NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Steelers/Renegades FB oldalán érdeklődjkristofFB=facebook. Ahhoz nem kell hogy más aktiváljon, max. egy gyors facebook reg. 😊
www.facebook.com/pages/Miskolc-Steelers/390990617598332?fref=ts
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Kele
2
Igen, tavaly én is a plázában voltam, viszont a szóban forgó kaszinó azóta bezárt. Ezért is kérdeztem rá itt,hátha tud valaki valami pontosabbat. A Steelers oldlán is próbálkoztam volna, de amíg nem aktiválják a felhasználómat, addig nem sok esélyem van rákérdezni...Üdv!Steelers/Renegades FB oldalán érdeklődj, tavaly emlékeim szerint a plázában lévő kaszinós/sörözős helyen volt, ill. az ügyészség melletti Pizza Táborban szinténkristof
Valaki tud róla, hogy hol lesz ( ha lesz) Miskolcon közös superbowl nézés? Jó lenne valami nagyobb társasággal közösen nézni a meccset, és nem csak néhány haverral valami stream-en 😊Kele
több mint 11 éve
Kicsit off, de Alabama-Notre Dame előtt bevezető műsorban még kérdeztek egy Bama cuccokba öltözött házaspárt, hogy soroljanak már fel 3 játékost, de nem tudtak... 😀Asbeepedig egy jones-williams-johnson blöff működött volna.
több mint 11 éve
Kicsit off, de Alabama-Notre Dame előtt bevezető műsorban még kérdeztek egy Bama cuccokba öltözött házaspárt, hogy soroljanak már fel 3 játékost, de nem tudtak... 😀Tudom unalmas (számomra is) csak egy kis tisztán látás végett.Ez szerintem minden más csapatnál is így van. Megmerem kockáztatni hogy itt a bowl.hu-n jobban képben vagyunk mint az átlag amerikai aki vasárnap ebéd után bekapcsolja a tv-t és megnéz egy meccset és mondjuk San Francisco szurkolónak tartja magát. JayB
Kezdődött az egész Shannon Sharpe hisztijével, hogy Belichick nem adott interjú valakinek és, hogy ő mit képzel magáról. Mondjuk ő azért igen csak utálja.
Ezek után volt egy hsz, hogy egy srácnak sok barátja él Bostonban és ott nőttek fel és egész életüket ott töltik, de utálják a Pats-et. Rajongó táboruk nagy része 2001-re v. 2002-re datálódik. Soha nem hallottak volna a Pats-ről ha Brady nincs. Rajongó táboruk 80 % a "jól megy a szekér" időkből való ill. band wagon jumpers. Sokan csak az edző és a QB nevét tudják.
Még egyszer hozzáteszem ez egy kinti vélemény + nem akartam ezzel megsérteni senkit.danyly
több mint 11 éve
Punt protector. Az most dívik a bukott QB-knak. 😊túlságosan magasEzzel a súllyal? NTatapapaJaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.ulpianusÉs azt tudja, hogy mi akar lenni? QB, RB, WR? Vagy az mindegy? apeszos
legfeljebb guardsapka
több mint 11 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
És h a kicsit büdös a sz@r, már meg se lehet enni? 😀Mert Orton antitálentum 😀valamilyen szinten de, ettől függetlenül a playbookért nem Manning felel, és a play-szelekcióért sem, max a line-on eldönti, hogy melyiket választja a felkínált játékok közül.Ortonnal miért nem ment?
máskülönben nem idéntől lett Denver OC, tavaly egy punt protectorral a center alatt is rájátszásban voltak, és nyertek is a vasas ellen.
az egyik legnagyobb érv mellette pont ez, hogy szezon közben tudott Tebow fazonjára egy offense-t szabni, illetve, hogy idén a saját elképzeléseit igen magas szinten ötvözte az egykori Colts támadójátékkal.
flexibilis, innovatív és fiatal OC, aki irányító nélkül is tudott "nyerő" offense-t pályára tenni. minden tulaj/GM ilyet keres most.
nyerő azért idézőjelben, mert ahhoz D is kell(ett).gabtsi
Húsrágó
Bruce
több mint 11 éve
Valaki meg tudja mondani, ma hánykor lesz élő közvetítés a SB edzéseiről?Wirtschaftsteilbowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/draft_2013/752860
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Valaki meg tudja mondani, ma hánykor lesz élő közvetítés a SB edzéseiről?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Üdv!Steelers/Renegades FB oldalán érdeklődj, tavaly emlékeim szerint a plázában lévő kaszinós/sörözős helyen volt, ill. az ügyészség melletti Pizza Táborban szintén
Valaki tud róla, hogy hol lesz ( ha lesz) Miskolcon közös superbowl nézés? Jó lenne valami nagyobb társasággal közösen nézni a meccset, és nem csak néhány haverral valami stream-en 😊Kele
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Tudom unalmas (számomra is) csak egy kis tisztán látás végett.Ez szerintem minden más csapatnál is így van. Megmerem kockáztatni hogy itt a bowl.hu-n jobban képben vagyunk mint az átlag amerikai aki vasárnap ebéd után bekapcsolja a tv-t és megnéz egy meccset és mondjuk San Francisco szurkolónak tartja magát.
Kezdődött az egész Shannon Sharpe hisztijével, hogy Belichick nem adott interjú valakinek és, hogy ő mit képzel magáról. Mondjuk ő azért igen csak utálja.
Ezek után volt egy hsz, hogy egy srácnak sok barátja él Bostonban és ott nőttek fel és egész életüket ott töltik, de utálják a Pats-et. Rajongó táboruk nagy része 2001-re v. 2002-re datálódik. Soha nem hallottak volna a Pats-ről ha Brady nincs. Rajongó táboruk 80 % a "jól megy a szekér" időkből való ill. band wagon jumpers. Sokan csak az edző és a QB nevét tudják.
Még egyszer hozzáteszem ez egy kinti vélemény + nem akartam ezzel megsérteni senkit.danyly
több mint 11 éve
Tudom unalmas (számomra is) csak egy kis tisztán látás végett.Kezdődött az egész Shannon Sharpe hisztijével, hogy Belichick nem adott interjú valakinek és, hogy ő mit képzel magáról. Mondjuk ő azért igen csak utálja.
Még egyszer hozzáteszem ez egy kinti vélemény + nem akartam ezzel megsérteni senkit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Budaörsön a Drukker Sörözőben Közös meccsnézést szervezünk a Super Bowl-ra! Ha nem tudod még, hogy hol nézzed a SB-t, akkor csatlakozz hozzánk te is!Az esemény facebook-os elérése : www.facebook.com/events/526128847419046/
több mint 11 éve
túlságosan magasEzzel a súllyal? NTatapapaJaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.ulpianusÉs azt tudja, hogy mi akar lenni? QB, RB, WR? Vagy az mindegy? apeszos
legfeljebb guard
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ezzel a súllyal? NTJaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.ulpianusÉs azt tudja, hogy mi akar lenni? QB, RB, WR? Vagy az mindegy? apeszos
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Kezdetnek vizes fiú. Aztán ha jól megy neki akkor akár törölközőssé is előléptethetik. Ha ott is baromira jól teljesít akkor meg szertáros asszisztens.JaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.ulpianusÉs azt tudja, hogy mi akar lenni? QB, RB, WR? Vagy az mindegy? apeszos
több mint 11 éve
JaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.ulpianusÉs azt tudja, hogy mi akar lenni? QB, RB, WR? Vagy az mindegy?
több mint 11 éve
Kele
2
Üdv!Valaki tud róla, hogy hol lesz ( ha lesz) Miskolcon közös superbowl nézés? Jó lenne valami nagyobb társasággal közösen nézni a meccset, és nem csak néhány haverral valami stream-en 😊
több mint 11 éve
JaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
sportgeza.hu/sport/2013/01/22/amerika_a_doppingolok_paradicsoma/JocoMost olvastam én is.
Ui: Jó lett az új design bárki is követte el. 😊
I wanna' that ring again!
több mint 11 éve
Vicken és Tebow-n kívül van még balkezes QB a ligában aki pályára is szokott lépni?RataxesMatt Leinart az, aki lefty és játszott is idén valamennyit még szerintem.Schleck
Kösz az infót srácok!Vicken és Tebow-n kívül van még balkezes QB a ligában aki pályára is szokott lépni?RataxesLeinart + Palko vannak még tudtommal, de egyikük se játszik túl sokatBorbinho
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Vicken és Tebow-n kívül van még balkezes QB a ligában aki pályára is szokott lépni?RataxesLeinart + Palko vannak még tudtommal, de egyikük se játszik túl sokat
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."