NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
a port.hu szerint a sport1 hétfőn nem ismétli a super bowlt, inkább a 93-as és 94-es soccer bl-döntőt adják...
a sport2-n lesz egy hétfői ismétlés 18-kor, csak szólok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Az lenne a kérdésem, hogy miért pont Gyula megy Ricsivel a Super Bowl-ra? Gyula nem is olyan rég volt már. Furcsa! Nem Sanyinak kellett volna jönni?Béczkó
Tudom, hogy nem sokan szerettek, de erre most válaszolok szívesen...
A szezon előtti beharangozó során elhangzott, hogy Sanyi megy a SB-ra.
A nevek leadásakor is Sanyi neve lett felírva, aztán valamikor novemberben hívott Galuska, hogy Sanyi családi okok miatt lemondta és be kellene ugrani.
Azt nem tudom megmondani, hogy ezekben a kérdésekben ki dönt, de nem hiszem, hogy bárki nemet mondana egy ilyen felkérésre - én sem tettem...VIZILÓ
és Olivér ? lehet hogy nem vette fel! 😊
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Referee Jerome Boger and six other game officials have been picked to work the Super Bowl between the Ravens and the San Francisco 49ers on Sunday night at the Mercedes-Benz Superdome.

That includes umpire Darrell Jenkins, head linesman Steve Stelljes, line judge Byron Boston, field judge Craig Wrolstad, side judge Joe Larrew and back judge Dino Paganelli.

Between them, the Super Bowl XLVII officiating crew has a combined 77 years of officiating experienced and 50 playoff games.
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Ok értem. Amúgy nekem nincs semmi bajom egyik kommentátorral sem. Ha ezt tudom, nem teszem fel ezt a kérdést. Egyértelmű ha felkérik az embert, nem szabad nemet mondani!!
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Félreérted, ez nem azt mutatja, hogy nekik is szurkol, hanem hogy van olyan ismerőse, aki nekik szurkol.
És általában az ismerősök zöme földrajzilag behatárolt helyről kerül ki, így ez csak azt mutatja, hogy valószínűleg NY környékén az ötödik legnépszerűbb csapat a Pats.
s) atapapa
fun fact😊: mindenkinek az 5. ismerőse már a pápa (vagy akárki más a világon)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Milyen elvetemült Jets szurkoló az aki képes a patsnek szurkolni... ERETNEKEKWester
Félreérted, ez nem azt mutatja, hogy nekik is szurkol, hanem hogy van olyan ismerőse, aki nekik szurkol.
És általában az ismerősök zöme földrajzilag behatárolt helyről kerül ki, így ez csak azt mutatja, hogy valószínűleg NY környékén az ötödik legnépszerűbb csapat a Pats.

(A Giants-szurkolók ismerősei ugyanolyan sorrendben szurkolnak más csapatnak, mint a Jets-szurkolók ismerősei, szóval annyira nem lehet pontatlan ez a következtetés)

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Milyen elvetemült Jets szurkoló az aki képes a patsnek szurkolni... ERETNEKEK

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Erős Pittsburgh és Dallas fölény van
több mint 11 éve
Talán ez valamennyire mutatja, hogy az egyes területeken mely csapatok lehetnek a 2. 3. stb. helyen

több mint 11 éve
(természetesen Arenas dedikálta, nem én)jjncaa
áhh, akkor nem kell 😕Höri
én is ott leszek az átadásnál, szóval opcionálisan kérhető

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(természetesen Arenas dedikálta, nem én)jjncaa
áhh, akkor nem kell 😕

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
 profootballmock.com/trailer-for-the-har-bowl/

😂 Akers & Ray Lewis

több mint 11 éve
bowl.hu közös meccsnézés
 www.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F338575809585898%2F

a megjelentek között felajánlottam a dedikált, bekeretezett Javier Arenas képemet (természetesen Arenas dedikálta, nem én), facebookon velünk játszók pedig majd a Joe Theismann-osat nyerhetik meg

---
több mint 11 éve
Jó ez a térkép, de olyan nagy meglepetéseket nem okoz azért. Egy második helyezetteket taglaló darab izgalmasabb lenne

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Tavaly volt egy cikk hogy a GB az új "Amerika csapata", ehhez képest elég kevés a zöld...JayB
a népsűrűség is elég nagy faktor😊, és az nincs rajta az ábránsapka
ez abszolút így van, kb nem találkoztam még olyan amcsival aki a GB-re azt mondta volna, hogy pföjjj (mondjuk NFC Northos államból nem ismerek senkit) sőt a legtöbben mondták, hogy GB szurkoló vagy? na az tök jó.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
számok ide, számok oda, én nem gondolom hogy oltári butaságot mondott volna Moss.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Az lenne a kérdésem, hogy miért pont Gyula megy Ricsivel a Super Bowl-ra? Gyula nem is olyan rég volt már. Furcsa! Nem Sanyinak kellett volna jönni?Béczkó
Tudom, hogy nem sokan szerettek, de erre most válaszolok szívesen...
A szezon előtti beharangozó során elhangzott, hogy Sanyi megy a SB-ra.
A nevek leadásakor is Sanyi neve lett felírva, aztán valamikor novemberben hívott Galuska, hogy Sanyi családi okok miatt lemondta és be kellene ugrani.
Azt nem tudom megmondani, hogy ezekben a kérdésekben ki dönt, de nem hiszem, hogy bárki nemet mondana egy ilyen felkérésre - én sem tettem...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
és kitől vársz választ? 😛

több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Az lenne a kérdésem, hogy miért pont Gyula megy Ricsivel a Super Bowl-ra? Gyula nem is olyan rég volt már. Furcsa! Nem Sanyinak kellett volna jönni?
több mint 11 éve
Ray Lewis árnyoldala
 yhoo.it/1160at5

---
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ja, játszik még 25 szezont és meg is közelíti Rice statjainak a felét... 😀somoskovig
Szóval nem mondtam hogy Rice a mérce. DE ha már itt tartunk Rice-nak 25 éves korára volt 3575 yardja, Crabtreenek 3345 😛 😀 ügyvédelve
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Ja, játszik még 25 szezont és meg is közelíti Rice statjainak a felét... 😀

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Viszont Rice-nak szerencséje volt azzal, hogy 2 évtizeden át bírta a teste az NFL-t és tudta halmozni a jobbnál jobb éveket és kamatoztathatta az adottságait. atapapa
Sokan vannak, akik 20 évig bírják.. és sokan vannak akik remekül játszanak 5-10-16 éven át, Rice a kettőt egyesítette.. ilyenből viszont nem nagyon akadt más rajta kívül. (Larry Allen?)
Igor
Meg Rice alapvetően nem szuperatléta volt 4,2-4,3 40 yarddal meg 40 incs feletti emelkedéssel. 40 felé haladva már zavarba jöhetnek azok a játékosok, akik elsősorban ezen adottságaikból éltek. atapapa
Ezért lesz atom Crabtree, raw telent 😊)
több mint 11 éve
Viszont Rice-nak szerencséje volt azzal, hogy 2 évtizeden át bírta a teste az NFL-t és tudta halmozni a jobbnál jobb éveket és kamatoztathatta az adottságait. atapapa
Sokan vannak, akik 20 évig bírják.. és sokan vannak akik remekül játszanak 5-10-16 éven át, Rice a kettőt egyesítette.. ilyenből viszont nem nagyon akadt más rajta kívül. (Larry Allen?)
Igor
Meg Rice alapvetően nem szuperatléta volt 4,2-4,3 40 yarddal meg 40 incs feletti emelkedéssel. 40 felé haladva már zavarba jöhetnek azok a játékosok, akik elsősorban ezen adottságaikból éltek.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Sokan vannak, akik 20 évig bírják.. és sokan vannak akik remekül játszanak 5-10-16 éven át, Rice a kettőt egyesítette.. ilyenből viszont nem nagyon akadt más rajta kívül. (Larry Allen?)Igor
Bruce Matthews

choose life