NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Brady is 2. évében nyert SB-t.
Soldados
Tudom, hogy hivatalosan másodéves volt. Csak baszta mindig is a csőrömet, hogy három passzkísérlet egy egész idénynek számít. (Mint most Kaepernick-nek a tavalyi hét play-ével.) Így Flacco az első QB, aki az első öt idényében mindig nyert PO meccset. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egyébként volt már olyan csapat, aki rookie QB-val nyert SB-t? Illetve meddig jutott el első évében legtovább egy irányító? RW-nek és Kaepernek is van esélye erre most (még ha kicsi is, bár Kaepnek elég nagy...)MarioAna
Nem volt.

Legfiatalabbként Ben nyert, ő akkor volt másodéves. Brady is 2. évében nyert SB-t.

Újoncként sztem főcsop-döntő volt a max, azt többen is elmondhatják magukról: Ben, Flacco, Sanchez.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én úgy látom, hogy a New England megint Super Bowl-t fog játszani és be is fogják húzni! 2 szer nem hibáznak!Béczkó
Kétszer csak a Brady-érát nézve is hibáztak. 😉 2007, 2011

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Én úgy látom, hogy a New England megint Super Bowl-t fog játszani és be is fogják húzni! 2 szer nem hibáznak!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sőt továbbmegyek én idén újra megosztottat adnék, és odaadnám mindkettőnek 😊fetomy
hippi

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Egyébként AP az, aki nem csak azért futott ennyi yardot, mert sok carryt kapott. Neki az átlaga is ligaelit, asszem csak Spiller futott 6.0-val. Sőt amúgy nem AP futott legtöbbször, ha jól emlékszem Foster pl. több carryt kapott.

Ettől függetlenül PM-től sem vitatnám el az MVP címet ha megkapja. Sőt továbbmegyek én idén újra megosztottat adnék, és odaadnám mindkettőnek 😊fetomy
Bírom a Broncot, és a megosztotat még nem is bánnám, de arra még senki nem adott nekem indokot hogy a hypeon kívül mivel jobb PM teljesítménye mint AP-jé. Ott még a D is elit (legalábbis regular seasonban 😀)
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Egyébként volt már olyan csapat, aki rookie QB-val nyert SB-t? Illetve meddig jutott el első évében legtovább egy irányító? RW-nek és Kaepernek is van esélye erre most (még ha kicsi is, bár Kaepnek elég nagy...)MarioAna
Kaepernick másodévesHöri
oops, my bad. Valóban. De Griffin, Luck, RW is rookieként került PO-ba, ilyenre volt már példa?MarioAna
"Before this season, there had been only 11 rookie quarterbacks to start an NFL playoff game in the past 30 years"

Tessék ncaa-t nézni, mindig mondom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Flacco és Sanchez nyert két-két meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kaepernick másodéves

több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként AP az, aki nem csak azért futott ennyi yardot, mert sok carryt kapott. Neki az átlaga is ligaelit, asszem csak Spiller futott 6.0-val. Sőt amúgy nem AP futott legtöbbször, ha jól emlékszem Foster pl. több carryt kapott.

Ettől függetlenül PM-től sem vitatnám el az MVP címet ha megkapja. Sőt továbbmegyek én idén újra megosztottat adnék, és odaadnám mindkettőnek 😊
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Azt hiszem a 2 unanimous előre jelzi, hogy ki lesz az MVP és az Év Védője. atapapa
A Manning, Rodgers, Brady szavazatarány (43, 4, 3) alapján inkább arra következtetnék, hogy AP-nek semmi köze nem lesz az MVP-hez.DoM
Ezt a szavazatarányt még nem láttam :rolleyes: Csúnya.
Bár ettől még nyerhet AP. atapapa
Tudom, hogy itt a legtöbb embert nem kell meggyőzni és lehet hazahúz a szívem, de azért ha nem AP lesz az MVP akkor baszódjon meg az összes szavazó.
Értem hogy ő futott a legtöbbet (Morrisnál 13mal többet), de azért egy HB-nál aki ellen utolsó meccseken már teletöltött box-on kellett átgyalogolni annyira nem könnyű. 130 yardot futott átlagban 27 20+ 8 40+ futása volt, 6.0 yardos átlaggal és ő egyedül vitte hátán a Vikes-t ha épp Ponder bénázott.
PM továbbfejlesztett egy nélküle is PO csapatot, de semmibe nem volt top, passzoltak nála többet, jobb ratettel, úgy hogy azért a legkevesebb sackje volt Eli után.
Én azon felül hogy bazinagy hypeja van és hogy egy nyaksérülésből tért vissza új csapatba mi lehet reális indok hogy ő kapja?
WTF írok hülyeséget nyaksérülés ugyanmár AP szarrá szakadt szalagok után futott majdnem rekordot mikor szezon előtt sokan azt taglalták már lehet futni se fog túl sokáig, vagy nem olyan szinten.
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Itt az összes szavazat
 aol.sportingnews.com/nfl/story/2013-01-12/nfl-all-pro-team-breakdown-of-voting-adrian-peterson-jj-watt-unanimous
Okos ember lehetett, aki Lance Briggs-re ILB-ként adott szavazatot
Muhammad Wilkersonra mehetett volna pár voksatapapa
Egyetértek 😀Wester
Hát igen, itt is voltak vicces dolgok (Mayo ILB-je mondjuk kevésbé gáz, mint Briggsé, de ha úgy vesszük, szélső LB-knél inkább csak a pass rushereket vették, most Von Miller oké, hogy nem 3–4-es, de simán beleillik a sorba, akik a tackle-öket gyártották, azok meg belsők lettek mind, és bár Watt is mehetett volna tackle-ök közé, 20.5 sackjével még a 4–3-as endek közé sem vétek betenni, de az a baj az ilyenekkel, hogy a sémák miatt lesz egy rakat pass rusher alapfelállástól függetlenül berakva egy helyre, persze csak az én kedvemért nem fognak két fajta frontra szavazni 😊)
Wilkerson meg érthetetlen, hogy egy darab szavazatot nem kapottWyatt
Az a baj hogy mindenki Sanchoval Ryannel meg Tebowwal volt elfoglalva, közben pedig a pass D Revis nékül is top 5 körül volt, Cro élete szezonját futotta, Wilkerson meg csendes munkásként tette a dolgát, gondolom ezért nem szavaztak rá

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Itt az összes szavazat
 aol.sportingnews.com/nfl/story/2013-01-12/nfl-all-pro-team-breakdown-of-voting-adrian-peterson-jj-watt-unanimous
Egyetértek 😀Wester
Hát igen, itt is voltak vicces dolgok (Mayo ILB-je mondjuk kevésbé gáz, mint Briggsé, de ha úgy vesszük, szélső LB-knél inkább csak a pass rushereket vették, most Von Miller oké, hogy nem 3–4-es, de simán beleillik a sorba, akik a tackle-öket gyártották, azok meg belsők lettek mind, és bár Watt is mehetett volna tackle-ök közé, 20.5 sackjével még a 4–3-as endek közé sem vétek betenni, de az a baj az ilyenekkel, hogy a sémák miatt lesz egy rakat pass rusher alapfelállástól függetlenül berakva egy helyre, persze csak az én kedvemért nem fognak két fajta frontra szavazni 😊)
Wilkerson meg érthetetlen, hogy egy darab szavazatot nem kapott

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Itt az összes szavazat
Egyetértek 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Itt az összes szavazat
Muhammad Wilkersonra mehetett volna pár voks

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tavaly nem a SB előtt volt pár nappal az All Pro?Wyatt
Nem, az egyéni címeket osztogatták ki, jelentették be naponta a SB hetén.tomi-tomi
Igen, közben már rájöttem sajna, de így jártam, mindegy nagy nehezen minden megoldva, szal no para (év csapata meg lesz majd valahogy nálunk később még, vagy nemtudom)

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tavaly nem a SB előtt volt pár nappal az All Pro?Wyatt
Nem, az egyéni címeket osztogatták ki, jelentették be naponta a SB hetén.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Azt hiszem a 2 unanimous előre jelzi, hogy ki lesz az MVP és az Év Védője. atapapa
A Manning, Rodgers, Brady szavazatarány (43, 4, 3) alapján inkább arra következtetnék, hogy AP-nek semmi köze nem lesz az MVP-hez.DoM
Ezt a szavazatarányt még nem láttam :rolleyes: Csúnya.
Bár ettől még nyerhet AP.

több mint 11 éve
Nem a kötekedés volt a célom, hanem megérteni, hogy miért olyan elképzelhetetlen, hogy él a földön olyan ember, aki nem az xy kedvencét tartja a legjobbnak, de mindegy, nyilván semmi értelmes indoka nincs úgyse a csávónak, szimplán nem ért a focihoz.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Utolsó hozzászólás a témában.
A legtöbb 20+yardos játék, a legtöbb first down, a legtöbb yds/game a WRek között.
Volt akinek ez sem elég, hogy top2 Wr legyen.Bazzani
De most komolyan ekkora probléma, hogy 50 emberből 1 úgy gondolta, hogy mittudomén nála Brandon Marshall és Andre Johnson jobbak/legalább olyan jók? Lehet hogy az illető a yardátlagot, a drop%-ot, a fumble-t, a 40+ játékokat, a TD számot vagy TD átlagot, a YAC-t, YAC%-ot vagy a 1st down %-ot is figyelembe vette, nem csak azokat a dolgokat, amikben CJ első volt 😊

Komolyan ez olyan mint mikor a suliban ül 30 gyerek, 20-an megbuktak, 9-nek épphogy kettes, az utolsó meg megsértődik és megy reklamálni a tanárhoz, hogy neki csak 49 pontja lett az 50-ből és igenis kéri azt a csillagot is az 5-ös mellé.fetomy
Nekem igen. Neked meg a Voice a fontos. És mégsem kötök bele.

According to reports, current Fox Sports broadcaster and former Chicago Bears defensive lineman Tim Ryan is the lone voter who didnt select Detroit Lions wide receiver to the Associated Press All-Pro team

több mint 11 éve
A legtöbb 20+yardos játék, a legtöbb first down, a legtöbb yds/game a WRek között.
De most komolyan ekkora probléma, hogy 50 emberből 1 úgy gondolta, hogy mittudomén nála Brandon Marshall és Andre Johnson jobbak/legalább olyan jók? Lehet hogy az illető a yardátlagot, a drop%-ot, a fumble-t, a 40+ játékokat, a TD számot vagy TD átlagot, a YAC-t, YAC%-ot vagy a 1st down %-ot is figyelembe vette, nem csak azokat a dolgokat, amikben CJ első volt 😊

Komolyan ez olyan mint mikor a suliban ül 30 gyerek, 20-an megbuktak, 9-nek épphogy kettes, az utolsó meg megsértődik és megy reklamálni a tanárhoz, hogy neki csak 49 pontja lett az 50-ből és igenis kéri azt a csillagot is az 5-ös mellé.
több mint 11 éve
Nyilvánvaló, hogy hülyeség nem top2 WR-nek rakni Calvin Johnsont. De Atkinst vagy Von Millert kihagyni nem legalább ekkora hülyeség? Persze, hogy de, mégis előfordult.Schleck
Ugyanakkora hülyeség az is, de nekem elsőre Megatron tűnt fel nyílván nem véletlenül. 😊

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nyilvánvaló, hogy hülyeség nem top2 WR-nek rakni Calvin Johnsont. De Atkinst vagy Von Millert kihagyni nem legalább ekkora hülyeség? Persze, hogy de, mégis előfordult.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
ezek a remek elkapók mind úgy csináltak űr számokat, hogy szinte egyedüli célpontok voltak. nálunk ez volt ryan első éve, hogy normális passzjátékot toltunk. az eredény 2 db 1000+os elkapó, plusz gonzo is vmi 970 körül kapott el. szóval az tény, hogy könnyebb 1500 yardokat, ill. rekordokat döntögetni ha egyedüli célpont az ember. sztem fetomy is erre gondolt.... 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Volt akinek ez sem elég, hogy top2 Wr legyen.