NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
NFL Draft 2023
Nah akkor kezdődik végre az érdekes rész, jöhetnek a mockok 😁nem. először az jön, hogy ezek hülyék, az nem ér annyit. ja szerintem se, max évi 3 millával kevesebbet adtam vóna nöki de csak 4 évre...
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Josh Downs a North Carolina WR-re is megy a draftraAmúgy Foskeyban mi az, ami ennyire megfogja az embereket? Oké, patika méretei vannak az edge poszthoz, de én a meccstapek végignézése után a következőket jegyzeteltem fel.
Ahogy Isaiah Foskey is...két első körös prospect
Klaci79
Eléggé sémafit ő is méretileg (Bears), ráadásul azt mondják cefet nagy leader is. Számomra elképesztő mód túlértékelt. Abban nem igen kételkedek, hogy korrekt NFL karrierje lesz, de hogy ő miért is 1. körös prospect? Nincs extra ereje, nincs extra hajlékonysága, nincs extra sebessége, nincs extra robbanékonysága. Olyan jó erős prospect látszólagos hiányosságok nélkül. Az Ohio State elleni meccse meglehetősen szarul nézett ki két magasan draftolandó OT ellen. Neki is megvan az értéke és ha azt mondják, hogy 60-80. pick közt kiviszed akkor oké. Kellenek a korrekt munkások.
MAC konferencia én elfogadom, de a csávó eszméletlen match tapeket hozott össze 2022-ben. 6-3, 300 fonthoz képest gyors, robbanékony, erős, rendkívül jó kézhasználat. Az is oké, hogy 5-7 technikán játszott, az NFL-ben ezt nem fogja tudni és kérdés, hogy belül mire megy. Nálam top20 pick.
Elèggè csendesnek tűnik ez a class a legtöbb poszton, de lehet csak èrzèkelem rosszul vagy mèg inkább a SB-l vagyok elfoglalva😊
merre felé kelhet el emberünk?7.kör Udfa a realitás
Fastest DB at #SeniorBowl so far has been… Iowa CB Riley Moss
— Thor Nystrom (@thorku) February 1, 2023
Tape speaks for itself
Moss had 11 interceptions, 37 passes defended, and three defensive TD over his career — one of three players in school history with 2 pick-6’s in one game (2021, Indiana)
Also strong in run D pic.twitter.com/SsHNaRi5zx
deyell
Fastest DB at #SeniorBowl so far has been… Iowa CB Riley Moss
— Thor Nystrom (@thorku) February 1, 2023
Tape speaks for itself
Moss had 11 interceptions, 37 passes defended, and three defensive TD over his career — one of three players in school history with 2 pick-6’s in one game (2021, Indiana)
Also strong in run D pic.twitter.com/SsHNaRi5zx
choose life
Én azon tűnődtem, hogy jött ki bármelyik csapatnak a valós boardja bármelyik évből?Én egy Dallas boardra emlékszem, aminek a tetejét ténylegesen láttuk, azonkívül legtöbbször csak információmorzsákat kapunk róluk.
Nem szivárgott ki ilyesmi?
warr_b
Lesz ez még így se!
Én azon tűnődtem, hogy jött ki bármelyik csapatnak a valós boardja bármelyik évből?Általában utólag ( nèhány nap, hèt) szoktak ezek kiderülni/kikerülni. Legalább is így emlèkszem.
warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
www.youtube.com/watch?v=LTckdD5KOb4
Szerkesztette: dande2
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/who-was-first-football-player-picked-no-1-nfl-draft
Amúgy is az lett volna, nagyon max 7.körStetson Bennett, who is training in the Dallas area, was arrested for public intoxication early this morning, per this Dallas-area station.https://t.co/MMXEi1v8gI
— Seth Emerson (@SethWEmerson) January 29, 2023
Csak elintézi, hogy UDFA legyen
dancogo
Legalább oda megy ahová akar.Stetson Bennett, who is training in the Dallas area, was arrested for public intoxication early this morning, per this Dallas-area station.https://t.co/MMXEi1v8gI
dancogo
Stetson Bennett, who is training in the Dallas area, was arrested for public intoxication early this morning, per this Dallas-area station.https://t.co/MMXEi1v8gI
Parker, aki sohasem veszít.Carl?akkor megvan a top 2 pickLevis már rég jelentkezett
Janek
alatriste
Janek
Carl?akkor megvan a top 2 pickLevis már rég jelentkezett
Janek
alatriste
akkor megvan a top 2 pickLevis már rég jelentkezett
Janek
Liverpool Fc
akkor megvan a top 2 pickközel sem garantált, szerintem 50-50
Janek
Proverbs 3:5,6 pic.twitter.com/FdA2ftqQFJ
— CJ Stroud (@CJ7STROUD) January 16, 2023
Nekem ez a csapat az all-személyes kiskedvenceim (lehet,, hogy nem jön ki mindenki és holnap tök más lista lenne😊) És igen, 5 DT van, goal line és bear formációkra alapul a D# 😀
QB: Cam Ward (Washington State)
RB: Brad Roberts (Air Force), Keaton Mitchell (East Carolina)
WR: AT Perry (Wake Forest), Bru McCoy (Tennessee), Matt Landers (Arkansas), Puka Nacua (BYU), Ricky Pearsall (Florida)
TE: Payne Durham (Purdue)
OT: Trevor Reid (Louisville), Earl Bostick Jr (Kansas)
OG: Steve Avila (TCU), Zinter és Mauch nekem is
C: Alex Forsyth (Oregon)
DT: Devonnsha Maxwell (Chattanooga), Jerrod Clark (Coastal Carolina), Davin Vann (NC State), Omari Thomas (Tennessee)
EDGE: Thomas Incoom (CMU), Nick Herbig (Wisconsin), Mike Morris (Michigan)
LB: Cam Jones (Indiana), Jack Campbell (Iowa), Austin Moore (Kansas State)
CB: Alex Austin (Oregon State), D'Jordan Strong (Coastal Carolina), Jartavius Martin (Illinois)
S: Daniel Scott (California), TJ Tampa (Iowa State)
Nekem ők szimpik jelenleg valamiért (a számok a pff illetve a profootballnetwork big boardjának rangsora):
WR Jonathan Mingo (Ole Miss) 238/150
TE Luke Schoonmaker (Michigan) 210/139
TE Cameron Latu (Alabama) 223/75
FB Hunter Luepke (North Dakota State) 250/180
OT Cody Mauch (North Dakota State) 63/154
OT Zion Nelson (Miami (FL)) 153/232
OT T.J. Bass (Oregon) 203/291
G Andrew Vorhees (USC) 41/117
C John Michael Schmitz (Minnesota) 68/46
C Olusegun Oluwatimi (Michigan) 131/119
G/OT Jaxson Kirkland (Washington) 204/173
LB Henry To’oTo’o (Alabama) 154/39