NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 434 — #NoStress
ez jó kép, amit kiemelnék róla az eli, 20 milliós fizetéssel és 18 tdvel 😀zsotyi
Van két gyűrűje is...Sobri Jóska
Charles Haley-nek öt, a Bill Romanowski - Matt Millen duónak négy-négy, de ha már QB, a 164–198-as TD-INT aránnyal büszkélkedő Jim Plunkettnek is jutott kettő 😊baggio
Azért fontos egy QB-nál a sok szám mellett, hogy ha odakerül, akkor tud nyerni.
Eli amikor odakerült, tudott.
A 20 milát sokallod egy kétszeres SB-győztes irányító fizetésének, vagy a 18 TD-t kevesled? Vagy te is azt hiszed, hogy nem csúszhat be egy ergyább év?Sobri Jóska
Én inkább azt mondanám, hogy egyetlen jó évért, nem adnék neki ilyen szerződést, átlagosan 25 TD-t dobál évente, 2010-ben, amikor eljutott 31-ig, dobott mellette 25 INT-t. Ami a yardokat illeti, 3 szezonban jutott 4000 fölé, 2x csak éppen hogy 4000 yard, míg 2011-ben 4900 yard. Én azt mondanám, hogy ilyen mutatókra nem adnék ilyen nagy fizetést.
Lehet, jól kezeli a nyomást, de akkor is sok.zsotyi
Nézd eképp:
Eli a nagy szerződés után nyert még SB-t, SB MVP is lett.
A mi Bradynk a nagy szerződése óta nem nyert. (Hisz amikor ott volt, akkor mindig Eli nyert.)
Jöhet az alapkérdés: a jó alapszakasz-számokért veszel irányítót, vagy azért, hogy nyerjen SB-t.
Én se vagyok nagy rajongója Eli játékának, de a győznitudása megkérdőjelezhetetlen. Nincs vesztes SB-ja.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 352 — Vikings fan
ez jó kép, amit kiemelnék róla az eli, 20 milliós fizetéssel és 18 tdvel 😀zsotyi
Charles Haley-nek öt, a Bill Romanowski - Matt Millen duónak négy-négy, de ha már QB, a 164–198-as TD-INT aránnyal büszkélkedő Jim Plunkettnek is jutott kettő 😊baggio
A 20 milát sokallod egy kétszeres SB-győztes irányító fizetésének, vagy a 18 TD-t kevesled? Vagy te is azt hiszed, hogy nem csúszhat be egy ergyább év?Sobri Jóska
Én inkább azt mondanám, hogy egyetlen jó évért, nem adnék neki ilyen szerződést, átlagosan 25 TD-t dobál évente, 2010-ben, amikor eljutott 31-ig, dobott mellette 25 INT-t. Ami a yardokat illeti, 3 szezonban jutott 4000 fölé, 2x csak éppen hogy 4000 yard, míg 2011-ben 4900 yard. Én azt mondanám, hogy ilyen mutatókra nem adnék ilyen nagy fizetést.
Lehet, jól kezeli a nyomást, de akkor is sok.zsotyi
Persze innen kurva okos az ember. Ha ezeket a statisztikákat nézed utólag nem érte meg.
Viszont ha azt nézed, hogy nyert egy SB-t a csapatnak. Őt ott kellett tartani, mert hát mégis csak SB-t nyert és nem is hozott akkor rossz számokat, de egy SB-t nyerő irányítót ne fizetnének meg?
Kapott egy seggnehéz szerződést, majd nyert még egy SB-t. Azért ott neki is volt szerepe végig jól játszott a szezonban és a playoffban is, az SB-re meg gondolom emlékszel 😉.
Szóval igen tavalyi szezon alapján nem ért 20 milliót, lehet hogy idén se fog a játékával 20-at érni (mondjuk 4 évente SB-t nyer szóval most akár össze is jöhet XD), viszont kétlem, hogy a 2 SB győzelem mellett bárki sajnálná, hogy megkapja, max annyit hogy szarul strukturálták az egészet, persze ennek is biztos meg volt az oka.

Ki lehet emelni Eli 20 miskáját, én inkább Bradford 12.5 felét emelném ki, vagy Matt Schaub papa 10 milláját.
Amúgy meg Eli volt az első a vonalba aki ilyen nagy QB szerződést kötött. Jövőre - 2 év múlva jönnek majd a nagy számok Kapernyiknél, Flacconál stb.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 266 — NFL bracket champion '26
Ha már Eli a téma:
Volt egy podcast, amiben azt mondtam h sztem annyi kell neki, mint a kortársának Riversnek kellett: egy új edző, új impulzus, új rendszer, új elképzelések. Részben megkapta, hiszen új OC-t kapott GB-ből, kérdés, hogy ez elég lesz-e vagy szükséges lenne olyan jellegű légkörváltozásra is ami Coughlin távozásával ill. Eli más csapathoz igazolásával valósulhat meg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
Lehet, jól kezeli a nyomást, de akkor is sok.

több mint 11 éve
A 20 milát sokallod egy kétszeres SB-győztes irányító fizetésének, vagy a 18 TD-t kevesled? Vagy te is azt hiszed, hogy nem csúszhat be egy ergyább év?

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 982 — no es importante
Charles Haley-nek öt, a Bill Romanowski - Matt Millen duónak négy-négy, de ha már QB, a 164–198-as TD-INT aránnyal büszkélkedő Jim Plunkettnek is jutott kettő 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Van két gyűrűje is...

több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
ez jó kép, amit kiemelnék róla az eli, 20 milliós fizetéssel és 18 tdvel 😀

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
A footballban vannak olyan dolgok amiket nem lehet pénzben kifejezni és vannak olyanok is amiket .....(mégis ?) :

-

nextimpulsesports.com/2014/08/04/infographic-nfl-quarterbacks-earnings-per-production/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
A Giants-Bills összefoglalóban láttam tableten egy olyan programot vagy videólejátszót, hogy a videóra fel lehet rajzolni azt a tipikus sárga vonalat, így bemutatva az adott játék elemzését. Valaki tudja mi ennek a programnak a neve?Wong
“Sideline Viewing System”
Microsoft Surface Pro 2 tabletet használnak amúgy, direkt erre fejlesztették ki a programot az NFL-lel karöltve

www.engadget.com/2014/08/03/microsoft-nfl-sideline-viewing-system/baggio
Köszönöm, és az értelmes hozzászólásodat is.
több mint 11 éve
A Giants-Bills összefoglalóban láttam tableten egy olyan programot vagy videólejátszót, hogy a videóra fel lehet rajzolni azt a tipikus sárga vonalat, így bemutatva az adott játék elemzését. Valaki tudja mi ennek a programnak a neve?Wong
“Sideline Viewing System”
Microsoft Surface Pro 2 tabletet használnak amúgy, direkt erre fejlesztették ki a programot az NFL-lel karöltve

www.engadget.com/2014/08/03/microsoft-nfl-sideline-viewing-system/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Microsoft PaintDexxter Tailor
:# Nem az a vonal...  www.nfl.com/big-play-highlights
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 672 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Microsoft Paint

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
A Giants-Bills összefoglalóban láttam tableten egy olyan programot vagy videólejátszót, hogy a videóra fel lehet rajzolni azt a tipikus sárga vonalat, így bemutatva az adott játék elemzését. Valaki tudja mi ennek a programnak a neve?
több mint 11 éve
NFL players: height & weight over time
 noahveltman.com/nflplayers/

---
több mint 11 éve
a "holland módi" meg sajnos már nem működik 😕 😊 30e négy hónapra szerintem egy nfl fanatikusnak bőven megéri, vagy ha még okosabban akarja valaki megoldani, összeáll egy másik csapat szurkolójával (lehetőleg olyannal, akivel általában nem egy idősávban játszanak), aztán felezik a költségeket

ennél jobb opció csak az espn player, igaz ott nem nfl megy :p

---
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Illetve a másik topicból áthozva, idei újítások

GamePassben van pár remek újítás. 😊

- Lassított lejátszás (Iszonyú jó, mert könnyű így visszanézni, hogy pontosan mi történik a playekben) Nekem ez az újítás tetszik a legjobban. 😊
- Keresés (Csapat, ill. játékos szintjére lebontva, + TD, FG, safety, Turnover, fumble, sack, futás, passz... stb alapján)
- Lesz majd letöltési lehetőség mobilra és tabletre (Először csak iOS-en, majd később a többi platformon is elérhető lesz.)xrace77

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szeretnék előfizetni valami netes NFL-nézési lehetőségre. Nem tudom, hogy Game Pass-re, vagy esetleg másra kéne-e, akinek van tapasztalata, nyugodtan megoszthatja velem. Köszi.szaba
game pass elég fasza.
nfl network orvérrzésig, nem akad, fasza minőség. arra kell figyelni h alapból olyan a rendszer h automatikusan megújulóra veszi az előfizetésedet, de ezt kiveszed azt' winning.
edit: ja és persze bármilyen meccset bármikor visszanézhetszbriareos
Arról nem beszélve, hogy vannak vágott adások is, szóval ha csak az effektív játékot néznéd vissza, akkor kb 40-45 perc alatt meg tudod nézni bármelyik meccset, ha nincs épp annyi időd, hogy mindent visszanézz.

Mondjuk Szabának ez azért nem jó megoldás, mert ezt csak egy IP-ről lehet nézni, még amikor otthon mobilról és gépről is néztem, akkor is kidobott az egyik.

Az ára meg azért nem annyira finom, fél évre nem mindenkinek ér meg 30 ezer forintot. De akinek igen, az tényleg tud egyszerre nézni mindent, Red Zone-t, visszanézni korábbi évek meccseit, Super Bowlokat, szal igazából addig nézed, ameddig meg nem unod az összeset.

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Szeretnék előfizetni valami netes NFL-nézési lehetőségre. Nem tudom, hogy Game Pass-re, vagy esetleg másra kéne-e, akinek van tapasztalata, nyugodtan megoszthatja velem. Köszi.szaba
game pass elég fasza.
nfl network orvérrzésig, nem akad, fasza minőség. arra kell figyelni h alapból olyan a rendszer h automatikusan megújulóra veszi az előfizetésedet, de ezt kiveszed azt' winning.
edit: ja és persze bármilyen meccset bármikor visszanézhetsz

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Ez engem is érdekelne.
Leginkább olyan amit egyszerre több (3-4 de az se baj ha több) IP címről is lehet használni.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 365
Szeretnék előfizetni valami netes NFL-nézési lehetőségre. Nem tudom, hogy Game Pass-re, vagy esetleg másra kéne-e, akinek van tapasztalata, nyugodtan megoszthatja velem. Köszi.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 416 — #neverpunt
Nyilván, csak itt kissé más alakítja a szurkolói szimpátiát és ellenszenvet, mint odaát.
De ahogy írtam, ettől még lehet megalapozott.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A face-s felmérésen Alabama legnépszerűbb csapata a Saints volt, itt meg a legutáltabb. Bár a kettő nem zárja ki teljesen egymást.atapapa
szerintem itthon is a New England nyerné mindkettőt, de ezt most nem fogjuk megmérni

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 416 — #neverpunt
A face-s felmérésen Alabama legnépszerűbb csapata a Saints volt, itt meg a legutáltabb. Bár a kettő nem zárja ki teljesen egymást.

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Persze hogy nem az, mindenesetre a Ravens-Európán röhögtem egy jót 😀berger90
örülök hogy nem csak én utálom flekkót 😀