NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Háát szerintem egy kickernél/punternél pont hogy mérvadó akár egy rúgás is. Ha csak kicsit lenne szar és azért repülne is valamennyit a labda azt mondanám okés, de képzeld el ha élesben lepné meg a csapatát egy hasonló nem tervezett onside kickkel/onside punttal 😀
Egyébként ez a linkelt "normálisnak" nevezett rúgás, mekkora lehet, 20-30 yardos? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Azért 1 db rúgás nem mérvadó.
Rúgott ő normálisat is:

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Őt ki fogja kiválasztani 😊
 www.dailymail.co.uk/news/article-2286432/Lauren-Silberman-Former-soccer-player-set-make-history-woman-NFL.html
danyly
a Jacksonville!

jjncaa
Gene Smith mindenki (kivéve a Jags fanbase tagjait) legnagyobb sajnálatára már nincs a csapatnál, szóval már mi sem fogjuk. Tudom kevésbé lesznek murisak a draftok, de sajna ez van.iktriad
Ti olyanról még sose hallottatok, hogy onside kick edzés? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Neee....ennyi??? Azt hittem azért van is mögötte némi tehetség, ha már próbálkozik.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.dailymail.co.uk/news/article-2286432/Lauren-Silberman-Former-soccer-player-set-make-history-woman-NFL.html
danyly
a Jacksonville!

jjncaa
Gene Smith mindenki (kivéve a Jags fanbase tagjait) legnagyobb sajnálatára már nincs a csapatnál, szóval már mi sem fogjuk. Tudom kevésbé lesznek murisak a draftok, de sajna ez van.
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
danyly
a Jacksonville!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
És ki lett volna az irányító akkor? Glennon vagy Nassib vagy Matt Scott? Come on, man...
Igor
Megnéztem volna mit kap Flacco, ha kiengeditek a piacra (ennél többet biztos nem), a tavalyi FA, Manning éves fizetésének az átlagát kapta most, még ha Manningnél ez (ha nem sérült) kvázi garantált is.
Én úgy gondolom, hogy egy olyan QB, aki jellemzően nem nyeri "egyedül" a meccseket és cipeli a hátán a csapatát, nem ér ennyi pénzt. Ez a Ravens elsősorban nem a passzjáték miatt jó csapat, hanem a futás, az ST és a védelem is legalább Flacco szintjén teljesített, de inkább jobban. atapapa
Szerintem 15-20 között biztos kapott volna, és közelebb a 20-hoz.. elég sok QB needes csapat van, és a class borzalmas. Már a tavalyi holtszezon alatt is is top 5 fizuról, évi 16 millióról beszélt Linta.
Igor
A QB-k szezonról szezonra fontosabbak és a sapka is emelkedik rendre, szóval én se azt vártam, hogy 10 millió alatt kap majd.
Kíváncsi vagyok hogy fog üzemelni mondjuk 2 év múlva ez a csapat egy mostani őrségváltás után, Flacco képes lesz-e állandó húzóemberré előlépni, ha már fizetésben az élen van.

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
És ki lett volna az irányító akkor? Glennon vagy Nassib vagy Matt Scott? Come on, man...
Igor
Megnéztem volna mit kap Flacco, ha kiengeditek a piacra (ennél többet biztos nem), a tavalyi FA, Manning éves fizetésének az átlagát kapta most, még ha Manningnél ez (ha nem sérült) kvázi garantált is.
Én úgy gondolom, hogy egy olyan QB, aki jellemzően nem nyeri "egyedül" a meccseket és cipeli a hátán a csapatát, nem ér ennyi pénzt. Ez a Ravens elsősorban nem a passzjáték miatt jó csapat, hanem a futás, az ST és a védelem is legalább Flacco szintjén teljesített, de inkább jobban. atapapa
Szerintem 15-20 között biztos kapott volna, és közelebb a 20-hoz.. elég sok QB needes csapat van, és a class borzalmas. Már a tavalyi holtszezon alatt is is top 5 fizuról, évi 16 millióról beszélt Linta.

Elég sok olyan emberből kukáztuk össze a SB csapatot aki máshova nem kellett (Leach, McKinnie, Jacoby a legjobb példák - utóbbinak én nagyon örültem tavaly), és a korábbi években is mindig elengedtünk nagy neveket (elég a linebackersort nézni)

Ed és Ray persze más eset.. de szerintem a franchise átesett az arculatváltáson ezzel a holtszezonnal, viszont továbbra is megfogta a kulcsembereket: Rice, Ngata és Flacco - azzal hogy van franchise QB-nk, mi is megpróbálhatunk egy offense-orientált/vagy legalábbis a két csapatrész szempontjából kiegyensúlyozott csapatot összerakni. Figyelni kell a falra, a fiatalok meg felnőnek a D-ben (Suggs lesz a következő érdekes ember.. neki +1 szezonja van még a csapatnál, pláne ha Kruger elmegy, de könnyen benne van hogy őt is elengedjük jövőre szerintem.. mert idén nagyon halvány volt. Persze sérülés meg minden, de ekkora capszámmal jövőre vissza kell térni a Pro Bowler szintre.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nem értem ezt a rengeteg nyavalygást Ed és Ray miatt. Eddig azért kaptuk az oltást mert Ray öreg, lassú és minden egyéb negatív. Szerintem egy Ravens drukker nem mondta itt a fórumon, hogy Ő lett volna a legjobb D emberünk idén. Nem Ő volt. Sőt, gyenge volt, de a visszavonulásának időzítésével bőven tett annyit amivel ezt sokszorosan ellensúlyozta. Ha fogunk ILB-t draftolni könnyen előfordulhat, hogy rövid idő leforgása alatt az idei Rayhez képest ápgréd lesz.
Ed kb dettó. Sajnos idén nagyon halovány volt. Gyötörte sérülés is, de a meccsek többségén inkább a rutinja volt csak a pályán sem mint Ő maga.
Előfordulhat, hogy lesz a D-ben visszaesés nélkülük, de bármennyire is keserű ezt kimondani, nem azért lesz a visszaesés, mert hiányozna az idei Ed és Ray, Hanem az amit az öltözőben, a pályán kívül hozzáadtak a csapat teljesítményéhez fog hiányozni.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eli pl sokkal gázabb volt Flaccónál első SB-győzelme előtt, azóta viszont azért elég jó, és a rájátszásban kifejezetten elit szinten tolta Joe, szal miért ne lehetne innentől kezdve ő is top irányító. Ráadásul az újoncokkal ellentétben nem kell ismerkednie a csapattal, elkapókkal, etc 😊
(Szerintem is sok, de majd reménykednek, hogy ezt a PO-szintet hozza, és akkor nem fogja érdekelni őket a sok pénz)

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Igor
Én úgy gondolom, hogy egy olyan QB, aki jellemzően nem nyeri "egyedül" a meccseket és cipeli a hátán a csapatát, nem ér ennyi pénzt. Ez a Ravens elsősorban nem a passzjáték miatt jó csapat, hanem a futás, az ST és a védelem is legalább Flacco szintjén teljesített, de inkább jobban.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
igazad van
2-3-4-5.körben amugysem nem lehet kezdőket találni, elit védőket meg pláne nem (ha csak seahawks: sherman(5.), chancellor(5), wright(4), browner(udfa, cfl))braxa88
Harrison is udfa volt, és dpoy lett. Polamalu meg 1. kör volt, és ő is dpoy lett. Ebből egyenesen adódik, hogy potenciális dpoy játékosnál tisztára fölösleges 1. kört ellőni, mikor el lehet hozni undrafted-ként is, nem? QB-t meg aztán pláne fölösleges az elején húzni, mikor Brees meg Brady sem volt 1. körös. Tulajdonképpen az egész draft egy hülyeség, hisz bárhol lehet elit játékost húzni. Jól mondom? 😀Jan
persze 😀
"A drafton sok csodára nem számíthatnak 1/32-re" - erre reagáltam
köze nincs ahhoz h a draft hülyeség,
a lényeg h nem csak top20ban lehet elit játékosokat húzni. braxa88
Persze ez így van, egyetértek. Posztoktól, classtól, sokmindentől függ.

Csak arra gondoltam, hogy akik mentek/menni fognak, azok részben fontos posztokon, kiemelkedő játékosok. Ahhoz hogy azokon a posztokon ne legyen drámai visszaesés, vagy sok pénz kell, vagy korai pickek. Korai pickek nincsenek, a nagy pénzt meg odaadták Flacconak. (bár a szerződés ismerete nélkül ez csak feltételezés)

Az lehet, hogy kevésbé fontos posztokon a class legjobb játékosa még bent lesz 1/32-nél, de LB, CB/S, OL, DL valszeg nem. Erre értettem, hogy nem lesz nagy csoda a drafton. Persze lehet potenciális kezdőt húzni 2.-3. körben is, de vélhetően nem Lewis, Reed, Kruger szintű játékosokat.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Én örülök hogy Flacco ennyit kapott. Ezzel gyakorlatilag meg is oldották, hogy a D-ben megüresedett helyeket, (Lewis, Reed például) ne tudják elit emberekkel feltölteni. A drafton sok csodára nem számíthatnak 1/32-re, szvsz jó lesz ez így. A vasgyárból nézve kár hogy nem adtak neki többet. 😀

Az AFC N amúgy sem a sztár irányítókról szól, ezt a csoportot vérszívó D nélkül nem lehet megnyerni, akárki is a qb.
Jan
igazad van
2-3-4-5.körben amugysem nem lehet kezdőket találni, elit védőket meg pláne nem (ha csak seahawks: sherman(5.), chancellor(5), wright(4), browner(udfa, cfl))braxa88
Harrison is udfa volt, és dpoy lett. Polamalu meg 1. kör volt, és ő is dpoy lett. Ebből egyenesen adódik, hogy potenciális dpoy játékosnál tisztára fölösleges 1. kört ellőni, mikor el lehet hozni undrafted-ként is, nem? QB-t meg aztán pláne fölösleges az elején húzni, mikor Brees meg Brady sem volt 1. körös. Tulajdonképpen az egész draft egy hülyeség, hisz bárhol lehet elit játékost húzni. Jól mondom? 😀Jan
persze 😀
nálatok azért van egy PC. Most érted, az, hogy Wilson nálatok kezdő, még nem jelenti azt, hogy a standard NFL QB mérete 5'11.Amadeus91
értem én
annyit akarok kihozni h attól még 1/32.es pickje van a ravensnek még nem kell temetni a draftjukat.braxa88
tiszta sor, egyet is értek veled ebben, viszont tény, hogy igen nagy pénz lesz ez, a Ravens-nél pedig megy Lewis, kiöregszik Reed is, Kruger FA, Ellerbe szintén. Az AFC North pedig nem az a csoport amit védelem nélkül lehet hozni. Ebből a pénzből érkezhettek volna minőségi védők is.Amadeus91

Reedet és főleg Lewist (na meg az egész D-t gyakorlatilag) egész szezon, meg a rájátszás alatt is divat volt ekézni, hogy milyen szarok.. akkor igazából teljesen hogy a helyükre kijön nem? Most hirtelen nagy veszteségnek próbálod beállítani őket.. aztán könnyen lehet hogy a végén upgrade lesz a helyükre érkező játékos 😛

.Igor
ki ne találjuk már, hogy egy HoF FS és egy HoF ILB távozása nem probléma, meg majd "upgrade" jön a helyükre. 😊

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Én örülök hogy Flacco ennyit kapott. Ezzel gyakorlatilag meg is oldották, hogy a D-ben megüresedett helyeket, (Lewis, Reed például) ne tudják elit emberekkel feltölteni. A drafton sok csodára nem számíthatnak 1/32-re, szvsz jó lesz ez így. A vasgyárból nézve kár hogy nem adtak neki többet. 😀

Az AFC N amúgy sem a sztár irányítókról szól, ezt a csoportot vérszívó D nélkül nem lehet megnyerni, akárki is a qb.
Jan
igazad van
persze 😀
nálatok azért van egy PC. Most érted, az, hogy Wilson nálatok kezdő, még nem jelenti azt, hogy a standard NFL QB mérete 5'11.Amadeus91
értem én
annyit akarok kihozni h attól még 1/32.es pickje van a ravensnek még nem kell temetni a draftjukat.braxa88
tiszta sor, egyet is értek veled ebben, viszont tény, hogy igen nagy pénz lesz ez, a Ravens-nél pedig megy Lewis, kiöregszik Reed is, Kruger FA, Ellerbe szintén. Az AFC North pedig nem az a csoport amit védelem nélkül lehet hozni. Ebből a pénzből érkezhettek volna minőségi védők is.Amadeus91

Reedet és főleg Lewist (na meg az egész D-t gyakorlatilag) egész szezon, meg a rájátszás alatt is divat volt ekézni, hogy milyen szarok.. akkor igazából teljesen hogy a helyükre kijön nem? Most hirtelen nagy veszteségnek próbálod beállítani őket.. aztán könnyen lehet hogy a végén upgrade lesz a helyükre érkező játékos 😛

Ellerbe sanszosan marad (épp azért mert a hosszútávú szerződés miatt őt is meg tudjuk tartani), max Kruger lesz veszteség..

A csapat meg elég jól draftol, a fiatalokat sorozatosan tudjuk beépíteni.. én nem félek a D miatt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Rengeteg kiváló játékos vonult vissza Super Bowl győzelem nélkül. De akkor pl egy Dan Marino sem érdemelte meg az akkoriban hatalmasnak számító szerződését, csak azért mert nem nyert Super Bowlt?

Szvsz Még egy ilyen PO-ja nem lesz neki, és szerintem az alapszakaszban nyújtott teljesítménye sem fog javulni. Stabil 85-90-es QB rating, game manager, el játszogat.

Amúgy tudom, szerinted az elkapók a "legfeleslegesebbek" a posztok tekintetében.
De 1. aki 1600-1800 yardokat kap el egy szezonban, az valamit tud.
2. a Lionsnak amikor végre volt egy végig egészséges QB-ja, aki oda tudja dobni a labdát Calvinnek egyből PO-ba jutottak. Valami futójáték féleség kéne Detroitba, és nem kéne kb 750 passzkisérlettel próbálkoznia Staffordnak. BigBen7
Egy szerződés nem érdem kérdése.
Hidd el, pl. egy válásnál nem a világ legjobb nője kapja a legtöbb pénzt a férjétől, hanem lehet, hogy egy 60 éves satrafa, vagy egy 23 éves csúnyácska leányzó.
Marino lófaszt se nyert, ettől még jó irányító volt, de a neki kifizetett pénz üzletileg nem térült meg.
Már ha a Miami akkoriban SB-t akart nyerni.
Vagy lehet mégis, mert tele volt a stadion, sok mezt, relikviát adtak el, nem tudom.
Sok embernek elég telefonálni egy 5ezer forintos MédiaMarktos Samsung (teljesen megértem), van aki meg az új iPhone5-ért fizet ki örömmel 180ezret (őt is megértem).
A Ravens-nek megért Flacco ennyit, hát kifizették.
Ha nem fizetik ki, lehet aláír máshova, mint írtam, jelentkező lett volna bőven.
Te kifizetnél egy 2 literes ásványvízért 5ezer forintot?
Nem?
És ha épp egy sivatagban bolyongsz víz nélkül, zsebedben a teljes fizetéseddel, a szomjhalál küszöbén?
Mert így meg gondolom simán.
A Ravens akarta Flacco-t, megkapta, ilyen az üzlet.

Szerinted nem lesz neki még egy ilyen PO-ja, a Ravens vezetőség szerint meg igen. Vagy legalábbis nagyon remélik, technikailag erre fogadtak egy nagyobb összeggel.

amúgy meg:
1. Ja, tud valamit. És mivel a Lionsnak megért ennyit, ennyit ér.
2. Én nem is fújtattam C.Johnson szerződésénél. Fel tudtam dolgozni, hogy a csapatának ér ennyit.

több mint 11 éve

Jan
igazad van
persze 😀
értem én
tiszta sor, egyet is értek veled ebben, viszont tény, hogy igen nagy pénz lesz ez, a Ravens-nél pedig megy Lewis, kiöregszik Reed is, Kruger FA, Ellerbe szintén. Az AFC North pedig nem az a csoport amit védelem nélkül lehet hozni. Ebből a pénzből érkezhettek volna minőségi védők is.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Jan
igazad van
persze 😀
értem én
annyit akarok kihozni h attól még 1/32.es pickje van a ravensnek még nem kell temetni a draftjukat.
több mint 11 éve

Jan
igazad van
persze 😀
nálatok azért van egy PC. Most érted, az, hogy Wilson nálatok kezdő, még nem jelenti azt, hogy a standard NFL QB mérete 5'11.

több mint 11 éve

Jan
igazad van
persze 😀
a lényeg h nem csak top20ban lehet elit játékosokat húzni.
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Mondj olyan játékost, aki ma jobban megérdemel egy nagyobb szerződést?Sobri Jóska
Én egy szóval nem mondtam hogy nem érdemli meg, inkább azt mondom hogy rohadt nagy mákja van hogy pont most jár le neki, vagy inkább nagyon jól időzítette a formáját 😊 Ilyen playoff és SB győzelem után nem csodálkozom ezen a contracton.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan

Jan
igazad van
Harrison is udfa volt, és dpoy lett. Polamalu meg 1. kör volt, és ő is dpoy lett. Ebből egyenesen adódik, hogy potenciális dpoy játékosnál tisztára fölösleges 1. kört ellőni, mikor el lehet hozni undrafted-ként is, nem? QB-t meg aztán pláne fölösleges az elején húzni, mikor Brees meg Brady sem volt 1. körös. Tulajdonképpen az egész draft egy hülyeség, hisz bárhol lehet elit játékost húzni. Jól mondom? 😀
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Azért ez nem teljesen igaz... Valamennyire csak számít, hogy a múltban mit tett le az asztalra. Ennyi erővel Grossmannak is adhatnék 100+milliós szerződést, mert igaz eddig vegyes a kép de jövőre biztos jobb lesz..apeszos
Sajnálom hogy nem érted amit mondok. Az a lényeg, hogy senki nem tudja a jövőt. A múltból próbálnak levonni következtetéseket. De nem arra fizetnek. Hanem a várható teljesítményre.
Arra céloztam, mindegy miből vonnak le következtetéseket, nincs olyan, hogy SB MVP ennyi vagy amannyi millió. Akinek van NFL szezonja, annak abból vonnak le következtetést, akinek nincs, annak egyetemi szezonból, vagy amiből akarnak igazából. Az eddigi teljesítmény nyilván a legfontosabb. Ezt azt hittem nem kell leírni.
Rexynek ugyanúgy arra fizetnek, amit a neki szerződést adó szerint nyújtani képes ezentúl. És az kevesebb mint amit Flaccotól a Ravens vár. Kevesebbet is kap. De nem arra fizetik őt sem, hogy a Bears SBba jutott vele, hanem a várható teljesítményére.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve

Jan
igazad van
2-3-4-5.körben amugysem nem lehet kezdőket találni, elit védőket meg pláne nem (ha csak seahawks: sherman(5.), chancellor(5), wright(4), browner(udfa, cfl))
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sztem egy ilyen szerződés nem múltra szól. Hanem a jövőre. A 2013-as 2014es stb. szezonra. Azért adják, mert szerintük megéri ennyit fizetni, csak az adott játékos náluk játsszon az adott szezonokban.
Ilyen szempontból elvben mindegy, hogy ezt egyetemi vagy NFL karrierből vonják le. Vagy megérzésből, szakmai tapasztalatból, vagy kávézaccból. Megatron nem nyert SBt, de attól a Lions úgy gondolta, hogy megér ennyi pénzt a jövőre nézve.
Én is örültem mikor csökkentették a rookie szerződéseket, mert irreális most is, de főleg az volt előtte. Ettől még sztem a Denver Peyton nem ara fizette meg, hogy mit tett Indianapolisban. Hanem arra, hogy sztük ez azt jelenti, megéri gigapénzt fizetni neki a Denveri szezonokra. Ez a kérdés most is.

Meglátjuk valóban egy szinten fogják-e emlegetni a nem Ravens szurkolók utólag Flaccot azokkal, akikkel egy szintre került most fizetésben. Vagy épp mit szól a többi Ravens playa? Mert ők is SBt nyertek, lehet fizetni, ha így megy.ulpianus
Azért ez nem teljesen igaz... Valamennyire csak számít, hogy a múltban mit tett le az asztalra. Ennyi erővel Grossmannak is adhatnék 100+milliós szerződést, mert igaz eddig vegyes a kép de jövőre biztos jobb lesz..
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sztem egy ilyen szerződés nem múltra szól. Hanem a jövőre. A 2013-as 2014es stb. szezonra. Azért adják, mert szerintük megéri ennyit fizetni, csak az adott játékos náluk játsszon az adott szezonokban.
Ilyen szempontból elvben mindegy, hogy ezt egyetemi vagy NFL karrierből vonják le. Vagy megérzésből, szakmai tapasztalatból, vagy kávézaccból. Megatron nem nyert SBt, de attól a Lions úgy gondolta, hogy megér ennyi pénzt a jövőre nézve.
Én is örültem mikor csökkentették a rookie szerződéseket, mert irreális most is, de főleg az volt előtte. Ettől még sztem a Denver Peyton nem ara fizette meg, hogy mit tett Indianapolisban. Hanem arra, hogy sztük ez azt jelenti, megéri gigapénzt fizetni neki a Denveri szezonokra. Ez a kérdés most is.

Meglátjuk valóban egy szinten fogják-e emlegetni a nem Ravens szurkolók utólag Flaccot azokkal, akikkel egy szintre került most fizetésben. Vagy épp mit szól a többi Ravens playa? Mert ők is SBt nyertek, lehet fizetni, ha így megy.ulpianus
Teljesen igazad van szerintem.
Én megvárom a szerződés részleteit a véleményalkotással. Most még az is feltételezhető, hogy a 120 millió jelentős része a 4., 5. és 6. évre van téve; akár lehet ez egy 3+3 éves szerződés is, a 3. év végén könnyű kilépési lehetőséggel a Ravens számára.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)