NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Pár hete beszélgettem itt Tomival arról, hogy mekkora lesz /lehet a cap néhány év múlva, ehhez képest még most se tudni, hogy a pár hét múlva kezdődő új szezonban a csapatoknak 123 vagy 121 millió alatt kell majd lenniük.
több mint 11 éve
| Hát ha Flakont elengedik :kell a minőségi backup 😂 |vajh mit keresett Tyrod Taylor és Dennis Dixon a Ravens keretében? a scout teambe kellenek olyan játékosok, akikkel lehet szimulálni az ellenfél játékát, ha a Patriots pl. a Washington ellen játszik, akkor Brady vagy Mallett nehezen játssza el RG3 szerepét... White is tudja jól ezt, szóval helye mindenképp lesz valaholjjncaaJMR 2.0a hírnek örülök,de sztem White sehogy se JMR 2.0
Gil Brandt @Gil_Brandt
2009 2nd-round pick Pat White, waived after 1 year w/ @MiamiDolphins, will work out at WVU pro day on 3/14. Wants back in @NFL as QBempty taxi
Ok, nem egy Brady, de kb esélye se volt bemutatkozni, ha jól emlékszem Ike Taylornak hála (bár eléggé peches kontakt volt,szó szó). A read option féle offense-ekben sztem akár még fantázia is lehet benne, mást nem backupnak. én szurkolok nekiBorbinho
Na erre nem is gondoltam ,pedig nyílvánvaló
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
vajh mit keresett Tyrod Taylor és Dennis Dixon a Ravens keretében? a scout teambe kellenek olyan játékosok, akikkel lehet szimulálni az ellenfél játékát, ha a Patriots pl. a Washington ellen játszik, akkor Brady vagy Mallett nehezen játssza el RG3 szerepét... jjncaaMiért kéne nekik eljátszani?! A Pats már 2009 óta felkészült erre a lehetőségre. Behúzták a svájci bicskát a 7. körben (Kent State QB), kinek neve:
(Na, Wyatt?!)
JUUUULIIIIAAAAAN! 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
vajh mit keresett Tyrod Taylor és Dennis Dixon a Ravens keretében? a scout teambe kellenek olyan játékosok, akikkel lehet szimulálni az ellenfél játékát, ha a Patriots pl. a Washington ellen játszik, akkor Brady vagy Mallett nehezen játssza el RG3 szerepét... White is tudja jól ezt, szóval helye mindenképp lesz valaholJMR 2.0a hírnek örülök,de sztem White sehogy se JMR 2.0
Gil Brandt @Gil_Brandt
2009 2nd-round pick Pat White, waived after 1 year w/ @MiamiDolphins, will work out at WVU pro day on 3/14. Wants back in @NFL as QBempty taxi
Ok, nem egy Brady, de kb esélye se volt bemutatkozni, ha jól emlékszem Ike Taylornak hála (bár eléggé peches kontakt volt,szó szó). A read option féle offense-ekben sztem akár még fantázia is lehet benne, mást nem backupnak. én szurkolok nekiBorbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
JMR 2.0a hírnek örülök,de sztem White sehogy se JMR 2.0
Gil Brandt @Gil_Brandt
Ok, nem egy Brady, de kb esélye se volt bemutatkozni, ha jól emlékszem Ike Taylornak hála (bár eléggé peches kontakt volt,szó szó). A read option féle offense-ekben sztem akár még fantázia is lehet benne, mást nem backupnak. én szurkolok neki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
JMR 2.0Gil Brandt @Gil_Brandt
2009 2nd-round pick Pat White, waived after 1 year w/ @MiamiDolphins, will work out at WVU pro day on 3/14. Wants back in @NFL as QB
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
@AlbertBreer: Word circulating through some teams that the cap could wind up being set around $123M, higher than expected. Some are skeptical. We'll see.
több mint 11 éve
deyell
11 702
vagy egyébként sem, mert futás ellen pl. sosem volt jó, épp ezért nehezen érthető, hogy lehet Bennett előtt.A CBS Top 100 FA listájaAki avrilt a 3.helyre rakta az nem látta az előző szezonban játszani.Bazzani
www.cbssports.com/nfl/transactions/free-agentsiktriad
choose life
több mint 11 éve
A CBS Top 100 FA listájaAki avrilt a 3.helyre rakta az nem látta az előző szezonban játszani.
www.cbssports.com/nfl/transactions/free-agentsiktriad
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Már korábban jelezte, hogy számít hasonlóra és bele fog menni egy ésszerű újratervezésbe. Okos ember.így kell azért helyén kezelni a holdoutokat isjjncaaEz persze senkit nem lep meg. Ennyi lóvét messze nem ér jelenleg. De máshol sem hiszem hogy megkapna hasonlót. Bele fog menni. Majdnem ugyan az lesz mint Vick esetében. szvszShawn84Felmerült bennem egy kérdés:Nem tudom, hogy a paycut-ra gondolsz-e(sztem igen). Mert akkor az létezik. Persze a játékosok nem szeretik. 😊 Épp Asomugha jutott eszembe, jelenleg úgy néz ki, ha nem megy bele a fizucsökkentésbe, akkor kivágják. 😊Medvepapa
Még szerződésben álló játékossal lehet-e úgy új szerződést kötni, hogy jelentősen csökkentik a fizetését, vagy csak átstrukturálni lehet?
Tudom, hogy nem életszerű, mert a játékos természetesen szeretné a pénzét megkapni, de csak elméletben érdekelne 😉Egon
több mint 11 éve
így kell azért helyén kezelni a holdoutokat isEz persze senkit nem lep meg. Ennyi lóvét messze nem ér jelenleg. De máshol sem hiszem hogy megkapna hasonlót. Bele fog menni. Majdnem ugyan az lesz mint Vick esetében. szvszShawn84Felmerült bennem egy kérdés:Nem tudom, hogy a paycut-ra gondolsz-e(sztem igen). Mert akkor az létezik. Persze a játékosok nem szeretik. 😊 Épp Asomugha jutott eszembe, jelenleg úgy néz ki, ha nem megy bele a fizucsökkentésbe, akkor kivágják. 😊Medvepapa
Még szerződésben álló játékossal lehet-e úgy új szerződést kötni, hogy jelentősen csökkentik a fizetését, vagy csak átstrukturálni lehet?
Tudom, hogy nem életszerű, mert a játékos természetesen szeretné a pénzét megkapni, de csak elméletben érdekelne 😉Egon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Ez persze senkit nem lep meg. Ennyi lóvét messze nem ér jelenleg. De máshol sem hiszem hogy megkapna hasonlót. Bele fog menni. Majdnem ugyan az lesz mint Vick esetében. szvszFelmerült bennem egy kérdés:Nem tudom, hogy a paycut-ra gondolsz-e(sztem igen). Mert akkor az létezik. Persze a játékosok nem szeretik. 😊 Épp Asomugha jutott eszembe, jelenleg úgy néz ki, ha nem megy bele a fizucsökkentésbe, akkor kivágják. 😊Medvepapa
több mint 11 éve
Felmerült bennem egy kérdés:Nem tudom, hogy a paycut-ra gondolsz-e(sztem igen). Mert akkor az létezik. Persze a játékosok nem szeretik. 😊 Épp Asomugha jutott eszembe, jelenleg úgy néz ki, ha nem megy bele a fizucsökkentésbe, akkor kivágják. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Felmerült bennem egy kérdés:Lehet.
több mint 11 éve
Felmerült bennem egy kérdés:Még szerződésben álló játékossal lehet-e úgy új szerződést kötni, hogy jelentősen csökkentik a fizetését, vagy csak átstrukturálni lehet?
Tudom, hogy nem életszerű, mert a játékos természetesen szeretné a pénzét megkapni, de csak elméletben érdekelne 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
ez a sztori mindent visz 😀Hát ez óriási! Új kedvencem lett. 😊
larrybrownsports.com/football/terrance-ganaway-job-sandwich-maker/176054jjncaa
több mint 11 éve
ez a sztori mindent visz 😀larrybrownsports.com/football/terrance-ganaway-job-sandwich-maker/176054
---
több mint 11 éve
Ha valamit villant ( a rugótechnikára gondolok. 😛 ) el tudom képzelni, hogy próbajátékra meginvitálják valamelyik csapathoz. GRAFIEnnyire hajtanának valahol a Hard Knocks-ra? 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Ha valamit villant ( a rugótechnikára gondolok. 😛 ) el tudom képzelni, hogy próbajátékra meginvitálják valamelyik csapathoz.
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000140423/article/female-will-compete-at-regional-combine-for-first-time?campaign=Facebook_atl_rosenthal250 dollár a nevezési díj egy ilyen combine-ra... korábban azért nem volt még rá példa, mert az NFL tavaly oldotta fel a női tilalmat a hasonló eseményeken
Vélemények?Geeri
---
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.overthecap.comMost találtam ezt az oldalt, itt minden csapat figyelemmel követheti csapata cap állását elég részletesen. 😊
több mint 11 éve
Sokmillió embernek okoznak felhőtlen szórakozási élményt GRAFImeg kétszer annyinak bosszúságot 😀