NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 564
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Lewan ellen 3 pontban is vádat emeltek a decemberi verekedés kapcsán.
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
pedig papíron teljesen 100%-os.sehol sincs a passzerőssége a junior szezonjához képest. Néztem amikor játszott (sajnos), 0. Sajnálom mert hatalmas nagy kedvencem 😕Habide a válla már megjavult közben, csak állítani kéne a kezén picit 😊Shawn84offseason éve a sasoknál meg a leggyengébb 😀 sajnálom amúgy egy kicsitano92ott szerintem nem a rossz senior szezon volt a hatalmas red flag, hanem a vállsérülés. Utána már nem tudta megközelíteni sem a karerősségét, a pro dayen pár scout el is ment, amíg Barkley dobált, annyira gyengék/lassúk voltak a passzai.Csak nekem tűnik nagynak a hasonlóság a tavalyi Barkley pre-draft story és az idei Teddy pre-draft story között?silent7939csak Barkley senior éve is csalódás voltbraxa88
A senior éve statisztikailag a második legjobb volt egyetemi karrierje alatt.Habi
több mint 10 éve
sehol sincs a passzerőssége a junior szezonjához képest. Néztem amikor játszott (sajnos), 0. Sajnálom mert hatalmas nagy kedvencem 😕de a válla már megjavult közben, csak állítani kéne a kezén picit 😊Shawn84offseason éve a sasoknál meg a leggyengébb 😀 sajnálom amúgy egy kicsitano92ott szerintem nem a rossz senior szezon volt a hatalmas red flag, hanem a vállsérülés. Utána már nem tudta megközelíteni sem a karerősségét, a pro dayen pár scout el is ment, amíg Barkley dobált, annyira gyengék/lassúk voltak a passzai.Csak nekem tűnik nagynak a hasonlóság a tavalyi Barkley pre-draft story és az idei Teddy pre-draft story között?silent7939csak Barkley senior éve is csalódás voltbraxa88
A senior éve statisztikailag a második legjobb volt egyetemi karrierje alatt.Habi
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
de a válla már megjavult közben, csak állítani kéne a kezén picit 😊offseason éve a sasoknál meg a leggyengébb 😀 sajnálom amúgy egy kicsitano92ott szerintem nem a rossz senior szezon volt a hatalmas red flag, hanem a vállsérülés. Utána már nem tudta megközelíteni sem a karerősségét, a pro dayen pár scout el is ment, amíg Barkley dobált, annyira gyengék/lassúk voltak a passzai.Csak nekem tűnik nagynak a hasonlóság a tavalyi Barkley pre-draft story és az idei Teddy pre-draft story között?silent7939csak Barkley senior éve is csalódás voltbraxa88
több mint 10 éve
offseason éve a sasoknál meg a leggyengébb 😀 sajnálom amúgy egy kicsitott szerintem nem a rossz senior szezon volt a hatalmas red flag, hanem a vállsérülés. Utána már nem tudta megközelíteni sem a karerősségét, a pro dayen pár scout el is ment, amíg Barkley dobált, annyira gyengék/lassúk voltak a passzai.Csak nekem tűnik nagynak a hasonlóság a tavalyi Barkley pre-draft story és az idei Teddy pre-draft story között?silent7939csak Barkley senior éve is csalódás voltbraxa88
több mint 10 éve
ott szerintem nem a rossz senior szezon volt a hatalmas red flag, hanem a vállsérülés. Utána már nem tudta megközelíteni sem a karerősségét, a pro dayen pár scout el is ment, amíg Barkley dobált, annyira gyengék/lassúk voltak a passzai.Csak nekem tűnik nagynak a hasonlóság a tavalyi Barkley pre-draft story és az idei Teddy pre-draft story között?silent7939csak Barkley senior éve is csalódás voltbraxa88
A senior éve statisztikailag a második legjobb volt egyetemi karrierje alatt.
JT Daniels fan
több mint 10 éve
Aztán majd Winston is lenyom egy közepes évet jövőre és rögtön kizuhan az első körből. 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Csak nekem tűnik nagynak a hasonlóság a tavalyi Barkley pre-draft story és az idei Teddy pre-draft story között?silent7939csak Barkley senior éve is csalódás volt
több mint 10 éve
Csak nekem tűnik nagynak a hasonlóság a tavalyi Barkley pre-draft story és az idei Teddy pre-draft story között?
több mint 10 éve
top5-ötBrooks és Dowling is a leggyorsabb S volt a combine-on a leírás szerint.Bazzanijó hogy mondod, az idióta NFL.com úgy látszik nem csak az elsőt csillagozza meg top performerként.Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Brooks és Dowling is a leggyorsabb S volt a combine-on a leírás szerint.Bazzanijó hogy mondod, az idióta NFL.com úgy látszik nem csak az elsőt csillagozza meg top performerként.
több mint 10 éve
Boyd, PACAL, Manziel top3 for me 😀ano92Most nincs eagles meccs, ne igyál annyit! 😊
több mint 10 éve
Boyd, PACAL, Manziel top3 for me 😀Tavaly is mindenki azt mondta G Smithről, aztán néztünk.. 1 qb (és nem Nassib/Smith/Barkely) ment ki az elsőben. simán elképzelhetőnek tartom, hogy Carr mellett lesz olyan irányító, akit első körbe vártak, és mégis csak a második nap viszik ki. (persze mindig van esély egy feltrade-re)phylos2011? Lehet hozni mindenre példát, tavalyi év közel sem tekinthető "normálisnak". Ennyi erővel meg azt mondom, hogy kivisznek 4 OT-t top 10-ben. Idei QB class bőven jobb tavalyinál. A papírforma szvsz továbbra is az, hogy Vikings választásáig (persze ha nem trade-elnek) kiviszik a 3 legjobbnak tartott irányítót (marslakók kedvéért Bortles, Bridgewater, Manziel).Asbee
több mint 10 éve
Ha már Vikings, én nem lepődnék tőlük egy feltraden a rams helyére az egyik top QB-ért, de lehet a szurkolók majd leszavaznak 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Tavaly is mindenki azt mondta G Smithről, aztán néztünk.. 1 qb (és nem Nassib/Smith/Barkely) ment ki az elsőben. simán elképzelhetőnek tartom, hogy Carr mellett lesz olyan irányító, akit első körbe vártak, és mégis csak a második nap viszik ki. (persze mindig van esély egy feltrade-re)phylos2011? Lehet hozni mindenre példát, tavalyi év közel sem tekinthető "normálisnak". Ennyi erővel meg azt mondom, hogy kivisznek 4 OT-t top 10-ben. Idei QB class bőven jobb tavalyinál. A papírforma szvsz továbbra is az, hogy Vikings választásáig (persze ha nem trade-elnek) kiviszik a 3 legjobbnak tartott irányítót (marslakók kedvéért Bortles, Bridgewater, Manziel).
több mint 10 éve
Tavaly is mindenki azt mondta G Smithről, aztán néztünk.. 1 qb (és nem Nassib/Smith/Barkely) ment ki az elsőben. simán elképzelhetőnek tartom, hogy Carr mellett lesz olyan irányító, akit első körbe vártak, és mégis csak a második nap viszik ki. (persze mindig van esély egy feltrade-re)jó. Mondjuk amennyi QB needes csapat van, nem csúszhat ki.ano92Mennyit tud fordulni a világ, 3 hónapja még Teddy volt a stabil 1/1. Vót egy felmérő azt mindenki elfelejtette kálidzsban mit csinált. Most meg mindenhol azt olvasom mekkora bust lesz xD.Azért akármekkora a szája 1-2 embernek ennek reális esélye nincs szerintem.Toca
Lehet amúgy hogy Teddy kicsússzon 1. körből?ano92
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Brooks és Dowling is a leggyorsabb S volt a combine-on a leírás szerint.
több mint 10 éve
jó. Mondjuk amennyi QB needes csapat van, nem csúszhat ki.Mennyit tud fordulni a világ, 3 hónapja még Teddy volt a stabil 1/1. Vót egy felmérő azt mindenki elfelejtette kálidzsban mit csinált. Most meg mindenhol azt olvasom mekkora bust lesz xD.Azért akármekkora a szája 1-2 embernek ennek reális esélye nincs szerintem.Toca
több mint 10 éve
Mennyit tud fordulni a világ, 3 hónapja még Teddy volt a stabil 1/1. Vót egy felmérő azt mindenki elfelejtette kálidzsban mit csinált. Most meg mindenhol azt olvasom mekkora bust lesz xD.Azért akármekkora a szája 1-2 embernek ennek reális esélye nincs szerintem.
több mint 10 éve
Mennyit tud fordulni a világ, 3 hónapja még Teddy volt a stabil 1/1. Vót egy felmérő azt mindenki elfelejtette kálidzsban mit csinált. Most meg mindenhol azt olvasom mekkora bust lesz xD. Lehet amúgy hogy Teddy kicsússzon 1. körből?
több mint 10 éve
Nagy valószínűséggel 1/1et érhet ez neki.Bridgewater kapcsán már eleve unszimpatikus volt, hogy Combine-ra elment lemérték stb, kiállt a kamerák elé és ennyi, míg Bortles odatette magát azért és az interjúk alapján is utóbbi volt szimpatikus.BekiIgen, a kinti szakik is így vélekednek.iktriadAki lemaradt volna róla, itt van Bortles tegnapi produkciója a UCF Pro Dayén.Gondolom minden dobása benne van a videóban és szvsz sokkal jobb pro day-t produkált, mint Bridgewater.Beki
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Blake_Bortles_Pro_Day/b3c0cf4e-3e9f-4c04-abe9-3d1dfaaa8550iktriad
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bridgewater kapcsán már eleve unszimpatikus volt, hogy Combine-ra elment lemérték stb, kiállt a kamerák elé és ennyi, míg Bortles odatette magát azért és az interjúk alapján is utóbbi volt szimpatikus.Igen, a kinti szakik is így vélekednek.iktriadAki lemaradt volna róla, itt van Bortles tegnapi produkciója a UCF Pro Dayén.Gondolom minden dobása benne van a videóban és szvsz sokkal jobb pro day-t produkált, mint Bridgewater.Beki
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Blake_Bortles_Pro_Day/b3c0cf4e-3e9f-4c04-abe9-3d1dfaaa8550iktriad
több mint 10 éve
Igen, a kinti szakik is így vélekednek.Aki lemaradt volna róla, itt van Bortles tegnapi produkciója a UCF Pro Dayén.Gondolom minden dobása benne van a videóban és szvsz sokkal jobb pro day-t produkált, mint Bridgewater.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Aki lemaradt volna róla, itt van Bortles tegnapi produkciója a UCF Pro Dayén.Gondolom minden dobása benne van a videóban és szvsz sokkal jobb pro day-t produkált, mint Bridgewater.