NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Santa Claraban, a Frisco új stadionjában lesz az 50. Superbowl (Superbowl L). A Texans stadionjában, a Reliantben kerül megrendezésre az 51. (LI)

Ja és a Falcons új stadionjához 200 milliós kölcsönt ad a liga. Mert olyan öreg már a GeorgiaDome('92es)...
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Schefter: NFL and NFLPA are on verge of pushing back draft to May and moving up start of league year to before combine, per sources.
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
ilyen is van már, bowl.hu youtube-csatorna
 www.youtube.com/user/bowlhu/

elsőre empty felpakolja a draftműsort részletekben (sokkal jobb minőségben, mint ustreamen elérhető volt eddig), aztán a többit meglátjuk 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Mivel a "Teo barátnője 69. a Maxim top100-ban" sztori mindenkinek megvan, így a poént most Manti hozta:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fqy85hn67wm6m8wytyqp
Manti Te'o attends party honoring fake girlfriend
Maxim poked fun at Manti Te'o by naming Lennay Kekua to its annual "Hot 100" list. The San Diego Chargers rookie took the jab in stride, appearing at a party honoring the fake girlfriend.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Mire nem jó a Google maps 😀  www.facebook.com/photo.php?fbid=10151666378219595&set=a.102871304594.112398.95501124594&type=1&theater 😛Shawn84
nekem is lehetett volna ilyen Bucs-zászlóm Londonból de eldobtam mert Bears-fan vagyok 😛 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elvileg már jó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
a harmadik negyed  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-cimvedo-megtalalta-reed-es-lewis-utodjat-2244555Höri
Az alsóbb csapatokon lévő linkek elég furcsa helyre vezetnek. 😀Schleck
Akkor bassza meg a kurva anyját... Majd próbálok vele valamit kezdeni, addig nézzétek a táblázat feletti linket

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mire nem jó a Google maps 😀  www.facebook.com/photo.php?fbid=10151666378219595&set=a.102871304594.112398.95501124594&type=1&theater 😛
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a harmadik negyed  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-cimvedo-megtalalta-reed-es-lewis-utodjat-2244555Höri
Az alsóbb csapatokon lévő linkek elég furcsa helyre vezetnek. 😀

több mint 11 éve
tanulságos
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/rams-wr-tavon-austin-learns-everyone-wants-money-163038738.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a harmadik negyed  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-cimvedo-megtalalta-reed-es-lewis-utodjat-2244555

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Szerintem nem beteg csak egyszerűen kezelhetetlen.
Nem mellesleg akkora pofája van, hogy ritkaság.
De ez csak magánvélemény.
Igazából nem is ez a lényeg (nekem) hanem, hogy Schwartzék milyen rendszerességgel húzzák ki az ilyen idiótákat. Az a Titus féle draft class is egyedülálló: Fairley, Titus, LeShoure, Hogue, Culbreath. 5/4 akinek rendőrségi ügye volt (Hogue nem), 3 már a csapatnál sincs.
Ilyen draftot bármelyikünk csinálna innen, különbet is.Bazzani
mondjuk Fairley a draft napjakor jó picknek tűnt Suh mellé.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Az én meglátásom szerint az Oakland kicsit más tészta mint mi. A Lions olyan arcokat húzott mostanában akiknek a tehetségét senki sem vonta kétségbe csak red flages volt mind és be is igazolódott az előre borítékolható probléma.
A Raider viszont olyanokat draftolt akiknek a tehetségét is vitatták sokan, illetve nem is a tehetségét hanem a kiválasztásuk koraiságát.
Remélem az idei draftoltjaink már nem balhéznak majd, mivel gondosan ügyelt a csapat, hogy ne vadmarhákat meg dívákat húzzunk. Állítólag ebben nagyban segített Xanders adatbázisa.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
na és az Oaklandhez mit szólsz? 😊 nincs ember, aki szándékosan képes lett volna olyan ámokfutást rendezni, amit ők műveltek az elmúlt évtizedbenjjncaa
két oldala van az éremnek; Oaklandben inkább a szakmai közeg volt probléma az utóbbi években, egyszerűen senkisem fektetett le tartós alapot, nem is volt rá ideje sem! így pedig egyszerűen elkallódtak a jobb választások is
mint most Rolando is

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igazából nem is ez a lényeg (nekem) hanem, hogy Schwartzék milyen rendszerességgel húzzák ki az ilyen idiótákat. Az a Titus féle draft class is egyedülálló: Fairley, Titus, LeShoure, Hogue, Culbreath. 5/4 akinek rendőrségi ügye volt (Hogue nem), 3 már a csapatnál sincs.
na és az Oaklandhez mit szólsz? 😊 nincs ember, aki szándékosan képes lett volna olyan ámokfutást rendezni, amit ők műveltek az elmúlt évtizedbenjjncaa
Dishonorary mention: Jaguars...
több mint 11 éve
na és az Oaklandhez mit szólsz? 😊 nincs ember, aki szándékosan képes lett volna olyan ámokfutást rendezni, amit ők műveltek az elmúlt évtizedben

---
több mint 11 éve
Pete Prisco Top 100 legjobb NFL játékosa az elmúlt idényben:
 www.cbssports.com/nfl/story/22240365/nfl-top-100-on-a-list-loaded-with-quarterbacks-rodgers-is-clear-no-1

És a 10 legjobb U23as játékos szintén Prisco szerint.
 www.cbssports.com/general/blog/pete-prisco/22230397/the-nfls-best-players-under-the-age-of-23
több mint 11 éve
Nem diagnosztizáltam. Le is írtam, hogy ez csak magánvélemény és nyílván tévedek. Az egész storyban nem is ez a lényeg számomra. Szóval ne generálj vitát olyanból amiben eddig sem volt.
Amúgy megint megbüntették ha jól olvastam.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Bazzani
Marshallnál is kiderült a sokadik balhéja után h borderline skizofrén azt bogyót kéne szedni rá...empty taxi
Dehát Bazzani már diagnosztizálta.
Majd biztos téved innen, mikor minden leletet és kóreseményt pontosan ismer!

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Bazzani
Marshallnál is kiderült a sokadik balhéja után h borderline skizofrén azt bogyót kéne szedni rá...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ilyen draftot bármelyikünk csinálna innen, különbet is.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Titus apja szerint a fia agybetegsége miatt van minden amire nem szedi a gyógyszereit. Szerintem símán csak barom.Bazzani
Na!
mert ha például bipolár/skizoid a srác, arról tehet nem? 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amugy beszarás h a két letartóztatás az jónak mondható. milyen emberek már ezek?! 😀
több mint 11 éve
Ha nem lenne Titus akkor viszonylag csendes lenne a Lions körüli hangulat. Összesen két letartóztatásunk van még csak pedig május közepe van már. Lehet, hogy nem lesz meg a 10 szeptemberig?
Titus apja szerint a fia agybetegsége miatt van minden amire nem szedi a gyógyszereit. Szerintem símán csak barom.

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Mindeközben érik, hogy Titus Young mugshotjaiból lutraalbum jelenjen majd meg