NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 12 éve
Droy? Nem hiszem, hogy bármi esélye lenne, jogos sem lenne, de az durva h worrilow kb a védelmünk legjobbja idén udfaként 😊peachaz valószínűleg a kiko alonso-sheldon richardson párosból kerül ki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Gruden nem a legjobb értékmérő, nála minden második játékos klasszis, párosítástól függetlenül benyal valakinek állandóan.Most nem azon agyalok, hogy ki érdemelné meg leginkább, hanem, hogy ki a frontrunner. Watt ilyen szempontból teljesen képleten kívüli utolsó helyezett csapatban.Milyen szempontok döntenek a díj odaítélésében? Bevallom, mostanában nem igen néztem Hawks meccsen kívül mást,így annyira nem vagyok képben, de szerencsére most már Thomas megkapja a neki kijáró hype-ot a médiától. Gruden tegnap kb minden playnél az Ő játékát elemezte, dícsérte.undisputedly
A Kuechly-imádat még elhatalmasodhat szerintem egy dobógóra, és akkor a teljes csapatrészt díjazzák nyilván, és ugyanez lenne ha Earl Thomas nyerné. Mathis viszont amellett, hogy sack leader, további elit teljesítmények nélküli védelemben dolgozik és a PO is össze fog jönni. Szerintem a DPOY leírásába ő illik bele leginkább.Höri
A szempontoknál nehéz kiigazodni, de Suggs számomra érthetetlen megjutalmazása azt sejteti, hogy a sok hasonlóan jó közül megint a legöregebb fog nyerni.
több mint 12 éve
FS nem lesz MVP, az százAmúgy, amíg néztem, a PFF-nél még DMC-t is jobbra taksálták 😛

több mint 12 éve
Most nem azon agyalok, hogy ki érdemelné meg leginkább, hanem, hogy ki a frontrunner. Watt ilyen szempontból teljesen képleten kívüli utolsó helyezett csapatban.Milyen szempontok döntenek a díj odaítélésében? Bevallom, mostanában nem igen néztem Hawks meccsen kívül mást,így annyira nem vagyok képben, de szerencsére most már Thomas megkapja a neki kijáró hype-ot a médiától. Gruden tegnap kb minden playnél az Ő játékát elemezte, dícsérte.
A Kuechly-imádat még elhatalmasodhat szerintem egy dobógóra, és akkor a teljes csapatrészt díjazzák nyilván, és ugyanez lenne ha Earl Thomas nyerné. Mathis viszont amellett, hogy sack leader, további elit teljesítmények nélküli védelemben dolgozik és a PO is össze fog jönni. Szerintem a DPOY leírásába ő illik bele leginkább.Höri
Erről lehet ,hogy lemaradt az aki mondjuk magyar közvetítést néz (2-3 éve nem szerencsére 😀 ). Szóval Ő azért minden meccsünkön megkapja a kijáró elismerést, és elég sok prime-time meccs volt idáig, ráadásul a ligaelső pozíció is tovább erősíti a helyzetét.
Jómagam nem igen adok sokat ezekre a díjakra, de E.T. vagy MVP lesz (ott azért Manninget nehéz lesz megverni, főleg ha megdönti a TD rekordot), vagy DPOY.
több mint 12 éve
én is, de Thomas III esélyeit azért gyengíti szerintem Shermanék jelenléte.szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?nyílván elfogult vagyok, de nem lehet nem Earl Thomasnak adni.braxa88
remélem senkiHöri
Most nem azon agyalok, hogy ki érdemelné meg leginkább, hanem, hogy ki a frontrunner. Watt ilyen szempontból teljesen képleten kívüli utolsó helyezett csapatban.
A Kuechly-imádat még elhatalmasodhat szerintem egy dobógóra, és akkor a teljes csapatrészt díjazzák nyilván, és ugyanez lenne ha Earl Thomas nyerné. Mathis viszont amellett, hogy sack leader, további elit teljesítmények nélküli védelemben dolgozik és a PO is össze fog jönni. Szerintem a DPOY leírásába ő illik bele leginkább.
több mint 12 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?egyértelmű, hogy Patrick Petersonnak kell nyernie 😛
remélem senkiHöri

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?Reed Doughty. 😕)
remélem senkiHöri
több mint 12 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?nyílván elfogult vagyok, de nem lehet nem Earl Thomasnak adni.
remélem senkiHöri
több mint 12 éve
Hamár díjak ( Suh vagy Levy lesz a DPOY úgyis 😊 ), nyert valaha guard OROY címet? Warford talán esélyes lehet (bár alighanem úgyis WR vagy RB nyeri) mert eddig zseniális amit csinál (0 sack és a futójátékben is brutális komoly impact).Bazzanitámadófalember se nyert még soha

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hamár díjak ( Suh vagy Levy lesz a DPOY úgyis 😊 ), nyert valaha guard OROY címet? Warford talán esélyes lehet (bár alighanem úgyis WR vagy RB nyeri) mert eddig zseniális amit csinál (0 sack és a futójátékben is brutális komoly impact).
több mint 12 éve
Droy? Nem hiszem, hogy bármi esélye lenne, jogos sem lenne, de az durva h worrilow kb a védelmünk legjobbja idén udfaként 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?watt.
remélem senkiHöri
minden más bohóc.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Szerintem mindenki tudna a saját csapatából olyat mondani, akit simán a legjobbnak tart valamiért.Watt viszont csak a Texans szar mutatója miatt nem egyértelmű győztes már most

több mint 12 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?E.T.
remélem senkiHöri
több mint 12 éve
Nagyon rendesek vagytok az elérhetőségekkel, de ez csak költői kérdés volt. 😊Már nem a Lomb utcában van a székhely hanem a Felsőkertben 😀HöriJa.Sport tv-n akarom. 😊NanditoHol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Telefonon: 06-1-236-91-00
Személyesen: 1139 Budapest XIII. Lomb u. 23-27.
Emailben: sport1tv@sport1tv.huSobri Jóska
Music City Miracle
több mint 12 éve
Wilkerson, de nem fogja megkapni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
szerintetek ki esélyesebb Robert Mathisnél az év védője díjra?remélem senki
több mint 12 éve
Már nem a Lomb utcában van a székhely hanem a Felsőkertben 😀Ja.Sport tv-n akarom. 😊NanditoHol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Emailben: sport1tv@sport1tv.huSobri Jóska
több mint 12 éve
Ja.Sport tv-n akarom. 😊NanditoHol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Emailben: sport1tv@sport1tv.hu
több mint 12 éve
Sport tv-n akarom. 😊Hol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.htmlSobri Jóska
Music City Miracle
több mint 12 éve
Hol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀NanditoFelesleges. Az lesz. Pl. itt: coolsport.tv/schedule.html
több mint 12 éve
Hol lehet kampányolni, hogy jövő vasárnap a Titans-Cardinals kerüljön képernyőre? 😀
Music City Miracle
több mint 12 éve
többi konf?Any given saturday 2013:iktriad
Big 12 - West Virginia > Okie State > Texas/Baylor > Oklahoma > Kansas State > Texas Tech > TCU > Iowa State > Kansas > West Virginia
SEC - Auburn > Alabama > Texas A&M >Miss State > Ole Miss > Vandy > Florida > UT > South Carolina > Mizzou > UGA > LSU > Auburnjjncaa
több mint 12 éve
Any given saturday 2013:iktriad
Big 12 - West Virginia > Okie State > Texas/Baylor > Oklahoma > Kansas State > Texas Tech > TCU > Iowa State > Kansas > West Virginia
SEC - Auburn > Alabama > Texas A&M >Miss State > Ole Miss > Vandy > Florida > UT > South Carolina > Mizzou > UGA > LSU > Auburn

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Több ügyben is láttuk (Bountygate, capspace bünti) h Baddell ha 1x kitalálja h büntetés nem különösebben zavarják a felmerülő ellenérvek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...