NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Ők egy másik bountyra gondolnak, ami igencsak káros az egészségre.Nem értem mi a probléma azzal, hogy szeretem a kókuszos csokit.empty taxivagy bountyzni.Amadeus91Adam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.HöriEz a szekta fertőzte meg szegényt
www.ra-el.org
Viszont a Raiderses "poénok" igazán befejeződhetnének már, kb. annyira viccesek és aktuálisak, mint Tebow-t bármire felhoznibaggio
több mint 10 éve
Nem értem mi a probléma azzal, hogy szeretem a kókuszos csokit.vagy bountyzni.Amadeus91Adam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.HöriEz a szekta fertőzte meg szegényt
www.ra-el.org
Viszont a Raiderses "poénok" igazán befejeződhetnének már, kb. annyira viccesek és aktuálisak, mint Tebow-t bármire felhoznibaggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
vagy bountyzni.Adam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.HöriEz a szekta fertőzte meg szegényt
www.ra-el.org
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Az a szar az ilyen próféciákban, hogyha igazad lenne se tudod senkinek az orra alá dörgölni.Adam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.HöriEz a szekta fertőzte meg szegényt
www.ra-el.orgbaggio
Ha meg nincs, mindenki hülyének néz.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Anthony Barr ran an electronic 4.44 in the 40 for Pro Scouts.
choose life
több mint 10 éve
Új ismertetők:Dri Archer, OW, Kent State - a futók közé tettem
Trey Burton, OW, Florida - a tight endek közé tettem
Marcus Roberson, CB, Florida - a cornerbackek közé tettem
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
offseason van, szarok a poénokAdam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.HöriEz a szekta fertőzte meg szegényt
www.ra-el.org
majd szeptemberre mindenki belejön, peace
több mint 10 éve
Adam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.HöriEz a szekta fertőzte meg szegényt
www.ra-el.org
Viszont a Raiderses "poénok" igazán befejeződhetnének már, kb. annyira viccesek és aktuálisak, mint Tebow-t bármire felhozni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Adam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.Höriha gyorsan fut, még lehet Raider
több mint 10 éve
Adam Muema - aki otthagyta a combinet ugyebár - most azt írta twitteren, hogy szerinte nem lesz futball szezon jövőre, mert közbejön az apokalipszis.
több mint 10 éve
Robogunk tovább, 3 új ismertető:Demarcus Lawrence, Boise State DE
Daniel McCullers, Tennessee DT
Victor Hampton, South Carolina CB
+ frissítettem Calvin Pryor és Brandon Thomas lapját videókkal, mert eddig nem volt Most van 8
több mint 10 éve
Én ezzel készülök az ideire 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a nagy bátorításra való tekintettel, megint jött 3 ismertetőTerrence Brooks, S, Florida State
Carl Bradford, OLB, Arizona State
Jeremy Hill, RB, Louisiana State
több mint 10 éve
Azért a Nebraska QB-ja nem aprózta el a Pro Dayt. 😀Már írta deyell
40 yardon 4,28 és 4,35 másodperc között, emelkedése 39 inch, de távolban és shuttle-ben is durva a srác. Én játszani nem láttam, állítólag a karja nem NFL szint olyan gyenge, de ezekkel a számokkal más poszton bőven befuthat.Chargers LT
több mint 10 éve
Azért a Nebraska QB-ja nem aprózta el a Pro Dayt. 😀40 yardon 4,28 és 4,35 másodperc között, emelkedése 39 inch, de távolban és shuttle-ben is durva a srác. Én játszani nem láttam, állítólag a karja nem NFL szint olyan gyenge, de ezekkel a számokkal más poszton bőven befuthat.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
miért emlékeztem jags pickre negyedik helyen nem értem. Sorry, 😀Az 1/4es jelenleg a Browns pickjeAkkor meg is van a a Jags választottja.lol, az egyik NFL csapat képviselője megkérdezte Bortlest, hogy a lebeszélt interjún ott lesz-e Lindsey is 😀 msn.foxsports.com/buzzer/story/blake-bortles-asked-awkward-question-about-girlfriend-lindsey-duke-at-nfl-scouting-combine-022614HöriJön hozzánk és a Texanshoz a napokban, szóval remélem nem mi voltunk. 😀😀iktriad
With the fourth overall pick in the two thousand and fourteen nfl draft, The Jacksonville Jaguars select Lindsey Duke from Blake Bortles bed.ano92jelenleg.iktriad
több mint 10 éve
lol, az egyik NFL csapat képviselője megkérdezte Bortlest, hogy a lebeszélt interjún ott lesz-e Lindsey is 😀 msn.foxsports.com/buzzer/story/blake-bortles-asked-awkward-question-about-girlfriend-lindsey-duke-at-nfl-scouting-combine-022614HöriItt van egy jó videó ki is Bortles: www.youtube.com/watch?v=5gIDSdg9DhE
Több millióval több találatot dob ki a google is a barátnőjére, O'Leary a végén megjegyzi, hogy meg is érdemli azt a 6 millió keresést. 😀
több mint 10 éve
Ha ő lenne a pasija centere az lenne a legideálisabb(szóval Blaket vinnénk 1/3ra, őt meg UDFAként). Már ismerik egymást, és elterelné az ellenfél védőinek a figyelmét is egyszerre. Csak aztán időről-időre Bortles nehogy rámásszon a pályán a hátsóját látva, mert még kapunk pár "unsportsmanlike cundcut" büntit. 😀😀With the fourth overall pick in the two thousand and fourteen nfl draft, The Jacksonville Jaguars select Lindsey Duke from Blake Bortles bed.ano926-7 posztra is upgrade, nem rossz pickHöri
Jelenleg csak 2 jelenleg fér bele egyszerre 1 mondatba.Az 1/4es jelenleg a Browns pickje jelenleg.iktriadKihagytad az elejéről hogy jelenleg 😊Rataxes
több mint 10 éve
With the fourth overall pick in the two thousand and fourteen nfl draft, The Jacksonville Jaguars select Lindsey Duke from Blake Bortles bed.ano926-7 posztra is upgrade, nem rossz pick
több mint 10 éve
Az 1/4es jelenleg a Browns pickje jelenleg.iktriadKihagytad az elejéről hogy jelenleg 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Az 1/4es jelenleg a Browns pickjeAkkor meg is van a a Jags választottja.lol, az egyik NFL csapat képviselője megkérdezte Bortlest, hogy a lebeszélt interjún ott lesz-e Lindsey is 😀 msn.foxsports.com/buzzer/story/blake-bortles-asked-awkward-question-about-girlfriend-lindsey-duke-at-nfl-scouting-combine-022614HöriJön hozzánk és a Texanshoz a napokban, szóval remélem nem mi voltunk. 😀😀iktriad
With the fourth overall pick in the two thousand and fourteen nfl draft, The Jacksonville Jaguars select Lindsey Duke from Blake Bortles bed.ano92
több mint 10 éve
Taylor Martinez ran between 4.28 and 4.35 in the 40 and jumped 39 in the vertical at Pro Day. Also did 10-9 in the broad and 3.81 shuttle.nagy király Martinez, én sokkal jobban bíznék benne mint Lynchben, aki van olyan majom, hogy nem akar posztot váltani. Persze nem minden QB-ból lesz Edelman, de idén neki van rá a legtöbb esélye.
dafuqdeyell
több mint 10 éve
Akkor meg is van a a Jags választottja.lol, az egyik NFL csapat képviselője megkérdezte Bortlest, hogy a lebeszélt interjún ott lesz-e Lindsey is 😀 msn.foxsports.com/buzzer/story/blake-bortles-asked-awkward-question-about-girlfriend-lindsey-duke-at-nfl-scouting-combine-022614HöriJön hozzánk és a Texanshoz a napokban, szóval remélem nem mi voltunk. 😀😀iktriad
With the fourth overall pick in the two thousand and fourteen nfl draft, The Jacksonville Jaguars select Lindsey Duke from Blake Bortles bed.
több mint 10 éve
lol, az egyik NFL csapat képviselője megkérdezte Bortlest, hogy a lebeszélt interjún ott lesz-e Lindsey is 😀 msn.foxsports.com/buzzer/story/blake-bortles-asked-awkward-question-about-girlfriend-lindsey-duke-at-nfl-scouting-combine-022614HöriJön hozzánk és a Texanshoz a napokban, szóval remélem nem mi voltunk. 😀😀