NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hekker egyáltalán nem kérdőjeles, simán vezeti a ligát net átlagban.

Számomra az a legdurvább, hogy a guardoknál szinte csak név alapján kerültek be emberek, Vasquez és Grubbs azok, akik mögött valóban all star teljesítmény is van.Jakehomer
Na, őszintén szólva a puntereket meg sem néztem, de valóban így van, szal ez sem lehet vitás
Amúgy mindenhol a nevek mennek általában, most nekem azt ne mondja senki, hogy Abraham csak a +1 sackje miatt jobb volt, mint Chandler Jones vagy éppen Ninko, vagy Pola (esetleg Chancellor és Berry) DMC-nél (és most tényleg csak a saját csapatra vetítettem le, nyilván mindenki tudna a sajátjánál is példákat mondani), mondjuk nála az is közröhej, hogy SS-ként volt felsorolva 😊
Ettől még azért ezek a keretek is bivalyerősek persze, és úgyis kimarad majd ennek kb a fele ilyen-olyan okok miatt, és még úgy sem lesznek gyengék majd 😊

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
De persze lehet. Nekem akkor is fura, hogy a Green Bay-ből senki se került be, azért egy Eddie Lacy befért volna, vagy egy Aaron Rodgers. A Rams-nél meg azt furcsáltam, hogy egyáltalán bekerült valaki.Béczkó
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
A guardok valóban viccesek. Warford 0 engedett sackel (futásoknál is brutális) még a "cserék" közé sem került.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
rodgers a fél szezont kihagyta, mire fel került volna be?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Béczkó 1 264
De persze lehet. Nekem akkor is fura, hogy a Green Bay-ből senki se került be, azért egy Eddie Lacy befért volna, vagy egy Aaron Rodgers. A Rams-nél meg azt furcsáltam, hogy egyáltalán bekerült valaki.
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 853 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Érdekes ez a Pro Bowl. Nem értem a Green Bay-ből miért nem megy senki. A Cleveland Browns-nál 5 ember is megy, ezen nagyot néztem. A Colts-nál megint nem értem miért csak 1 ember. Rams, Texans érthetetlen.Béczkó
szóval ha valaki elit szinten szar csapatban játszik, nem kerülhet pro bowlba? mert nekem ez jött le ebből a hozzászólásból, de lehet, hogy csak a fáradság miatt :p

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 446 — Panthers fan
Hekker egyáltalán nem kérdőjeles, simán vezeti a ligát net átlagban.

Számomra az a legdurvább, hogy a guardoknál szinte csak név alapján kerültek be emberek, Vasquez és Grubbs azok, akik mögött valóban all star teljesítmény is van.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Érdekes ez a Pro Bowl. Nem értem a Green Bay-ből miért nem megy senki. A Cleveland Browns-nál 5 ember is megy, ezen nagyot néztem. A Colts-nál megint nem értem miért csak 1 ember. Rams, Texans érthetetlen.Béczkó
Mi érthetetlen? 😮
Watt konkrétan az év védője, ha kimaradt volna, az lenne az év vicce...
Andre Johnson érthetetlen? 103 elkapással és 1358 yarddal? Lol
Quinn 18 sackkel spec vezeti az egész ligát, punter poszton csapat miatt belekötni? Hmm...
Browns: Gordon mínusz két meccsel is simán vezeti a ligát elkapott yardokban, tök meglepő. Jordan Cameron nem elit feltétlen, bár a 75/848 7TD nem olyan rossz, de hát, ha Gronk nem tud egészséges maradni, valakit be kell hívni. Joe Thomas? Csak az egész liga legjobb OT-je. Mack? Az egyik legjobb center, Haden dettó a cornerek között. Akkor ezek közül mondjuk Cameron és Hekker a kérdőjeles, húú...
Sok faszságot lehet találni (DMC lol), de azért mindenbe belekötni elég mókás 😀

több mint 12 éve
Béczkó 1 264
Érdekes ez a Pro Bowl. Nem értem a Green Bay-ből miért nem megy senki. A Cleveland Browns-nál 5 ember is megy, ezen nagyot néztem. A Colts-nál megint nem értem miért csak 1 ember. Rams, Texans érthetetlen.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 233
NFL Pro Bowl selections by college conference (by current league tie-in): Pac-12 (18); ACC & SEC (16); B1G (11); Big12 (10).

buhloone mindstate

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 937
Brown>Jeffrey?Sebii
Brown: 1412 yard, 8 TD
Jeffrey: 1341 yard, 7 TD

kérdés?BigBen7
Csak Jeffreyvel egy csapatban játszik egy bizonyos Brandon Marshall. Ez azért elég felértékeli a teljesítményét szerintem, de tény, hogy Brown sem alaptalanul van ott, csak szerintem Jeffrey jobban megérdemelné.Sebii
Brown nem kérdés, hogy PB. Inkább D'Thomas vagy akár maga Marshall helyett lehetne a Jefferyt, de idén azért volt annyi kiemelkedő WR teljesítmény, hogy legyen nagy nevű kimaradó. Az meg elég érdekes indoklás, hogy Marshall ottléte felértékeli Jeffery-t. Pont, hogy Marshall miatt megoszlik a figyelem, és van valamivel több lehetősége Jeffery-nek. Brown ezzel szemben jóval inkább egymaga kell, hogy működjön.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Rengeteg mókás dolog van, és érthetetlen kimaradó, de ez már csak így szokott menni, névre szavaznak, nem teljesítményre
Amúgy meg most a többség azért értetlenkedik, hogy miért nem került be a csapatából valaki, aztán meg reméli, hogy úgysem kell játszania végül 😊Wyatt
Az "életrajzon" jól mutat valamint a HoF beválasztásnál se hátrány. 😀
több mint 12 éve
Rengeteg mókás dolog van, és érthetetlen kimaradó, de ez már csak így szokott menni, névre szavaznak, nem teljesítményre
Amúgy meg most a többség azért értetlenkedik, hogy miért nem került be a csapatából valaki, aztán meg reméli, hogy úgysem kell játszania végül 😊

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 865
Brown>Jeffrey?Sebii

kérdés?BigBen7
Csak Jeffreyvel egy csapatban játszik egy bizonyos Brandon Marshall. Ez azért elég felértékeli a teljesítményét szerintem, de tény, hogy Brown sem alaptalanul van ott, csak szerintem Jeffrey jobban megérdemelné.
több mint 12 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Brown>Jeffrey?Sebii

kérdés?
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Morris is kimaradt 😊, és még jópáran

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
4-3-as rendszerből linebackerként kb. lehetetlen bekerülni, míg fordítva ugyenez a helyzet DE poszton.
Lavonte David, Thomas Davis és Muhammad Wilkerson kihagyására más magyarázat nem nagyon van

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 134 — Vikings fan
Én azt nem értem mi a pöcsért kell egy játékost 2 posztra is beválogatni ? 😀
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Brown>Jeffrey?Sebii
igen, eléggé érdekes hogy az idei éve után Jeffery nem került be, de hát pont ennyire mérvadó ez a bohóckodás.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 865
Brown>Jeffrey?
több mint 12 éve
pro bowl keretek:  www.nfl.com/probowl/story/0ap2000000304771/article/2014-pro-bowl-complete-rosters hátha érdekel még valakit 😀Dexxter Tailor
Az NFC olyan kemény, hogy nekik nem kell rugó 😀FViktor93
Levagy maradva, ez már nem olyan PB lesz, itt minden CSK lootol magának embert aztán úgy fightolnak 😀
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
pro bowl keretek:  www.nfl.com/probowl/story/0ap2000000304771/article/2014-pro-bowl-complete-rosters hátha érdekel még valakit 😀Dexxter Tailor
Az NFC olyan kemény, hogy nekik nem kell rugó 😀FViktor93
Idén nem a klasszikus AFC vs NFC lesz.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Az NFC olyan kemény, hogy nekik nem kell rugó 😀
több mint 12 éve
Antonio Brown gecijó mert 2x is meghívták.
Patterson-t meg kihagyják buuzik 😀
Nah ennyire érdekelt amúgy a PB 😀
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Apa kezdődik 😀