NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 8 éve
Skai Moore > all , persze ha valaha is felépül és lesz még kedve amerikai focizni.
több mint 8 éve
Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Van nektek helyetek a sapka alatt is.
Raekwon McMillan-t és Reuben Foster-t olvastam korábban, hogy ők akár odaérhetnek az első körben, de inkább az itteni szakértőkre hagyatkoznék.
Bruce
Lesz par jo FA ILB a piacon , bar azok kozul nem tudom ki lenne jo coverben- marpedig alonsot nem adjuk 😀
több mint 8 éve
A washingtoni Azeem Victor nevét érdemes még megjegyezni, redshirted sophomore, de ha úgy folytatja a szezonját, ahogy elkezdte, akkor garantáltan menni fog a draftra, mivel több helyen már most top45-ös pick, és főleg a cover az erőssége.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Akár második körben is lehet játékost hozni, a lényeg az, hogy erősítést jelentsen a csapatnak. Mert jelenleg azt érzem a fő bajnak, bár az erős DL-t sem látom jelenleg nálunk és ha Nelson nem javul, akkor egy FS is kelleni fog. O oldalon meg egy futót is el tudnék képzelni.True that, a Raidersben mondjuk jó lehet Walker. Nálam ő azért nem 1. körös, mert elé kell egy erős DL, ami megakadályozza h sok OL felérjen a 2. szintre, ugyanis hiányzik Walkerből az erő a hatékony leváláshoz.Anthony Walker ? coverben ő is jó. Mondjuk combosodhatna mégCunninghamben és Davisben én nagyobb cover potenciált látok, mint a másik 2-ben (Foster ahhoz képest, hogy relatíve lassan érzékeli a játékot, túlságosan agresszív szvsz; McMillan esetében meg nem vagyok meggyőződve arról, hogy a profik közt is elég lesz az ő gyorsasága, hiába van csodálatos esze ehhez a játékhoz). Viszont összességében jelenleg Foster és McMillan a készebb játékos.Köszi és melyik lehet alkalmas olyan szerepre a Raidersnél, amire szükségük van?Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Rajtuk kívül még Zach Cunninghamre (Vanderbilt) és Jarrad Davisre (Florida) is érdemes figyelni.
Raekwon McMillan-t és Reuben Foster-t olvastam korábban, hogy ők akár odaérhetnek az első körben, de inkább az itteni szakértőkre hagyatkoznék.
Bruce
empty taxi
Nekünk olyan kell, aki futás ellen is jó tud lenni, de leginkább coverben kellene hogy jó legyen az adott illető.
Bruce
empty taxi
Drip
empty taxi
több mint 8 éve
True that, a Raidersben mondjuk jó lehet Walker. Nálam ő azért nem 1. körös, mert elé kell egy erős DL, ami megakadályozza h sok OL felérjen a 2. szintre, ugyanis hiányzik Walkerből az erő a hatékony leváláshoz.Anthony Walker ? coverben ő is jó. Mondjuk combosodhatna mégCunninghamben és Davisben én nagyobb cover potenciált látok, mint a másik 2-ben (Foster ahhoz képest, hogy relatíve lassan érzékeli a játékot, túlságosan agresszív szvsz; McMillan esetében meg nem vagyok meggyőződve arról, hogy a profik közt is elég lesz az ő gyorsasága, hiába van csodálatos esze ehhez a játékhoz). Viszont összességében jelenleg Foster és McMillan a készebb játékos.Köszi és melyik lehet alkalmas olyan szerepre a Raidersnél, amire szükségük van?Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Rajtuk kívül még Zach Cunninghamre (Vanderbilt) és Jarrad Davisre (Florida) is érdemes figyelni.
Bruce
empty taxi
Nekünk olyan kell, aki futás ellen is jó tud lenni, de leginkább coverben kellene hogy jó legyen az adott illető.
Bruce
empty taxi
Drip
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Anthony Walker ? coverben ő is jó. Mondjuk combosodhatna mégCunninghamben és Davisben én nagyobb cover potenciált látok, mint a másik 2-ben (Foster ahhoz képest, hogy relatíve lassan érzékeli a játékot, túlságosan agresszív szvsz; McMillan esetében meg nem vagyok meggyőződve arról, hogy a profik közt is elég lesz az ő gyorsasága, hiába van csodálatos esze ehhez a játékhoz). Viszont összességében jelenleg Foster és McMillan a készebb játékos.Köszi és melyik lehet alkalmas olyan szerepre a Raidersnél, amire szükségük van?Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Rajtuk kívül még Zach Cunninghamre (Vanderbilt) és Jarrad Davisre (Florida) is érdemes figyelni.
Bruce
empty taxi
Bruce
empty taxi
több mint 8 éve
Cunninghamben és Davisben én nagyobb cover potenciált látok, mint a másik 2-ben (Foster ahhoz képest, hogy relatíve lassan érzékeli a játékot, túlságosan agresszív szvsz; McMillan esetében meg nem vagyok meggyőződve arról, hogy a profik közt is elég lesz az ő gyorsasága, hiába van csodálatos esze ehhez a játékhoz). Viszont összességében jelenleg Foster és McMillan a készebb játékos.Köszi és melyik lehet alkalmas olyan szerepre a Raidersnél, amire szükségük van?Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Rajtuk kívül még Zach Cunninghamre (Vanderbilt) és Jarrad Davisre (Florida) is érdemes figyelni.
Bruce
empty taxi
Bruce
Madden hates me.
több mint 8 éve
Köszi és melyik lehet alkalmas olyan szerepre a Raidersnél, amire szükségük van?Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Rajtuk kívül még Zach Cunninghamre (Vanderbilt) és Jarrad Davisre (Florida) is érdemes figyelni.
Bruce
empty taxi
több mint 8 éve
Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Rajtuk kívül még Zach Cunninghamre (Vanderbilt) és Jarrad Davisre (Florida) is érdemes figyelni.
Bruce
Madden hates me.
több mint 8 éve
Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Raekwon McMillan-t és Reuben Foster-t olvastam korábban, hogy ők akár odaérhetnek az első körben, de inkább az itteni szakértőkre hagyatkoznék.
több mint 8 éve
twitter.com/RapSheet/status/780511044645027840
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Dane Brugler is megírta az elsőt: www.cbssports.com/nfl/draft/mock-draft/expert/dane-bruglerEz meg érdekes rovat lehet: www.profootballfocus.com/draft-which-top-draft-prospects-won-their-positional-battles-in-week-1/?utm_content=bufferf8105&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl
Cook v Fournette? draftwire.usatoday.com/2016/09/06/is-dalvin-cook-a-better-nfl-prospect-than-leonard-fournette/
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Miután tradeltetek velünk 😀Donkeyzzal cserélni? Pfejj, nem mocskoljuk be a kezünket.
Heisman Trophy
Madden hates me.
több mint 8 éve
Miután tradeltetek velünk 😀Lementettem a Walterfootballos Charlie Campbell első mockját pdf-ben, és itt is hagyom jövő évig ebben a drive mappában.A Chargers viszi JuJu-t? Máris aláírtam 😊 ...bár ez nehéz lesz, ha 32.-nek választunk : P
Jó lesz majd röhögni jövőre 😀
Első rész: drive.google.com/open?id=0Byb-NeekxpibckVsNFVIamlYNHM
Második rész: drive.google.com/open?id=0Byb-NeekxpibSktxMXpTQ0xFNjA
tenorx
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Lementettem a Walterfootballos Charlie Campbell első mockját pdf-ben, és itt is hagyom jövő évig ebben a drive mappában.A Chargers viszi JuJu-t? Máris aláírtam 😊 ...bár ez nehéz lesz, ha 32.-nek választunk : P
Jó lesz majd röhögni jövőre 😀
Első rész: drive.google.com/open?id=0Byb-NeekxpibckVsNFVIamlYNHM
Második rész: drive.google.com/open?id=0Byb-NeekxpibSktxMXpTQ0xFNjA
tenorx
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Nem tudom, mi a bajotok. Szerintem tökéletes mock!Ne aggódjál remélhetőleg nem fogtok nyerni most SB-t 😊
Wyatt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Itt van a pff-től is:Végül is csak 4 kezdő szintű OLB-nk van, DE-ből meg 1, nyilván kellene még1 OLB xD
Fournette-et még Cook is megelőzi 😊
www.profootballfocus.com/blog/2016/05/03/draft-deshaun-watson-goes-no-1-to-browns-in-pffs-early-2017-mock-draft/
Klaci79
több mint 8 éve
Itt van a pff-től is:csodálkozol. PFF.
Fournette-et még Cook is megelőzi 😊
www.profootballfocus.com/blog/2016/05/03/draft-deshaun-watson-goes-no-1-to-browns-in-pffs-early-2017-mock-draft/
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 213
Itt van a pff-től is:Fournette-et még Cook is megelőzi 😊
több mint 8 éve
ha eliot 1/4 volt akkor fournette 1/1 lesz 😀Ha rajtad múlna a következő 3 év 1/1ese ő ellene.
ano92
több mint 8 éve
ha eliot 1/4 volt akkor fournette 1/1 lesz 😀ha le nem sérül/felteszik a füvezős videoját/meg nem veri az asszonyt mert ki mert jönni a konyhából
ano92
több mint 8 éve
ha eliot 1/4 volt akkor fournette 1/1 lesz 😀