NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 7 éve
Lehet tudni, hogy ki lesz ott a Sport tv-s draftközvetítésben péntek hajnalban?
több mint 7 éve
volt egy kis gebasz az előző pár percben, de megjavítottuk, van draftos tippjátékunk!
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharingA Packers-től csak 2 tipp érkezett, így segítségeteket kérném a döntésben!
több mint 7 éve
Egy 5-11 magas WR esetén azért cinkesebb ha nem tud szeparálódni, mert kevesebb esély van jump ballban (ráadásul Stewart 34 inches verticalja sem nevezhető extrának).Szerintem tud akár horizontálisan, akár vertikálisan szeparálódni, és értelemszerűen nem jump ballokat fognak dobálni neki.....
6-8: Godwin, JuJu, Kupp
empty taxi
Godwinban egyetértünk, a másik kettő nálam inkább 15 környékén van. Kuppnál biztosan jobb karrierje lesz Ardariusnak, Jujunál fene tudja, hátha még fiatal, és valami WR coach picit meg tudja csiszolni majd az NFL-ben... mondjuk olyan nagy esélyt nem látok rá.
tenorx-ra válaszolva, én is kedvelem, picit underrated, de azért neki már vannak limitjei, nálam egy fokkal Ardarius után jön. De Zay Jones kb. mindent ugyanúgy/jobban csinál mint Kupp, és őt esetleg még sloton kívül is be lehet vetni..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Én nekem Zay Jones az egyik kedvencem a WR-ek közül. Róla mit gondoltok?
több mint 7 éve
Egy 5-11 magas WR esetén azért cinkesebb ha nem tud szeparálódni, mert kevesebb esélye van jump ballban (ráadásul Stewart 34 inches verticalja sem nevezhető extrának).LOL, semmi gond a szeparalási képességeivel. Emellett az egyik legjobb power WR, és az egyik legjobb balanszú WR kb az elmúlt 3 évben.. ja és tud blokkolni is. A srác instant starter bármilyen offenseben.Így van, épp most készültem el a GM big boardommal, azon a 19. WR.What?2. napon nem húznék WR-t akivel ennyi meló van (kb. screenből meg flyból kapott csak labdát) és fizikai paramétereit tekintve nem kiemelkedő. Az az 5. kör amit beírtam jóslatnak hozzá azt kb. validnak érzem hozzá. Ugye szintén írtam a Garcon-féle párhuzamot, ő anno 6. körös volt, de azért Stewart jobb ellenfelek ellen edződött college-ban.No itt a mai ismertetőadag:podcastben mondtad is, hogy szerinted nem lesz jó játékos, de nem mondtad hogy miért, szal miért? 😊
- James Conner (RB): az idei draft Cinderellája
- ArDarius Stewart (WR): én nem igazán csipázom, de ettől még lehet belőle jó játékos
- Kevin King (CB): a size/speed prospect legtökéletesebb szinonímája
empty taxi
braxa88
empty taxi
Howard TOP 10 pick a lack of production/Jalen Hurts-factor ellenére (amikor nála jobb fizikális paraméterekkel rendelkező TE-kkel tele a class), akkor Ardarius 5. kör? 😀
Azt mondod éppenhogy TOP 20 WR nálad? Wow.
Garconhoz képest pláne tank módjára fut a srác.. klasszikusan az a fajta, aki nagyobb/erősebb játékos módján játszik, mint a számai mutatják.
Igor
Futhat tank módjára elkapás után ha nem tud szeparálódni...
empty taxi
Gondolom Mike Williams, vagy JuJut hasonlóan büntetted... mert ők valóban nem tudnak szeparálódni. De asszem te Treadwellnek is nagy rajongója voltál.. szóval nem meglepő 😛
Mondj néhány WR-t a TOP 10-dből, és szívesen szemezgetek szvsz kinél lesz sokkal jobb NFL karrierje, ha benne vagy egy fogadásban. 😛
(Nálam 6-8. helyen van a classban.)
Igor
6-8: Godwin, JuJu, Kupp
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
LOL, semmi gond a szeparalási képességeivel. Emellett az egyik legjobb power WR, és az egyik legjobb balanszú WR kb az elmúlt 3 évben.. ja és tud blokkolni is. A srác instant starter bármilyen offenseben.Így van, épp most készültem el a GM big boardommal, azon a 19. WR.What?2. napon nem húznék WR-t akivel ennyi meló van (kb. screenből meg flyból kapott csak labdát) és fizikai paramétereit tekintve nem kiemelkedő. Az az 5. kör amit beírtam jóslatnak hozzá azt kb. validnak érzem hozzá. Ugye szintén írtam a Garcon-féle párhuzamot, ő anno 6. körös volt, de azért Stewart jobb ellenfelek ellen edződött college-ban.No itt a mai ismertetőadag:podcastben mondtad is, hogy szerinted nem lesz jó játékos, de nem mondtad hogy miért, szal miért? 😊
- ArDarius Stewart (WR): én nem igazán csipázom, de ettől még lehet belőle jó játékos
empty taxi
braxa88
empty taxi
Howard TOP 10 pick a lack of production/Jalen Hurts-factor ellenére (amikor nála jobb fizikális paraméterekkel rendelkező TE-kkel tele a class), akkor Ardarius 5. kör? 😀
Garconhoz képest pláne tank módjára fut a srác.. klasszikusan az a fajta, aki nagyobb/erősebb játékos módján játszik, mint a számai mutatják.
Igor
empty taxi
Gondolom Mike Williams, vagy JuJut hasonlóan büntetted... mert ők valóban nem tudnak szeparálódni. De asszem te Treadwellnek is nagy rajongója voltál.. szóval nem meglepő 😛
Mondj néhány WR-t a TOP 10-dből, és szívesen szemezgetek szvsz kinél lesz sokkal jobb NFL karrierje, ha benne vagy egy fogadásban. 😛
(Nálam 6-8. helyen van a classban.)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Így van, épp most készültem el a GM big boardommal, azon a 19. WR.What?2. napon nem húznék WR-t akivel ennyi meló van (kb. screenből meg flyból kapott csak labdát) és fizikai paramétereit tekintve nem kiemelkedő. Az az 5. kör amit beírtam jóslatnak hozzá azt kb. validnak érzem hozzá. Ugye szintén írtam a Garcon-féle párhuzamot, ő anno 6. körös volt, de azért Stewart jobb ellenfelek ellen edződött college-ban.No itt a mai ismertetőadag:podcastben mondtad is, hogy szerinted nem lesz jó játékos, de nem mondtad hogy miért, szal miért? 😊
empty taxi
braxa88
empty taxi
Igor
Madden hates me.
több mint 7 éve
What?2. napon nem húznék WR-t akivel ennyi meló van (kb. screenből meg flyból kapott csak labdát) és fizikai paramétereit tekintve nem kiemelkedő. Az az 5. kör amit beírtam jóslatnak hozzá azt kb. validnak érzem hozzá. Ugye szintén írtam a Garcon-féle párhuzamot, ő anno 6. körös volt, de azért Stewart jobb ellenfelek ellen edződött college-ban.No itt a mai ismertetőadag:podcastben mondtad is, hogy szerinted nem lesz jó játékos, de nem mondtad hogy miért, szal miért? 😊
empty taxi
braxa88
empty taxi
több mint 7 éve
2. napon nem húznék WR-t akivel ennyi meló van (kb. screenből meg flyból kapott csak labdát) és fizikai paramétereit tekintve nem kiemelkedő. Az az 5. kör amit beírtam jóslatnak hozzá azt kb. validnak érzem hozzá. Ugye szintén írtam a Garcon-féle párhuzamot, ő anno 6. körös volt, de azért Stewart jobb ellenfelek ellen edződött college-ban.No itt a mai ismertetőadag:podcastben mondtad is, hogy szerinted nem lesz jó játékos, de nem mondtad hogy miért, szal miért? 😊
empty taxi
braxa88
Madden hates me.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
No itt a mai ismertetőadag:podcastben mondtad is, hogy szerinted nem lesz jó játékos, de nem mondtad hogy miért, szal miért? 😊
empty taxi
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Más: O.J. Howardot csak én érzem túl értékeltnek? Mármint nem rossz TE, az első kör rendben lehet, de a top10-től kiráz a hideg.Szerintem ha egy jó wr lehet top 10-es akkor Howard is. Simán adnék érte ennyit és fognak is szerintem. Njoku is baromi jó ez igaz. Nincs nagy különbség köztük. Mindkettő kimegy hamar.
tenorx
több mint 7 éve
No itt a mai ismertetőadag:- James Conner (RB): az idei draft Cinderellája
Madden hates me.
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Más: O.J. Howardot csak én érzem túl értékeltnek? Mármint nem rossz TE, az első kör rendben lehet, de a top10-től kiráz a hideg.nálam a egyértelműen a legjobb offense játékos, kb semmi fontosabb negatívumot nem látok nála
tenorx
több mint 7 éve
Más: O.J. Howardot csak én érzem túl értékeltnek? Mármint nem rossz TE, az első kör rendben lehet, de a top10-től kiráz a hideg.Nekem pl Njoku játéka jobban tetszik.
tenorx
több mint 7 éve
Más: O.J. Howardot csak én érzem túl értékeltnek? Mármint nem rossz TE, az első kör rendben lehet, de a top10-től kiráz a hideg.
több mint 7 éve
szvsz a Tyrod Tayloros a legrealisztikusabb.hát akkor egy nagyon jó QB lesz.
empty taxi
Kaaya a legjobb QB idén, utána Evans
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Kb osztom Prisco véleményét evvel kapcsolatban.Most, hogy cêlegyenesbe vagyunk Ti, hogy látjátok a QB-kat?tüsi91ezek után van még kérdés?
www.usatoday.com/story/sports/nfl/draft/2017/04/20/deshone-kizer-nfl-draft-notre-dame-greatest-qb-tom-brady-cam-newton/100708188/
“No one else can do what I can do. And I’ve truly figured out in this (draft) process, if I can maximize all my potential in every aspect of the game – this is bold – I do have the ability to be the greatest quarterback to ever play. Imagine taking (Tom) Brady’s intellect and Brady’s preparation and putting it on a guy with Cam Newton’s body. Why can’t I be the greatest? The only thing stopping me from it is me. That’s what’s driving me now.”
baggio
twitter.com/PriscoCBS/status/855178270899359744
több mint 7 éve
Most, hogy cêlegyenesbe vagyunk Ti, hogy látjátok a QB-kat?tüsi91ezek után van még kérdés?
www.usatoday.com/story/sports/nfl/draft/2017/04/20/deshone-kizer-nfl-draft-notre-dame-greatest-qb-tom-brady-cam-newton/100708188/
“No one else can do what I can do. And I’ve truly figured out in this (draft) process, if I can maximize all my potential in every aspect of the game – this is bold – I do have the ability to be the greatest quarterback to ever play. Imagine taking (Tom) Brady’s intellect and Brady’s preparation and putting it on a guy with Cam Newton’s body. Why can’t I be the greatest? The only thing stopping me from it is me. That’s what’s driving me now.”
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Most, hogy cêlegyenesbe vagyunk Ti, hogy látjátok a QB-kat? Főleg pl Empty véleménye érdekelne.Ha már meg lettem szólítva...
Watson miért lett ennyire magasan jegyezve? Mennyivel rosszabb/jobb prospecz, mint pl Mariota vagy Newton, merz nekem inkább egy kicsit jobb Kaeparnicknak tűnik.
tüsi91
Ahogy a podcastben kifejtettem a top4 QB közül nekem Watson a legkevésbé szimpi, mert szvsz nála a legalacsonyabb a plafon és sztem az sem lehet mondani h egyértelműen négyük közül leginkább NFL ready. Több párhuzamot is olvastam Watsonnal kapcs, szvsz a Tyrod Tayloros a legrealisztikusabb.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Harmadik körben Darth Bill draftolja és HOF lesz a csávó 😊...meg rossz esetben adj hozzá még egy pár kört 😊Foster megbukott a combine-os doppingtesztjén t.co/OetErkL2c0Ezzel a red flaggel szerintem már biztosan kikerült a top15ből, de lehet az első körből is.
Löfli
zsutu
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
...meg rossz esetben adj hozzá még egy pár kört 😊Foster megbukott a combine-os doppingtesztjén t.co/OetErkL2c0Ezzel a red flaggel szerintem már biztosan kikerült a top15ből, de lehet az első körből is.
Löfli
zsutu
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
zsutu
785
Foster megbukott a combine-os doppingtesztjén t.co/OetErkL2c0Ezzel a red flaggel szerintem már biztosan kikerült a top15ből, de lehet az első körből is.
Löfli