NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
catattack
3 520
Keresek egy cikket, amit pár hónapja olvastam itt!Volt benne minden okosság... szerződések drafttól FA-ig...
Valakinek rémlik valami?
GSN cikkre gyanakodtam, de azok között nem találtam...
több mint 11 éve
Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91Troy Smith meg az Ohio State-én dobált.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jets offensive coordinator Marty Mornhinweg said that accuracy in a quarterback is overratedmiketanier.sportsonearthblog.com/indefense-of-accuracy/
Tebownál csak Sanchez passzol pontatlanabbul, nem is értem mi szükség van Garrardra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nézzétek a bowl.hu facebook oldalát is néhaSzoktam látni a postokat amikor görgetek végig valami érdekességért, de úgy konkrétan semmilyen oldalra nem szoktam rámenni, szóval ez most elkerülte ott a figyelmem. 😊
www.facebook.com/bowlhujjncaa
több mint 11 éve
Mitől lenne spoiler?EasyGhostEz valami spoiler?
Tyrion Lannisterből király lesz? atapapa
Már a harmadik könyvben az lesz. Majdnem. 😊
több mint 11 éve
Nézzétek a bowl.hu facebook oldalát is néhawww.facebook.com/bowlhu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
EasyGhostEz valami spoiler?
Tyrion Lannisterből király lesz?
több mint 11 éve
Szerintem Goodell nem is gondolt bele mennyire találó az a kép.
több mint 11 éve
Sose lehet tudni semmit seVince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91nem hiszem, hogy draftoljákHöri
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91nem hiszem, hogy draftolják
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
igen.....70-ről....., sőt a Lucas oliból berúgja a Superdomba... 😊 (igen, tudom hogy mindkettő fedett)be tud rúgni egy 30 yardos field goalt...annyit még én is betudok 😀 BigBen7Lehet ezt mondjuk az után rúgta, hogy lesérült a térde, de távolabbról így már nem ment. 😊
Aztán ha egészséges, bevágja 70-ről is a FG-t. 😀Stez
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg megy a piacra, de ne legyen igazam.
több mint 11 éve
Jaja, fentiekbõl kiindulva szvsz nem is haladnak rosszul.Randy Starks tag-elve.MedvepapaLongal meg gondolom nagyba megy a tárgyalás. Shawn84
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
be tud rúgni egy 30 yardos field goalt...annyit még én is betudok 😀 BigBen7Lehet ezt mondjuk az után rúgta, hogy lesérült a térde, de távolabbról így már nem ment. 😊
Aztán ha egészséges, bevágja 70-ről is a FG-t. 😀
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
ha hívnak mentem volna 😊be tud rúgni egy 30 yardos field goalt...annyit még én is betudok 😀 BigBen7viszont.... nem mentél a kombájnrasutianap
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Randy Starks tag-elve.MedvepapaLongal meg gondolom nagyba megy a tárgyalás.
több mint 11 éve
Randy Starks tag-elve.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefterPlayers not expected to be tagged today include: WR Wes Welker, OT Jake Long, P Shane Lechler, S Dashon Goldson, TE Dustin Keller.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ráadásul - minden bizonnyal - töke van (a menyasszonynak). 😀be tud rúgni egy 30 yardos field goalt...annyit még én is betudok 😀 BigBen7viszont.... nem mentél a kombájnrasutianap
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
be tud rúgni egy 30 yardos field goalt...annyit még én is betudok 😀 BigBen7viszont.... nem mentél a kombájnra
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
be tud rúgni egy 30 yardos field goalt...annyit még én is betudok 😀