NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Ronald Powell:sztem 5.-6. kör környékén
van valakinek tippje, hogy hol/kinek mehet ki?phylos
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Ronald Powell: van valakinek tippje, hogy hol/kinek mehet ki?
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
ha kimegy Bridgewater a top10-ben akkor ez mind smokescreen volt?HöriHa a GMek a Louisvilles gametapeket nézték, és nem draft gurukat az elmúlt pár hónapban, akkor igen.
Mellesleg Brückenwasser ezen a listán is Top 2es lesz:
nfl.si.com/2014/04/03/2014-nfl-draft-top-64-prospects/
Első kommentelő reakciója:
strawwalker 22 hours ago😀😀
Bridgewater doesn't get picked until the 2 nd round
Ha netán mégis elérhető lesz 1/32őn, a Jags fel fog tradelni érte a Seahawkssal megegyezve - mark my words(megkaphatják Andre Branchet és/vagy a 2. körös pickünket érte).
több mint 10 éve
ha kimegy Bridgewater a top10-ben akkor ez mind smokescreen volt?HöriJesz, megegyezett a Browns-szal
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ha kimegy Bridgewater a top10-ben akkor ez mind smokescreen volt?
több mint 10 éve
Ez a "második kör" reakció a tavalyi Geno 1/1 (előtte Barkley 1/1) de mégse de mégis hajcihőre, aztán elsőben csak EJ Manus ment ki mint QB. Gondolta ő lesz az első a ki leírja, max ez sem jön be.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A hivatalos oddsok a bwin-em amúgy ezek az 1/1-re:Szóval Bridgewater top3-ra az 1:6-hoz korrektnek tűnik.
több mint 10 éve
Ha gazdag ember lennék élnék a második opcióval, de mivel nem vagyok az nem hazárdírozok 😊 Kis pénzt tudnék csak rá tenni, úgy meg nincs értelme fogadni, főleg 1:6-ban 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Én fogadok szívesen bárkivel 1:1-ben, hogy az első 16 pick egyikével kimegy Bridgewater.1:6-ban arra is, hogy top3-as pick lesz.
több mint 10 éve
de a tenyérnél is van egy jobb fokmérő a QB-knél:"I've actually heard from a few NFL people about Bridgewater having skinny knees."
Mayock szerint Teddy már egyértelműen 2. körös prospect csupán, és még mennyi idő van a draftig!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most van a 2014-es NCAA all-star challange...ESPNgofirstrow.eu/watch/256925/1/watch-2014-college-football-all-star-challenge-.html
Jake Matthews épp traktorkereket gurítgat 😀 Szívás lenne, ha épp ma sérülne meg valaki...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Empty jóvoltából Christian Kirksey (Iowa LB) és Anthony Steen (Alabama OG) ismertetője is fellelhető, én pedig Josh Huffot (Oregon WR) tettem hozzá.A számláló 170-nél tart.
több mint 10 éve
Nagyon várjuk.idén is várható mock tőled?kristofÍrom már egy ideje, de nem biztos, hogy kész lesz a draftig időhiány miatt. Azért igyekszem.Robilluma
Ha csak két kör fér bele az időbe, akkor annyit.
több mint 10 éve
A mai két ismertető:és Trai Turner LSU OG, aki rs sophomore-ként állt profinak, posztjától idegen módon
- Egy FCS-es LB Jordan Tripp
- és egy érdekes életúttal rendelkező WR Robert Herron.empty taxi
több mint 10 éve
szaba
10 542
Jordan Tripp hatalmas ász lesz, most mondom.
több mint 10 éve
A mai két ismertető:- Egy FCS-es LB Jordan Tripp
- és egy érdekes életúttal rendelkező WR Robert Herron.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
csupa kaukázusi ember, Cooper megint kirekesztő voltEnnél nem lehet bolondabb 😀 instagram.com/p/m51kKxQ_Fl/Shawn84simán, nem hiszem, hogy egy átlagos öltözőből kilógna 😊 a kérdés, hogy befogadják-eHörimeg lehet javítani? 😀mustaineJonathan Dowlingról (S) mi a véleményetek?mustainepersze azt aláírom, hogy bolondHöri
több mint 10 éve
Jah, eltom képzelni, ahogy a 7. napon mindenki tűkön ül, hogy ki lesz a csapat 7. körös pickje... 😀peachMondjuk vasárnap délután épp ráérnék nézni.
Remélem nem azt jelenti a négy nap, hogy már szerdán kezdődik...
több mint 10 éve
Jah, eltom képzelni, ahogy a 7. napon mindenki tűkön ül, hogy ki lesz a csapat 7. körös pickje... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Miért? Tök frankó lenne, 1 hétig minden nap program. nekem tetszik az ötlet 😀Ne adj Goodellnek ötleteket.iktriadMég nem elég jövedelmező a draft Goodellnek...Lassan egy drafthét lesz, minden napra egy körrel. 😐atapapa
Jeff Darlington @JeffDarlington 4 óRobilluma
You thought @NFL Draft was already a big event? Roger Goodell told me today league will consider stretching it to 4 days (still 7 rounds).
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Ennél nem lehet bolondabb 😀simán, nem hiszem, hogy egy átlagos öltözőből kilógna 😊 a kérdés, hogy befogadják-eHörimeg lehet javítani? 😀mustaineJonathan Dowlingról (S) mi a véleményetek?mustainepersze azt aláírom, hogy bolondHöri
több mint 10 éve
Ne adj Goodellnek ötleteket.Még nem elég jövedelmező a draft Goodellnek...Lassan egy drafthét lesz, minden napra egy körrel. 😐atapapa
Jeff Darlington @JeffDarlington 4 óRobilluma
You thought @NFL Draft was already a big event? Roger Goodell told me today league will consider stretching it to 4 days (still 7 rounds).
több mint 10 éve
simán, nem hiszem, hogy egy átlagos öltözőből kilógna 😊 a kérdés, hogy befogadják-emeg lehet javítani? 😀mustaineJonathan Dowlingról (S) mi a véleményetek?mustainepersze azt aláírom, hogy bolondHöri
több mint 10 éve
meg lehet javítani? 😀Jonathan Dowlingról (S) mi a véleményetek?mustainepersze azt aláírom, hogy bolondHöri