NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Első nekifutásra a St.Louis a legnagyobb blődség.Ha van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊WyattWyatt kérésére itt a link, amire kattintva megnézhető az ESPN által összeállított teljes lista a keretek erősségéről:
www.ign.com/boards/threads/pff-ranks-the-nfl-rosters.454032527/deyell
több mint 11 éve
Köszi 😊Ha van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊WyattWyatt kérésére itt a link, amire kattintva megnézhető az ESPN által összeállított teljes lista a keretek erősségéről:
www.ign.com/boards/threads/pff-ranks-the-nfl-rosters.454032527/deyell

több mint 11 éve
Ha van hozzáférésed az insiderhez, bemásolnád nekem a teljes sorrendet? Elég az NFL-csevegőbe is 😊WyattWyatt kérésére itt a link, amire kattintva megnézhető az ESPN által összeállított teljes lista a keretek erősségéről:
www.ign.com/boards/threads/pff-ranks-the-nfl-rosters.454032527/
built for this shit
több mint 11 éve
Bocsi, ha nem a megfelelő helyre írtam, eddig csak összefoglalókat olvastam, meg draftot, fórumra nem jártam.Sziasztok! Új vagyok az oldalon, a sportot se nézem olyan régen, de szeretném megkérdezni, hogy volna-e igény egy Bears-szurkolói oldalra?VincentQB10Szerintem inkább a Bears topicban kérdezd, a célközönséget... De egyébként biztos vagyok benne hogy lenne rá igény, főleg ha igényesek az írások.Rataxes
több mint 11 éve
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, a sportot se nézem olyan régen, de szeretném megkérdezni, hogy volna-e igény egy Bears-szurkolói oldalra?VincentQB10Szerintem inkább a Bears topicban kérdezd, a célközönséget... De egyébként biztos vagyok benne hogy lenne rá igény, főleg ha igényesek az írások.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, a sportot se nézem olyan régen, de szeretném megkérdezni, hogy volna-e igény egy Bears-szurkolói oldalra?
több mint 11 éve
Viszont jó meccs volt, ez is valami off seasonbenulpianusIgen tényleg jó meccs volt a hangulatra sem lehetett panasz a vége kicsit fájó nagyon rossz lehet így kikapni.
több mint 11 éve
Viszont jó meccs volt, ez is valami off seasonben

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ez a két unsportsmanlike conduct amit az osztrák védőkre fújtak valami hihetetlen...BaltimoreDefenseKeményen kritizálta is a tömeg, bár érthető.

több mint 11 éve
ez a két unsportsmanlike conduct amit az osztrák védőkre fújtak valami hihetetlen...
több mint 11 éve
Érdekes volt a vége....referee kicsit eltűnt....
több mint 11 éve
A Németek a bajnokok.

több mint 11 éve
Azta mi van itt??? 😀
több mint 11 éve
Szép kis TD volt az az osztrák! 😊
több mint 11 éve
Ezen a kis híján két kapufás extra ponton hangosan felnevettem, de egyébként jó meccs.

több mint 11 éve
A találkozó végén lesz tudósítás az NSO-n. Addig pedig Márkkal itt közvetítjük élőben az eseményeket a helyszínről: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/amerikai-foci-eb-donto-elo-helyszini-tudositasA mérkőzést az Eurosport2-n is lehet követni

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Nem tudtam eldönteni, hogy a teljesen mobil-inkompatibilis megoldás (most komolyan, minden görgetésnél megnyitja valamelyik képet...), vagy a Pats-logó sokkolt jobban 😊Közben az Eb-n Svédország nagy hajrával kiharcolta a bennmaradást ( www.nemzetisport.hu/nfl/amerikaifutball-eb-utolso-perces-dontes-svedorszag-maradt-benn-2341091 ), bronzmeccs és döntő ma, akit érdekel, itt nézheti is tvthek.orf.at/live

több mint 11 éve
A jets-transformers király, a hellókitty-bengals frenetikus és most tudtuk meg Kansasban van az avatar, de ki az?Mindenki csak saját felelősségére klikkeljen erre - NFL logók anime változtban.A hollónk olcsón megúszta 😀 szóval jövőre be is vezethetnék élesben őket 😕)😀😀Blaise
kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/06/nfl-teams-anime.html
| A Broncos logójából pl. én kicsi pónim lett, és talán nem is ez a legdurvább. 😀😀 | iktriad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mindenki csak saját felelősségére klikkeljen erre - NFL logók anime változtban.A hollónk olcsón megúszta 😀 szóval jövőre be is vezethetnék élesben őket 😕)😀😀
kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/06/nfl-teams-anime.html
| A Broncos logójából pl. én kicsi pónim lett, és talán nem is ez a legdurvább. 😀😀 | iktriad
több mint 11 éve
Mindenki csak saját felelősségére klikkeljen erre - NFL logók anime változtban. kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/06/nfl-teams-anime.html
| A Broncos logójából pl. én kicsi pónim lett, és talán nem is ez a legdurvább. 😀😀 |
több mint 11 éve
Az általam igencsak kedvelt Andy Benoit ezúttal azt vesézte ki h mekkora király scrambler: mmqb.si.com/2014/06/05/andrew-luck-russell-wilson-colin-kaepernick-robert-griffin-cam-newtown-running-quarterbacks-analysis/empty taxiEgy rövid magyarázatot elbírt volna, hogy egy sack mitől lesz az irányító hibája. Nehéz elhinni, hogy van/volt olyan irányító egy teljes idény alatt az NFL-ben, aki egyetlen sackért sem volt felelős...
több mint 11 éve
Pete Prisco ettől a 25 játékostól vár breakout szezont:www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24581140/prisco-top-25-breakout-players-in-the-nfl-for-2015
több mint 11 éve
Nálam működik a link, de akkor nézd meg, hátha így 😊És az ultimate képmustaine"Page Not Found
This page could not be found.
You might have followed an incorrect link."
Úgy látom az ultimate barátnőből ultimate ex lett. 😊peterk2005
több mint 11 éve
És az ultimate képmustaine"Page Not Found
This page could not be found.
You might have followed an incorrect link."
Úgy látom az ultimate barátnőből ultimate ex lett. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)