NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
gondolom sokan látták, hogy kikerült 2 kicker meg egy punter ismertető, plusz most:a Central Florida fő támadójátékosa
Shayne Skov, Stanford LB, aki festi magát és sokat fut
Keith McGill, #magas CB Utahból, aki sleeper és jobb mint SJB szerintem
több mint 10 éve
Mayock Manzielt rakta a QB rangsora élére, Bortles a 2. Teddy a 3. Nem olyan rég még Bridgewater volt az első nála....Mondjuk Manziel helyében nem lennék túl nyugodt Mayock QBs értékítéletét illetően - 2011ben egy másik jól sikerült Pro Day után mondott Mike valamit, amit mára tuti visszaszívna (2:35nél)...
több mint 10 éve
A mai áldozat Kyle Van Noy: insidehandoff.com/2014/03/31/the-coachs-view-kyle-van-noy/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
A 4. körben kb. milyen NT -ök jöhetnek szóba?Nem nagyon tudok nevet mondani, már ha 2gap 34 NT-t keresel Ellisen kívül. McCullersről nehéz elképzelni, hogy bármilyen szerephez juthatna egy NFL védelemben. Szerintem Jones és Coleman is inkább end a 34-ben. Egyiküknek sincs meg a tömege, stabilitása az NT posztra.
Justin Ellis - Louisiana Tech (bár őt korábbra jósolják),
DaQuan Jones - Penn St.
Daniel McCullers - Tennessee
DaAndre Coleman - California
És ki köztük a legjobb? (Azon nózik között, akik a középső körökben mehetnek el...3.-4.kör)
Biztos lesz róluk is ismertető, de még nincs, szóval nem vagyok képbe náluk.
(Mondjuk Colemant valahol 3-4. kör, valahol 6., vagy Ellis valahol 2-3. másutt 5. kör....bár ezek átlaga kb 4. kör 😀 )Chargers LT
Ha mondjuk Nix nem csúszik nagyobbat, akkor Beau Allen vagy Zach Kerr jobb értékét jelenthet a harmadik nap második felében, mint egy túldraftolt McCullers a negyedikben.
több mint 10 éve
A 4. körben kb. milyen NT -ök jöhetnek szóba? Justin Ellis - Louisiana Tech (bár őt korábbra jósolják),
DaQuan Jones - Penn St.
Daniel McCullers - Tennessee
DaAndre Coleman - California
És ki köztük a legjobb? (Azon nózik között, akik a középső körökben mehetnek el...3.-4.kör)
Biztos lesz róluk is ismertető, de még nincs, szóval nem vagyok képbe náluk.
(Mondjuk Colemant valahol 3-4. kör, valahol 6., vagy Ellis valahol 2-3. másutt 5. kör....bár ezek átlaga kb 4. kör 😀 )
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
40 top prospect edzőjével beszélgettem, elsőként itt van Jimmy Garoppolo edzőjének a véleménye az irányítóról: insidehandoff.com/2014/03/30/the-coachs-view-jimmy-garoppolo/A tervek szerint a draftig minden nap megosztom egy játékos edzőjének a véleményét.
Április végén két részben lesz fordítás az összesről a Nemzeti Sport Online-on.
(Annyi műhelytitkot megosztok, hogy még nem beszéltem mind a 40-el tehát sajnos elképzelhető, hogy nem lesz mind a 40 nap cikk)
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Köszönöm! Valami ilyesmit sejtettem, de nem tudtam 😀www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d828b09fa/Nike-provides-picks-with-authentic-jerseysBaltimoreDefenseSziasztok, néztem videót mgé RG3 kiválasztásáról, és akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogyBiztos valami trükk van benne, vagy egy gyorsnyomda a paravánok mögött.Sobri Jóska
ugye a drafton bemondják hogy "XY csapat kiválasztotta az XY körben XY játékost (Ugye eddig tiszta)
De utána az adott játékos, jelen videóban RG3 csattog felfele a pódiumra Goodell-el pacsizni, ÉS -amit a kérdés tárgya- Már ottvan Goodell kezében egy #1es RG3as Washington mez. Hogy a jó életbe csinálják meg olyan gyorsan a mezt, mikor előtte 1 percel mondták csak hogy a csapat Griffint választja???DeX
több mint 10 éve
Utóbbi.Sziasztok, néztem videót mgé RG3 kiválasztásáról, és akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogyBiztos valami trükk van benne, vagy egy gyorsnyomda a paravánok mögött.Sobri Jóska
ugye a drafton bemondják hogy "XY csapat kiválasztotta az XY körben XY játékost (Ugye eddig tiszta)
De utána az adott játékos, jelen videóban RG3 csattog felfele a pódiumra Goodell-el pacsizni, ÉS -amit a kérdés tárgya- Már ottvan Goodell kezében egy #1es RG3as Washington mez. Hogy a jó életbe csinálják meg olyan gyorsan a mezt, mikor előtte 1 percel mondták csak hogy a csapat Griffint választja???DeX
Ott a mez a pódium mögött csak rá kell nyomni a nevet.
Mint a kínai piacon.
Adidas-t kér vagy Nike-t?
több mint 10 éve
www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d828b09fa/Nike-provides-picks-with-authentic-jerseysSziasztok, néztem videót mgé RG3 kiválasztásáról, és akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogyBiztos valami trükk van benne, vagy egy gyorsnyomda a paravánok mögött.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Sziasztok, néztem videót mgé RG3 kiválasztásáról, és akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogyBiztos valami trükk van benne, vagy egy gyorsnyomda a paravánok mögött.
több mint 10 éve
Sziasztok, néztem videót mgé RG3 kiválasztásáról, és akkor fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy ugye a drafton bemondják hogy "XY csapat kiválasztotta az XY körben XY játékost (Ugye eddig tiszta)
De utána az adott játékos, jelen videóban RG3 csattog felfele a pódiumra Goodell-el pacsizni, ÉS -amit a kérdés tárgya- Már ottvan Goodell kezében egy #1es RG3as Washington mez. Hogy a jó életbe csinálják meg olyan gyorsan a mezt, mikor előtte 1 percel mondták csak hogy a csapat Griffint választja???
több mint 10 éve
neki már rég reszeltek, csak túl drága a sztorijaha már Carr, ez beszédesSamunak reszelnek jövőre, ha nem kapja össze magát.Amadeus91
NFL Network's Daniel Jeremiah reports QB Derek Carr has five team workouts scheduled.
Those five teams include the Titans, Browns, Raiders, Vikings and the Rams.Höri
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
espn.go.com/video/clip?id=10687619nice xD
na már ketten vagyunk legalább a világon ezzel a nézettel 😀MarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
espn.go.com/video/clip?id=10687619na már ketten vagyunk legalább a világon ezzel a nézettel 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
a 4.5-os 40 yard atlagos splitekkel nem sokat segit egy oan prospecten, akit kizarolag a sebessege miatt erne meg draftolni ... szted ha the only one tavaly -paul hornung dij ide v oda- nem fut 4.3at hol vittek vna ki ? es o azert sokkal inkabb vitte hatan a csapatat, mint amennyire de'anthony a rendszer termeke volt, az allokepessegi/durabilitasi szempontokrol nem is beszelve. meccsenkent 5-10 labdabol instant td veszely volt egyetemen, efolott drasztikusan esett a hatekonysaga. sztem archert is siman elotte viszik ki korokkel :/
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Black Mamba mitől ennyire lentre értékelt? Ilyen "rendszeridegen" lenne a játéka? Szerintem igenis nyerhet vele aki behúzza pláne hátul.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
ha már Carr, ez beszédesSamunak reszelnek jövőre, ha nem kapja össze magát.
NFL Network's Daniel Jeremiah reports QB Derek Carr has five team workouts scheduled.
Those five teams include the Titans, Browns, Raiders, Vikings and the Rams.Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Manziel 63 mai dobása a Pro Dayen 7 percbe sűrítve.a hosszú passzai tényleg nagyon ülnek...viszont kevés olyan dobása volt 15yardon belülre ami nekem tetszett volna...ez a vállmagasságban elengedett, csúnya spirállal dobott lassú labdáin van mit csiszolni. Lábmunka is érdekes, elég nagyokat lép a méretéhez képest, kicsit mintha direkt rájátszott volna erre, olyan természetellenes volt a mozgása.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Johnny-Manziel-Pro-Day/7ef76f0b-a4aa-4df9-ac37-f33fcf2cc130iktriad
Persze ez csak személyes vélemény 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Fontosnak nem fontos csak érdekelt, hogy ha ez is szempont lenne akkor kik kerülhetnek képbe.Ha mondanotok kellene egy QB-t (nem top prospect inkább 3.-4.körös) aki nagyon hasonlít játékstílusban Stafford-hoz akkor ki lenne az? Vicces válaszadók kíméljenek.Bazzanimiért fontos, hogy Staffordre hasonlítson?sapka
több mint 10 éve
Manziel 63 mai dobása a Pro Dayen 7 percbe sűrítve. www.jaguars.com/media-gallery/videos/Johnny-Manziel-Pro-Day/7ef76f0b-a4aa-4df9-ac37-f33fcf2cc130
több mint 10 éve
Jaworskiból is mekkora bohóc lett....Mondjuk az kimaradt ebből a hírből, hogy miért változott meg a véleménye. Szerinte George Whitfield rengeteget javított a dobómozdulatán. Itt a képes beszámoló Jaworskival:
"Jaworski has been one of Manziel's toughest critics, even saying he would not select the quarterback in the top three rounds of the draft. However, that changed immediately after the workout, as Jaws revealed he would use a top three round pick on Manziel "Igor
www.youtube.com/watch?v=YTsLYLbiSG8
Warner és Mayock véleménye:
www.youtube.com/watch?v=bVDUDLQLtFk
A vége a lényeg. Tud-e majd a zsebből játszani? Szerintem igen.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Jaworskiból is mekkora bohóc lett...."Jaworski has been one of Manziel's toughest critics, even saying he would not select the quarterback in the top three rounds of the draft. However, that changed immediately after the workout, as Jaws revealed he would use a top three round pick on Manziel "
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
ha már Carr, ez beszédesNFL Network's Daniel Jeremiah reports QB Derek Carr has five team workouts scheduled.
Those five teams include the Titans, Browns, Raiders, Vikings and the Rams.
több mint 10 éve
Focista Jancsi Pro Day-e hogy sikerült?ThundersNFLESPN's Ron Jaworski said he was very impressed by Texas A&M QB Johnny Manziel's workout.
In fact, Jaworski called it "magnificent" and believes the quarterback's stock will go up after this pro day. Jaworski has been one of Manziel's toughest critics, even saying he would not select the quarterback in the top three rounds of the draft. However, that changed immediately after the workout, as Jaws revealed he would use a top three round pick on Manziel and mentioned he loved that the Aggie wore pads and a helmet while throwing.
Rotoworld
több mint 10 éve
Focista Jancsi Pro Day-e hogy sikerült?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018