NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
esetleg Békéscsabán?
több mint 11 éve
Szekszárdon lesz valahol?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
szeretném összeírni az SB-re meccsnézési akciókkal készülő helyeket, ha van ötletetek, akkor akár flyerrel együtt keressetek meg PM-benjjncaaSzeged, Rongy kocsma
www.facebook.com/events/471500642897660/?ref=ts&fref=ts
több mint 11 éve
Én szerintem itthon fogom nézni, az ágyam elég csábító alternatívát jelent 😀Még nem tudom. A helyi arcokkal együtt nézzük, aztán v. Kálló, vagy ott. Ém szívem szerint oda mennék. Te?MedvepapaNyíregyházán az Offside Cafe-ban szintén be lehet rúgni két punt között majd... 😀MedvepapaOtt leszel? 😀Double B
több mint 11 éve
Igen, úgy van tervbe véve.Jöttök le csapatostul?Hódmezővásárhelyen a Piros Presszóban lesz kivetítőn.Várom már nagyon! 😊Geeri
Bazzani
(nyáron mindig ott futottam el amikor edzésetek volt.)Bazzani
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Még nem tudom. A helyi arcokkal együtt nézzük, aztán v. Kálló, vagy ott. Ém szívem szerint oda mennék. Te?Nyíregyházán az Offside Cafe-ban szintén be lehet rúgni két punt között majd... 😀MedvepapaOtt leszel? 😀Double B
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Nyíregyházán az Offside Cafe-ban szintén be lehet rúgni két punt között majd... 😀MedvepapaOtt leszel? 😀
több mint 11 éve
Jöttök le csapatostul?Hódmezővásárhelyen a Piros Presszóban lesz kivetítőn.Várom már nagyon! 😊Geeri
Bazzani
(nyáron mindig ott futottam el amikor edzésetek volt.)
több mint 11 éve
Nyíregyházán az Offside Cafe-ban szintén be lehet rúgni két punt között majd... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Hódmezővásárhelyen a Piros Presszóban lesz kivetítőn.Várom már nagyon! 😊
Bazzani
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Dub
1 019
Pécsett kocsmába én eddig a Kiskorsóról és a Becksről tudok, valamint igényesebbeknek az Eozin kávézóról, ahol tuti lesz SB-nézés.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Maláta Bisztrószeretném összeírni az SB-re meccsnézési akciókkal készülő helyeket, ha van ötletetek, akkor akár flyerrel együtt keressetek meg PM-benjjncaaezeket a pesti helyeket találtam eddig, ahol biztos menni fog a Super Bowl:
Jókai Bisztró
Hooters
Muzikum
Beerka
Ózon Café
A grund
Repülő Puli
Champs
400
Big L, Budaörs
Vasmacska terasz
Puskás Pancho Pub
Garázs Klub
Kandalló Pub
Szomszéd Pub
Dallas benzinkút és étterem
T.G.I. Friday's
emellett Fehérváron, Komáromban, Miskolcon és Sopronban is lesz lehetőség közös meccsnézésre, de minden további találatnak örülnékjjncaa
több mint 11 éve
itt is lehet válaszolni 😊www.facebook.com/bowlhu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
szaba
10 550
Pakson is lesz a Sport Cultban, de a menők hozzám jönnek, az új pecóba.
több mint 11 éve
szeretném összeírni az SB-re meccsnézési akciókkal készülő helyeket, ha van ötletetek, akkor akár flyerrel együtt keressetek meg PM-benjjncaaezeket a pesti helyeket találtam eddig, ahol biztos menni fog a Super Bowl:
Jókai Bisztró
Hooters
Muzikum
Beerka
Ózon Café
A grund
Repülő Puli
Champs
400
Big L, Budaörs
Vasmacska terasz
Puskás Pancho Pub
Garázs Klub
Kandalló Pub
Szomszéd Pub
Dallas benzinkút és étterem
T.G.I. Friday's
emellett Fehérváron, Komáromban, Miskolcon és Sopronban is lesz lehetőség közös meccsnézésre, de minden további találatnak örülnék
---
több mint 11 éve
szeretném összeírni az SB-re meccsnézési akciókkal készülő helyeket, ha van ötletetek, akkor akár flyerrel együtt keressetek meg PM-ben
---
több mint 11 éve
Azért Cutler sem volt semmi: "How's my hair looking? Pretty strong?" : DDEgyébként dánke, ez kurvanagy videó 😊
több mint 11 éve
Best of players soundMarshall mégnagyobb 😀😀😀
www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap2000000130870/NFL-Films-Presents-2012-Best-of-players-sound
Foster zseniális 😀JayB
"Hé spori, ezt nem csinálhatja ( a védő). Gyerekeim vannak, feleségem!"😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Best of players sound www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap2000000130870/NFL-Films-Presents-2012-Best-of-players-sound
Foster zseniális 😀
több mint 11 éve
Private Suites:www.justluxe.com/lifestyle/leisure/feature-1881758.php
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
@AdamSchefter: Not made up as much as it sounds like it: 49ers RB Frank Gore fined $10,500 today for wearing his socks too low in NFC Championship Game.jaja, ezen behaltam! 😊
😂 No Fun Leaguepetey
Aktuális NFL hits.
több mint 11 éve
@AdamSchefter: Not made up as much as it sounds like it: 49ers RB Frank Gore fined $10,500 today for wearing his socks too low in NFC Championship Game.😂 No Fun League