NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Steelers/Renegades FB oldalán érdeklődjkristof
FB=facebook. Ahhoz nem kell hogy más aktiváljon, max. egy gyors facebook reg. 😊
 www.facebook.com/pages/Miskolc-Steelers/390990617598332?fref=ts

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Kele 2
Üdv!

Valaki tud róla, hogy hol lesz ( ha lesz) Miskolcon közös superbowl nézés? Jó lenne valami nagyobb társasággal közösen nézni a meccset, és nem csak néhány haverral valami stream-en 😊Kele
Steelers/Renegades FB oldalán érdeklődj, tavaly emlékeim szerint a plázában lévő kaszinós/sörözős helyen volt, ill. az ügyészség melletti Pizza Táborban szinténkristof
Igen, tavaly én is a plázában voltam, viszont a szóban forgó kaszinó azóta bezárt. Ezért is kérdeztem rá itt,hátha tud valaki valami pontosabbat. A Steelers oldlán is próbálkoztam volna, de amíg nem aktiválják a felhasználómat, addig nem sok esélyem van rákérdezni...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kicsit off, de Alabama-Notre Dame előtt bevezető műsorban még kérdeztek egy Bama cuccokba öltözött házaspárt, hogy soroljanak már fel 3 játékost, de nem tudtak... 😀Asbee
pedig egy jones-williams-johnson blöff működött volna.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tudom unalmas (számomra is) csak egy kis tisztán látás végett.
Kezdődött az egész Shannon Sharpe hisztijével, hogy Belichick nem adott interjú valakinek és, hogy ő mit képzel magáról. Mondjuk ő azért igen csak utálja.

Ezek után volt egy hsz, hogy egy srácnak sok barátja él Bostonban és ott nőttek fel és egész életüket ott töltik, de utálják a Pats-et. Rajongó táboruk nagy része 2001-re v. 2002-re datálódik. Soha nem hallottak volna a Pats-ről ha Brady nincs. Rajongó táboruk 80 % a "jól megy a szekér" időkből való ill. band wagon jumpers. Sokan csak az edző és a QB nevét tudják.

Még egyszer hozzáteszem ez egy kinti vélemény + nem akartam ezzel megsérteni senkit.danyly
Ez szerintem minden más csapatnál is így van. Megmerem kockáztatni hogy itt a bowl.hu-n jobban képben vagyunk mint az átlag amerikai aki vasárnap ebéd után bekapcsolja a tv-t és megnéz egy meccset és mondjuk San Francisco szurkolónak tartja magát. JayB
Kicsit off, de Alabama-Notre Dame előtt bevezető műsorban még kérdeztek egy Bama cuccokba öltözött házaspárt, hogy soroljanak már fel 3 játékost, de nem tudtak... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
JaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.ulpianus
És azt tudja, hogy mi akar lenni? QB, RB, WR? Vagy az mindegy? apeszos
Ezzel a súllyal? NTatapapa
túlságosan magas
legfeljebb guardsapka
Punt protector. Az most dívik a bukott QB-knak. 😊

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
valamilyen szinten de, ettől függetlenül a playbookért nem Manning felel, és a play-szelekcióért sem, max a line-on eldönti, hogy melyiket választja a felkínált játékok közül.

máskülönben nem idéntől lett Denver OC, tavaly egy punt protectorral a center alatt is rájátszásban voltak, és nyertek is a vasas ellen.
az egyik legnagyobb érv mellette pont ez, hogy szezon közben tudott Tebow fazonjára egy offense-t szabni, illetve, hogy idén a saját elképzeléseit igen magas szinten ötvözte az egykori Colts támadójátékkal.

flexibilis, innovatív és fiatal OC, aki irányító nélkül is tudott "nyerő" offense-t pályára tenni. minden tulaj/GM ilyet keres most.

nyerő azért idézőjelben, mert ahhoz D is kell(ett).gabtsi
Ortonnal miért nem ment?
Húsrágó
Mert Orton antitálentum 😀
Bruce
És h a kicsit büdös a sz@r, már meg se lehet enni? 😀
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Valaki meg tudja mondani, ma hánykor lesz élő közvetítés a SB edzéseiről?Wirtschaftsteil
 bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/draft_2013/752860

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Valaki meg tudja mondani, ma hánykor lesz élő közvetítés a SB edzéseiről?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Üdv!

Valaki tud róla, hogy hol lesz ( ha lesz) Miskolcon közös superbowl nézés? Jó lenne valami nagyobb társasággal közösen nézni a meccset, és nem csak néhány haverral valami stream-en 😊Kele
Steelers/Renegades FB oldalán érdeklődj, tavaly emlékeim szerint a plázában lévő kaszinós/sörözős helyen volt, ill. az ügyészség melletti Pizza Táborban szintén
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Kezdődött az egész Shannon Sharpe hisztijével, hogy Belichick nem adott interjú valakinek és, hogy ő mit képzel magáról. Mondjuk ő azért igen csak utálja.

Ezek után volt egy hsz, hogy egy srácnak sok barátja él Bostonban és ott nőttek fel és egész életüket ott töltik, de utálják a Pats-et. Rajongó táboruk nagy része 2001-re v. 2002-re datálódik. Soha nem hallottak volna a Pats-ről ha Brady nincs. Rajongó táboruk 80 % a "jól megy a szekér" időkből való ill. band wagon jumpers. Sokan csak az edző és a QB nevét tudják.

Még egyszer hozzáteszem ez egy kinti vélemény + nem akartam ezzel megsérteni senkit.danyly
Ez szerintem minden más csapatnál is így van. Megmerem kockáztatni hogy itt a bowl.hu-n jobban képben vagyunk mint az átlag amerikai aki vasárnap ebéd után bekapcsolja a tv-t és megnéz egy meccset és mondjuk San Francisco szurkolónak tartja magát.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan

Még egyszer hozzáteszem ez egy kinti vélemény + nem akartam ezzel megsérteni senkit.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Budaörsön a Drukker Sörözőben Közös meccsnézést szervezünk a Super Bowl-ra! Ha nem tudod még, hogy hol nézzed a SB-t, akkor csatlakozz hozzánk te is!
Az esemény facebook-os elérése :  www.facebook.com/events/526128847419046/

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Ezzel a súllyal? NTatapapa
túlságosan magas
legfeljebb guard

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ezzel a súllyal? NT

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Kezdetnek vizes fiú. Aztán ha jól megy neki akkor akár törölközőssé is előléptethetik. Ha ott is baromira jól teljesít akkor meg szertáros asszisztens.
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
És azt tudja, hogy mi akar lenni? QB, RB, WR? Vagy az mindegy?
több mint 11 éve
Kele 2
Üdv!

Valaki tud róla, hogy hol lesz ( ha lesz) Miskolcon közös superbowl nézés? Jó lenne valami nagyobb társasággal közösen nézni a meccset, és nem csak néhány haverral valami stream-en 😊
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
JaMarcus Russel visszatér a ligába, legalábbis szándékai szerint.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
 sportgeza.hu/sport/2013/01/22/amerika_a_doppingolok_paradicsoma/Joco
Most olvastam én is.

Ui: Jó lett az új design bárki is követte el. 😊

I wanna' that ring again!

több mint 11 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
 sportgeza.hu/sport/2013/01/22/amerika_a_doppingolok_paradicsoma/

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

😀xrace77
A 46. SB-n max ezt csinálhatták, mert mi toltuk a Giantscel 😛

több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

😀
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Vicken és Tebow-n kívül van még balkezes QB a ligában aki pályára is szokott lépni?Rataxes
Matt Leinart az, aki lefty és játszott is idén valamennyit még szerintem.Schleck
Vicken és Tebow-n kívül van még balkezes QB a ligában aki pályára is szokott lépni?Rataxes
Leinart + Palko vannak még tudtommal, de egyikük se játszik túl sokatBorbinho
Kösz az infót srácok!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Leinart + Palko vannak még tudtommal, de egyikük se játszik túl sokat

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."