NFL csevegő
83 feliratkozó
több mint 12 éve
Őket ez nem izgatja, ott is mondják úgy sokan. Echte Amcsikwww.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1ez tök fasza.
Ricsi és Bolti a NYTimes-ban.Amadeus91
mondjuk jó, hogy a végén nem említették a "Bérsz"-ezést :pThrasher
több mint 12 éve
www.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1ez tök fasza.
mondjuk jó, hogy a végén nem említették a "Bérsz"-ezést :p
több mint 12 éve
Ő mindig így öltözik a 80as évek óta.Ő legalább jól felöltözött hátha esik majd a hó meg -20 fok lesz xDano92Szerintem Joe Namath volt a tettes.iktriadMost tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...ano92
több mint 12 éve
Ő legalább jól felöltözött hátha esik majd a hó meg -20 fok lesz xDSzerintem Joe Namath volt a tettes.iktriadMost tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...ano92
több mint 12 éve
Szerintem Joe Namath volt a tettes.Most tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...ano92
több mint 12 éve
Most tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...
több mint 12 éve
Vegas oddsai a jövő évi győztesre:Top 5:
Seattle 9:2
San Fransisco 15:2
Denver 8:1
New England 14:1
Green Bay 16: 1
A legesélytelenebb 5
Cleveland 66-1
Minnesota 75-1
Buffalo 75-1
Oakland 75-1
És termesztésen toronymagasan a legesélytelenebb
Jacksonville 100-1
több mint 12 éve
Jimmy Johnson és Barry SwitzerElárulod ki volt az első kettő?Sobri JóskaVolt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Volt, PC a harmadik ilyen edzőatapapa
Vagy fordítva?Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Elárulod ki volt az első kettő?Volt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Volt, PC a harmadik ilyen edzőatapapa
több mint 12 éve
Én többet nem tippelek SB győztesre: tavaly 49ers, idén Broncos győzelmet tippeltem. 😊tavaly én is a ninersre tippeltem, idén a texansra 😀😀
De legalább a döntős tipp jó volt. 😊danyly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
ez volt mindenidők legunalmasabb, legrosszabb döntője :#BigBen7hálistennek 😊
több mint 12 éve
Én többet nem tippelek SB győztesre: tavaly 49ers, idén Broncos győzelmet tippeltem. 😊De legalább a döntős tipp jó volt. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
És olyan volt már, hogy a probowl izgalmasabb volt mint a superbowl? 😀Volt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Volt, PC a harmadik ilyen edzőatapapa
több mint 12 éve
www.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1király
több mint 12 éve
Most tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 12 éve
Egy ritka kór veszélybe sodorta pályafutását, félrekezelték refluxszal, visszaküzdötte magát, de csak a 7. körben kelt el az NFL-drafton. Most pedig ő lett a Super Bowl legértékesebb játékosa! Malcolm Smith-portré

több mint 12 éve
amúgy lesz ősszel Seattle-Denver találkozó, mert a 2 csoport pont találkozik 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
www.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1plíz valaki fordítsa le 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
ez volt mindenidők legunalmasabb, legrosszabb döntője :#
több mint 12 éve
www.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1Ricsi és Bolti a NYTimes-ban.
több mint 12 éve
Volt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Volt, PC a harmadik ilyen edző
több mint 12 éve
Volt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Vagy fordítva?
több mint 12 éve
Pár érdekesség:With their win, the Seattle Seahawks are now the 19th NFL franchise to win a Super Bowl title.
Super Bowl XLVIII marked the first time any NFL game (regular season or postseason) had ended with a score of 43-8.
With the win by the Seahawks, teams wearing white jerseys have won 9 of the last 11 Super Bowls.
The NFC has now won four of the last five Super Bowls and leads the AFC, 26-22.
Malcolm Smith did not intercept a pass in his first 43 games (regular season and professional). Beginning with the Week 16 game with Arizona, he is now on a run of four interceptions in his last five games. He is the first player ever to return an interception for a touchdown and recover a fumble in the same Super Bowl game.
The 27 rushing yards by the Broncos were the fifth-fewest in Super Bowl history - and the fewest since the Buccaneers held the Raiders to 19 in Super Bowl XXXVII.

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Ez brutális... Peyton leveleiwww.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000321945/Peyton-s-letters?campaign=Twitter_videos_peyton
több mint 12 éve
Faragó Ricsi kommentátori szemszögből értekezik a Super Bowlrólwww.nemzetisport.hu/nfl/magyar-vagy-beszelgessunk-super-bowl-a-kommentator-szemevel-2312387