NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Chris Hackett (S, TCU) és Buck Allen (RB, USC) is profinak állSheldon Day (DL, Notre Dame) marad egyetemista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
a leghíresebb kollázs "játékosokért" mondjuk egy másik listát ajánlanék:www.anothermag.com/current/view/3318/Top_10_Collage_Artists_Hannah_H%C3%B6ch_to_Man_Ray
college játékosokhoz jó a cbs sport, ami igazából az nfl draft scout, csak utóbbi részlegesen beolvadt előbbibe
www.nfldraftscout.com/ratings/players.php?genpos=QB&draftyear=2015&sortorder=tsxpos&order=ASC
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
egy olyan embernek, aki a nagy sztárokon kívül alig ismeri a collage játékosokat, ez a rangsor jó kiinduló alap lehet, ügye?adatbázisnak momentán simán jó, majd március elejétől kell minél több forrást megnyitni, hogy táguljon a látókör.
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2015/allZERO_L
több mint 9 éve
egy olyan embernek, aki a nagy sztárokon kívül alig ismeri a collage játékosokat, ez a rangsor jó kiinduló alap lehet, ügye?Kiindulásnak kiváló.
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2015/allZERO_L
több mint 9 éve
egy olyan embernek, aki a nagy sztárokon kívül alig ismeri a collage játékosokat, ez a rangsor jó kiinduló alap lehet, ügye?www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2015/all
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
braxa88
12 534
DGB első kör végén pont jöhet Seattlebe.
több mint 9 éve
Amari Cooper (WR, Alabama), T.J. Yeldon (RB, Alabama), Benardrick McKinney (LB, Miss State) és Chris Harper (WR, California) megy a draftra, Roberto Aguayo (K, Florida State) marad az FSU-n. D'haquille Williams (WR) után Cassanova McKinzy (LB) és Kris Frost (LB) is lehúz még egy évet az Auburnben.
---
több mint 9 éve
azt a rohadt, DGB-t és OBJ-t sikerült így összemosnom, a nevekkel mindig hadilábon álltam, most már a rövidítésekkel isEngem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.baggioKi az az ODJ?Höri
---
több mint 9 éve
Engem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.baggioKi az az ODJ?
több mint 9 éve
Mikey
18 729
Engem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.baggioapuci elmehet a p*csába. 😊
több mint 9 éve
Engem ODJ ügyeinél sokkal jobban aggasztana, ami Winstonnal kapcsolatban történik megint. Nyilván nem kell minden pletykának hinni, de a Rose Bowl után maga nyilatkozta le, hogy a baseballra koncentrál, tegnap az apja mondta, hogy majd a nagydöntő után, jövő héten dönt, ma meg megint itt a fater, hogy Jameis megy a draftra.
---
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
FSU redshirt sophomore QB Jameis Winston will enter the 2015 NFL Draft, according to David Hale of ESPN.
több mint 9 éve
Chris Harper (Cal WR) is megy a draftra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ez alapján persze, de ott van a másik oldala, hogy DGB-nél első kört tesz kockára egy GM, míg Mathieu-vel azért az csak egy harmadik kör volt.Ennek ellenére szerintem tutira elviszi valaki legkésőbb első kör végén, hiába a sok balhéja, a füvezés, ilyen fizikummal, ilyen képességekkel valaki el fog csábulni előbb-utóbb.
több mint 9 éve
ha Honey Badger 3.körös lehetett DGB simán lehet 1. körös
több mint 9 éve
kétszer kapcsolták le marijuanával, azt nem nevezném "drogproblémának".Értem, köszi.
alapvetően nem tűnik okos fiúnak, de sok idő van még a draftig, ha addig nem lesz baja, szerintem senkit nem fog érdekelni, hogy mi volt 9 hónapja.Höri
több mint 9 éve
kétszer kapcsolták le marijuanával, azt nem nevezném "drogproblémának".eltiltott szezon is számít, szóval megvan neki a 3.De drog problémákkal továbbra is küzd ? Meg nem tudom milyen balhéi voltak még. (Nőt lelökött a lépcsőn.)
Én mindenképpen 1. körösnek mondom, a legjobb WR lehet belőle a classban.Höri
Tehetsége nyilván megvan, de balhéi mennyire fogják hátráltatni ? Lehet még számítani rá, hogy nem fogja fel a dolgok súlyát és lesznek még eltiltásai, amolyan Josh Gordon módra vagy annyira azért már nem balhés ?süti
alapvetően nem tűnik okos fiúnak, de sok idő van még a draftig, ha addig nem lesz baja, szerintem senkit nem fog érdekelni, hogy mi volt 9 hónapja.
több mint 9 éve
eltiltott szezon is számít, szóval megvan neki a 3.De drog problémákkal továbbra is küzd ? Meg nem tudom milyen balhéi voltak még. (Nőt lelökött a lépcsőn.)
Én mindenképpen 1. körösnek mondom, a legjobb WR lehet belőle a classban.Höri
Tehetsége nyilván megvan, de balhéi mennyire fogják hátráltatni ? Lehet még számítani rá, hogy nem fogja fel a dolgok súlyát és lesznek még eltiltásai, amolyan Josh Gordon módra vagy annyira azért már nem balhés ?
több mint 9 éve
eltiltott szezon is számít, szóval megvan neki a 3.Dorial Green Beckham bejelentkezett!Rehabilitálva lett vagy, hogy áll most a sorsa ? Szerintetek az NFL-t, hogy fogja bírni ?
Ha Dez Bryantet nem zavarta 1 év pihenő, őt se fogja.Höri
Jelenleg 1. körös propectnek titulálnátok ?süti
Én mindenképpen 1. körösnek mondom, a legjobb WR lehet belőle a classban.
több mint 9 éve
Dorial Green Beckham bejelentkezett!Rehabilitálva lett vagy, hogy áll most a sorsa ? Szerintetek az NFL-t, hogy fogja bírni ?
Ha Dez Bryantet nem zavarta 1 év pihenő, őt se fogja.Höri
Jelenleg 1. körös propectnek titulálnátok ?
több mint 9 éve
!!Clemson P Bradley Pinion will forgo final year to enter NFL Draft
csatlakozott mellé Mario Edwards Jr. (DE, Florida State) és Max Valles (LB, Virginia)
---
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
PJ Williams CB is jön.
több mint 9 éve
Dorial Green Beckham bejelentkezett!Ha Dez Bryantet nem zavarta 1 év pihenő, őt se fogja.
több mint 9 éve
A következőt nem értem:Így van. Ha az új Luck-ot akarja megtalálni benne valaki, akkor Mariota fanként mondom, hogy nem lesz az (és a Colts nem is volt igazán jó példa mondjuk az előbbiekben). Ebből a szempontból akár azt is mondhatjuk, hogy abszolút nem éri meg az 1/1-et.
Ha Mariota köré kell építeni egy rendszert, akkor miért ér feltétlenül 1/1-et, miben különbözik az őt megelőző Ducks QB-któl? Hatékonyabban dolgozik Kelly rendszerében, mint a többiek?gabokocka
Tony Dungy Rodgers-szel emlegette egy lapon, szerintem a reális is az lenne, ha kb. ugyanott menne ki, csak hát a kereslet kissé felnyomja a qb-k értékét, papíron.
---
több mint 9 éve
A következőt nem értem:Ha Mariota köré kell építeni egy rendszert, akkor miért ér feltétlenül 1/1-et, miben különbözik az őt megelőző Ducks QB-któl? Hatékonyabban dolgozik Kelly rendszerében, mint a többiek?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.