NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
mai ismertetők:Ellington --> Saints
Bruce Ellington, South Carolina WR, Andre unokatestvére, és alapember a Cocks kosárcsapatában. Cserébe kicsi.
Brent Urban, kanadai kétméteres Virginia DT, aki jégkorongozott is, elég valószínűtlen háttér ez az NFL-ben.
DaQuan Jones pedig az egyik legméretesebb DT a Penn State-ről, emiatt korán elviszik majd, de én annyira nem favorizálom.Höri
Urban --> Green Bay
Jones --> Colts
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
mai ismertetők:Bruce Ellington, South Carolina WR, Andre unokatestvére, és alapember a Cocks kosárcsapatában. Cserébe kicsi.
Brent Urban, kanadai kétméteres Virginia DT, aki jégkorongozott is, elég valószínűtlen háttér ez az NFL-ben.
DaQuan Jones pedig az egyik legméretesebb DT a Penn State-ről, emiatt korán elviszik majd, de én annyira nem favorizálom.
több mint 10 éve
Most hétvégére egy kicsit megpihenek, de hétfőn egy volt NFL játékos fiával folytatom.zolika26Az elmúlt napok után cseppet vigyáznék az ilyen kijelentésekkel a helyedben!
több mint 10 éve
vagy valaki más 😛Most hétvégére egy kicsit megpihenek, de hétfőn egy volt NFL játékos fiával folytatom.zolika26tehát Reynolds, Sutton, Barr, Christian Jones, Wilder, Jake Matthews, Billy Turner vagy Paul Richardson 😀Höri
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Most hétvégére egy kicsit megpihenek, de hétfőn egy volt NFL játékos fiával folytatom.zolika26tehát Reynolds, Sutton, Barr, Christian Jones, Wilder, Jake Matthews, Billy Turner vagy Paul Richardson 😀
több mint 10 éve
CB Kyle Fuller, Virginia Tech: insidehandoff.com/2014/04/04/the-coachs-view-kyle-fuller/A legjobb visszajelzés az első héten: twitter.com/robertklemko/status/452089562886438913
Most hétvégére egy kicsit megpihenek, de hétfőn egy volt NFL játékos fiával folytatom.
több mint 10 éve
deyell
11 702
azt mondja, kiszáradt és rosszul érezte magát. előre az UDFA státuszig.Miami OT Seantrel Henderson didn't help himself today - "quit" his Pro Day workout halfway through it.papírforma 😀Höri
?!deyell
choose life
több mint 10 éve
Miami OT Seantrel Henderson didn't help himself today - "quit" his Pro Day workout halfway through it.papírforma 😀
?!deyell
több mint 10 éve
deyell
11 702
Miami OT Seantrel Henderson didn't help himself today - "quit" his Pro Day workout halfway through it.?!
choose life
több mint 10 éve
új ismertetők:Billy Turner, FCS all-american és állandó bajnok OT
Ego Ferguson, mivel az LSU DT-k sose fogynak el
Kareem Martin, mivel a UNC DL szintén kimeríthetetlen, | kivéve Paige-Moss | 😀
több mint 10 éve
OT Morgan Moses, Virginia: insidehandoff.com/2014/04/03/the-coachs-view-morgan-moses/
több mint 10 éve
szaba
10 543
A Ramsnél meg Bradford, és?Samet keresik x.Dano92A sam az Donta Hightower a peccnél.empty taxi
több mint 10 éve
A sam az Donta Hightower a peccnél.Samet keresik x.Dano92Akkor most cserét vagy szobatársat keresnek?gabenBrady nem kiégett, hanem meleg.ano92Szóval hivatalos: Brady kiégett. 😀😀iktriadmár vártuk a hírt:ahogy Teddy is.Fucu
Manziel hivatalos vizitre megy New Englandbe 😊Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Samet keresik x.DAkkor most cserét vagy szobatársat keresnek?gabenBrady nem kiégett, hanem meleg.ano92Szóval hivatalos: Brady kiégett. 😀😀iktriadmár vártuk a hírt:ahogy Teddy is.Fucu
több mint 10 éve
Túlmelegedett, ezért égett ki 😀Brady nem kiégett, hanem meleg.ano92Szóval hivatalos: Brady kiégett. 😀😀iktriadmár vártuk a hírt:ahogy Teddy is.Fucu
több mint 10 éve
Akkor most cserét vagy szobatársat keresnek?Brady nem kiégett, hanem meleg.ano92Szóval hivatalos: Brady kiégett. 😀😀iktriadmár vártuk a hírt:ahogy Teddy is.Fucu
több mint 10 éve
Brady nem kiégett, hanem meleg.Szóval hivatalos: Brady kiégett. 😀😀iktriadmár vártuk a hírt:ahogy Teddy is.Fucu
több mint 10 éve
Szóval hivatalos: Brady kiégett. 😀😀már vártuk a hírt:ahogy Teddy is.Fucu
több mint 10 éve
DT Dominique Easley, Florida: insidehandoff.com/2014/04/02/the-coachs-view-dominique-easley/
több mint 10 éve
már vártuk a hírt:ahogy Teddy is.
több mint 10 éve
már vártuk a hírt:Manziel hivatalos vizitre megy New Englandbe 😊
több mint 10 éve
Jaworski Jelenlegi Top 5 QBje.ja volt videóban multkor marioana linkelte aszem. Ott emg is magyarázza miért gondolja őt 2. helyre. 😀 Ha jól emlékszem valami olyat mond, hogy olyan lehet mint Flakon majd.
1 Blake Bortles
2 Zach Mettenberger
3 Teddy Bridgewater
4 Johnny Manziel
5 Derek Carr
Mettenberger 2. helye gondolom nem csak engem lep meg alaposan.
Ma lesz Clowney Pro Daye a South Carolinán. Ha minden igaz, délután 5től azt is élőben streameli majd a Jags honlapja.iktriad
Amúgy sem volt rossz utsó éve Mettenbergernek. Kár hogy megsérült.
több mint 10 éve
Jaworski Jelenlegi Top 5 QBje. 1 Blake Bortles
2 Zach Mettenberger
3 Teddy Bridgewater
4 Johnny Manziel
5 Derek Carr
Mettenberger 2. helye gondolom nem csak engem lep meg alaposan.
Ma lesz Clowney Pro Daye a South Carolinán. Ha minden igaz, délután 5től azt is élőben streameli majd a Jags honlapja.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Keith McGill, #magas CB Utahból, aki sleeper és jobb mint SJB szerintemHöriszerintem is jobb, de elég nagy probléma vele kapcsolatban, hogy idősebb, mint Joe Haden, aki már az ötödik szezonjában jár idén. SJB sem sokkal fiatalabb, és 4,61-es 40 yardot futott. nehéz dönteni, hogy melyikük jöjjön...
choose life
több mint 10 éve
RB Tre Mason, Auburn: insidehandoff.com/2014/04/01/the-coachs-view-tre-mason/