NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Ugyan kevesebb kérdés lett a megszokottnál, de az interjú hossza maradt a szokásos, ráadásul a hiányosságoknál nagyon alapos elemzést kapunk:ezekben az írásokban milyen plusz információ rejlik az egyszerű marketingszövegek visszaböfögésén kívül, amelyet az nfl-comon is adnak?
QB Blake Bortles, Central Florida: insidehandoff.com/2014/04/29/the-coachs-view-blake-bortles/zolika26
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ugyan kevesebb kérdés lett a megszokottnál, de az interjú hossza maradt a szokásos, ráadásul a hiányosságoknál nagyon alapos elemzést kapunk:QB Blake Bortles, Central Florida: insidehandoff.com/2014/04/29/the-coachs-view-blake-bortles/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
vassadi
15 617
What would Teddy Bridgewater really look like if everything the media-draft industrial complex said was actually true?több mint 10 éve
Aktualizáltam ma a rangsorokat az ismertetőink között, a front7-t kivéve el is készültem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Azért ez már szerintem lehet mérvadó vélemény Johnny NFL-s futtball jövőjét illetően:az aláírásomba bele is került a leginkább kiemelendő mondat 😊
www.nfl.com/news/story/0ap2000000345074/article/eagles-chip-kelly-says-johnny-manziel-broke-his-heartdande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért ez már szerintem lehet mérvadó vélemény Johnny NFL-s futtball jövőjét illetően:Még a végén feltradel érte nehogy mégtovább szakadjon a szíve 😊
www.nfl.com/news/story/0ap2000000345074/article/eagles-chip-kelly-says-johnny-manziel-broke-his-heartdande
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azért ez már szerintem lehet mérvadó vélemény Johnny NFL-s futtball jövőjét illetően:több mint 10 éve
A futók között már egy fullback, Trey Millard ismertetője is olvasható.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ennyi, milyen érdekes, hogy szerintük Bridgewater a no1. qb mégis itt is meg sok más helyen mennyien fikázzák. Tetszik ez a bigboard, legközelebb ez is van szerintem a valósághoz 😀
több mint 10 éve
na EZ jónesn.com/2014/04/jadeveon-clowney-no-1-in-composite-top-32-2014-nfl-draft-expert-rankings/
neves szakik közös big boardja
több mint 10 éve
és a "későn felemelkedőkből" (late riser 😊 ) mennyi jött be?baggioFlacco
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Newton?peachNewton egy tökéletes szezont tudott le a pályán. ő sem az aki a draft előtti időben emelkedett fel
több mint 10 éve
Newton?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ansah a felmérők után kezdett "emelkedni". Annyira nem rossz eddig.BazzaniRobi szerintem csak az irányítókra gondolt, de Ansah amúgy sem a late riser klasszikus esete, őt már szezon közben is sokan első körbe jósolták.
több mint 10 éve
Ansah a felmérők után kezdett "emelkedni". Annyira nem rossz eddig.
több mint 10 éve
érdekes ezek a QB csúszások. szezon alatt mindenki azt mondja h mekkora királyok, 1/1, top5. majd mennek szépen lefele a boardokonés a "későn felemelkedőkből" (late riser 😊 ) mennyi jött be?
woodson, brohm, barkley, clausen, mallett jut eszembe hirtelen az utóbbi évekből. ami szerintem nagyon figyelemre méltó, h a scoutok nem tévedtek, nem véletlenül kezdtek ez a játékosok csúszni. nem ragadtak(ragadnak) meg a kezdő csapatokban. szal mint bust.braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jó, Barkley csúszására éppen volt elég ok azért, 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
érdekes ezek a QB csúszások. szezon alatt mindenki azt mondja h mekkora királyok, 1/1, top5. majd mennek szépen lefele a boardokonwoodson, brohm, barkley, clausen, mallett jut eszembe hirtelen az utóbbi évekből. ami szerintem nagyon figyelemre méltó, h a scoutok nem tévedtek, nem véletlenül kezdtek ez a játékosok csúszni. nem ragadtak(ragadnak) meg a kezdő csapatokban. szal mint bust.
több mint 10 éve
Nagyon vártam már erre a hétre: angolul jönnek a legjobb játékosok, illetve magyarul az NSO-n is bemutat már ezen a héten 20 játékost az edzője. Folytassuk akkor a sorozatot a top játékosokkal:TE Eric Ebron, North Carolina: insidehandoff.com/2014/04/28/the-coachs-view-eric-ebron/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
deyell
11 702
Clausen mikor kezdett csúszni? Vagy ott a draft napján döbbent meg mindenki, hogy wtf?BébéKipernél utolsó boardján a 4. legjobb prospect volt, McShaynél szintén első kör, azonban nem top 10. Rosenthal viszont megjósolta, hogy Tebow előtte megy ki.
choose life
több mint 10 éve
Konkrétan 1/18. pick körül intéztem egy kérdést gabokockáékhoz, hogy kicsúszhat e az első körből és még akkor is nevetve mondták h kizárt dolog... ( igen, mély nyomot hagyott ez bennem 😀 )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Clausen mikor kezdett csúszni? Vagy ott a draft napján döbbent meg mindenki, hogy wtf?
több mint 10 éve
szorgalmunk nem ismer határokat, mai új feltöltések:Shane öccse Brock Vereen (Minnesota FS), Terrance Mitchell (Oregon CB), Zach Kerr (Delaware DT), Ben Gardner (Stanford DE), Taylor Hart (Oregon DE) és George Uko (USC DE).
Utóbbi 3 Empty Taxi gondozásában készült.
több mint 10 éve
Ronald Powell:Mayock szerint Bridgewater előtt megy ki
van valakinek tippje, hogy hol/kinek mehet ki?phylos
több mint 10 éve
beférhet a 4.-be is de reálisan én is minimum a 6.ba választanámRonald Powell:sztem 5.-6. kör környékénnorbisillo
van valakinek tippje, hogy hol/kinek mehet ki?phylos