NFL Draft 2019
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Pont a tavaly Cardinals-felcserélést akartam említeni, hogy ott milyen nevetséges áron ment el a biznisz, de hát csak a Raiders képes arra, hogy úgy beleesik egy játékosba, aki nyilvánvalóan lényegesen lejjebb is elérhető lesz, hogy nevetséges áron cserél leLásd még az 1/3 for 1/12+2/10 féle húzást korábbról
Viszont pont ezért, idén csak nem lesz ilyen benézés a többi csapattól

több mint 4 éve
Mock draft!ha valahogy Vosean Joseph-et is be tudnatok szoritani az 1.korbe Polite + Gardner-Johnson koze, akkor nagyon adnam 😀
fuzovelkifele.com/2019/02/fk-mock-draft-2-0-2/
katonadani
nagyon tetszik ez a trio a Gatorsbol, nalam mind3 elso koros tehetseg.
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 4 éve
Ja, tavaly is kb mindenki egyszerre csapott a levegőbe mikor a saints feljött 1/14re, hogy lemar jackson, aztán meg bemondta goodell davenportotot.Mock draft!nem akarlak megbántani, de a tradek /főleg a QB tradek/ nevetségesek, ha a Tampa egy darab második körös pickkel /ráadásul nem is a második kör eleje/ megelégszik egy top ötbe való feltradenél úgy hogy teljesen egyértelmű hogy a Dolphins QB-ért jön akkor a Buccaneers franchiset meg kell szüntetni úgy ahogy van mert túl hülyék az NFLhez
katonadani
szerintem a Bills-skins trade is baromi olcsó egy tök egyértelmű QB választásért /ráadásul a Washington helyében inkább adnék egy első kört a Cardsnak Rosenért mint hogy felcseréljek Lockért/
Cuchulain82

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
need, value, minden egybeesett.nekünk miért húztál futót első körben?Alapvetoen trade value chart alapjan dolgoztam, ami nyilvan nem szentiras, de mondjuk iranyadonak nem rossz. A lenyeg ugyis a trade, az ellenerteket meg majd kitalaljak a csapatok, de legtobbnel az eggyel magasabb koros ellenerteket meg mar soknak ereztem volna. Mondjuk a Dolphinsnal valoban legit lehet egy jovo evi elso kor az idei masodik helyettMock draft!Steelers szurkolóként nagyon tetszik!
katonadani
Nem a játékos akit hozzánk írsz, Dani, hanem ahogy szembemész a mainstreammel. Igazad van, a Steelersnél szarnak arra, hogy kit várnak az első körbe. Amíg olyan játékosok, mint Polite, Baker vagy Murphy bent van, a Steelers tuti olyat fog választani, akit a 2. körben elérhetőnek gondolnánk.
Ezzel persze nem lebecsülve Gardner-Johnson képességeit, csak egyszerűen nem szeretjük a kiszámíthatóságot. Jöjjön egy olyan pick, akiről senki nem gondolná, hogy első körös lesz. Viszont rendes a család, szépen eszik a vacsorán Colbert és Tomlin társaságában, rendesen elmegy a misére vasárnap....vagy tudja a | tököm | , hogy a Tomlin Colbert kettős mit lát meg egy első körös prospectben.
Klaci79
katonadani
Amadeus
több mint 4 éve
nekünk miért húztál futót első körben?Alapvetoen trade value chart alapjan dolgoztam, ami nyilvan nem szentiras, de mondjuk iranyadonak nem rossz. A lenyeg ugyis a trade, az ellenerteket meg majd kitalaljak a csapatok, de legtobbnel az eggyel magasabb koros ellenerteket meg mar soknak ereztem volna. Mondjuk a Dolphinsnal valoban legit lehet egy jovo evi elso kor az idei masodik helyettMock draft!Steelers szurkolóként nagyon tetszik!
katonadani
Nem a játékos akit hozzánk írsz, Dani, hanem ahogy szembemész a mainstreammel. Igazad van, a Steelersnél szarnak arra, hogy kit várnak az első körbe. Amíg olyan játékosok, mint Polite, Baker vagy Murphy bent van, a Steelers tuti olyat fog választani, akit a 2. körben elérhetőnek gondolnánk.
Ezzel persze nem lebecsülve Gardner-Johnson képességeit, csak egyszerűen nem szeretjük a kiszámíthatóságot. Jöjjön egy olyan pick, akiről senki nem gondolná, hogy első körös lesz. Viszont rendes a család, szépen eszik a vacsorán Colbert és Tomlin társaságában, rendesen elmegy a misére vasárnap....vagy tudja a | tököm | , hogy a Tomlin Colbert kettős mit lát meg egy első körös prospectben.
Klaci79
katonadani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Azért az egy mockon való polémiát eléggé behatárol, hogy MINDEN mock draft kurva szar és nevetséges, ha az a szempont, hogy összevetjük a késöbbi valós történésekkel való egybeeséssel.Viszont ha meg úgy nézzük, pont emiatt, minden mock van olyan jó, mint bármelyik másik.
Én szívesen ajánlok egy olyan 1:10-hez fogadást bárkinek, hogy találja el a Pats, a Steelers és a Jaguars első pickjeit, pontosabban azt, hogy elsőre milyen posztra húznak.
Nem hiszem, hogy veszítenék.

több mint 4 éve
A value chart a kukaba dobhato attol a pillanattol, hogy ha egy csapat kubeert megy fel. Onnantol a pick sokkal dragabb.
Nem mellesleg a value chartnal a gond az, hogy kobe van vesve a pickek erteke, magyaran a chart szerint ugyanannyit er az az 1/1, amin kihuzod Luckot, mint az, amint Eric Fishert. Mint mondod, ez egyfele kiindulasnak jo, de rengeteg „apro” tenyezo befolyasolja ezeket az ertekeket.
Stez
a Dolphins valóban olcsó, lehet át is írom, de tavaly 15ről 10re ment fel a Cardinals és csak egy 3. és egy 5. kört adott érte. Ehhez képest itt 15-ről 9re egy második kör mínusz egy negyedik reális.Mock draft!nem akarlak megbántani, de a tradek /főleg a QB tradek/ nevetségesek, ha a Tampa egy darab második körös pickkel /ráadásul nem is a második kör eleje/ megelégszik egy top ötbe való feltradenél úgy hogy teljesen egyértelmű hogy a Dolphins QB-ért jön akkor a Buccaneers franchiset meg kell szüntetni úgy ahogy van mert túl hülyék az NFLhez
katonadani
szerintem a Bills-skins trade is baromi olcsó egy tök egyértelmű QB választásért /ráadásul a Washington helyében inkább adnék egy első kört a Cardsnak Rosenért mint hogy felcseréljek Lockért/
Cuchulain82
Minden trade más, minden pick értéke más és nyilván lehet dobni minden chartot a kukába, de valami kiindulópont kell, erre meg jó (és nem hiszem h ez a legfontosabb része egy első körös mocknak 😀)
több mint 4 éve
Sztem nálunk is elég wtf a pick bár más ír WRt. De vannak sokkal fontosabb megoldandó posztok. Pláne ha a pletykák igazak s elhozzuk Rosst a Bengalsből s Agholor is marad. Akkor ott van még Jeffery, Hollins, TE poszton Ertz Goedert. Ellenben LBsor lukas DLre OLre is ráfér a fiatalítás. Nehezen barâtkoznék ott WRl, akár milyen jó játékos. Esetleg Renfrowt tudnám szeretni, de őt talán hátrébb sorolják.Szerintem nagyon jo esellyel DLbe fogunk/akarunk huzni, de most nem maradt “ertelmes” jatekos oda, aki illene. Ha elhozzuk Rosst akkor nyilvan kuka a Brown pick, de ha nem lesz melysegi celpont, akkor kell egy (ha WRt huzunk, akkor csak ilyet).
dande
OL picket en nem latom igazbol elso korben h azt vinnenk, a sokak altal mockolt CBt meg foleg nem
több mint 4 éve
Sztem nálunk is elég wtf a pick bár más ír WRt. De vannak sokkal fontosabb megoldandó posztok. Pláne ha a pletykák igazak s elhozzuk Rosst a Bengalsből s Agholor is marad. Akkor ott van még Jeffery, Hollins, TE poszton Ertz Goedert. Ellenben LBsor lukas DLre OLre is ráfér a fiatalítás. Nehezen barâtkoznék ott WRl, akár milyen jó játékos. Esetleg Renfrowt tudnám szeretni, de őt talán hátrébb sorolják.
több mint 4 éve
A value chart a kukaba dobhato attol a pillanattol, hogy ha egy csapat kubeert megy fel. Onnantol a pick sokkal dragabb. Nem mellesleg a value chartnal a gond az, hogy kobe van vesve a pickek erteke, magyaran a chart szerint ugyanannyit er az az 1/1, amin kihuzod Luckot, mint az, amint Eric Fishert. Mint mondod, ez egyfele kiindulasnak jo, de rengeteg „apro” tenyezo befolyasolja ezeket az ertekeket.

több mint 4 éve
Alapvetoen trade value chart alapjan dolgoztam, ami nyilvan nem szentiras, de mondjuk iranyadonak nem rossz. A lenyeg ugyis a trade, az ellenerteket meg majd kitalaljak a csapatok, de legtobbnel az eggyel magasabb koros ellenerteket meg mar soknak ereztem volna. Mondjuk a Dolphinsnal valoban legit lehet egy jovo evi elso kor az idei masodik helyettMock draft!Steelers szurkolóként nagyon tetszik!
katonadani
Klaci79
több mint 4 éve
Mock draft!nem akarlak megbántani, de a tradek /főleg a QB tradek/ nevetségesek, ha a Tampa egy darab második körös pickkel /ráadásul nem is a második kör eleje/ megelégszik egy top ötbe való feltradenél úgy hogy teljesen egyértelmű hogy a Dolphins QB-ért jön akkor a Buccaneers franchiset meg kell szüntetni úgy ahogy van mert túl hülyék az NFLhez
katonadani
több mint 4 éve
Mock draft!Steelers szurkolóként nagyon tetszik!
katonadani
több mint 4 éve
péntek: 17 óraCombine workout schedule:Magyar idő szerint mikor?
» Friday, Mar 1: PK, ST, OL, RB
» Saturday, Mar 2: QB, WO, TE
» Sunday, Mar 3: DL, LB
» Monday, Mar 4: DB
Chargers LT
Janek
szombat: 15 óra
vasárnap: 17 óra
hétfő: 17 óra
több mint 4 éve
Combine workout schedule:Magyar idő szerint mikor?
» Friday, Mar 1: PK, ST, OL, RB
Chargers LT

több mint 4 éve
Combine workout schedule: » Friday, Mar 1: PK, ST, OL, RB
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Josh Jacobs is serult, neki limitalt lesz a Combine, pozicios gyakorlatokat nem csinal.

több mint 4 éve
Murray fog végül dobálni?Az utolsó infó az volt, hogy még nem biztos...
Amadeus
több mint 4 éve
Murray fog végül dobálni?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Jawaan Taylor is kihagyja a feladatokat egy sérülés miatt
több mint 4 éve
Thompson is kihagyja a Combine-t, muteni kell a csuklojat.

több mint 4 éve
Mint Manziel.Persze. Megkockaztatiom, hogy jelenleg jobb is Murraynel. Csak Murraynek oriasi upside-ja van, meg szerintem nagyobb „playmaker”, a scoutok meg altalaban nagyon nezik a jatekosok plafonjat.amúgy higgadt fejjel lehet, hogy Haskins lenne a jobb pick.Szerintem karerőben és pontosságban Haskins simán veriWoklakoma rovatunk következik:Murray sokat veszíthet azzal, ha nem dob. Ebben a mezőnyben ő abban is kiemelkedik. Láttam edzésvideókat az elmúlt hetekből, ilyen ívet, erőt, pontosságot nem tud más belerakni a classból. Bár nyilván az atlétikai feladatokat így is dominálhatja, de ha cél a top6 pick, én dobnék a helyében fizikai állapottól függetlenül. (Még ha ott vannak a nyilt napok is. Itt sok scoutot és gm-et maga köré tudna csavarni.)
www.espn.com/nfl/draft2019/story/_/id/26025248/oklahoma-wr-marquise-brown-miss-combine-pro-day-foot-surgery
www.espn.com/nfl/story/_/id/26027224/kyler-murray-not-sure-throw-nfl-combine
empty taxi
Cruyffista
kapitnono
Amadeus
Stez

több mint 4 éve
Persze. Megkockaztatiom, hogy jelenleg jobb is Murraynel. Csak Murraynek oriasi upside-ja van, meg szerintem nagyobb „playmaker”, a scoutok meg altalaban nagyon nezik a jatekosok plafonjat.amúgy higgadt fejjel lehet, hogy Haskins lenne a jobb pick.Szerintem karerőben és pontosságban Haskins simán veriWoklakoma rovatunk következik:Murray sokat veszíthet azzal, ha nem dob. Ebben a mezőnyben ő abban is kiemelkedik. Láttam edzésvideókat az elmúlt hetekből, ilyen ívet, erőt, pontosságot nem tud más belerakni a classból. Bár nyilván az atlétikai feladatokat így is dominálhatja, de ha cél a top6 pick, én dobnék a helyében fizikai állapottól függetlenül. (Még ha ott vannak a nyilt napok is. Itt sok scoutot és gm-et maga köré tudna csavarni.)
www.espn.com/nfl/draft2019/story/_/id/26025248/oklahoma-wr-marquise-brown-miss-combine-pro-day-foot-surgery
www.espn.com/nfl/story/_/id/26027224/kyler-murray-not-sure-throw-nfl-combine
empty taxi
Cruyffista
kapitnono
Amadeus