NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 519
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
center feladta a kulacsot is, no problem Jani
több mint 10 éve
Elizabeth királnyő mialofaszt keres ott? 😀Amúgy gyakorolnak itt 10-15 perce azt már izzad az összes, hát mb1 ben tovább bírják a srácok 😀
több mint 10 éve
Megjött az idősebbik George Bush (meg Barbara is). Az komoly!
több mint 10 éve
Az mindegy, neki úgy is a lába a lényeg. 😀😀Nem látom olyan erősnek azt a kart Manzielnél, mint amint az utóbbi napokban nyomtak, hogy milyen meglepetést okoz majd.Stezpont erre gondoltam, csak nem mertem leírni ne hülyézzen le senki xD Eléggé átlagosano92
több mint 10 éve
szaba
10 543
Nem látom olyan erősnek azt a kart Manzielnél, mint amint az utóbbi napokban nyomtak, hogy milyen meglepetést okoz majd.StezNem erő kell, hanem jó mechanika. Az meg rengeteget javult.
több mint 10 éve
Nem látom olyan erősnek azt a kart Manzielnél, mint amint az utóbbi napokban nyomtak, hogy milyen meglepetést okoz majd.Stezpont erre gondoltam, csak nem mertem leírni ne hülyézzen le senki xD Eléggé átlagos
több mint 10 éve
Nem látom olyan erősnek azt a kart Manzielnél, mint amint az utóbbi napokban nyomtak, hogy milyen meglepetést okoz majd.
több mint 10 éve
McNabb vajon azért vigyorog ennyire az oldalvonal mellett, mert itt biztos nem lesz overtime?
több mint 10 éve
szaba
10 543
A seprűvel kergetés hatalmas 😀 már jobbat nem találtak kiChargers LTNagy duma: Manziel still perfect. Those brooms got nothing on JJ Watt though.
több mint 10 éve
A seprűvel kergetés hatalmas 😀 már jobbat nem találtak ki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Manziel Pro Day-e alatt JayZ szól. Lehet ez egy jelzés, hogy ő cégét akarja, hogy reperezentálják a profik között? 😀😀
több mint 10 éve
szegény nigga. hadonászik ott a seprűjével, nemtudja hogy ez nem a hári pottyer.
több mint 10 éve
Hát nem feltétlenül.Evans nyomott WR drilleket és 40 yardot, vagy csak ennyi lesz? 😀StezMivel ez Manziel saját pro daye, így nemhiszem 😀ano92
Azt mondta, hogy ő ma fog mindent lenyomni.
Mondjuk annyira nem izgat, csak furcsállom, hogy neki ez a nagy robbantása, míg az egyetem pro dayén semmit sem csinált, csak megjelent. 😀
több mint 10 éve
Evans nyomott WR drilleket és 40 yardot, vagy csak ennyi lesz? 😀StezMivel ez Manziel saját pro daye, így nemhiszem 😀
több mint 10 éve
Ja, durva, aztmondta azért felszerelésben játszik mert meccsen is úgy játszanak. Nem értem ha ennyire élethű pro day akkor holvannak a védők 😀ano92A védők már ott ülnek kiütve a line of scrimmagen. 😀😀
Milyen nigga zene megy 😀Lehet nálunk akar bevágódni. Nálunk az edzésen mindig szól a zene.
Mindjárt beugrik Sherman és védekezik egyet EvansenStez
több mint 10 éve
Evans nyomott WR drilleket és 40 yardot, vagy csak ennyi lesz? 😀
több mint 10 éve
lofszt, ottvannak a bábuk. Azt érzékelteti, hogy mennyit lát meccsen. Olyan gyors hogy a védők csak bábunak tűnnek neki 😀Ja, durva, aztmondta azért felszerelésben játszik mert meccsen is úgy játszanak. Nem értem ha ennyire élethű pro day akkor holvannak a védők 😀ano92Őket lenyomta már. Pont ezt érzékelteti, hogy ilyen egyszerűen lerázza a védőket és aláz. 😀Stez
több mint 10 éve
Ja, durva, aztmondta azért felszerelésben játszik mert meccsen is úgy játszanak. Nem értem ha ennyire élethű pro day akkor holvannak a védők 😀ano92Őket lenyomta már. Pont ezt érzékelteti, hogy ilyen egyszerűen lerázza a védőket és aláz. 😀
több mint 10 éve
Manziel sisakban és militarys gatyában nyomja. Az komoly.iktriadÍgy senki nem látja, hogy nem ő az 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Milyen nigga zene megy 😀Mindjárt beugrik Sherman és védekezik egyet Evansen
több mint 10 éve
Ja, durva, aztmondta azért felszerelésben játszik mert meccsen is úgy játszanak. Nem értem ha ennyire élethű pro day akkor holvannak a védők 😀
több mint 10 éve
Manziel sisakban és militarys gatyában nyomja. Az komoly.
több mint 10 éve
Aki a Texas A&M Pro Dayét akarja megnézni, annak ajánlom ezt a linket (már ék a limk, de a lényegi rész 4.30kor kezdődik)www.jaguars.com/live/
Manziel és Mike Evans 5 körül várhatóak.
több mint 10 éve
hoztam pár 3. körös prospectet, ilyenekből jó sok vanMarcus Martin, ACL szakadásos USC center
Ed Reynolds, overachiever Stanford safety
Kelcy Quarles, Clowney jelenlétének fő south carolinai haszonélvezője, DT
több mint 10 éve
Redshirted freshman volt tavaly, azaz az idei már a harmadik szezonja lesz az NCAA-ben, így kijöhet.Még le sem ment ez a draft máris többet olvasom Mariota nevét mint Macket..kíváncsiságból megnéztem egy 2015-ös mock draftot, ahol írják Jameis Winston-t. Ő már jövőre kijöhet? Én úgy tudtam, hogy még nem.Bondi
Vajon ez is olyan Barlkey történet lesz?Janek