NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Viszont Rice-nak szerencséje volt azzal, hogy 2 évtizeden át bírta a teste az NFL-t és tudta halmozni a jobbnál jobb éveket és kamatoztathatta az adottságait. atapapaSokan vannak, akik 20 évig bírják.. és sokan vannak akik remekül játszanak 5-10-16 éven át, Rice a kettőt egyesítette.. ilyenből viszont nem nagyon akadt más rajta kívül. (Larry Allen?)
Ez nagy részben szerintem legendás munkamoráljának és edzőprogramjának volt köszönhető. és nem a szerencsének.. olyan szempontból szerencséje volt, hogy bírta a teste,a szalagjai, stb - de kíváncsi vagyok, hogy Moss, TO vagy Megatron (akikben esetleg megvolt/megvan hogy a legnagyobb legyenek, mert fizikális adottságaik messze verték Rice-ét) milyen holtszezonbeli edzéstervvel készülnek mostanában... és vajon Rice kortársai mivel készültek.
És szerintem Montana/Young köszönhet sokat neki 😊
Ne aggódj, jönnek majd hamarosan a többiek is Moss, TO, Harrison sima lock.. és annyi 10k+ receiver van mostanra, hogy már Ohioba se fognak beférni lassan, nemhogy Cantonba.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Majd csatlakozik Moss, Holt és néhány év múlva Megatron is hozzájuk. 😊Na meg T.Y. Hilton, Wayne és Brazill is. 😀
több mint 11 éve
Rice egy messze nem passzbuzi ligában hordta össze ezeket a számokat, ami nálam sokat emel a teljesítményén a maiakhoz képest. Viszont Rice-nak szerencséje volt azzal, hogy 2 évtizeden át bírta a teste az NFL-t és tudta halmozni a jobbnál jobb éveket és kamatoztathatta az adottságait. Meg az se volt hátrány, hogy karrierje javát két HoF QB társaságában töltötte (az is lehet persze vita tárgya hogy Montanaék mit köszönhetnek neki és nélkülük is király volt)
Egyébként hihetetlen, hogy mennyire leapadt az elkapók beszavazása a HoF-ba, van bent kb. 16 WR, de ezek közül ha jól nézem csak négyen mondhatják el magukról, hogy játszottak 1990 után.
több mint 11 éve
Nem vagyok híve annak, ilyen korán már alltime legjobbnak nevezzünk valakit, márpedig a 4-5 éves karrier még elég korán van.fetomySterling Sharpe says
www.youtube.com/watch?v=xqOCNp6OUHU
Egyetlen ilyen ember van aki megérdemli: Sayers.. na jó,nem homérkodom 😊
A WR poszt egyébként a statisztikai, hmm.., anomáliak miatt kijfezetten érdekes, pláne hogy mondjuk Brown, Jimmy Smith vagy Largent(!!) mennyire underrated.. és a passzjáték fejlődése miatt egy 1000 yardos szezon abszolút nem kunszt mondjuk, míg 30 éve hatalmas teljesítmény volt.
Itt is lassan érdemes lesz bevezetni valami Rec yards+ jellegű adatot, ami mondjuk a ligaátlaghoz viszonyítja a top receiverek elkapott yardojait (olyasmi mint az ERA+ baseballban mondjuk)
Még egy érdekes cikket ehhez:
www.sports-central.org/sports/2012/02/22/best_wide_receivers_not_in_the_hof_1980s.php
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Tavaly volt egy cikk hogy a GB az új "Amerika csapata", ehhez képest elég kevés a zöld...JayBa népsűrűség is elég nagy faktor😊, és az nincs rajta az ábrán
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Egészséges önbizalom.... És azért tényleg ott van az elitben 😊sztem meg undorító nagyképűség
en.wikipedia.org/wiki/Randy_Moss#NFL_recordsRataxes
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Tavaly volt egy cikk hogy a GB az új "Amerika csapata", ehhez képest elég kevés a zöld...
NFL fanokWirtschaftsteil
több mint 11 éve
Ahhoz azért még sok szezonnak kell hasonló színvonalon lemenni.Még egy kis fun fact, ugye Rice 35 évesen szétszaggatta a térdét, majd visszajött 36 évesen, és utána csinált még 6440 yardot és 42 TD-t, na ez szerintem az egyik legdurvább dolog az egész karrierjében.
22895 yard, 197 TD Rice karrierje, CJ most tart 7,836 yardnál és 54 TD-nél, a különbség 15059 yard és 143 TD, vagyis kellene még 10 olyan szezon CJ-től, ami 1500 yard és 14 TD szezononként... Azért az elég kemény, 37-38 évesen nem tudom, hogy mi lesz még a tankban nála, ugye Rice 42 volt, amikor visszavonult, ezt manapság már nem igazán tudom elképzelni.somoskovig
több mint 11 éve
deyell
11 702
Tim Brownt is említsük meg, ha a legjobb elkapókról van szó. úgy tudott elit karrier statisztikákat produkálni, hogy 11 éven keresztül gyenge irányítók dobtak neki, akik átlag 2 évente cserélődtek.
choose life
több mint 11 éve
de éppen lehet az, csak szerintem azon kívül, hogy szerelmes vagy belé, nem jobb mossnál 😉Na majd pont TO miatt lesz hamis az állítása 😀fetomyMert T.O. nem HoF kaliber...Amadeus91
Egyébként egyetértek somossal. Megatron napjaink legjobbja, de alltime-ban majd nyilatkozzunk a karrierje végén/vége felé. Nem vagyok híve annak, ilyen korán már alltime legjobbnak nevezzünk valakit, márpedig a 4-5 éves karrier még elég korán van.
több mint 11 éve
Ahhoz azért még sok szezonnak kell hasonló színvonalon lemenni.22895 yard, 197 TD Rice karrierje, CJ most tart 7,836 yardnál és 54 TD-nél, a különbség 15059 yard és 143 TD, vagyis kellene még 10 olyan szezon CJ-től, ami 1500 yard és 14 TD szezononként... Azért az elég kemény, 37-38 évesen nem tudom, hogy mi lesz még a tankban nála, ugye Rice 42 volt, amikor visszavonult, ezt manapság már nem igazán tudom elképzelni.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Ochocinco, Holt, Marvin Harrison, ők se voltak ám rosszak de nekem személy szerint akkor is Ward a kedvencem 😊
de ha csak a statokat nézzük akkor persze Rice a valaha volt legjobb, de pár év múlva majd valószínűleg Calvin Johnson-t fogjuk mondani
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Na majd pont TO miatt lesz hamis az állítása 😀fetomyMert T.O. nem HoF kaliber...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Na majd pont TO miatt lesz hamis az állítása 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
San Francisco 49ers wide receiver Randy Moss: 'I'm the greatest receiver to ever play this game'Rice, T.O., Megatron, Biletnikoff...
LOLleksy
több mint 11 éve
Engem igenis ez érdekelt 😊Super Bowl roster összetétel www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/1/29/3926974/super-bowl-2013-rosters"Megérkezett New Orleansba, a vasárnapi Super Bowl helyszínére a San Francisco 49ers együttese. Faragó Ricsi kedden érkezik..."
Niners nyitó nyilatkozatok www.sport1tv.hu/Videok/2013/01/28/nfl_noban_a_49ers4Höri
a lényegről már informáltak is minket.Amadeus91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Egészséges önbizalom.... És azért tényleg ott van az elitben 😊en.wikipedia.org/wiki/Randy_Moss#NFL_records
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
leksy
76
San Francisco 49ers wide receiver Randy Moss: 'I'm the greatest receiver to ever play this game'LOL
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Super Bowl roster összetétel www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/1/29/3926974/super-bowl-2013-rosters"Megérkezett New Orleansba, a vasárnapi Super Bowl helyszínére a San Francisco 49ers együttese. Faragó Ricsi kedden érkezik..."
Niners nyitó nyilatkozatok www.sport1tv.hu/Videok/2013/01/28/nfl_noban_a_49ers4Höri
a lényegről már informáltak is minket.
több mint 11 éve
Super Bowl roster összetétel www.sbnation.com/nfl-mock-draft/2013/1/29/3926974/super-bowl-2013-rostersBaltimore Ravens roster breakdown:
1st rounders - 8
2nd rounders - 9
3rd rounders - 4
4th rounders - 4
5th rounders - 6
6th rounders - 4
7th rounders - 5
Undrafted free agents - 13
San Francisco 49ers roster breakdown:
1st rounders - 15
2nd rounders - 3
3rd rounders - 6
4th rounders - 3
5th rounders - 5
6th rounders - 4
7th rounders - 5
Undrafted free agents - 12
Niners nyitó nyilatkozatok www.sport1tv.hu/Videok/2013/01/28/nfl_noban_a_49ers4
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Kaposvár: Centrál Kávézó, Noszlopy utca.No szlopálás
És ráadásul itt az én értékes szakmai elemzéseimet is lehet majd élvezni, legalábbis amíg az alkohol le nem győzi a művészetet... 😂somoskovig
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Flacco megnősülta dátum szerint ez másfél évvel ezelőtt volt...
Höri
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Kaposvár: Centrál Kávézó, Noszlopy utca.És ráadásul itt az én értékes szakmai elemzéseimet is lehet majd élvezni, legalábbis amíg az alkohol le nem győzi a művészetet... 😂