NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 7 éve
Jó trade. 😉Ebben teljesen igazad van. Jó fal, jó futójáték és Dez+Witten...a csillagok szerencsés együttállásaElég tágan kezelitek ezt a dolgot fiúk 😊Tehat ha en bemegyek a terembe es gyurok egy kicsit plusz melle magas vagyok es egy csalatban pro-style offense van, es jo messzire tudom dobni a labdat akkor 1/1 vagyok xdLátod, az élet ilyen igazságtalan...úgyhogy minden NFL kubé várományosnak mondom, hogy tessék megnőni, sokat gyúrni és pro-stylecoffense-ben játszani 😊
Hat ez rohej
A Stafford osszehasonlitas meg eg es fold
Ha van esze a GM-nek, a kozelebe nem megy kizernek
Akkor inkabb Watson
Adirotor
Klaci79
Prescottról is sokan hajlandóak megfeledkezni arról, hogy Ő a lehető legjobb helyre került (persze erről nem ő tehet) Szinte biztos vagyok benne,hogy nálunk ugyanolyan átlag/átlag alatti szintet hozott volna mint Kessler/McCown stb. Az a 4. kör reális volt érte.
Drip
Érdekes elgondolkodni, hogy vajon mi lett volna Brady-ből, ha Cleveland-be kerül 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 215
Ebben teljesen igazad van. Jó fal, jó futójáték és Dez+Witten...a csillagok szerencsés együttállásaElég tágan kezelitek ezt a dolgot fiúk 😊Tehat ha en bemegyek a terembe es gyurok egy kicsit plusz melle magas vagyok es egy csalatban pro-style offense van, es jo messzire tudom dobni a labdat akkor 1/1 vagyok xdLátod, az élet ilyen igazságtalan...úgyhogy minden NFL kubé várományosnak mondom, hogy tessék megnőni, sokat gyúrni és pro-stylecoffense-ben játszani 😊
Hat ez rohej
Akkor inkabb Watson
Adirotor
Klaci79
Prescottról is sokan hajlandóak megfeledkezni arról, hogy Ő a lehető legjobb helyre került (persze erről nem ő tehet) Szinte biztos vagyok benne,hogy nálunk ugyanolyan átlag/átlag alatti szintet hozott volna mint Kessler/McCown stb. Az a 4. kör reális volt érte.
Drip
Érdekes elgondolkodni, hogy vajon mi lett volna Brady-ből, ha Cleveland-be kerül 😊
több mint 7 éve
Egy jó tanács, ha nem akarod leégetni magad szerintem ne kezdj bele...Azon már túl estünk a draft közvetítés után itt az oldalon, szóval kíváncsiam várom a next levelt... 😀
Asbee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Egy jó tanács, ha nem akarod leégetni magad szerintem ne kezdj bele...
több mint 7 éve
braxa88
12 534
hoppá 😀Arra talan fel is kell keszulni, hogy ne csak hatalmas baromsagokat sikeruljon mondani mint sikerult 2 éve az oldalnakÉjjel 1 és 6 között? 😀Talan most lesz is rá időm 😀OffDe, ő.
@Adirotor nem te ígérted meg tavaly, hogy csinálsz élő draftközvetítést?
mustaine
"xdddd"
tenorx
Tavaly sajnos erettsegiztem
Adirotor
somoskovig
Adirotor
pl?
több mint 7 éve
Pont ez az 😀 amit sikerult elrontaniÉjjel 1 és 6 között? 😀Talan most lesz is rá időm 😀OffDe, ő.
mustaine
"xdddd"
tenorx
Adirotor
somoskovig
Arra talan fel is kell keszulni, hogy ne csak hatalmas baromsagokat sikeruljon mondani mint sikerult 2 éve az oldalnak
több mint 7 éve
Éjjel 1 és 6 között? 😀Talan most lesz is rá időm 😀OffDe, ő.
mustaine
"xdddd"
tenorx
Adirotor
több mint 7 éve
Elég tágan kezelitek ezt a dolgot fiúk 😊Tehat ha en bemegyek a terembe es gyurok egy kicsit plusz melle magas vagyok es egy csalatban pro-style offense van, es jo messzire tudom dobni a labdat akkor 1/1 vagyok xdLátod, az élet ilyen igazságtalan...úgyhogy minden NFL kubé várományosnak mondom, hogy tessék megnőni, sokat gyúrni és pro-stylecoffense-ben játszani 😊
Hat ez rohej
Akkor inkabb Watson
Adirotor
Klaci79
több mint 7 éve
braxa88
12 534
nem dob 5 INT-t, de volt már pro bowlon, és minden évében POba jutott és ott meccset nyert, ja és nyert már SB-t.Legalabb nem dob 5 INT-et egy meccsen xdaz egy dolog, de emiatt jobb Tannehill, emiatt átlag fölötti!www.youtube.com/watch?v=w3_4GZKK8t8&feature=shareNe már, ilyenből van legalább egy tucat évente.
Adirotor
dugo93
braxa88
Adirotor
vagy várj csak...
😛
.CLE, SF, NYJ, CHI egyértelmű
Nézzük csak kinek kell QB:
C Browns,SF,,Jets,Bills?,LA?,Bears,Phins?
Janek
JAX is valszeg. Bortles meccsről meccsre szarabb, de ebben jókora szerepe van a mentális tényezőknek, én lennék az új Jax HC adnék még neki egy évet.
ARI. ha jövőre nem is, de kelleni fog rövid időn belül
4+2 QB hiányos csapat. valaki szívni fog 😀
több mint 7 éve
Legalabb nem dob 5 INT-et egy meccsen xdaz egy dolog, de emiatt jobb Tannehill, emiatt átlag fölötti!www.youtube.com/watch?v=w3_4GZKK8t8&feature=shareNe már, ilyenből van legalább egy tucat évente.
Adirotor
dugo93
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
az egy dolog, de emiatt jobb Tannehill, emiatt átlag fölötti!www.youtube.com/watch?v=w3_4GZKK8t8&feature=shareNe már, ilyenből van legalább egy tucat évente.
Adirotor
dugo93
több mint 7 éve
dugo93
4 224
www.youtube.com/watch?v=w3_4GZKK8t8&feature=shareNe már, ilyenből van legalább egy tucat évente.
Adirotor
több mint 7 éve
érdekes minden évben ez a qb téma,lásd Wentz és Goff...+Dak...+Jags, új HC kérhet QB-t 1/2 v 1/3-ra, ha Bortles-ben nem látja kezdő QB szintet.
Mindenki mondta kb Wentz egy humbuk,Goff ready meg Lynch a tuti..... Dak meg a kanyarban sem volt
jó még csak 12 meccs ment le de azért nem ezt látni.
most meg kezdődik,hogy Watson,Trubi,Rudi,stb vagy 7.kört sem ér vagy simán jobb mint Mariota...
Nézzük csak kinek kell QB:
C Browns,SF,,Jets,Bills?,LA?,Bears,Phins?
Janek
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=w3_4GZKK8t8&feature=shareAzért érdemes azt figyelembe venni, hogy Cutler is milyen szar fal mögött dolgozik. De éppenséggel elkapó fronton sincs elkényeztetve...Azert cutlert egylapon emliteni xddTanny egy atlagon feluli QBNálam nem.
Adirotor
Tannehill ilyen Cutler és Alex Smith-féle marginális franchise QB szint, ez ha a 32 csapat kezdő QB-ját vizsgálod telibe az átlag.
empty taxi
Alex Smith-el kiegyezem es o se jatszik most rosszul
De latod hol van a chiefs es a dolphins jelenleg. (Es hol a chargers) 😀
Adirotor
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 215
Azért érdemes azt figyelembe venni, hogy Cutler is milyen szar fal mögött dolgozik. De éppenséggel elkapó fronton sincs elkényeztetve...Azert cutlert egylapon emliteni xddTanny egy atlagon feluli QBNálam nem.
Adirotor
Tannehill ilyen Cutler és Alex Smith-féle marginális franchise QB szint, ez ha a 32 csapat kezdő QB-ját vizsgálod telibe az átlag.
empty taxi
Adirotor
több mint 7 éve
Savanyu a ...Simán 1 szint Cutlerrel.Azert cutlert egylapon emliteni xddTanny egy atlagon feluli QBNálam nem.
Adirotor
empty taxi
Adirotor
A Chiefs és a Phins pedig egy jó HC-val tart előrébb.
empty taxi
több mint 7 éve
Simán 1 szint Cutlerrel.Azert cutlert egylapon emliteni xddTanny egy atlagon feluli QBNálam nem.
Adirotor
empty taxi
Adirotor
A Chiefs és a Phins pedig egy jó HC-val tart előrébb.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Azert cutlert egylapon emliteni xddTanny egy atlagon feluli QBNálam nem.
Adirotor
empty taxi
több mint 7 éve
Klaci79
22 215
Én benne vagyok egy fogadásban mindig 😀DeShone Kizer megy a draftra....Browns szurkolók dörzsölhetik 😊Akarsz fogadni milyen magasan/alacsonyan megy ki?
Klaci79
Igor
több mint 7 éve
Kizer a $-t nézte, nagyon egyszerű ez. Van Watson és Tru, mint legitim elsőkörös QB prospect, cserében van X+1 csapat ahol irányító kérdés van a top15-ben. Nem kérdés, hogy jót tett volna neki még legalább 1 év egyetemen, viszont jövőre, esetleg még 1 évvel később, elveszne a QB classban. Btw, sztem egy jó edzővel, 1 év kvázi redshirttel, nagyon frankó kis irányító lehet.
JT Daniels fan
több mint 7 éve
Tanny egy atlagon feluli QBNálam nem.
Adirotor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
DeShone Kizer megy a draftra....Browns szurkolók dörzsölhetik 😊Akarsz fogadni milyen magasan/alacsonyan megy ki?
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)