NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Köszönöm a Dallas Cowboysnak, hogy egy Tony Romot fikázó mém lehetett a 200. kommentem 😊
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Nem sok olyan listát lehet találni QB-król ahol Brady a legrosszabb 😀Tannehill-t nem találom a listán? Pedig nyomás alatt jobb mutatói voltak mint Luck-nak (de lehet idén közepén volt ez).danylyŐk a nyomás alatt szar QB-k.
Tom Brady nevéből rájöhettél volna erre...Bébé
több mint 11 éve
bmg
2 681
Hát Kolb?Tannehill-t nem találom a listán? Pedig nyomás alatt jobb mutatói voltak mint Luck-nak (de lehet idén közepén volt ez).danylyŐk a nyomás alatt szar QB-k.
Tom Brady nevéből rájöhettél volna erre...Bébé
Ja, sérült volt.
több mint 11 éve
Tannehill-t nem találom a listán? Pedig nyomás alatt jobb mutatói voltak mint Luck-nak (de lehet idén közepén volt ez).danylyŐk a nyomás alatt szar QB-k.
Tom Brady nevéből rájöhettél volna erre...
több mint 11 éve
Az előző szezon bottom10 QB-ja nyomás alatt:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
tavalyi cikk, de elég érdekes (túl cinikus)érdemes elolvasni:
www.60maxpowero.com/patriots/content/top-12-bankrupt-nfl-players?utm_source=crowdignite.com&utm_medium=referral&utm_campaign=crowdignite.com
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Köszi szépen, így már érthető a várakozás. De kinél lehetséges egy hosszú távú megállapodás? Én mondjuk Clady-re tippelnék akinek bejöhet. De nem hiszem, hogy 9 milla/év alatt adná a dolgot. Kb. olyan 5 év 48 millió $.Csak azért kérdeztem mert McAfee (március 5.), Byrd (március 1.) és Clady (március 1.) még nem írta alá a franchise tag-et? Mire várnak? Van ennek jelentősége, hogy mikor írja alá?danylyKönnyen lehet, hogy a háttérben készülőben van egy hosszútávú szerződés is. Alapvetően a tag-el az a célja a csapatoknak, hogy más ne tárgyalhasson az adott játékossal. Mindkét fél érdeke, hogy hosszútávút írjanak alá. Ha ez még se sikerül két lehetőség van, vagy leveszik róla a tag-et, egy bizonyos határidőig lehet ezt megtenni, vagy a játékos aláírja és 1 évig itt marad, majd jövőre kezdődhet előre.FViktor93
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
footballperspective draft efficiency 2000-2007-igwww.footballperspective.com/the-best-drafting-teams-from-2000-to-2007/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Csak azért kérdeztem mert McAfee (március 5.), Byrd (március 1.) és Clady (március 1.) még nem írta alá a franchise tag-et? Mire várnak? Van ennek jelentősége, hogy mikor írja alá?danylyKönnyen lehet, hogy a háttérben készülőben van egy hosszútávú szerződés is. Alapvetően a tag-el az a célja a csapatoknak, hogy más ne tárgyalhasson az adott játékossal. Mindkét fél érdeke, hogy hosszútávút írjanak alá. Ha ez még se sikerül két lehetőség van, vagy leveszik róla a tag-et, egy bizonyos határidőig lehet ezt megtenni, vagy a játékos aláírja és 1 évig itt marad, majd jövőre kezdődhet előre.
több mint 11 éve
Csak azért kérdeztem mert McAfee (március 5.), Byrd (március 1.) és Clady (március 1.) még nem írta alá a franchise tag-et? Mire várnak? Van ennek jelentősége, hogy mikor írja alá?De ha nem vonja vissza akkor alá kell írnia vagy mással keverem?Tocanem kötelező aláírnia. ha nem írja alá még az is előfordulhat h a csapat visszavonja a taget a játékos pedig Hopp, free agent leszbriareosMost így hirtelen nem találtam rá oldalt (pedig nézegettem), de mi van akkor ha valaki nem írja alá a franchise tag tendert? Milyen lehetőségei vannak a játékosnak ill. a csapatnak?danylyÉn úgy tudom hogy kötelező aláírni. Aztán holdoutolhat max.Toca
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Jarvis Moss csatlakozott a VY, JMR, Pat White brigádhoz a "comeback wagon-on". Cowboysnál volt már sikertelen try outon.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
De ha nem vonja vissza akkor alá kell írnia vagy mással keverem?nem kötelező aláírnia. ha nem írja alá még az is előfordulhat h a csapat visszavonja a taget a játékos pedig Hopp, free agent leszbriareosMost így hirtelen nem találtam rá oldalt (pedig nézegettem), de mi van akkor ha valaki nem írja alá a franchise tag tendert? Milyen lehetőségei vannak a játékosnak ill. a csapatnak?danylyÉn úgy tudom hogy kötelező aláírni. Aztán holdoutolhat max.Toca
több mint 11 éve
nem kötelező aláírnia. ha nem írja alá még az is előfordulhat h a csapat visszavonja a taget a játékos pedig Hopp, free agent leszMost így hirtelen nem találtam rá oldalt (pedig nézegettem), de mi van akkor ha valaki nem írja alá a franchise tag tendert? Milyen lehetőségei vannak a játékosnak ill. a csapatnak?danylyÉn úgy tudom hogy kötelező aláírni. Aztán holdoutolhat max.Toca
több mint 11 éve
Most így hirtelen nem találtam rá oldalt (pedig nézegettem), de mi van akkor ha valaki nem írja alá a franchise tag tendert? Milyen lehetőségei vannak a játékosnak ill. a csapatnak?danylyÉn úgy tudom hogy kötelező aláírni. Aztán holdoutolhat max.
több mint 11 éve
Most így hirtelen nem találtam rá oldalt (pedig nézegettem), de mi van akkor ha valaki nem írja alá a franchise tag tendert? Milyen lehetőségei vannak a játékosnak ill. a csapatnak?
több mint 11 éve
bleacherreport.com/nfl1000Az kemény ha Pondernél 46 jobb irányító van 😀
ezekkel a listákkal mennyire értetek egyet? sztem egész jó, de 1-2 faszság azért van benne perszebraxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
bleacherreport.com/nfl1000ezekkel a listákkal mennyire értetek egyet? sztem egész jó, de 1-2 faszság azért van benne persze
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Ha már témánál vagyunk, mikor szokott kijönni a sorsolás? Június-július?BazzaniÁprilis 16-án.
www.sbnation.com/nfl/2013/3/21/4132682/2013-nfl-schedule-release-date
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Ha már témánál vagyunk, mikor szokott kijönni a sorsolás? Június-július?BazzaniÁprilis.
több mint 11 éve
Ha már témánál vagyunk, mikor szokott kijönni a sorsolás? Június-július?
több mint 11 éve
de Amerikában 25-e a Karácsony, 24-e csak "Christmas eve"BigBen7ja, de a Christmas eve is ünnep, nem véletlenül tették át tavaly a Lions - Falcons MNF meccset
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
de Amerikában 25-e a Karácsony, 24-e csak "Christmas eve"