NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Brandon Flowers CB 1 év Chargers 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
cover32.com/2014/06/24/power-rankings-rating-the-likability-of-every-nfl-franchise/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Nem tudom volt-e már, de aki esetleg nem ismeri annak feltétlen ajánlom a korábbi safety Matt Bowen NFL 101 sorozatát a Bleacher Reporton: bleacherreport.com/users/2822152-matt-bowen/archives/newest?rel=nofollowAz NFL alapplayeit magyarázza el teljesen érthetően, rajzokkal illusztrálva.

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Részletes cikk a CBS arról, hogy a 32 csapat milyen konstrukciójú szerződéseket szeret kötni a játékosaival. www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24593244/agents-take-how-your-team-structures-deals----and-why-it-matters
több mint 11 éve
És legalább ekkora szükségük volt egy QB-ra...😀Texans trade QB Yates to Falcons for linebacker Dent ...érdekes 😊Chargers LTúgy is jól állt a Falcons ILB-kkel. Oh waitHöri
több mint 11 éve
Texans trade QB Yates to Falcons for linebacker Dent ...érdekes 😊Chargers LTúgy is jól állt a Falcons ILB-kkel. Oh wait
több mint 11 éve
Texans trade QB Yates to Falcons for linebacker Dent ...érdekes 😊
több mint 11 éve
Ez is nagy karrier: Janzen Jacksont gyilkossággal vádolják, szeptember óta börtönbenm.losangelesregister.com/articles/jackson-599361-herrera-football.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
oj simpson autós üldözésePontosan 20 éve történt ez a fontos esemény. 😊ez mi?Bébé
xrace77

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Pontosan 20 éve történt ez a fontos esemény. 😊ez mi?
xrace77
több mint 11 éve
Montreal Alouettes cut Collin Kleincsak 63 yardot szerzett a vasárnapi preseason meccsen, ez tehette be a kaput. így most Troy Smith-en a sor
built for this shit
több mint 11 éve
NFL logók NBA kivitelbendailysnark.com/nfl-logos-x-nba-logos/nggallery/image/nfc-north-6/
több mint 11 éve
Vince Young visszavonult
több mint 11 éve
Wong: nem, nem az 😊 csak félre értettem pár sör után amit ìrtál, azt hittem te is fanyalogsz a falcons miatt mint itt jópáran tették...peachNekem semmi bajom a Falconsal és szívesen megnézném ezt a műsort, csak még nem találtam ki, hogy hogyan. Külföldi letöltős oldalakat is nézegettem, de érdekes, hogy onnan sem lehet olyan könnyen beszerezi, mint ahogy én gondoltam.
több mint 11 éve
Wong: nem, nem az 😊 csak félre értettem pár sör után amit ìrtál, azt hittem te is fanyalogsz a falcons miatt mint itt jópáran tették...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Amíg nálunk van, persze, hogy istenítem(lásd én még tavaly ilyenkor is reménykedtem abban, hogy Szösziből még lesz nálunk vállalható QB ... 😀) . Ha pl. a Titansban lenne, nem igazgatna Ricky sorsa. Sőt.Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálszWyattkivácsni vagyok ha Höri nem szeretné Stanzit akkor ik mennyire istenítené a QBt? 😀braxa88
több mint 11 éve
na... flowers tuti friscoba megybraxa88Én Falconst olvastam Pioli miatt (aki nem választotta Flowerst, mint akiket odavitt a Chiefsből, J. Asamoah, Tyson Jackson, J. Arenas).
Illetve a Skinst, akik szeretnek ilyen játékosokat igazolni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
na... flowers tuti friscoba megy
több mint 11 éve
mindenkinek ezt kéne tenni, továbbra is hiba nélküli a mester.Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálszWyattkivácsni vagyok ha Höri nem szeretné Stanzit akkor ik mennyire istenítené a QBt? 😀braxa88
több mint 11 éve
Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálszWyattkivácsni vagyok ha Höri nem szeretné Stanzit akkor ik mennyire istenítené a QBt? 😀
több mint 11 éve
Azért az valamilyen szinten hihetetlen, amit a Tebow fikázása és Stanzi istenítése vonalon évek óta produkálsz