NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Figyi JJ! A drukker ilyen. Számolgat, reménykedik, esélyt latolgat. A Lions drukker például max a 3.-4. fordulóig.Hát igen kurvarégre kell visszamenni mióta ez a szar Lions playoffban volt, reménytelen a kerete, szar a QB az elkapók, nincs futó, a fal is csapnivaló...
Nekünk könnyű dolgunk van egy ilyen tippelésnél. Van 7 fix vereség, a 6 csoportmeccs és Hálaadás napi meccs. 😊Bazzani
Komolyan mondom, nem tudom hogy vagytok képesek ennyit sírni. Mi reménytelen ide szezon előtt is úgy álltunk neki hogy csak összejön valami, sőt tavaly is. Bár nyivákolni könyebb...
több mint 11 éve
Figyi JJ! A drukker ilyen. Számolgat, reménykedik, esélyt latolgat. A Lions drukker például max a 3.-4. fordulóig.Nekünk könnyű dolgunk van egy ilyen tippelésnél. Van 7 fix vereség, a 6 csoportmeccs és Hálaadás napi meccs. 😊
több mint 11 éve
Mivel brutál csoportban vagytok nem nagy meglepetés 😊Strength of schedule for 2013Legalább ebben mindig top5ben vagyunk. 😊Bazzani
BaltimoreDefense
Persze vágom, erre nem lehet sokat adni csak érdekesség. Akkor már inkább ez(bár biztos volt):dede, ez alapján lehet majd megcsinálni az általam csapattopicokban megcsodált prognózisokat, mikor az esélylatolgató a menetrenden végighaladva szépen kihoz egy 12-4-es, legrosszabb esetben 8-8-as szezont 😊Strength of schedule for 2013Semmit nem jelent, messze nem biztos, hogy aki idén jó volt, jövőre is az lesz.gabokocka
BaltimoreDefense
vs. Detroit: sima W
vs. Atlanta: csoportrivális, otthon győzni kell
@ Ravens: nehéz lesz, de egy bravúrra mindig jók vagyunk
vs. Alabama: egy zakó belefér
stb.jjncaa
espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/52090/lions-top-adjusted-strength-of-schedule-list
több mint 11 éve
dede, ez alapján lehet majd megcsinálni az általam csapattopicokban megcsodált prognózisokat, mikor az esélylatolgató a menetrenden végighaladva szépen kihoz egy 12-4-es, legrosszabb esetben 8-8-as szezont 😊Strength of schedule for 2013Semmit nem jelent, messze nem biztos, hogy aki idén jó volt, jövőre is az lesz.gabokocka
BaltimoreDefense
vs. Detroit: sima W
vs. Atlanta: csoportrivális, otthon győzni kell
@ Ravens: nehéz lesz, de egy bravúrra mindig jók vagyunk
vs. Alabama: egy zakó belefér
stb.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Strength of schedule for 2013Semmit nem jelent, messze nem biztos, hogy aki idén jó volt, jövőre is az lesz.
BaltimoreDefense
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Strength of schedule for 2013Legalább ebben mindig top5ben vagyunk. 😊
BaltimoreDefense
több mint 11 éve
Igen, ez is elmélkedés. De az első olyan, amelyik a Kraft által prognosztizált kis mértékű emelkedést tükrözi vissza.(Btw többször is nyilatkozott erről a témáról az új CBA megkötése és az első jóslatok után. Szerintem az eddigi várakozások szinte csak a bevételnövekedést vették figyelembe és Kraft azt jelezte, hogy ne felejtkezzen meg senki a költségoldalról (és a tulajdonosok kreativitásáról) sem. Úgy tűnik, kezdik felfogni az üzenetet.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Volt szó számokról, pl. egyszer gsnt kértem meg, hogy vezessen le nekem egy reális capszámot az új tévés-szerződésekkel 😊Persze hogy spekulációk voltak, de nem a semmiből jöttek elő, hanem a becsült bevételekből és kiadásokból vezették le a CBA alapján. Kraft nyilatkozatát nem olvastam, de ő nyilván pontosabb adatokból dolgozik, mint akár csak a számokkal állandóan játszadozó Forbes, főleg úgy hogy a csapatok a GB-n kívül szeretik eltitkolni a pénzügyi adatokat. Másrészt ha úgy nézzük bizonyos mértékig ez is csak elmélkedés (még ha reálisabb az összes többinél), pl. 2016-ig még történhetnek dolgok.
több mint 11 éve
Ennél eddig nagyobb számokról volt szóSzerintem eddig nem volt szó semmiféle számokról. Spekulációk voltak, hogy mennyire meg fog nőni a cap. Kraft pedig már tavaly hűtötte a várakozásokat - senki ne gondolja, hogy jelentős, ugrásszerű növekedés lesz a cap-ben. Ő hitelesebb forrás ebben a tekintetben, mint a spekulálók tömege. Csak a többség a vágyainak akar(t) hinni.
@AlbertBreer Internal NFL projections, SBJ has reported, have cap at $122 mln in 2014, $125 mln in 2015, $130 mln in 2016.atapapa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ennél eddig nagyobb számokról volt szó@AlbertBreer Internal NFL projections, SBJ has reported, have cap at $122 mln in 2014, $125 mln in 2015, $130 mln in 2016.
több mint 11 éve
Nem kell Luck, rajta nem lehet röhögni 😀Év elején semmi bajom nem volt Luckkal, de ez a kibaszott hype megutáltatta velem őt, és az a vicc hogy ő erről nem tehetWestermegfejtem neked a tudatalatti problémát. Jets fan vagy -> féltékeny vagy a Coltsra miattaHöri
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ugyan már... Tebow-al a fedélzeten? 😀Év elején semmi bajom nem volt Luckkal, de ez a kibaszott hype megutáltatta velem őt, és az a vicc hogy ő erről nem tehetWestermegfejtem neked a tudatalatti problémát. Jets fan vagy -> féltékeny vagy a Coltsra miattaHöri
több mint 11 éve
Év elején semmi bajom nem volt Luckkal, de ez a kibaszott hype megutáltatta velem őt, és az a vicc hogy ő erről nem tehetWestermegfejtem neked a tudatalatti problémát. Jets fan vagy -> féltékeny vagy a Coltsra miatta
több mint 11 éve
JéBé
7 035
AP is már közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz és futó. Egy franchiset nem rá kezdenék építeni én se.www.nfl.com/news/story/0ap1000000136787/article/national-signing-day-nfl-style-aaron-rodgers-atop-wish-list?campaign=Facebook_writers_debateA Luck és a hype szó már legalább 5 éve összenőttek, igazából jogos lenne átkeresztelnie magát Hype Luckra, nem tudom mi olyan meglepő rajta 😊 Mindezt ilyen statokkal mint amit idén produkált. Gondold el ha jövőre már lesz akár egy átlagos, de főleg ha egy picivel átlag fölötti QB statja, szerintem az SB-n már ő is ott lesz az új HOF tagok között 😊
Signing day NFL stílusban avagy ki lenne a kívánságlista élén. Mi ez a Luck hype? JayB
btw érdekes, hogy pl. AP-t senki meg se fontolná kb. Pedig a playoffos csapatok közül kb. a Vikesnál volt a legegyértelműbb, hogy AP nélkül nemhogy playoff, de még a pozitív mérleg közelsége se lett volna meg kb. Ha félreteszem a RW fanságomat, én sztem simán AP-t pickelném elsőre.fetomy
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000136787/article/national-signing-day-nfl-style-aaron-rodgers-atop-wish-list?campaign=Facebook_writers_debateA Luck és a hype szó már legalább 5 éve összenőttek, igazából jogos lenne átkeresztelnie magát Hype Luckra, nem tudom mi olyan meglepő rajta 😊 Mindezt ilyen statokkal mint amit idén produkált. Gondold el ha jövőre már lesz akár egy átlagos, de főleg ha egy picivel átlag fölötti QB statja, szerintem az SB-n már ő is ott lesz az új HOF tagok között 😊
Signing day NFL stílusban avagy ki lenne a kívánságlista élén. Mi ez a Luck hype? JayB
btw érdekes, hogy pl. AP-t senki meg se fontolná kb. Pedig a playoffos csapatok közül kb. a Vikesnál volt a legegyértelműbb, hogy AP nélkül nemhogy playoff, de még a pozitív mérleg közelsége se lett volna meg kb. Ha félreteszem a RW fanságomat, én sztem simán AP-t pickelném elsőre.fetomy
Év elején semmi bajom nem volt Luckkal, de ez a kibaszott hype megutáltatta velem őt, és az a vicc hogy ő erről nem tehet
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000136787/article/national-signing-day-nfl-style-aaron-rodgers-atop-wish-list?campaign=Facebook_writers_debateA Luck és a hype szó már legalább 5 éve összenőttek, igazából jogos lenne átkeresztelnie magát Hype Luckra, nem tudom mi olyan meglepő rajta 😊 Mindezt ilyen statokkal mint amit idén produkált. Gondold el ha jövőre már lesz akár egy átlagos, de főleg ha egy picivel átlag fölötti QB statja, szerintem az SB-n már ő is ott lesz az új HOF tagok között 😊
btw érdekes, hogy pl. AP-t senki meg se fontolná kb. Pedig a playoffos csapatok közül kb. a Vikesnál volt a legegyértelműbb, hogy AP nélkül nemhogy playoff, de még a pozitív mérleg közelsége se lett volna meg kb. Ha félreteszem a RW fanságomat, én sztem simán AP-t pickelném elsőre.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Signing day NFL stílusban avagy ki lenne a kívánságlista élén. Mi ez a Luck hype?
több mint 11 éve
Várj csak, amíg meglátod az új Nike ihlette mezeinket. Az új alap fekete mellett állítólag hangsúlyos lesz rajta az arany szín.Végül ilyen lett az új Jaguars logó, nem is rossz.Szegény franchise mit meg nem tesz, hogy legalább a kickoffig félelmetesnek tűnjön a csapat. 😛atapapa
iktriad
több mint 11 éve
Ki a legjobb QB a ligában? Most megtudod:Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Erdekes Tebow-t nem sikerult ilyen jol pozicionalnod, definialnod az evek folyaman a qb-k rangsoraban, pedig profi, meg szakerto vagy! Pedig sokak szerint o egy parizsis szendvics a gourmet ettermeben, ha mar peldalozunk😊)Sobri!jjncaa válaszát kiegészítve, most is ugyanezt mondom, nem jó a sok idegen kifejezés.
Nem lehet szerintem az NFL-nél szétválasztani a közönséget. Ha az átlaghoz szólsz, a profibbak nem választják a magyar tv-t, ha meg átmész profiba, nem jönnek a sima szurkerek. (Emlékeim szerint a régi sporttv-s topikban pont te mondtad, hogy nem jó, ha az átlagember elkapcsol a sok idegen kifejezés miatt). De per pillanat épp jó egyensúlyban van a kettő.
NB2
És nem szétválasztani kell a közönséget, hanem deffiniálni.
Nem lehetsz étterem se egyszerre a gourmet-knak, és a gimiseknek mondjuk.
Persze egy gimnazista is ehet 20ezres vacsorát, és egy válogatós milliomos is sima párizsis szendvicset, de egy kereskedelmi tévének, ha profin akarja csinálni a dolgát kell tudnia kikhez beszél.
Leírom a pókeres példát.
Gyuribácsi totál homály, de mindenkihez szól.
Ha ilyen lenne egy partiközvetítés:
"Utg fold, egy limp, aztán mindenki dob, a cg-pro hi-jack is, a cutoff emel 3.5 bb-ig, button 3betel 950ig, kisvak foldol, nagyvak és a limpelő szintúgy, xy instacall. Jön a flop, totál rainbow, semmi scary card, trikolor jack, hét, három, xy elcheckeli, button betel 900-ig, cutoff, hosszasan tankel, majd egy ászt showolva dob, button shippeli a potot."
akkor meg azokhoz szólna, akik úgyse nézik.
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Végül ilyen lett az új Jaguars logó, nem is rossz.Szegény franchise mit meg nem tesz, hogy legalább a kickoffig félelmetesnek tűnjön a csapat. 😛
iktriad
több mint 11 éve
Végül ilyen lett az új Jaguars logó, nem is rossz.És van alternatív logónk is.
Plusz Khanék az NFL legnagyobb video boardját akarják a stadionba:
www.bigcatcountry.com/2013/2/5/3956110/jaguars-new-logo-videoboard-everbank-field
több mint 11 éve
Tudsz magára bejegyzésre is linkelni, meg nem kell ilyen lekezelőnek lenni JJ 😉Más: olvastam egy másik fórumban, hogy jövőre mégtöbb meccset közvetít a sporttv? Ez igaz? Mégtöbb csütörtöki meccs lesz? Ugyan állítólag a közvetítésben elhangzott, de nemtudom mikor, mert az egészet láttam, de ezek szerint volt fél perc amikor aludhattam😊NB2tegnapi bejegyzés
www.facebook.com/bowlhu
jjncaa
www.facebook.com/bowlhu/posts/564081253604074