NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
legújabbak szerint Bridgewater sosem lesz kezdő az NFL-ben.ennyit érnek a pletykák, mindkettő mai tweet:
Focit ne hagyja abba esetleg?Amadeus91
@SI_PeterKing
Draftnerdness: I think Thursday is going to be very good for Khalil Mack. I keep hearing his name. Very high.
@SandoESPN
Tis the season: Talked to GM recently who could see Mack falling.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha nem Savage lesz rajta az 1/1 akkor nem fogom elolvasni! 😀Hétfőn az utolsó elkapóval nyitjuk a zárohetet,zolika26rangsort vagy mockot nem fogsz írni?Höri
több mint 10 éve
Hétfőn az utolsó elkapóval nyitjuk a zárohetet,zolika26rangsort vagy mockot nem fogsz írni?
több mint 10 éve
Be is fejeztük a Texas A&M-es hetet: OT Jake Matthews, Texas A&M: insidehandoff.com/2014/05/02/the-coachs-view-jake-matthews/
Hétfőn az utolsó elkapóval nyitjuk a zárohetet,
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Sosem szerettem Bridgewatert elmúlt szezonban a kibaszott nagy hypja miatt. És mindig mondtam mekkora bust lesz. De mostmár kb imádkozok, hogy az egyik legsikeresebb qb legyen nfl ben 😀
több mint 10 éve
legújabbak szerint Bridgewater sosem lesz kezdő az NFL-ben.Nem kell minden szart elolvasni.
Focit ne hagyja abba esetleg?Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
legújabbak szerint Bridgewater sosem lesz kezdő az NFL-ben. Focit ne hagyja abba esetleg?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Köszi. Hosszú hétvégém lesz. 😕A darft 2. és 3.napja mikor kezdődik magyar idő szerint?2. nap hajnali 1
"Szerencsére" szombat reggel dolgozok és szombat este is lenne dolgom, de a wiki oldalon nincs fenn csak az első nap kezdése.Bazzani
3. nap 18:00Bébé
több mint 10 éve
A darft 2. és 3.napja mikor kezdődik magyar idő szerint?2. nap hajnali 1
"Szerencsére" szombat reggel dolgozok és szombat este is lenne dolgom, de a wiki oldalon nincs fenn csak az első nap kezdése.Bazzani
3. nap 18:00
több mint 10 éve
A darft 2. és 3.napja mikor kezdődik magyar idő szerint?"Szerencsére" szombat reggel dolgozok és szombat este is lenne dolgom, de a wiki oldalon nincs fenn csak az első nap kezdése.
több mint 10 éve
Itt a második részlet magyarul: www.nemzetisport.hu/nfl/jon-az-ujabb-von-miller-es-watt-a-jovo-nfl-sztarjai-lehetnek-2-2332911Este pedig befejezzük a hetet egy újabb Texas A&M játékossal.
több mint 10 éve
Ahogy most Manzieltől? 😉Kàr hogy idèn nincs Sunderi, Tinó a jóisten nemmentenè meg tőle a TexanstsutianapLogan Thomas 6. körben is elérhető leszBigBen7A Texans GM elmondta, hogy nyitottak a trade-re...szerintem ezzel járnának a legjobban.Chargers LTAzért egy franchise QB se jönne rosszul...Sobri Jóska
több mint 10 éve
szerintem Vinnie Sunseri legalább olyan jól irányítana mint a bátyja, függetlenül attól, hogy safety
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Kàr hogy idèn nincs Sunderi, Tinó a jóisten nemmentenè meg tőle a Texanstsutianapna ja, tavaly mock draft game-ben draftolni akartam Sunserit, erre nem engedték 😕
több mint 10 éve
Kàr hogy idèn nincs Sunderi, Tinó a jóisten nemmentenè meg tőle a TexanstLogan Thomas 6. körben is elérhető leszBigBen7A Texans GM elmondta, hogy nyitottak a trade-re...szerintem ezzel járnának a legjobban.Chargers LTAzért egy franchise QB se jönne rosszul...Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Logan Thomas 6. körben is elérhető leszA Texans GM elmondta, hogy nyitottak a trade-re...szerintem ezzel járnának a legjobban.Chargers LTAzért egy franchise QB se jönne rosszul...Sobri Jóska
több mint 10 éve
A Texans GM elmondta, hogy nyitottak a trade-re...szerintem ezzel járnának a legjobban.Chargers LTAzért egy franchise QB se jönne rosszul...
több mint 10 éve
A Texans GM elmondta, hogy nyitottak a trade-re...szerintem ezzel járnának a legjobban.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Arians: "The best smokescreen now is the truth. No one believes it." 😊Dexxter Tailorsmokescreen szvsz 😊
több mint 10 éve
Arians: "The best smokescreen now is the truth. No one believes it." 😊
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
bleacherreport.com/articles/2048262-jameis-winston-king-crab-legs-now-available-at-alabama-grocery-storeTrollololol
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Véletlenül egy hátsókörös prospect is bekerült az interjúk sorába:QB Teddy Bridgewater, Louisville: insidehandoff.com/2014/05/01/the-coachs-view-teddy-bridgewater/
több mint 10 éve
miután kicsapták az Illinois-tól és 14 napot sitten töltött, beiratkozott egy JuCo-ba, viszont a nyár végén megkereste őt a Liberty, és bár így a játékengedélyt a következő szezonra már nem kapta meg, csatlakozhatott az egyetemhez és a csapathozWinstonhoz kapcsolódva, megírtam egy másik tolvaj Walt Aikens (CB) ismertetőjét, hozzácsaptam még egy cornert Nevin Lawsont, Höri pedig Aaron Lynch-csel (DE) készült el.empty taxiAikens az FCS-be transferelt, mégis kihagyott egy évet, WTF?Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal