NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Az 53-as keretek alapján az 5 legfiatalabb NFL kerettel rendelkező csapat:Alig egy év van az ötödik legfiatalabb és az ötödik legidősebb csapat között. Ez asszem innentől annyira nem nagy difi 😊 Bár ennyi embernél lehet, hogy az lenne a durvább, ha 4-5 év lenne a különbség
Rams (25.09 év)
Jaguars(25.2)
Chiefs(25,34)
Cowboys (25.44)
Vikings (25.58)
Az 53as keretek alapján az 5 legidősebb NFL kerettel rendelkező csapat:
Chargers (26,64 év)
Colts (26.66)
Giants(26,75)
Bears (26,77)
Raiders (27)iktriad

több mint 11 éve
Az 53-as keretek alapján az 5 legfiatalabb NFL kerettel rendelkező csapat: Rams (25.09 év)
Jaguars(25.2)
Chiefs(25,34)
Cowboys (25.44)
Vikings (25.58)
Az 53as keretek alapján az 5 legidősebb NFL kerettel rendelkező csapat:
Chargers (26,64 év)
Colts (26.66)
Giants(26,75)
Bears (26,77)
Raiders (27)
több mint 11 éve
Csak átmeneti szabályozás 2014-re és 2015-re. Aztán majd döntenek, hogy bevált az új rendszer, vagy marad a régi. Plusz 2 olyan játékos is lehet a PS-ben, aki már teljesített egy accrued seasont.Köszi!peterk2005Mióta 10 fős az NFL PS (Practice squad)? Most olvasom a Keretszűkítés cikket és abban látom. Az én fejemben valamiért 8 volt...peterk2005Most szavazták meg pár napja.Shawn84
több mint 11 éve
Of the 256 players picked in 2014 NFL Draft, 203 are on active 53-man rosters. 29 currently on waivers, 16 on IR, 6 on NFI, 2 on PUP
több mint 11 éve
Köszi!Mióta 10 fős az NFL PS (Practice squad)? Most olvasom a Keretszűkítés cikket és abban látom. Az én fejemben valamiért 8 volt...peterk2005Most szavazták meg pár napja.Shawn84

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Mióta 10 fős az NFL PS (Practice squad)? Most olvasom a Keretszűkítés cikket és abban látom. Az én fejemben valamiért 8 volt...peterk2005Most szavazták meg pár napja.
több mint 11 éve
Mióta 10 fős az NFL PS (Practice squad)? Most olvasom a Keretszűkítés cikket és abban látom. Az én fejemben valamiért 8 volt...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Vettem a jelzést, igazából, egy körképet akartam adni, hogy állnak a csapatok jelenleg QB fronton, és gondoltam feldobom kicsit, de úgy tűnik nem jött be. Azért a tényekre szorítkozó változatát ide teszem, talán az nem lesz olyan gyomrot megfekvő 😀Bears – Cutler, Bengals – Dalton, Bills - Manuel?, Broncos – Manning,
Browns - Hoyer vagy Manziel, Buccaners - McCown vagy Glennon,
Cards – Palmer, Chargers – Rivers, Chiefs – Smith, Colts-Luck,
Cowboys – Romo, Dolphins –Tannenhill, Eagles-Foles, Falcons-Ryan,
49-rs – Kaepernick, Giants – Eli Maning, Jaguars Henne/Bortles, Jets – Geno
Lions – Stafforddal, Packers –Rodgers Panthers – Newton Patriots – Brady
Rams- Hil???, Raiders - Schaub vagy Carr, Ravens – Flacco, Redskins – Griffin
Saints – Brees. Seahawks - Wilson Steelers – Big Ben, Texans – Fitzpatrcik?
Titans - Locker, Vikings – Cassel/Teddy
több mint 11 éve
visszaállítom, hogy lehessen diszlájkolniHörikösz 😀
több mint 11 éve
Miért is? Tudta előre, hogy ennyit fog kapni ha megint gyökér? Igen. Mégis gyökér volt? Igen. Akkor ?Családon belüli erőszakos bűncselekmény esetén az NFL először 6 meccses, második esetnél már örökös eltiltást fog a továbbiakban alkalmazni.Sokak szerint ez az "egyet ingyen kapsz" szabályként fog bevonulni az NFL történelembe.
Roger Goodell
ennek tudatában még inkább undorító a Gordon eltiltás.MarioAna
több mint 11 éve
Azért mindent neked se kell tudni!Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történikHöri
espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-teamiktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Vagy AdBlock nélkül, inkognitó módban.Nálam probléma nélkül bejön az alapkép, és amelyik csapatra kattintok, annak bejön a szezonelőzetese is. Probáld meg másik böngészővel, hátha az segít.iktriadAz ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történikHöri
espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-teamiktriad
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Nálam probléma nélkül bejön az alapkép, és amelyik csapatra kattintok, annak bejön a szezonelőzetese is. Probáld meg másik böngészővel, hátha az segít.Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történikHöri
több mint 11 éve
Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történik
több mint 11 éve
Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-team
több mint 11 éve
CBSes tippek idénre: www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24676065/nfl-season-preview-wholl-be-the-best-worst-here-are-our-picks
több mint 11 éve
új sport tv-s szabálymagyarázó: www.sport1tv.hu/Videok/2014/08/26/nfl_szabalymagyarazo3jó ötlet, tetszik a megvalósítás is (nyilván attól eltekintve, hogy NFL =/= amerikai futball, de ez nem a sport tv hibája), és érdekes módon itt még magyar kifejezéseket is lehetett használni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mindenki a Comedyre,Sarcastaball a South Parkban😊
több mint 11 éve
uhh
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.fxfl.com/NBA-s D-League-nek tervezik, de v-rjunk még vele, hogy egyáltalán elindul el, október 8. a tervezett kezdés 4 csapattal
Ez valami utánpótlás liga akarna lenni ?Drip

---
több mint 11 éve
www.fxfl.com/Pénzt csinálok más ötletéből liga!
Ez valami utánpótlás liga akarna lenni ?Drip
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.tamasboldizsaren.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rosters
több mint 11 éve
Még mindig itt van a szekrényben, nem vettem fel azóta sem. Küldd már el a címet pm-ben, jövőhéten valahogy elküldöm mán!majd ha elküldted a cm punk pólót, kérhetsz szivességetHöriviszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀HöriLégyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.szaba