NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Az igen, köszi a gyors választ!Melyik draft után mondható el, hogy Mr. Irrelevant úgy ahogy tisztességes karriert futott be az NFL-ben?Jim Finn (FB) és Marty Moore (LB) Super Bowlt nyert a Giants-cel illetve a Patriots-cal, és jó pár idényt el is töltöttek a profiknál. Pénzügyileg nagy nyertes volt a rúgó Ryan Succop, aki 2011 végén a liga egyik legjobban fizetett rúgója lett, de azóta kivágta a KC és jelenleg a Titans kezdő kickerebaggio
Azaz melyik év draftjának Mr. Irrelevantja vitte a legtöbbre a profik között?
(Tudom-tudom, sok UDFA van, aki egész korrektet, de én most Mr. Irrelevantra gondolok).Vrijbloed
több mint 9 éve
Melyik draft után mondható el, hogy Mr. Irrelevant úgy ahogy tisztességes karriert futott be az NFL-ben?Jim Finn (FB) és Marty Moore (LB) Super Bowlt nyert a Giants-cel illetve a Patriots-cal, és jó pár idényt el is töltöttek a profiknál. Pénzügyileg nagy nyertes volt a rúgó Ryan Succop, aki 2011 végén a liga egyik legjobban fizetett rúgója lett, de azóta kivágta a KC és jelenleg a Titans kezdő kickere
Azaz melyik év draftjának Mr. Irrelevantja vitte a legtöbbre a profik között?
(Tudom-tudom, sok UDFA van, aki egész korrektet, de én most Mr. Irrelevantra gondolok).Vrijbloed
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Melyik draft után mondható el, hogy Mr. Irrelevant úgy ahogy tisztességes karriert futott be az NFL-ben?Azaz melyik év draftjának Mr. Irrelevantja vitte a legtöbbre a profik között?
(Tudom-tudom, sok UDFA van, aki egész korrektet, de én most Mr. Irrelevantra gondolok).
több mint 9 éve
két újabb játékostól köszönök el: Shaq Thompson (RB/OLB, Washington) és Danielle Hunter (DE/OLB, LSU)wow, három, mert Andrus Peat (OT, Stanford) is profinak áll idő előtt a korábbi hírekkel ellentétben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
D.J. Humphries (OT, Florida) és Christian Covington (DT, Rice) megy a draftra
---
több mint 9 éve
pfefe8
1 203
Köszönöm.Potenciális 1-2. körös, 3-4-es védelembe alkalmas OLB-t tudnátok nekem írni? Csak nevek kellenek, a többit megoldom. Előre is köszi.pfefe8Randy Gregory, Nebraska
Shane Ray, Missouri
Dante Fowler Jr., Florida
Vic Beasley, Clemson
Hau'oli Kikaha, Washington
Nate Orchard, Utah
Lorenzo Mauldin, Louisville
Shilique Calhoun, Michigan Statebaggio
Steelers fan
több mint 9 éve
pfefe8
1 203
Köszönöm.Potenciális 1-2. körös, 3-4-es védelembe alkalmas OLB-t tudnátok nekem írni? Csak nevek kellenek, a többit megoldom. Előre is köszi.pfefe8Randy Gregory, Shane Ray, Dante Fowler Jr., Vic Beasley, Shilique Calhoun, Markus Golden, Alvin Dupree, Eli Harold, Hau'Oli Kikaha, Lorenzo Mauldin, Nate Orchardempty taxi
Steelers fan
több mint 9 éve
Potenciális 1-2. körös, 3-4-es védelembe alkalmas OLB-t tudnátok nekem írni? Csak nevek kellenek, a többit megoldom. Előre is köszi.pfefe8Randy Gregory, Nebraska
Shane Ray, Missouri
Dante Fowler Jr., Florida
Vic Beasley, Clemson
Hau'oli Kikaha, Washington
Nate Orchard, Utah
Lorenzo Mauldin, Louisville
Shilique Calhoun, Michigan State
---
több mint 9 éve
Potenciális 1-2. körös, 3-4-es védelembe alkalmas OLB-t tudnátok nekem írni? Csak nevek kellenek, a többit megoldom. Előre is köszi.pfefe8Randy Gregory, Shane Ray, Dante Fowler Jr., Vic Beasley, Shilique Calhoun, Markus Golden, Alvin Dupree, Eli Harold, Hau'Oli Kikaha, Lorenzo Mauldin, Nate Orchard
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
pfefe8
1 203
Potenciális 1-2. körös, 3-4-es védelembe alkalmas OLB-t tudnátok nekem írni? Csak nevek kellenek, a többit megoldom. Előre is köszi.
Steelers fan
több mint 9 éve
Nelson Agholor (WR, USC) és Deontay Greenberry (WR, Houston) is megy a draftra
---
több mint 9 éve
szakszervezeti kepviselo akkormar :pigy h marad annyira nem tema, de strikernek mi lehet a posztja a profi ligaban ? lehet o tenyezo egyetem utan ?MMMSa Sooners DE/OLB tweener képzése parádés 😊 Corey Nelson, Ronnell Lewis, Travis Lewis, Jeremy Beal, Keenan Clayton, Rufus Alexander,
ja és megspórolom Höri válaszát Striker posztjával kapcsolatban: csatárbaggio
221 lbs lenne striker ? sok lesz az.
pedig o az elodjeihez kepest egesz szimpi playa
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
igy h marad annyira nem tema, de strikernek mi lehet a posztja a profi ligaban ? lehet o tenyezo egyetem utan ?MMMSa Sooners DE/OLB tweener képzése parádés 😊 Corey Nelson, Ronnell Lewis, Travis Lewis, Jeremy Beal, Keenan Clayton, Rufus Alexander, sose fogynak ki
ja és megspórolom Höri válaszát Striker posztjával kapcsolatban: csatár
---
több mint 9 éve
igy h marad annyira nem tema, de strikernek mi lehet a posztja a profi ligaban ? lehet o tenyezo egyetem utan ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Stefon Diggs (WR, Maryland) megy a draftra. King amúgy épp a Marylandtől transzferelt anno a Kansashez
---
több mint 9 éve
Rotoworldről xDa Kansasnél vigyázni kell ezekkel az undertheradar arcokkal, Chris Harris-t anno a combine-ra se hívták meg pedig csk volt 😊
Kansas junior WR Nigel King will declare for the 2015 NFL Draft, according to the Lawrence Journal World.
King transferred to Kansas prior to this season and produced 30 catches for 537 yards and one touchdown in 2014. We honestly know nothing about his game, so check back throughout the scouting process once his tape has been reviewed.empty taxi
több mint 9 éve
Rotoworldről xDKansas junior WR Nigel King will declare for the 2015 NFL Draft, according to the Lawrence Journal World.
King transferred to Kansas prior to this season and produced 30 catches for 537 yards and one touchdown in 2014. We honestly know nothing about his game, so check back throughout the scouting process once his tape has been reviewed.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Trey Williams (RB, Texas A&M), Dee Hart (RB, Colorado State/ex-Alabama), Xavier Cooper (DE, Washington State) és Jean Sifrin (TE, UMass) megy a draftra, két oklahomai, Charles Tapper (DE) és Eric Striker (OLB) marad az egyetemenDak Prescott közben úgy nyilatkozott, hogy nem emlékszik mikor mondta, hogy maradna az egyetemen (az Orange Bowl során Brent Musburger kommentátor állította, hogy a produkciós megbeszélésen Dak a visszatérésről beszélt nekik)
---
több mint 9 éve
Quarterback Big Boardwww.detroitlionsdraft.com/2015/01/quarterback-big-board-2/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
több mint 9 éve
Persze, nem gondolom, hogy ezért lenne így. Azért van ott a smile csak lehet nem a megfelelőt választottam, meg így nem jött az az ironic.Az igen, Winston nagyon elkeseredett lehet.:pSzerintem ez független az eredménytől, a fociszezon végén úgy is elment volna baseballozni, azt jobban tud.Höri
Mondjuk ha most így áll hozzá akkor jobb, hogy nem is jön, azért baseball némileg barátságosabb sportág az biztos 😀dande
több mint 9 éve
Az igen, Winston nagyon elkeseredett lehet.:pSzerintem ez független az eredménytől, a fociszezon végén úgy is elment volna baseballozni, azt jobban tud.
Mondjuk ha most így áll hozzá akkor jobb, hogy nem is jön, azért baseball némileg barátságosabb sportág az biztos 😀dande
több mint 9 éve
Az igen, Winston nagyon elkeseredett lehet.:pMondjuk ha most így áll hozzá akkor jobb, hogy nem is jön, azért baseball némileg barátságosabb sportág az biztos 😀
több mint 9 éve
Scherff és SheltonTrae Waynes (CB, Michigan State) megy a draftraközöttük van esetleg olyan aki szóba jöhet a 9. választás körül?ozibozi
1. körös prospect, ahogy a mai bowlokon számos potenciális 2015-ös első köröst láthatunk, különösen a falembereket figyelők dörzsölhetik tenyerüket: ma lép pályára T.J. Clemmings (OT, Pittsburgh), Brandon Scherff (OT, Iowa), Carl Davis (DT, Iowa), Ellis McCarthy (DL, UCLA), Danny Shelton (DT, Washington) és Hau'oli Kikaha (DE/OLB, Washingon) is. És nem mellesleg Brett Hundley (QB, UCLA) és Shaq Thompson (RB/OLB).baggio
---
több mint 9 éve
Én Eaglesben megnézném Chip keze alatt.Előbb leszek fradista/Argentín soccer fan. 😀A Donatella mióta férfi név?iktriadAsk Kiszel Tünde.empty taxi
Bold prediction: Bryce Petty lesz a 2. kiválasztott QB a drafton. 😀iktriadegyre több a párhuzam Bo Jacksonnel, és hogy pont a Tampa az 1/1, az már szinte kísérteties xDbaggioDak Prescott (QB, Miss State) marad az egyetemen, ezek szerint nem kapott jó értékelést a draft advisory boardtól.baggioEközben Winston is bejelentette, hogy 2015-ben az FSU-n akar baseballozni és most nem foglalkozik az NFL Drafttal...lesznek itt még bajok 😀.MarioAna
több mint 9 éve
ozibozi
17 140
Trae Waynes (CB, Michigan State) megy a draftraközöttük van esetleg olyan aki szóba jöhet a 9. választás körül?
1. körös prospect, ahogy a mai bowlokon számos potenciális 2015-ös első köröst láthatunk, különösen a falembereket figyelők dörzsölhetik tenyerüket: ma lép pályára T.J. Clemmings (OT, Pittsburgh), Brandon Scherff (OT, Iowa), Carl Davis (DT, Iowa), Ellis McCarthy (DL, UCLA), Danny Shelton (DT, Washington) és Hau'oli Kikaha (DE/OLB, Washingon) is. És nem mellesleg Brett Hundley (QB, UCLA) és Shaq Thompson (RB/OLB).baggio