NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 7 éve
lesz 2.napos közvetítés?Ja, elvileg adirotor csinálja.
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
braxa88
12 534
lesz 2.napos közvetítés?
több mint 7 éve
Köszönöm!Magyar idő szerint mikor kezdődik a Draft?Ha minden igaz az 1. nap április 28 (péntek) hajnali 2-kor, 2. nap április 29 (szombat) hajnali 1-kor, 3. nap szombaton 18 óra körül.
steelwolf
Ha hibáztam sikítsatok. 😀
Beki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Magyar idő szerint mikor kezdődik a Draft?Ha minden igaz az 1. nap április 28 (péntek) hajnali 2-kor, 2. nap április 29 (szombat) hajnali 1-kor, 3. nap szombaton 18 óra körül.
steelwolf
Ha hibáztam sikítsatok. 😀
több mint 7 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik a Draft?
több mint 7 éve
SKins fannok nagyon innaktívok. Így tőletek is kérnék segítsék a Szurkolói Mock draft játékhoz.5 perce vetettem bele magam pont emiatt. 😊
Link:
docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
GiantsMLBhunter
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
SKins fannok nagyon innaktívok. Így tőletek is kérnék segítsék a Szurkolói Mock draft játékhoz. Link:
docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
több mint 7 éve
Felkerült Budda Baker (S) és Dorian Johnson (OG) ismertetője is.Ebéd utáni desszertnek javaslom Bucky Hodges (TE) és Charles Harris (DE) ismertetőjét is elolvasni.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Felkerült Budda Baker (S) és Dorian Johnson (OG) ismertetője is.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Éjjeli linebacker adag: Zach Cunningham, Jarrad Davis, Ryan Anderson és Alex Anzalone ismertetője is fellelhető.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Schmitt Pál támogatásávalEz esetben a felvétel vége lemaradt a tweetből, de itt megtalálhatod. Van benen még pár extra kifejezés. 😊
mustaine
www.cleveland19.com/story/35027060/deciphering-the-nfl-draft-and-the-stupid-clichs-that-go-with-it
több mint 7 éve
Mayock-szótár:Most komolyan lefordítottad ezt? 😀
Safe pick: átlagos játékos, aki soha nem fog kiemelkedőt nyújtani.
Big arm: Olyan irányító jellemzője, aki messzire tud dobni. Melyik nem?
A reach azt jelenti, hogy a mock draftok hibásan jósoltak.
BPA: A középső körökben a legjobb elérhető játékos az, akire legalább már háromszor nemet mondtak a csapatok.
Value pick: azok a játékosok a hátsó körökben, akiről írtak ismertetőt valamelyik drafttal foglalkozó oldalon.
Sleeper: arra mondják, akit még senki sem látott játszani, de legalább egy helyen lehetett olvasni a nevét.
Athlete: az a fekete játékos, aki nem annyira tud focizni, viszont a fizikai paraméterei átlag felettiek.
Freak: az a fekete játékos, aki legalább egy számban rekordot döntött a combineon.
Grinder, true fighter: az a fehér játékos, aki nem annyira tehetséges, de rendesen odateszi magát a pályán.
High motor: az a fehér védőjátékos, aki mindent megpróbál, végül mégsem ér oda soha az irányítóhoz.
High football IQ: kétségkívül fehér játékos, aki jól kezeli a médiát.
Attitude problems: ha egy fekete játékos rosszul kezeli a médiát, hozzáállásbeli problémákról beszélnek.
Undisciplined: fegyelmezetlen cornerback az, akit gyors, de nagyon gyakran csinálnak róla TD-t.
Cover corner: olyan cornerback, aki nem tud szerelni.
Good at the point of contact: ha ez a tulajdonsága nincs meg valakinek, minden bizonnyal nem megy focizni.
Good ball skills: azon játékosokról mondható el, akik el tudják kapni a labdát.
Possession receiver: Valószínűleg fehér elkapó, aki lassú.
Wes Welker típus: olyan fehér elkapó, aki alacsony és gyors.
Change of pace back: olyan futó, aki nem elég jó ahhoz, hogy mindhárom kísérletnél pályán legyen.
Raw: ha valakiről azt mondják, hogy nyers, valószínűleg arra is meg kell tanítani, hogyan kell bekötni a cipőjét.
Good intangibles: ha valakiről azt mondják, hogy jók az ösztönei, az azt jelenti, hogy nem elég képzett.
Tweener az a játékos, aki több mint egy poszton játszik, de valójában egyiken sem jó.
Winner: jó egyetemi csapata volt, de ez a jelző valójában nem jelent semmit.
Workout warrior: jól néz ki beöltözve, de nem tud játszani.
Run stuffer: nagydarab védő, aki nehézkesen mozog, és nem elég jó, hogy odaérjen az irányítóhoz.
mustaine
twitter.com/TonyZ19/status/847535217011286016
van pár elég vicces rész benne 😀
Borbinho
több mint 7 éve
CB-nap van: Akhello Witherspoon, Chidobe Awuzie és Cameron Sutton ismertetője is elkészült.
Madden hates me.
több mint 7 éve
twitter.com/TonyZ19/status/847535217011286016van pár elég vicces rész benne 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Ma a guard needdel renelkező csapatoknak kedvezünk: Dan Feeney és Dion Dawkins ismertetője is felkerült.Van ráadás is, Rasul Douglas (CB) személyében.
Madden hates me.
több mint 7 éve
George Kittle - Iowa Pro Day4.07 shuttle
6.76 3-cone (hihetetlen nagy ido, majdhogynem corner szint - combine-n OJ Howard volt a legjobb 6.85-tel, Engram 6.92, Njoku 6.97)
38.5" vertical
Es az egyik, ha nem a legjobban blokkolo TE-rol van szo..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
én is jerod evansre mondtam, idén őt húzom 1/6-ra, 2. körben meg backupnak kaayathehh, ebből is látszik hogy értek hozzá, jerodevans a kiraly!sok mindennek mondanálak, de a király nincs közöttük
eaglesmcnabb
Sixo
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
hehh, ebből is látszik hogy értek hozzá, jerodevans a kiraly!sok mindennek mondanálak, de a király nincs közöttük
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Az benne van, hogy sophomore és senior szezonjában is Pac-12 bajnok lett távolugrásban, többet nem akartam a témának szentelni, de jah ebből az következik h a holtszezon jelentős részében atlétikával foglalkozott.Adoree'-ről egyébként még érdemes megemlíteni, hogy a tavaszi edzéseket mind2 évben (újonc éve nem játszik, mert nem volt early enrollee), a nyári edzések felét pedig az utolsó 2 évében kihagyta a távolugrás miatt.Én Kesslert kerestem (és nem találtam).Wentz sehol sincs benne.?Csak FBS (Flacco is hianyzik 😕 o lehet hogy ezust lenne amugy..)
Janek
Igor
Btw felkerült Adoree' Jackson (CB) és D'Onta Foreman (RB) ismertetője.
empty taxi
Habi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Adoree'-ről egyébként még érdemes megemlíteni, hogy a tavaszi edzéseket mind2 évben (újonc éve nem játszik, mert nem volt early enrollee), a nyári edzések felét pedig az utolsó 2 évében kihagyta a távolugrás miatt.Én Kesslert kerestem (és nem találtam).Wentz sehol sincs benne.?Csak FBS (Flacco is hianyzik 😕 o lehet hogy ezust lenne amugy..)
Janek
Igor
empty taxi
JT Daniels fan
több mint 7 éve
hehh, ebből is látszik hogy értek hozzá, jerodevans a kiraly!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Én Kesslert kerestem (és nem találtam).Wentz sehol sincs benne.?Csak FBS (Flacco is hianyzik 😕 o lehet hogy ezust lenne amugy..)
Janek
Igor
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Wentz sehol sincs benne.?Csak FBS (Flacco is hianyzik 😕 o lehet hogy ezust lenne amugy..)
Janek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)