NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 8 éve
Nekem Rudolph, Mayfield es Mahomes is jobban tetszik mint WatsonKövezzetek meg, de szerintem Mason Rudolph egy baromi jó QB és kicsit sem látok többet Watson-ban. Utóbbinál persze nagy a hype, meg talán nehezebb dolga is van, mint az OSU QB-nek, de nekem nagyon tetszik Rudolph játéka. Fog ő még nagy meccseket játszani idén amivel viszi felfelé az értékét.jár a pacsi a cikk írójának 😊 A lehető legBrownsosabb draft ez kérem szépen. QB need, 1/1 valaki majd a 2. pickkel jön a QB. Oklahoma state hmmm de ismerős 😊 Már csak az kéne, hogy a 22. helyen legyen mindez 😊PFF mock:Mondjuk ez már idén is el lett mondva, de van az az isten ,hogy a Browns nem QB-t húz?
www.profootballfocus.com/draft-jonathan-allen-myles-garrett-first-2017-mock-draft/?utm_content=buffer3a1b4&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl
braxa88
Sixo
Drip
Klaci79
Egyebkent neha az volt az erzesem hogy idiota pickek szuletnek Pl: Cincinatti, Buffalo
több mint 8 éve
Klaci79
22 215
Kövezzetek meg, de szerintem Mason Rudolph egy baromi jó QB és kicsit sem látok többet Watson-ban. Utóbbinál persze nagy a hype, meg talán nehezebb dolga is van, mint az OSU QB-nek, de nekem nagyon tetszik Rudolph játéka. Fog ő még nagy meccseket játszani idén amivel viszi felfelé az értékét.jár a pacsi a cikk írójának 😊 A lehető legBrownsosabb draft ez kérem szépen. QB need, 1/1 valaki majd a 2. pickkel jön a QB. Oklahoma state hmmm de ismerős 😊 Már csak az kéne, hogy a 22. helyen legyen mindez 😊PFF mock:Mondjuk ez már idén is el lett mondva, de van az az isten ,hogy a Browns nem QB-t húz?
www.profootballfocus.com/draft-jonathan-allen-myles-garrett-first-2017-mock-draft/?utm_content=buffer3a1b4&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=nfl
braxa88
Sixo
Drip
több mint 8 éve
Shawn84
8 527
Ez alapján a mock alapján szerintem teljesen jól járna a Browns.jár a pacsi a cikk írójának 😊 A lehető legBrownsosabb draft ez kérem szépen. QB need, 1/1 valaki majd a 2. pickkel jön a QB. Oklahoma state hmmm de ismerős 😊 Már csak az kéne, hogy a 22. helyen legyen mindez 😊PFF mock:Mondjuk ez már idén is el lett mondva, de van az az isten ,hogy a Browns nem QB-t húz?
braxa88
Sixo
Drip
több mint 8 éve
jár a pacsi a cikk írójának 😊 A lehető legBrownsosabb draft ez kérem szépen. QB need, 1/1 valaki majd a 2. pickkel jön a QB. Oklahoma state hmmm de ismerős 😊 Már csak az kéne, hogy a 22. helyen legyen mindez 😊PFF mock:Mondjuk ez már idén is el lett mondva, de van az az isten ,hogy a Browns nem QB-t húz?
braxa88
Sixo
több mint 8 éve
PFF mock:Mondjuk ez már idén is el lett mondva, de van az az isten ,hogy a Browns nem QB-t húz?
braxa88
több mint 8 éve
Brutalis az idei CB classHolnap lesz a Michigan @ Iowa, a tv-közvetítés képe alapján mondjuk shutdown cornereket szinte lehetetlen scoutolni, de az egyik oldalon King, a másik oldalon meg Jourdan Lewis, két top3-as cb egy meccsen azért ritkaságO nekem is tetszikUgy nezem eleg jo lesz cornerekbol a draft most.www.baltimorebeatdown.com/2016/11/9/13558108/ravens-cornerback-preview-sidney-jones
Nekunk mindenkepp kene egy elso koros.
Nektek melyik CB nez ki a legjobban jelenleg?
Adirotor
Höri
A masik akinek orulnek az King
Adirotor
baggio
Erdekes modon nekem pont Tabor nem tetszik, mashol meg o a no1
több mint 8 éve
Holnap lesz a Michigan @ Iowa, a tv-közvetítés képe alapján mondjuk shutdown cornereket szinte lehetetlen scoutolni, de az egyik oldalon King, a másik oldalon meg Jourdan Lewis, két top3-as cb egy meccsen azért ritkaságO nekem is tetszikUgy nezem eleg jo lesz cornerekbol a draft most.www.baltimorebeatdown.com/2016/11/9/13558108/ravens-cornerback-preview-sidney-jones
Adirotor
Höri
Adirotor
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
O nekem is tetszikUgy nezem eleg jo lesz cornerekbol a draft most.www.baltimorebeatdown.com/2016/11/9/13558108/ravens-cornerback-preview-sidney-jones
Adirotor
Höri
több mint 8 éve
Ugy nezem eleg jo lesz cornerekbol a draft most.www.baltimorebeatdown.com/2016/11/9/13558108/ravens-cornerback-preview-sidney-jones
Adirotor
több mint 8 éve
Pressben kiprobalnam 😀dUgy nezem eleg jo lesz cornerekbol a draft most.Szerintem ő:
Adirotor
i.imgur.com/0rJ2AI5.jpg
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Ugy nezem eleg jo lesz cornerekbol a draft most.Szerintem ő:
Adirotor
i.imgur.com/0rJ2AI5.jpg
több mint 8 éve
Ugy nezem eleg jo lesz cornerekbol a draft most.Nekunk mindenkepp kene egy elso koros.
több mint 8 éve
3 épkézláb elkapója van Osweilernek, a falat kell körülötte rendbe rakni, főleg, hogy Newton egyelőre csak a lábujjait tudja mozgatni.
több mint 8 éve
DT poszton ennyire gyenge a class, hogy jelenleg 2 első körös talentet tartasz számon? Nem túl jó hír ez nekünk szvsz.3-techben erős a class, NT alkatú srácokból látok per pill kevés jót, konkrétan van Vita Vea a Washingtonban, de ő rSo, szal koránt sem biztos h kijön meg van a kis Lotulelei, Lowell a Utahban, ő meg true junior.
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
DT poszton ennyire gyenge a class, hogy jelenleg 2 első körös talentet tartasz számon? Nem túl jó hír ez nekünk szvsz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Marhaság: bowl.one/2017-nfl-mock-draft-10
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nézem Trubisky mászik fel a boardokon. Csak én nem értem miért? Persze qrva jó számokat hoz a rendszer miatt, de sztem ez olyan kevés lesz az NFL-ben, hogy ihaj....ugyanoda járt gimibe, mint Stanzi.
gabokocka
több mint 8 éve
Nézem Trubisky mászik fel a boardokon. Csak én nem értem miért? Persze qrva jó számokat hoz a rendszer miatt, de sztem ez olyan kevés lesz az NFL-ben, hogy ihaj....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Értem én, hogy elszoktatok tőle, de 4–1-gyel áll a csapat, ilyenkor még nem a drafttal kell foglalkozni 😀
Raekwon McMillan-t és Reuben Foster-t olvastam korábban, hogy ők akár odaérhetnek az első körben, de inkább az itteni szakértőkre hagyatkoznék.
Bruce
Wyatt
több mint 8 éve
Tudomén! 😀 Csak mégis érdekelne ez a téma.Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Értem én, hogy elszoktatok tőle, de 4–1-gyel áll a csapat, ilyenkor még nem a drafttal kell foglalkozni 😀
Raekwon McMillan-t és Reuben Foster-t olvastam korábban, hogy ők akár odaérhetnek az első körben, de inkább az itteni szakértőkre hagyatkoznék.
Bruce
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Értem én, hogy elszoktatok tőle, de 4–1-gyel áll a csapat, ilyenkor még nem a drafttal kell foglalkozni 😀
Bruce
több mint 8 éve
Inkább Reggie Nelsonra.BruceMalcolm Smithre gondolsz?
Adirotor
több mint 8 éve
BruceMalcolm Smithre gondolsz?
több mint 8 éve
Az FA-k annyira nem jönnek be nekem és valahogy a Raidersnek sem. Olyankor játszanak jól, amikor már az utolsó esélyt kapják meg. Nagy nevű FA játékosok, nagy pénzért nem játszanak jól nálunk, ezért is inkább a draftban bíznék ezen a területen.Valaki tud mondani olyan játékosokat, akik ILB poszton játszanak és a Raiders számára akár az első körben is elérhetőek lesznek.Van nektek helyetek a sapka alatt is.
Bruce
Lesz par jo FA ILB a piacon , bar azok kozul nem tudom ki lenne jo coverben- marpedig alonsot nem adjuk 😀
Adirotor