NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 7 éve
braxa88
12 534
1-2 facebook reklám most se ártana 😉bowl.hu/draft-a-bowlhu-valkirály, csak most mintha nem láttam volna reklámozva2.napos élő közvetítés lesz valami?Hogyne, olyasmi amilyen az elmúlt években is volt.
Negritis
Elvileg olyan fél1 körül indul az adásunk.
empty taxi
Negritis
Első bekezdés vége vastagon 😊
empty taxi
több mint 7 éve
Youtube-on visszanézhető lesz a második nap?persze, szerintem már a videó befejezése után rögtön
Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Youtube-on visszanézhető lesz a második nap?
több mint 7 éve
malkav
2 468
Szegény Alex Smith elhoszták neki Kap 2.0 át, tuti le fog sérülni és Mahomes beáll, Smith meg kereshet új csapatot... 😀
több mint 7 éve
eddigi években úgy rémlik hogy többször is volt említve hogy ustream/youtube vagy mi lesz majd a felület 😀bowl.hu/draft-a-bowlhu-valkirály, csak most mintha nem láttam volna reklámozva2.napos élő közvetítés lesz valami?Hogyne, olyasmi amilyen az elmúlt években is volt.
Negritis
empty taxi
Negritis
empty taxi
de lehet rosszul rémlik és jah azóta megtaláltam
mea culpa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
király, csak most mintha nem láttam volna reklámozva2.napos élő közvetítés lesz valami?Hogyne, olyasmi amilyen az elmúlt években is volt.
Negritis
empty taxi
Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
király, csak most mintha nem láttam volna reklámozva2.napos élő közvetítés lesz valami?Hogyne, olyasmi amilyen az elmúlt években is volt.
Negritis
empty taxi
több mint 7 éve
2.napos élő közvetítés lesz valami?Hogyne, olyasmi amilyen az elmúlt években is volt.
Negritis
Madden hates me.
több mint 7 éve
2.napos élő közvetítés lesz valami?
több mint 7 éve
volt valaha 3 első körös TE pick?2002
Janek
Giants - Shockey 1/14
Pats - Graham 1/21
Seahawks - Stevens 1/28
több mint 7 éve
sajnos sikerült bealudnom hajnalba ha vki tudja honnan tudnám visszanézni ne tartsa magábanközbe látom h felkerült NCORE-ra
köszi
Negritis
több mint 7 éve
Remélem más is legalább olyan produktiv munkában mint én:- 0 óra alvás
- draftvideó nézegetés/draftcikk olvasás
több mint 7 éve
sajnos sikerült bealudnom hajnalba ha vki tudja honnan tudnám visszanézni ne tartsa magábanköszi
több mint 7 éve
Nem baj, köszönöm!Valaki tud linkelni valami jo draftos podcastot (a 4th and long es War roomon kivul, ezeket mar meghallgattam 😀 ). Van meg 2 es fel oram meloban, es egyelore nincs nagyon dolgom 😀tudom már késő, de a legjobb NCAA-s podcastban főként a draft volt legutóbb a téma
tenorx
soundcloud.com/the-audible/425-nfl-draft-talk-with-peter-schrager-michigans-trip-to-italy-and-alabamas-new-qb
baggio
több mint 7 éve
Braxxa írta, hogy az origonak nyilatkozott ígya "kevés az igazán jó cornerback"-et Sanyi lehet a Chicagora értette, mert úgyis mindig róluk beszél 😀ez meg hol hangzott el?
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Valaki tud linkelni valami jo draftos podcastot (a 4th and long es War roomon kivul, ezeket mar meghallgattam 😀 ). Van meg 2 es fel oram meloban, es egyelore nincs nagyon dolgom 😀tudom már késő, de a legjobb NCAA-s podcastban főként a draft volt legutóbb a téma
tenorx
soundcloud.com/the-audible/425-nfl-draft-talk-with-peter-schrager-michigans-trip-to-italy-and-alabamas-new-qb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Lesz sport tv-s stream? Sajna egy jogi hozavona után lassan 1 éve nem nézhető Szlovákiában a magyar sport tv 😛
több mint 7 éve
Last minute prospect ismertetők:- Chris Godwin (WR): a számkivetett. Fix 2. napos prospect, ennek ellenére se az nfl.com se a CBS nem csinált róla ismertetőt, bezzeg mi.
- David Sharpe (OT): minden adagba kell egy húshegy
- Julie'n Davenport (OT): Michael Kidd-Gilchrist unokatestvére, Shaheen, Kupp, Rivers és Kpassagnon mellett ő is esélyes az 1. nem FBS-es választásra idén.
- Isaac Asiata (OG): ő meg az ex-Vikesos Matt Asiata unokatestvére, olyan játékos, aki minden playben ölni akar
- Shelton Gibson (WR): mindegy mi volt a combine-on, a pályán ő a leggyorsabb.
- Josh Reynolds (WR): magas, vékony TD-mágnes
Madden hates me.
több mint 7 éve
a "kevés az igazán jó cornerback"-et Sanyi lehet a Chicagora értette, mert úgyis mindig róluk beszél 😀ez meg hol hangzott el?
Chargers LT
több mint 7 éve
És van Maka(Jags fan jelenlét - ő is olyan lelkes egy esetleges a Watson drafttól, mint én)! 😊Kovács Sándor: Az egyértelmű favorit Marshon Lattimore, Belőle Pro-Bowl-kaliberű játékos lehet, és az egyetlen dolog, ami hátráltathatja az a folyton kiújuló térdhajlító sérülése, amit korábban már műteni is kellett. Akire még érdemes figyelni, az Marlon Humphrey, aki szerintem szintén be fog csúszni az első körbe, mert kevés az igazán jó cornerback. Van még hova fejlődnie, de ha nem kell sokat embereznie, akkor kimagasló lehet.No Sanyi
(origo)
Alig várom a mai Trashtalkot, gondolom szépen felvezeti Sanyi a draftot 😀
braxa88
Asbee
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Kovács Sándor: Az egyértelmű favorit Marshon Lattimore, Belőle Pro-Bowl-kaliberű játékos lehet, és az egyetlen dolog, ami hátráltathatja az a folyton kiújuló térdhajlító sérülése, amit korábban már műteni is kellett. Akire még érdemes figyelni, az Marlon Humphrey, aki szerintem szintén be fog csúszni az első körbe, mert kevés az igazán jó cornerback. Van még hova fejlődnie, de ha nem kell sokat embereznie, akkor kimagasló lehet.No Sanyi
(origo)
Alig várom a mai Trashtalkot, gondolom szépen felvezeti Sanyi a draftot 😀
braxa88
több mint 7 éve
Klaci79
22 213
Tetszik így is, bár valóban nem a klasszik OLB...azért Ramczyk-ot 1-2 alkalommal rendesen sz@patta 😊Az egyetemen a 3-4 nem feküdt neki, 4-3-as DE-ként volt igazán jó, de tény hogy ez az NFL csapatokat nem mindig érdekli 😀Picit nagy talán OLB-be, de az tény, hogy nézegettük és etettük őt pro dayen, márpedig mi azok közül választunk rendre 😊 Igaz, dzsokut mckinlit és cunninghamot is nézegettük, mahomes-t vagy éppen wattot isÉn őt nem vinném el 3-4-beNesztek, kiváló MOCKCharlton még esélyes is Pittsbörgbe....ennek ellenére szar nyilván 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-browns-az-uj-rodgers-mellett-a-draft-legjobbjat-is-elviszi-2565655
Ha jó, én írtam, ha szar, akkor valami gyökér.
Stez
Klaci79
Asbee
Klaci79
Asbee