NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
330
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 12 éve
Never give up (magyarban négy 😕 )IR sem számít
Kórházcsapat, SB, win
Nem égett ki
Megvan bazdmeg, megvaaan

több mint 12 éve
Feldobtam egy ilyet a mi topikunkban, de érdekelne az eredmény ömlesztve. Foglaljátok össze a csapatotok idei szezonját három szóban.shawnkaMár. Megint. Sack.
több mint 12 éve
Feldobtam egy ilyet a mi topikunkban, de érdekelne az eredmény ömlesztve. Foglaljátok össze a csapatotok idei szezonját három szóban.shawnkaKurta. Curtain. Bocskora.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Feldobtam egy ilyet a mi topikunkban, de érdekelne az eredmény ömlesztve. Foglaljátok össze a csapatotok idei szezonját három szóban.shawnkaMajdnem. Kiszámíthatatlan. Remény.
több mint 12 éve
Feldobtam egy ilyet a mi topikunkban, de érdekelne az eredmény ömlesztve. Foglaljátok össze a csapatotok idei szezonját három szóban.shawnkaRichardson. No. Gain.
több mint 12 éve
Feldobtam egy ilyet a mi topikunkban, de érdekelne az eredmény ömlesztve. Foglaljátok össze a csapatotok idei szezonját három szóban.
több mint 12 éve
There were 90 touchdowns scored today, MOST in a single day in NFL history!!
több mint 12 éve
az év támadóújonca szavazás, legfontosabb értékmérő: fantasy pointsEbből is látszik, hogy a rendszer túlpontozza a QB-kat. 😊
Mike Glennon 138
Eddie Lacy 137
Tavon Austin 122
EJ Manuel 121
Geno Smith 118
Keenan Allen 115
Giovani Bernard 114
Zac Stacy 109
Le'Veon Bell 106
Terrence Williams 92
Andre Ellington 86
Cordarelle Patterson 85
Kenny Stills 81
Aaron Dobson 78
DeAndre Hopkins 76
Kenbrell Thompkins 67
Marlon Brown 67
Jordan Reed 67
Marquise Goodwin 58
Robert Woods 57
Montee Ball 55Höri
több mint 12 éve
az év támadóújonca szavazás, legfontosabb értékmérő: fantasy pointsMike Glennon 138
Eddie Lacy 137
Tavon Austin 122
EJ Manuel 121
Geno Smith 118
Keenan Allen 115
Giovani Bernard 114
Zac Stacy 109
Le'Veon Bell 106
Terrence Williams 92
Andre Ellington 86
Cordarelle Patterson 85
Kenny Stills 81
Aaron Dobson 78
DeAndre Hopkins 76
Kenbrell Thompkins 67
Marlon Brown 67
Jordan Reed 67
Marquise Goodwin 58
Robert Woods 57
Montee Ball 55
több mint 12 éve
nem akar focizni.thesidelineview.com/columns/caplans-nfl-corner/best-available-nfl-free-agents-defenseRataxesAsomugha annyira megégette magát, hogy elképzelhetetlen a reaktiválása (olcsón)?Bazzani
letelepedett az Öbölben, már a Niners-be is csak azért írt alá mert helyben van.
több mint 12 éve
thesidelineview.com/columns/caplans-nfl-corner/best-available-nfl-free-agents-defenseRataxesAsomugha annyira megégette magát, hogy elképzelhetetlen a reaktiválása (olcsón)?
több mint 12 éve
thesidelineview.com/columns/caplans-nfl-corner/best-available-nfl-free-agents-defense
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Hol találok olyan listát ami a jelenleg csapat nélkül lévő játékosokat mutatja?Slay kiesése miatt leginkább a CB poszt érdekelne.
több mint 12 éve
Offensek rangsora DVOA alapján kicsit vizuálisabban:regressing.deadspin.com/infographics-where-does-your-nfl-teams-offense-come-f-1477657926
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Szaniszló Csaba rémisztő.😛BigBen nem gáz, majdnem olyan, mint normálban😊 Rivers mutogatósbácsi, Stafford csak a normál óvodás, Brady rémisztő, Rodgers meg majdnem Máris szomszéd😀kishasziBrady meg Szaniszló Csaba.Shawn84
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Brady meg Szaniszló Csaba.
BigBen nem gáz, majdnem olyan, mint normálban😊 Rivers mutogatósbácsi, Stafford csak a normál óvodás, Brady rémisztő, Rodgers meg majdnem Máris szomszéd😀kishaszi
több mint 12 éve
REmek,kösz!
több mint 12 éve
A TV-műsor már nem lesz frissítve? Mert akkor nem itt kezdek.Blitzburghelfelejtettük.
na de majd innentől!
több mint 12 éve
BigBen nem gáz, majdnem olyan, mint normálban😊 Rivers mutogatósbácsi, Stafford csak a normál óvodás, Brady rémisztő, Rodgers meg majdnem Máris szomszéd😀kishasziSchaubot fel se tették mert neki alapból ilyen a feje 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A TV-műsor már nem lesz frissítve? Mert akkor nem itt kezdek.
több mint 12 éve
BigBen nem gáz, majdnem olyan, mint normálban😊 Rivers mutogatósbácsi, Stafford csak a normál óvodás, Brady rémisztő, Rodgers meg majdnem Máris szomszéd😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ha egy nem pályára való bábunak nekimegyek élő play közben játékosként, akkor engem büntetnek meg? What?? 😊ha nekimegy az edzőnek akkor simán lehet hogy Tomlin nem kap semmit, csak Jones 😊 amúgy meg ha nyert volt a Steelers valszeg eltiltják pár meccsre, így de a vereség miatt nem befolyásolta olyan szinten a meccset hogy eltiltsákBigBen7BigBen7Draftcetlit nyilván nem fognak elvenni, azt szerintem csak bedobták, hogy még komolyabban vegyék a dolgot. A pénzbüntetést viszont önmagában kevésnek találom. Röhögve kifizeti. Helyette eltiltottam volna pár meccsre. Szimpatikus edző volt Tomlin eddig, most már nagyon nem az. Szerintem ritka sportszerűtlen húzás volt.
Mondjuk én Jones helyében fellöktem volna, mint a pinty, és akkor nem vigyorgott volna olyan kajánul, ahogy tette az eset után.GRAFI
Szerk.: ha meg a Pitts játékosok elkezdenek verekedni, sokakat eltiltottak volna. Szvsz 😊 Már értem mire gondoltál 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
ha nekimegy az edzőnek akkor simán lehet hogy Tomlin nem kap semmit, csak Jones 😊 amúgy meg ha nyert volt a Steelers valszeg eltiltják pár meccsre, így de a vereség miatt nem befolyásolta olyan szinten a meccset hogy eltiltsákBigBen7Draftcetlit nyilván nem fognak elvenni, azt szerintem csak bedobták, hogy még komolyabban vegyék a dolgot. A pénzbüntetést viszont önmagában kevésnek találom. Röhögve kifizeti. Helyette eltiltottam volna pár meccsre. Szimpatikus edző volt Tomlin eddig, most már nagyon nem az. Szerintem ritka sportszerűtlen húzás volt.
Mondjuk én Jones helyében fellöktem volna, mint a pinty, és akkor nem vigyorgott volna olyan kajánul, ahogy tette az eset után.GRAFI
több mint 12 éve
BigBen7Draftcetlit nyilván nem fognak elvenni, azt szerintem csak bedobták, hogy még komolyabban vegyék a dolgot. A pénzbüntetést viszont önmagában kevésnek találom. Röhögve kifizeti. Helyette eltiltottam volna pár meccsre. Szimpatikus edző volt Tomlin eddig, most már nagyon nem az. Szerintem ritka sportszerűtlen húzás volt.
Mondjuk én Jones helyében fellöktem volna, mint a pinty, és akkor nem vigyorgott volna olyan kajánul, ahogy tette az eset után.
több mint 12 éve
Én spec. pont a taktika meg változatos játék miatt szerettem meg, a szórakozás végett hokit nézek.A sok "tehetségkutató", reality, sőt a lingerie liga is hozza a pénzt; meg nézi a sok bohóc.gabena lingerie ligák épp a csőd szélén táncolnak, de az átlag nfl - vagy akár ncaa - néző itthon se a nagy és nemes értékek miatt néz amfocit, hanem mert egyszerűen szórakoztató, szóval szerintem hagyjuk ezt a demagóg dumát
Egyet kell megérteni: EZ ÜZLET. Mr. Goodell meg a legtöbb tulaj is pont leszarja nekünk mi tetszik, úgyis megvesszük a belépőt, a cuccokat és szurkolunk a csapatnak.gabennem veszed észre, hogy mekkora ellentmondás van a két mondat között? pláne hogy előtte még arról beszélsz, hogy a grund focinak is megvan a varázsa, akkor viszont miért nézed ezt a nagybetűs ÜZLETET? hány div3-as college vagy mondjuk hazai meccset láttál az elmúlt évben?baggio
Gondolom nem én vagyok az egyedüli aki az NFL miatt játssza / játszotta itthon ezt a játékot. A college sport is kezd már egyre profibb felfogású lenni, bár ott még azért vannak amatőr megmozdulások és többször látható a tűz a szemekben. Ha gondolod szívesen küldök át neked pár pörgős high school meccset, bár bevallom erre már kevés időm van.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "