NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
deyell
11 702
Taylor Martinez ran between 4.28 and 4.35 in the 40 and jumped 39 in the vertical at Pro Day. Also did 10-9 in the broad and 3.81 shuttle.dafuq
choose life
több mint 10 éve
lol, az egyik NFL csapat képviselője megkérdezte Bortlest, hogy a lebeszélt interjún ott lesz-e Lindsey is 😀 msn.foxsports.com/buzzer/story/blake-bortles-asked-awkward-question-about-girlfriend-lindsey-duke-at-nfl-scouting-combine-022614
több mint 10 éve
mivel az előző trióra egy nyavalyás lájk se jött, így kicsit visszaesett a lelkesedés, de most megint kitettem 3 prospect ismertető:érdekember 😉
Fales (QB), Yankey (G) és Trent Murphy (DE)Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Carmeloman
644
mivel az előző trióra egy nyavalyás lájk se jött, így kicsit visszaesett a lelkesedés, de most megint kitettem 3 prospect ismertető:remélem a többit is kiteszitek majd és nem lesz benned FALES. bocsi, de ez adta magát 😀
Fales (QB), Yankey (G) és Trent Murphy (DE)Höri
több mint 10 éve
mivel az előző trióra egy nyavalyás lájk se jött, így kicsit visszaesett a lelkesedés, de most megint kitettem 3 prospect ismertető:Fales (QB), Yankey (G) és Trent Murphy (DE)
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
viszont egy jó kis punter pick mindig benne vanlehet erősnek érzitek, de nálam Mason az egyetlen 1.körös RB idén.MarioAnaFokozom: végignézve az RB classt, szerintem idén sem fog senki futót draftolni az első körben.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
lehet erősnek érzitek, de nálam Mason az egyetlen 1.körös RB idén.MarioAnaFokozom: végignézve az RB classt, szerintem idén sem fog senki futót draftolni az első körben.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
elhibázott szerelés kikényszerítése / futás:lehet erősnek érzitek, de nálam Mason az egyetlen 1.körös RB idén.
Jeremy Hill 8.59%
Lache Seastrunk 8.33%
Carlos Hyde 7.92%
Tre Mason 6.19%
Bishop Sankey 4.56%deyell
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
de minden évben mindenki ugyan azon a pályán fut,nem?ergó...értitek mit akarok!😊
több mint 10 éve
deyell
11 702
elhibázott szerelés kikényszerítése / futás:Jeremy Hill 8.59%
Lache Seastrunk 8.33%
Carlos Hyde 7.92%
Tre Mason 6.19%
Bishop Sankey 4.56%
choose life
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
akkor fussanak betonon 😀
több mint 10 éve
Ezt nem értem, hogy lehet egy pálya lassú? Nem elég kemény a talaja és elnyeli a futásnál az elrugaszkodás erejét, vagy mi?RataxesPersze, és ez iszonyat sokat számít. Még a sokkal sztenderdizáltabb atlétika pályák talaja között is erős különbségek vannak, itt pedig még több lehet. Egyébként igen, általában minél keményebb a talaj, annál jobb időket lehet futni rövidtávon.
több mint 10 éve
Ezt nem értem, hogy lehet egy pálya lassú? Nem elég kemény a talaja és elnyeli a futásnál az elrugaszkodás erejét, vagy mi?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Mennyire igaz az, hogy a combine pálya lassú?nagyon lassúnak mondják, bár ezt történelmileg nem lehet elkönyvelni, tekintve, hogy 5 éves a stadion. de az előző se volt jobb.
A pro day-es eredményekhez hozzá kell adni egy-két századot, tizedet?
Bár most látom Mack idejét. Ez kicsit választ is ad a kérdésemre.Bébé
több mint 10 éve
Mennyire igaz az, hogy a combine pálya lassú? A pro day-es eredményekhez hozzá kell adni egy-két századot, tizedet?
Bár most látom Mack idejét. Ez kicsit választ is ad a kérdésemre.
több mint 10 éve
szaba
10 543
Dee Ford számaiAzért nála tudjuk, hogy nem a fizikális képességek okozzák a piros zászlót, hanem a sérülések... Ettől függetlenül király a csávó.
3-cone drill: 6.8 (a combine-on csak Ealy tudott ennyit a DE-k közül)
40 yard: 4.53 (Clowney ugyanennyit ment)
bench press: 29 (minden DE-t lenyomott)
vertical: 35 1/2 inch (holtversenyben 7. lett volna a DLinemanek közt)
broad jump: 10'4" (holtversenyben 2., Clowney mellett)
Mondjuk mindezt 6'2"-es magassággal és 244 fonttal csinálta, ami egyértelműen linebacker méret. A combine-on 252 font volt.Höri
több mint 10 éve
Dee Ford számai3-cone drill: 6.8 (a combine-on csak Ealy tudott ennyit a DE-k közül)
40 yard: 4.53 (Clowney ugyanennyit ment)
bench press: 29 (minden DE-t lenyomott)
vertical: 35 1/2 inch (holtversenyben 7. lett volna a DLinemanek közt)
broad jump: 10'4" (holtversenyben 2., Clowney mellett)
Mondjuk mindezt 6'2"-es magassággal és 244 fonttal csinálta, ami egyértelműen linebacker méret. A combine-on 252 font volt.
több mint 10 éve
Auburn DE Ford clocks unofficial 4.53 fortykivéve ha kihagytad a combine-t. ma van ugyanis az Auburnnek is, ergo Dee Ford megmutatja mit tudHöriMack a Buffalo pro day-en állítólag 4.53-4.55 mp alatt futotta a 40 yardot, a combine-on 4.65 volt a hivatalos ideje.vassaditeljesen értelmetlenek ezek a futások, ugrások a pro dayekenbraxa88
több mint 10 éve
kivéve ha kihagytad a combine-t. ma van ugyanis az Auburnnek is, ergo Dee Ford megmutatja mit tudMack a Buffalo pro day-en állítólag 4.53-4.55 mp alatt futotta a 40 yardot, a combine-on 4.65 volt a hivatalos ideje.vassaditeljesen értelmetlenek ezek a futások, ugrások a pro dayekenbraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Mack a Buffalo pro day-en állítólag 4.53-4.55 mp alatt futotta a 40 yardot, a combine-on 4.65 volt a hivatalos ideje.vassaditeljesen értelmetlenek ezek a futások, ugrások a pro dayeken
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Mack a Buffalo pro day-en állítólag 4.53-4.55 mp alatt futotta a 40 yardot, a combine-on 4.65 volt a hivatalos ideje.
több mint 10 éve
Van 1-2 sántító párhuzam; pont ma olvastam, hogy Bortles ugyaebár olyan mint Luck, csak kevésbé atletikus és kevésbé kiforrott. Hát köszi 😊 8-)HöriAzért a Luckról szóló draft előtti hozsannák igazolásával sem lett tele a padlás két év alatt vagyis Bortles akár már a sírját is áshatná.
Bár arra nem számítottam, hogy végül 1/1-re is szóba jön a neve, de legalább top10-ben megemlítettem. 😉
A Texansnál jó környezetbe kerülne, minden lehetőség adott lenne a sikeréhez.
több mint 10 éve
szaba
10 543
Van 1-2 sántító párhuzam; pont ma olvastam, hogy Bortles ugyaebár olyan mint Luck, csak kevésbé atletikus és kevésbé kiforrott. Hát köszi 😊 8-)HöriMagyarul 6'4 és 230.