NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez jó nagy majomság volt, ha már AP lett az MVP, oda lehetett volna adni Megatronnak az OPOY-t a rekord miatt.
BOOOStez
dehogy lehetett volna 😛 ha már nem AP akkor PM 😉
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez jó nagy majomság volt, ha már AP lett az MVP, oda lehetett volna adni Megatronnak az OPOY-t a rekord miatt.
BOOO

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
‎2013 Hall of Fame Class:
Larry Allen
Chris Carter
Jonathan Ogden
Bill Parcells
Dave Robinson
Warren Sapp
Curly Culp

Nem láttam még seholtenorx
Szerintem Shields nem volt annyival (talán semennyivel) rosszabb G, hogy még újabb 1 évet várjon, míg Allen rögtön bemenjen. Utóbbi szerencséjére mögötte egy HoF RB és egy HoF QB, "mellette" megy egy HoF WR játszott.
Carterért emberként nem vagyok oda, de illett már betessékelni.

Tudod, hogy mi a nagyon nagyon vicces? Hogy ezt idén kérdezed. Mikor a PO-ban volt a Skins RG3-al, a Seahawks RW-vel, Kopernikusz éppen SB-t fog játszani, a rookie of the year 2 top esélyese futósQB, Wilson éppenséggel Manning rookie pass TD rekordját állította be, és idén rating alapján a top QB-k:
1. Rodgers
2. Manning
3. Smith
4. RG3
5. Wilson
- ő zárja a 100-asok sorát.
6. Ryan
7. Brady
8. Kopernikusz

Completionben RG3 és Wilson verik pl. Brady-t és Brees-t is, és Kopernikusz is alig marad el tőlük, pedig előbbi kettőnek pl. nincsenek olyan célpontjai sem mint Bradyéknek, akik segíthetnének nekik.
fetomy
Úgy vélem a futó irányítók ratingben hajlamosak átverni a rendszert. Egy zsebirányító általában két dolgot csinál a labdával: vagy benyeli a sacket, ami nem ront a ratingen (lásd Rodgers, sackelték ötvenszer, de első ratingben), vagy eldobja a labdát akkor is, ha nincs teljesen tiszta célpont.
Egy scramblernek viszont még ott az opció, hogy tegyen a labdával pár métert, amennyiben nincs üres ember, ezzel nem rontva a completiont, nem kockáztatva az int-t.

Nem szeretem az ESPN QBR-t, de ott ez elég jól kijön, Rodgers csak ötödik, RG 6. és Wilson 8. míg Kaep 3.

A QBR-t több komponensből állítják össze, pass epa-ben az első nyolcban nincs tipikus scrambler
 espn.go.com/nfl/qbr/_/sort/cwepaPassesCondensed

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez a The Famous Gumbo Bot mi lenne? Valami étterem? Milyen rajongóklubnak?Béczkó
Egy legendát becéznek(becéztek) így. Bár lassan már csak urban legend lesz....
 www.facebook.com/gabor.erdi.5
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Ez a The Famous Gumbo Bot mi lenne? Valami étterem? Milyen rajongóklubnak?
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
van igazság 😀
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ehhez az nfl honors streamhez tud valaki dobni linket?

amúgy az MVP: | Adrian Peterson |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Comeback Player of the Year -> | Peyton Manning |
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
AP az OPOY, akkor PM lesz az MVPStez
Micsoda meglepetés

több mint 11 éve
AP az OPOY, akkor PM lesz az MVP

több mint 11 éve
Wilson bazmeg udvariasabb, mint Luck 😀
több mint 11 éve
Amúgy Watt a DPOY

több mint 11 éve
Felháborító az összes.
Mindegyiket Lucknak kellett volna adni. 😀

több mint 11 éve
Coach of the Year -> Bruce Arians

remélem tudják a Cards fanok, hogy ez még nem a csapatuk miatt van 😛
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
DRoy - Kuechly

több mint 11 éve
Rookie of the Year: RGIII
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
‎2013 Hall of Fame Class:
Larry Allen
Chris Carter
Jonathan Ogden
Bill Parcells
Dave Robinson
Warren Sapp
Curly Culp

Nem láttam még sehol
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mit nyertek?Amadeus91
Tudod, hogy mi a nagyon nagyon vicces? Hogy ezt idén kérdezed. Mikor a PO-ban volt a Skins RG3-al, a Seahawks RW-vel, Kopernikusz éppen SB-t fog játszani, a rookie of the year 2 top esélyese futósQB, Wilson éppenséggel Manning rookie pass TD rekordját állította be, és idén rating alapján a top QB-k:
1. Rodgers
2. Manning
3. Smith
4. RG3
5. Wilson
- ő zárja a 100-asok sorát.
6. Ryan
7. Brady
8. Kopernikusz

Completionben RG3 és Wilson verik pl. Brady-t és Brees-t is, és Kopernikusz is alig marad el tőlük, pedig előbbi kettőnek pl. nincsenek olyan célpontjai sem mint Bradyéknek, akik segíthetnének nekik.

Már szerintem elmondtam, hogy az elmúlt időben nem sok igazán jó futóspasszolós QB volt, mert az NFL nem is igazán akarta őket használni. Vick-nél igen, de mint mondtam, ő nem tud passzolni. Mcnabb és Mcnair is azután hozott jó statokat, hogy leszoktatták őket a futkározásról.

Szóval szerintem ne hasonlítsuk már őket a mostani, valóban jó futóspasszolós QB-któl, akik már akkor is képesek jól, magabiztosan passzolni, mikor még sokat futnak is. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. A fent említett QB-k nagyon jó játékosok voltak, de ezek a mostani srácok sokkal többet adhatnak hozzá a játékhoz, és sikereket hozhatnak a futóspasszolós QB-knak, ha persze nem csak egy véletlenségből tűnt idén úgy, hogy futni és passzolni is tudnak.

Ja, amúgy Steve Young sem játszott olyan nagyon régen, az ő eredményeit nézted?
7 Pro Bowl, 6 All-Pro, 3 SB Win, 1 SB MVP, 2 NFL MVP, HOF, 96.8 rating, 6 TD egy SB-n, stb...
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Gyula küldi a rajongóklubnak  twitter.com/Vizilo01/status/297806772360589312/photo/1 😀Höri
télleg megvan még a bria-féle klub? 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gyula küldi a rajongóklubnak  twitter.com/Vizilo01/status/297806772360589312/photo/1 😀

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
 www.youtube.com/watch?v=LB5lVPIqz70
😀 😀! Ha esetleg lett volna akkor boccs!Béczkó
egyszer talán
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
 www.youtube.com/watch?v=LB5lVPIqz70
😀 😀! Ha esetleg lett volna akkor boccs!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
mit nyertek?Amadeus91
pontosan ez a baj, hogy nem tudod😊sapka
McNabb: NFC Champion, Pro Bowl 6x, NFC Player of the Year, NFC OPoY (ugyanabban az évben) 59.0 %, TO: 117, rate: 85.6
Vick: Pro Bowl 4x, NFL Record (futásban) 56.3 %, TO: 41, rate: 80.6
Garrard: Pro Bowl 61.6%, TO: 35 rate: 85.8
McNair: Pro Bowl 3x, All- Pro, NFL MVP 60.1% TO: 55, rate: 82.8

ezzel szemben, 4 legjobb (szerintem) pocket QB az utóbbi évtizedből

Tom Brady: Super Bowl 3x, All-Pro 3x, AFC Champion 5x, NFL MVP 2x, Offensive Player of the Year (NFL) 2x, (AFC) 3x, Pro Bowl 8x, Franchise Record. 63.7 %, TO: 211, rate: 96.6
Peyton Manning: Super Bowl, Super Bowl MVP, All-Pro 9x, NFL MVP 4x, AFC PoY 6x, Pro Bowl MVP, Pro Bowl 12x, AFC Champion 2x, NFL Record 3x, Franchise Record. 65.2 %, TO: 227, rate: 95.7
Drew Brees: Super Bowl, Super Bowl MVP, NFL OPoY 2x, NFC MVP 2x, NFC OPoY 3x, NFL Record 3x, Franchise Record. 65.6 %, TO: 159, rate: 94.3
Kurt Warner: Super Bowl, Super Bowl MVP, NFL MVP 5x, All-Pro 2x, NFC Champion 5x, NFL Record 2x. 65.5 %, TO: 80, rate: 93.7

Góg és Demagóg Fia vagyok, tudom.

statok az NFL.com-rólAmadeus91
Ez szép és jó ,de a futkározós QB-k most jöttek divatba. Most egy olyan trenddel ami X évtized-e hódit összehasonlítani egy olyannal aminek az igazi képviselői(akik dobni is tudnak) (Wilson,Kaep,Griffin esetleg Newton bár szerintem ő nem) most kerültek a ligába elég erős és demagóg ha már ezt használtad.
Majd ha 6 év múlva mikor ők sem érnek el semmit akkor lehet azt mondani hogy nem ér semmit. Főleg mivel most mernek majd az edzők ezekhez a taktikákhoz is nyúlni amit Haribó elindított
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
csak az a baj dugo, hogy azt sem tudod miről van szó csak írod a hülyeséget; ez nem baj, Amadeus is ezt szokta, és őt sem nem zavarja. Másrészt az sem, hogy úgy próbál ítéletet mondani játékosokról, hogy összvissz 10 meccset nem látott tőlük az biztos.
Azt hiszem ez már nem az én közegem.sapka
mért igazi futkározós qb (gondolok itt olyanra, mint Vick vagy RGIII, nem pedig olyanra, mint BigBen, vagy mint amilyen Luck lesz aki csak akkor fog futni, ha muszáj) játszott már le annyi meccset zsinórban, mint mondjuk Favre vagy Manning? dugo1993
Nem. De ennek a ténynek nincs feltétlen köze a két stílus veszélyessége közti különbséghez. Amíg ott látsz szoros, egyértelmű összefüggést, ahol szükség lenne először függő és független változó fogalmának felismerésére, megkülönböztetésére, addig sapka diagnózisa stimmel. "Azt sem tudod, miről van szó." Ellentétben vele, én ezt nagy bajnak gondolom.tomi-tomi
Nem baj az, a lényeg hogy odaszúrt egyet az év eleji kiajobbrookieQBLuckvagyRG31/1vagy1/2 polémiához. Aztán kiderült, hogy Wilson.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
csak az a baj dugo, hogy azt sem tudod miről van szó csak írod a hülyeséget; ez nem baj, Amadeus is ezt szokta, és őt sem nem zavarja. Másrészt az sem, hogy úgy próbál ítéletet mondani játékosokról, hogy összvissz 10 meccset nem látott tőlük az biztos.
Azt hiszem ez már nem az én közegem.sapka
mért igazi futkározós qb (gondolok itt olyanra, mint Vick vagy RGIII, nem pedig olyanra, mint BigBen, vagy mint amilyen Luck lesz aki csak akkor fog futni, ha muszáj) játszott már le annyi meccset zsinórban, mint mondjuk Favre vagy Manning? dugo1993
Nem. De ennek a ténynek nincs feltétlen köze a két stílus veszélyessége közti különbséghez. Amíg ott látsz szoros, egyértelmű összefüggést, ahol szükség lenne először függő és független változó fogalmának felismerésére, megkülönböztetésére, addig sapka diagnózisa stimmel. "Azt sem tudod, miről van szó." Ellentétben vele, én ezt nagy bajnak gondolom.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)