NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ott leszek, mint a Nemzeti Sport Online szakertoje. xdGyere, aztán mutasd meg hogy kell....😉A board fejben igazan jo, aztan jol bebaszol es elfelejted, hogy mi volt.Egyre figyelj! Papíron legyenek az infók, azt bármikor meg tudod enni 😀98as, tech-ről, A+ prospectmegtanultad a receptet, egyre nehezebb dolgom lesz.
Sixo
eaglesmcnabb
Klaci79
Stez
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Gyere, aztán mutasd meg hogy kell....😉A board fejben igazan jo, aztan jol bebaszol es elfelejted, hogy mi volt.Egyre figyelj! Papíron legyenek az infók, azt bármikor meg tudod enni 😀98as, tech-ről, A+ prospectmegtanultad a receptet, egyre nehezebb dolgom lesz.
Sixo
eaglesmcnabb
Klaci79
Stez
több mint 5 éve
A board fejben igazan jo, aztan jol bebaszol es elfelejted, hogy mi volt.Egyre figyelj! Papíron legyenek az infók, azt bármikor meg tudod enni 😀98as, tech-ről, A+ prospectmegtanultad a receptet, egyre nehezebb dolgom lesz.
Sixo
eaglesmcnabb
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Egyre figyelj! Papíron legyenek az infók, azt bármikor meg tudod enni 😀98as, tech-ről, A+ prospectmegtanultad a receptet, egyre nehezebb dolgom lesz.
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
ha ez vigasztal én hallgattam a tavalyit 😉 /idén is szívesen hallgatnék tőletek valami hasonlót/Azért ez elég fájó, tavaly is volt (igor, asbee, löfli meg én), remélhetően idén is lesz, márciusban végre tudok majd eleget a drafttal foglalkozni, a háttérben megy az egyeztetés az fk-val való szorosabb kooperációról, aminek a közvetítés újabb mérföldköve lehetLesz idén bowl.hu draftközvetítés?Ha jól emlékszem már tavaly se volt. Viszont volt FK-s, ami egész korrekt lett.
Cuchulain82
Sixo
r.baggio
az fk-n viszont csak az első napról volt tavaly, a második napról nem /vagy csak én nem találkoztam vele sehol/
több mint 5 éve
Szerinted Vicket és Luckot miért hypeolták annyira?Tavaly is milyen jól bejött neki ez a recept Tremaine Edmunds-al 😀Mondjuk meki addigra mar pont utananezett ezeknek, mivel o GM-draft pickjeit donti el ezekkel az infokkal, az IRL draft viszont kesobb lesz. Szoval csinalhatsz barmit, lemaradtal.baszhatjuk, anno Höriéktől sem jöttek olyan releváns infók a prospectekről, hogy pontosan mikor születtek és milyen szakra jártak, és aki nem jártas ezekben annak nagy kutatómunka lesz a draftban 😕Ha addig elek is, ezeknek a fontos infoknak utananezek 😉
eaglesmcnabb
Klaci79
Stez
Sixo
Azért mert az egyik műegyetemre járt, a másik meg a Stanfordra.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Azért ez elég fájó, tavaly is volt (igor, asbee, löfli meg én), remélhetően idén is lesz, márciusban végre tudok majd eleget a drafttal foglalkozni, a háttérben megy az egyeztetés az fk-val való szorosabb kooperációról, aminek a közvetítés újabb mérföldköve lehetLesz idén bowl.hu draftközvetítés?Ha jól emlékszem már tavaly se volt. Viszont volt FK-s, ami egész korrekt lett.
Cuchulain82
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tavaly is milyen jól bejött neki ez a recept Tremaine Edmunds-al 😀Mondjuk meki addigra mar pont utananezett ezeknek, mivel o GM-draft pickjeit donti el ezekkel az infokkal, az IRL draft viszont kesobb lesz. Szoval csinalhatsz barmit, lemaradtal.baszhatjuk, anno Höriéktől sem jöttek olyan releváns infók a prospectekről, hogy pontosan mikor születtek és milyen szakra jártak, és aki nem jártas ezekben annak nagy kutatómunka lesz a draftban 😕Ha addig elek is, ezeknek a fontos infoknak utananezek 😉
eaglesmcnabb
Klaci79
Stez
több mint 5 éve
98as, tech-ről, A+ prospectmegtanultad a receptet, egyre nehezebb dolgom lesz.
Sixo
Mondjuk meki addigra mar pont utananezett ezeknek, mivel o GM-draft pickjeit donti el ezekkel az infokkal, az IRL draft viszont kesobb lesz. Szoval csinalhatsz barmit, lemaradtal.Dehogyis, előtte elküldi nekem floppyn az infókat, én meg áttanulmányozom.
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mondjuk meki addigra mar pont utananezett ezeknek, mivel o GM-draft pickjeit donti el ezekkel az infokkal, az IRL draft viszont kesobb lesz. Szoval csinalhatsz barmit, lemaradtal.Ha addig elek is, ezeknek a fontos infoknak utananezek 😉baszhatjuk, anno Höriéktől sem jöttek olyan releváns infók a prospectekről, hogy pontosan mikor születtek és milyen szakra jártak, és aki nem jártas ezekben annak nagy kutatómunka lesz a draftban 😕legalább Höri után jöhetett volna valami kompenzációs pick 😉Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?Hörgő ugye balra el, baggio nemtudom foglalkozik e még annyit a témával mint régen, empty meg szvsz szintén zenész ebben a kérdésben. Szóval senkit nem megbántva, de erős szakértelem veszett oda, ill. némi rutin sem ártana. Tippelek csak, de sztem a fűzővel kifele fele kell majd nézelődni, ami már ugye bowl.hu is, csak nem az itt korábban megszokott arcokkal.
Cuchulain82
peach
mondjuk még így is azt gondolom, hogy van annyi szakértelem az oldalon az fk-sokkal együtt meg pláne, hogy lehessen jó műsort csinálni
azért amiket olvasok kint, hogy milyen "szakértők" élnek ebből, ráadásul egészen jól, szerintem van itt szép felhozatal 😊
Klaci79
eaglesmcnabb
Klaci79
Mondjuk prospecteknel nehez ugyanazt tolni, kiveve, ha a borszin alapjan scoutolok. xdMajd en bemegyek vendegnek, aztan ko kovon nem marad.Az a baj, hogy te egy adam sandler vagy. Ugyanazt tolod folyamatosan ami egy idő után már csak unalmas és fárasztó 😛 😀 de ha elő tudsz rántani egy mayorowitz storyt akkor had szóljon... 😉
Stez
peach
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
Ha addig elek is, ezeknek a fontos infoknak utananezek 😉baszhatjuk, anno Höriéktől sem jöttek olyan releváns infók a prospectekről, hogy pontosan mikor születtek és milyen szakra jártak, és aki nem jártas ezekben annak nagy kutatómunka lesz a draftban 😕legalább Höri után jöhetett volna valami kompenzációs pick 😉Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?Hörgő ugye balra el, baggio nemtudom foglalkozik e még annyit a témával mint régen, empty meg szvsz szintén zenész ebben a kérdésben. Szóval senkit nem megbántva, de erős szakértelem veszett oda, ill. némi rutin sem ártana. Tippelek csak, de sztem a fűzővel kifele fele kell majd nézelődni, ami már ugye bowl.hu is, csak nem az itt korábban megszokott arcokkal.
Cuchulain82
peach
mondjuk még így is azt gondolom, hogy van annyi szakértelem az oldalon az fk-sokkal együtt meg pláne, hogy lehessen jó műsort csinálni
azért amiket olvasok kint, hogy milyen "szakértők" élnek ebből, ráadásul egészen jól, szerintem van itt szép felhozatal 😊
Klaci79
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
98as, tech-ről, A+ prospectbaszhatjuk, anno Höriéktől sem jöttek olyan releváns infók a prospectekről, hogy pontosan mikor születtek és milyen szakra jártak, és aki nem jártas ezekben annak nagy kutatómunka lesz a draftban 😕legalább Höri után jöhetett volna valami kompenzációs pick 😉Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?Hörgő ugye balra el, baggio nemtudom foglalkozik e még annyit a témával mint régen, empty meg szvsz szintén zenész ebben a kérdésben. Szóval senkit nem megbántva, de erős szakértelem veszett oda, ill. némi rutin sem ártana. Tippelek csak, de sztem a fűzővel kifele fele kell majd nézelődni, ami már ugye bowl.hu is, csak nem az itt korábban megszokott arcokkal.
Cuchulain82
peach
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
baszhatjuk, anno Höriéktől sem jöttek olyan releváns infók a prospectekről, hogy pontosan mikor születtek és milyen szakra jártak, és aki nem jártas ezekben annak nagy kutatómunka lesz a draftban 😕legalább Höri után jöhetett volna valami kompenzációs pick 😉Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?Hörgő ugye balra el, baggio nemtudom foglalkozik e még annyit a témával mint régen, empty meg szvsz szintén zenész ebben a kérdésben. Szóval senkit nem megbántva, de erős szakértelem veszett oda, ill. némi rutin sem ártana. Tippelek csak, de sztem a fűzővel kifele fele kell majd nézelődni, ami már ugye bowl.hu is, csak nem az itt korábban megszokott arcokkal.
Cuchulain82
peach
Klaci79
több mint 5 éve
Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?Ha jól emlékszem már tavaly se volt. Viszont volt FK-s, ami egész korrekt lett.
Cuchulain82
több mint 5 éve
azért amiket olvasok kint, hogy milyen "szakértők" élnek ebből, ráadásul egészen jól, szerintem van itt szép felhozatal 😊Jah ilyen Mel Kiperek meg Mike Mayockok.
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
legalább Höri után jöhetett volna valami kompenzációs pick 😉Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?Hörgő ugye balra el, baggio nemtudom foglalkozik e még annyit a témával mint régen, empty meg szvsz szintén zenész ebben a kérdésben. Szóval senkit nem megbántva, de erős szakértelem veszett oda, ill. némi rutin sem ártana. Tippelek csak, de sztem a fűzővel kifele fele kell majd nézelődni, ami már ugye bowl.hu is, csak nem az itt korábban megszokott arcokkal.
Cuchulain82
peach
több mint 5 éve
katonadani
453
Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?hang biztos lesz a részünkről
Cuchulain82
több mint 5 éve
Majd en bemegyek vendegnek, aztan ko kovon nem marad.Az a baj, hogy te egy adam sandler vagy. Ugyanazt tolod folyamatosan ami egy idő után már csak unalmas és fárasztó 😛 😀 de ha elő tudsz rántani egy mayorowitz storyt akkor had szóljon... 😉
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Majd en bemegyek vendegnek, aztan ko kovon nem marad.
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
elismerem, hogy az említettek nélkül gyengébb a felhozatal, ettől függetlenül örülnék ha lenne idén is közvetítésLesz idén bowl.hu draftközvetítés?Hörgő ugye balra el, baggio nemtudom foglalkozik e még annyit a témával mint régen, empty meg szvsz szintén zenész ebben a kérdésben. Szóval senkit nem megbántva, de erős szakértelem veszett oda, ill. némi rutin sem ártana. Tippelek csak, de sztem a fűzővel kifele fele kell majd nézelődni, ami már ugye bowl.hu is, csak nem az itt korábban megszokott arcokkal.
Cuchulain82
peach
a Fűzővel Kifelé podcastjeit szoktam hallgatni nekem az valamiért nem az igazi 😕
több mint 5 éve
Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?Hörgő ugye balra el, baggio nemtudom foglalkozik e még annyit a témával mint régen, empty meg szvsz szintén zenész ebben a kérdésben. Szóval senkit nem megbántva, de erős szakértelem veszett oda, ill. némi rutin sem ártana. Tippelek csak, de sztem a fűzővel kifele fele kell majd nézelődni, ami már ugye bowl.hu is, csak nem az itt korábban megszokott arcokkal.
Cuchulain82
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Lesz idén bowl.hu draftközvetítés?
több mint 5 éve
Köszi!Magyar idő szerint mikor lesz a draft?Április 26. (péntek) 2 óra az első kör, ha nem lesz eltörölve az óraátállításosdi. Másnap (szombat) 1-től a második és harmadik kör, majd aznap 18-kor a többi
steelwolf
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Magyar idő szerint mikor lesz a draft?Április 26. (péntek) 2 óra az első kör, ha nem lesz eltörölve az óraátállításosdi. Másnap (szombat) 1-től a második és harmadik kör, majd aznap 18-kor a többi
steelwolf
több mint 5 éve
Magyar idő szerint mikor lesz a draft?