NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 10 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 10 éve
Chris Hackett (S, TCU) és Buck Allen (RB, USC) is profinak állSheldon Day (DL, Notre Dame) marad egyetemista

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a leghíresebb kollázs "játékosokért" mondjuk egy másik listát ajánlanék:www.anothermag.com/current/view/3318/Top_10_Collage_Artists_Hannah_H%C3%B6ch_to_Man_Ray
college játékosokhoz jó a cbs sport, ami igazából az nfl draft scout, csak utóbbi részlegesen beolvadt előbbibe
www.nfldraftscout.com/ratings/players.php?genpos=QB&draftyear=2015&sortorder=tsxpos&order=ASC

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
egy olyan embernek, aki a nagy sztárokon kívül alig ismeri a collage játékosokat, ez a rangsor jó kiinduló alap lehet, ügye?adatbázisnak momentán simán jó, majd március elejétől kell minél több forrást megnyitni, hogy táguljon a látókör.
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2015/allZERO_L
több mint 10 éve
egy olyan embernek, aki a nagy sztárokon kívül alig ismeri a collage játékosokat, ez a rangsor jó kiinduló alap lehet, ügye?Kiindulásnak kiváló.
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2015/allZERO_L
több mint 10 éve
egy olyan embernek, aki a nagy sztárokon kívül alig ismeri a collage játékosokat, ez a rangsor jó kiinduló alap lehet, ügye?www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2015/all

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
DGB első kör végén pont jöhet Seattlebe.
több mint 10 éve
Amari Cooper (WR, Alabama), T.J. Yeldon (RB, Alabama), Benardrick McKinney (LB, Miss State) és Chris Harper (WR, California) megy a draftra, Roberto Aguayo (K, Florida State) marad az FSU-n. D'haquille Williams (WR) után Cassanova McKinzy (LB) és Kris Frost (LB) is lehúz még egy évet az Auburnben.

---
több mint 10 éve
azt a rohadt, DGB-t és OBJ-t sikerült így összemosnom, a nevekkel mindig hadilábon álltam, most már a rövidítésekkel isEngem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.baggioKi az az ODJ?Höri

---
több mint 10 éve
Engem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.baggioKi az az ODJ?
több mint 10 éve
Engem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.baggioapuci elmehet a p*csába. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Engem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.

---
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
FSU redshirt sophomore QB Jameis Winston will enter the 2015 NFL Draft, according to David Hale of ESPN.
több mint 10 éve
Chris Harper (Cal WR) is megy a draftra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ez alapján persze, de ott van a másik oldala, hogy DGB-nél első kört tesz kockára egy GM, míg Mathieu-vel azért az csak egy harmadik kör volt.Ennek ellenére szerintem tutira elviszi valaki legkésőbb első kör végén, hiába a sok balhéja, a füvezés, ilyen fizikummal, ilyen képességekkel valaki el fog csábulni előbb-utóbb.
több mint 10 éve
ha Honey Badger 3.körös lehetett DGB simán lehet 1. körös
több mint 10 éve
kétszer kapcsolták le marijuanával, azt nem nevezném "drogproblémának".Értem, köszi.
alapvetően nem tűnik okos fiúnak, de sok idő van még a draftig, ha addig nem lesz baja, szerintem senkit nem fog érdekelni, hogy mi volt 9 hónapja.Höri
több mint 10 éve
kétszer kapcsolták le marijuanával, azt nem nevezném "drogproblémának".eltiltott szezon is számít, szóval megvan neki a 3.De drog problémákkal továbbra is küzd ? Meg nem tudom milyen balhéi voltak még. (Nőt lelökött a lépcsőn.)
Én mindenképpen 1. körösnek mondom, a legjobb WR lehet belőle a classban.Höri
Tehetsége nyilván megvan, de balhéi mennyire fogják hátráltatni ? Lehet még számítani rá, hogy nem fogja fel a dolgok súlyát és lesznek még eltiltásai, amolyan Josh Gordon módra vagy annyira azért már nem balhés ?süti
alapvetően nem tűnik okos fiúnak, de sok idő van még a draftig, ha addig nem lesz baja, szerintem senkit nem fog érdekelni, hogy mi volt 9 hónapja.
több mint 10 éve
eltiltott szezon is számít, szóval megvan neki a 3.De drog problémákkal továbbra is küzd ? Meg nem tudom milyen balhéi voltak még. (Nőt lelökött a lépcsőn.)
Én mindenképpen 1. körösnek mondom, a legjobb WR lehet belőle a classban.Höri
Tehetsége nyilván megvan, de balhéi mennyire fogják hátráltatni ? Lehet még számítani rá, hogy nem fogja fel a dolgok súlyát és lesznek még eltiltásai, amolyan Josh Gordon módra vagy annyira azért már nem balhés ?
több mint 10 éve
eltiltott szezon is számít, szóval megvan neki a 3.Dorial Green Beckham bejelentkezett!Rehabilitálva lett vagy, hogy áll most a sorsa ? Szerintetek az NFL-t, hogy fogja bírni ?
Ha Dez Bryantet nem zavarta 1 év pihenő, őt se fogja.Höri
Jelenleg 1. körös propectnek titulálnátok ?süti
Én mindenképpen 1. körösnek mondom, a legjobb WR lehet belőle a classban.
több mint 10 éve
Dorial Green Beckham bejelentkezett!Rehabilitálva lett vagy, hogy áll most a sorsa ? Szerintetek az NFL-t, hogy fogja bírni ?
Ha Dez Bryantet nem zavarta 1 év pihenő, őt se fogja.Höri
Jelenleg 1. körös propectnek titulálnátok ?
több mint 10 éve
!!Clemson P Bradley Pinion will forgo final year to enter NFL Draft
csatlakozott mellé Mario Edwards Jr. (DE, Florida State) és Max Valles (LB, Virginia)

---
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
PJ Williams CB is jön.
több mint 10 éve
Dorial Green Beckham bejelentkezett!Ha Dez Bryantet nem zavarta 1 év pihenő, őt se fogja.
több mint 10 éve
A következőt nem értem:Így van. Ha az új Luck-ot akarja megtalálni benne valaki, akkor Mariota fanként mondom, hogy nem lesz az (és a Colts nem is volt igazán jó példa mondjuk az előbbiekben). Ebből a szempontból akár azt is mondhatjuk, hogy abszolút nem éri meg az 1/1-et.
Ha Mariota köré kell építeni egy rendszert, akkor miért ér feltétlenül 1/1-et, miben különbözik az őt megelőző Ducks QB-któl? Hatékonyabban dolgozik Kelly rendszerében, mint a többiek?gabokocka
Tony Dungy Rodgers-szel emlegette egy lapon, szerintem a reális is az lenne, ha kb. ugyanott menne ki, csak hát a kereslet kissé felnyomja a qb-k értékét, papíron.

---
több mint 10 éve
A következőt nem értem:Ha Mariota köré kell építeni egy rendszert, akkor miért ér feltétlenül 1/1-et, miben különbözik az őt megelőző Ducks QB-któl? Hatékonyabban dolgozik Kelly rendszerében, mint a többiek?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.