NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Running back rule passed, 31-1. Illegal to lower crown of helmets.
több mint 11 éve
Hatalmas, de a hozzátartozó deadspines kommentek még jobbak:
32-2jjncaa
"Mike Shanahan is now ready to eat your children"
"This is the face of constipation."
"If Rex Ryan keeps shrinking we're going to have to kick him out of the Fat Man's Union (Local 142). Andy Reid is going to have to get on his ass."
deadspin.com/the-2013-nfl-head-coaches-posed-for-a-class-photo-455869326#replies
több mint 11 éve
Héj, ez fasza lenne 😊 Amikor először szóba került még írtam is hogy jó a mostani logó, csak a sisak nem kéne a delfin fejére 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
április 18.-án mutatják be hivatalosan az logót az új mezzel együttez fake, de sztem nem sok eltérés lesz ehhez képest
több mint 11 éve
Már akkor is gyanúsan Freddie Mercury styleban tolta 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Trestman gyerekmolesztáló fejét nehéz felülmúlni 😀shanny ádáz feje visz mindents a négereket szétdobták soronkéntsutianapEzek a bézs "amerikai középkorú férfi vagyok" gatyák hihetetlen gázak 😀JayB
32-2jjncaa
edit: na jó holmgren ízléses inge is versenyben van azért 😀briareos
pedig régen elég emberien nézett ki 😊
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Haribó tesók érdekes, hogy nem egymás mellett állnak. Lehet megromlott a családi viszony. 😊
több mint 11 éve
Reidre gondolsz? Mondjuk hasonlítanak 😊Rataxeshiába, fárasztó napom van 😀
több mint 11 éve
Reidre gondolsz? Mondjuk hasonlítanak 😊RataxesReid biztos aszitte, h Hawaii-on lesz a muri 😊. A Holmgren-hasonmás verseny örökös bajnoka, egy milliárdos adócsalás esetén bármikor új személyazonosságot csinálhat magának, csak el kell tennie láb alól Holmit 😊.
Sztem a legdurvább feje Trestmannak van. Mint egy zakkant orvos egy horrorsorozatból, aki épp Shanny nyakát nyirbálja. Lehet is, h azért vigyorog úgy előtte 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Reidre gondolsz? Mondjuk hasonlítanak 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
shanny ádáz feje visz mindents a négereket szétdobták soronkéntsutianapEzek a bézs "amerikai középkorú férfi vagyok" gatyák hihetetlen gázak 😀JayB
32-2jjncaa
edit: na jó holmgren ízléses inge is versenyben van azért 😀
több mint 11 éve
s a négereket szétdobták soronkéntEzek a bézs "amerikai középkorú férfi vagyok" gatyák hihetetlen gázak 😀JayB
32-2jjncaa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cowboys - Dolphins lesz a HoF meccs, augusztus 4.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Ezek a bézs "amerikai középkorú férfi vagyok" gatyák hihetetlen gázak tefőleg, ha vagy 10 cm-vel rövidebb mint kéne,mint pl Paganonál 😀 meg mellette ülőknél (ők tuti összeöltöztek)
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Ezek a bézs "amerikai középkorú férfi vagyok" gatyák hihetetlen gázak 😀
32-2jjncaa
több mint 11 éve
Miért nem csodálkozom, hogy BB pont véletlenül nem ért rá? 😀tomi-tomiAhogy Payton a másik ludas 😊
Tavaly szintén ők ketten gondolták úgy, hogy nem kell egy ilyen témájú képen szerepelniük.
több mint 11 éve
Na ki előtt hever mappa? 😀 Má' megint valami okosságon töri a fejét, ami minimum cap büntivel jár. Vagy a maradék draft cetlivel..
több mint 11 éve
Miért nem csodálkozom, hogy BB pont véletlenül nem ért rá? 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
32-2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nyerni.Tebow az arénafocifelé kacsingat. azért annak az AFL csapatnak amelyiknek sikerül szerződtetni annak nagy reklámfogás lehetbraxa88WTF
abban a ligában ahol nincs futás, csak passz, mit szeretne Tebow?Höri
több mint 11 éve
braxa88
12 534
elkapó leszTebow az arénafocifelé kacsingat. azért annak az AFL csapatnak amelyiknek sikerül szerződtetni annak nagy reklámfogás lehetbraxa88WTF
abban a ligában ahol nincs futás, csak passz, mit szeretne Tebow?Höri
több mint 11 éve
Tebow az arénafocifelé kacsingat. azért annak az AFL csapatnak amelyiknek sikerül szerződtetni annak nagy reklámfogás lehetbraxa88WTF
abban a ligában ahol nincs futás, csak passz, mit szeretne Tebow?
több mint 11 éve
Tebow az arénafocifelé kacsingat. azért annak az AFL csapatnak amelyiknek sikerül szerződtetni annak nagy reklámfogás lehetbraxa88ha vált, akkor az Orlandóhoz megy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kezdődnek az offszezonbeli furcsa sérülések.GRAFImindig is mondtam h sokkal jobban járna mindenki ha a játékosokat egy Ludusban tartanák és csak a meccsekre engednék ki őket.
edit: mármint csapatonként egyben 😀