NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 891
mit szóltok Sapp kifakadásához Garrett-tel kapcsolatban, hogy egy lusta meccsenjént 4 playt végigcsináló játékos.Sapp beszél lustaságról?
Szerintem van benn valami, még ha kicsit túlzás is, tapeken látni hogy több playt is ellustul.
Lehet ő emiatt csalósás?
braxa88
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
mit szóltok Sapp kifakadásához Garrett-tel kapcsolatban, hogy egy lusta meccsenjént 4 playt végigcsináló játékos.En alapbol nem vagyok elajulva Garrettol. De azert halkan megjegyzem, hogy Clowneyval kapcsolatban anno felhoztak ugyanezt ellenervkent, most azert elkaristol a profik kozott, meg ha en tobbet is vartam tole.
Szerintem van benn valami, még ha kicsit túlzás is, tapeken látni hogy több playt is ellustul.
Lehet ő emiatt csalósás?
braxa88
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
mit szóltok Sapp kifakadásához Garrett-tel kapcsolatban, hogy egy lusta meccsenjént 4 playt végigcsináló játékos.Nem mert Cleveland-be kerül. Ott nem lehet csalódás senki 😊
Lehet ő emiatt csalósás?
braxa88
több mint 7 éve
Jó, de ő még a szellemeket is látta a pályán 😀 túl sokat tudottfitzgeraldnak is csak 18 volt, és derek carrnak meg 20. utóbbi 2 év 1/1, 1/2 je (akik szerintem kicsit jobban voltak sztárolva) : Wentz : 40, Goff : 36, Mariota : 33, Winston : 27Blaine Gabbert meg 42... 😀
Heisman Trophy
zsutu
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
mit szóltok Sapp kifakadásához Garrett-tel kapcsolatban, hogy egy lusta meccsenjént 4 playt végigcsináló játékos.nem mert az NFL-re tartalékolt
Lehet ő emiatt csalósás?
braxa88
több mint 7 éve
Tedd fel itt és válaszolunk rá 😋 többieknek szintúgy lehet kérdezni
több mint 7 éve
wonderlictestsample.com/wonderlic-test-sample/50-question-wonderlic-test/Tessék, van magyar is
29 lett jó úgy, hogy egy csomót tippeltem, mivel nem minden angol szót ismertem. angol szótár biztos kell mellé ha nem vagy felsőfokú (sztem), de googlizás alatt megy az idő
Heisman Trophy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
wonderlictestsample.com/wonderlic-test-sample/50-question-wonderlic-test/29 lett jó úgy, hogy egy csomót tippeltem, mivel nem minden angol szót ismertem. angol szótár biztos kell mellé ha nem vagy felsőfokú (sztem), de googlizás alatt megy az idő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
zsutu
785
Blaine Gabbert meg 42... 😀fitzgeraldnak is csak 18 volt, és derek carrnak meg 20. utóbbi 2 év 1/1, 1/2 je (akik szerintem kicsit jobban voltak sztárolva) : Wentz : 40, Goff : 36, Mariota : 33, Winston : 27Böngéssz és dönts 😛Kijöttek a QB-k Wonderlic eredményei a Combine-ról, a sorrend:És az most jelent valamit, hogy a 3 legjobban "sztárolt" a hátsó 5-ben van?
1. Brad Kaaya 34
2. Nathan Peterman 33
3. Trevor Knight 30
4. Josh Dobbs 29
5. Deshone Kizer 28
6. C.J. Beathard 26
7. Mitchell Trubisky és Davis Webb 25
9. Patrick Mahomes 24
10. Jerod Evans 21
11. Deshaun Watson 20
empty taxi
Matthew99
wonderlictestsample.com/nfl-wonderlic-scores/
empty taxi
Heisman Trophy
több mint 7 éve
Jabrill Peppers is megbukott a drogteszten a Combine-on.szerintem nem ment volna ki az első körben, ez még csak tovább rontja a 'pozícióját'
peterbadbone
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Jabrill Peppers is megbukott a drogteszten a Combine-on.
több mint 7 éve
fitzgeraldnak is csak 18 volt, és derek carrnak meg 20. utóbbi 2 év 1/1, 1/2 je (akik szerintem kicsit jobban voltak sztárolva) : Wentz : 40, Goff : 36, Mariota : 33, Winston : 27Böngéssz és dönts 😛Kijöttek a QB-k Wonderlic eredményei a Combine-ról, a sorrend:És az most jelent valamit, hogy a 3 legjobban "sztárolt" a hátsó 5-ben van?
1. Brad Kaaya 34
2. Nathan Peterman 33
3. Trevor Knight 30
4. Josh Dobbs 29
5. Deshone Kizer 28
6. C.J. Beathard 26
9. Patrick Mahomes 24
10. Jerod Evans 21
11. Deshaun Watson 20
empty taxi
Matthew99
empty taxi
több mint 7 éve
Böngéssz és dönts 😛Kijöttek a QB-k Wonderlic eredményei a Combine-ról, a sorrend:És az most jelent valamit, hogy a 3 legjobban "sztárolt" a hátsó 5-ben van?
1. Brad Kaaya 34
2. Nathan Peterman 33
3. Trevor Knight 30
4. Josh Dobbs 29
5. Deshone Kizer 28
6. C.J. Beathard 26
9. Patrick Mahomes 24
10. Jerod Evans 21
11. Deshaun Watson 20
empty taxi
Matthew99
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Kijöttek a QB-k Wonderlic eredményei a Combine-ról, a sorrend:És az most jelent valamit, hogy a 3 legjobban "sztárolt" a hátsó 5-ben van?
1. Brad Kaaya 34
2. Nathan Peterman 33
3. Trevor Knight 30
4. Josh Dobbs 29
5. Deshone Kizer 28
6. C.J. Beathard 26
9. Patrick Mahomes 24
10. Jerod Evans 21
11. Deshaun Watson 20
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Kijöttek a QB-k Wonderlic eredményei a Combine-ról, a sorrend:1. Brad Kaaya 34
2. Nathan Peterman 33
3. Trevor Knight 30
4. Josh Dobbs 29
5. Deshone Kizer 28
6. C.J. Beathard 26
9. Patrick Mahomes 24
10. Jerod Evans 21
11. Deshaun Watson 20
Madden hates me.
több mint 7 éve
Az idei drafton kb. csak 6-3 magas DT-k vannak, jó példa erre a most felkerült Jaleel Johnson, Dalvin Tomlinson, Carlos Watkins trió is.Rajtuk kívül friss árú még Demarcus Walker (DE) is.
Madden hates me.
több mint 7 éve
Caleb Brantley kiütötte egy nő fogát...Jatszott a tegnapi el Clasicon? Gurulosban fenyes jovo var ra.
1-2. körös tehetségből így lesz UDFA.
peterbadbone
több mint 7 éve
Caleb Brantley kiütötte egy nő fogát...Lehet hogy csak segíteni akart, mert a nő iszonyatos fogfájással küzdött.
peterbadbone
Úgy tudom, hogy az egyetemen fogászati fakultánsra járt Caleb. 😊
több mint 7 éve
Caleb Brantley kiütötte egy nő fogát...Dehogyis. Az fogja őt is draftolni a 7. körben, aki a 3.-ban Joe Mixont.
peterbadbone
több mint 7 éve
Caleb Brantley kiütötte egy nő fogát... 1-2. körös tehetségből így lesz UDFA.
több mint 7 éve
Lehet tudni, hogy ki lesz ott a Sport tv-s draftközvetítésben péntek hajnalban?Höri, Márk, Ricsi
kapitnono