cikkeztünk JMR-ről, és valószínűleg a közeljövőben sem fogunk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dugo93
4 233
hát szerencsétlenről annyi edzés videó meg hír van 😀gondolom ha kap is akkor backupnak szánják eleintedugo1993ez azért aranyos volt 😊jjncaa
több mint 11 éve
gondolom ha kap is akkor backupnak szánják eleintedugo1993ez azért aranyos volt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
elég sok videó van JMR-ről a neten. mennyi esélyt láttok rá, hogy visszatér? kaphat-e valahol szerződést? gondolom ha kap is akkor backupnak szánják eleintedugo199390 fős lehet az offseason keret, aminek nagy részét a draft után undrafted arcok alkotják. Ha valakinek kéne akkor még most kell(ett volna) leigazolnia, tök fölösleges várni.
Szerintem nem tér vissza soha.
több mint 11 éve
dugo93
4 233
elég sok videó van JMR-ről a neten. mennyi esélyt láttok rá, hogy visszatér? kaphat-e valahol szerződést? gondolom ha kap is akkor backupnak szánják eleinte
több mint 11 éve
Egy kinti szakírónak is (jelesül Jarrett Bellnek) is eszébe jutott írni arról, amiről Höri írt az NFC West-es WR-trade-ek kapcsán: www.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/bell/2013/04/08/colin-kaepernick-san-francisco-49ers-russell-wilson-seattle-seahawks-salary-cap/2063433/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+UsatodaycomNfl-TopStories+%28Sports+-+NFL+-+Top+Stories%29
Madden hates me.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
meg tuiasosopoDe gonosz vagy! A zuhanyzók bekamerázását nem Teo, hanem a barátnője szeretné 😛atapapaA következő lépés a zuhanyzók bekamerázása lesz a la Való Világ.atapapaTe'o támogatjaHöri
több mint 11 éve
De gonosz vagy! A zuhanyzók bekamerázását nem Teo, hanem a barátnője szeretné 😛A következő lépés a zuhanyzók bekamerázása lesz a la Való Világ.atapapaTe'o támogatjaHöri
több mint 11 éve
Igen, nekem is pont az esetem 😊Gisellenek meg a feje nekem egyáltalán nem jön be, dobok egy sétát a városban számos szebb arcú nőt látok.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mondjuk nálam az előző Brady-nej, Bridget Moynahan (vagy hogy írják) is jóval előrébb van mint Gizi Bündchen...Valahogy Giselle-től annyira nem vagyok elájulva 😊Rataxesnálam is. az asszony egy picit még hasonlít is rá. legalábbis szeretem magamat győzködni erről... 😀 ( am. ő a bige a fegyvernepperből ugye? 😊 )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...