NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2023

27 feliratkozó

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
Nah akkor kezdődik végre az érdekes rész, jöhetnek a mockok 😁
warr_b
nem. először az jön, hogy ezek hülyék, az nem ér annyit. ja szerintem se, max évi 3 millával kevesebbet adtam vóna nöki de csak 4 évre...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 084 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah akkor kezdődik végre az érdekes rész, jöhetnek a mockok 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Josh Downs a North Carolina WR-re is megy a draftra
Ahogy Isaiah Foskey is...két első körös prospect
Klaci79
Amúgy Foskeyban mi az, ami ennyire megfogja az embereket? Oké, patika méretei vannak az edge poszthoz, de én a meccstapek végignézése után a következőket jegyzeteltem fel.

Eléggé sémafit ő is méretileg (Bears), ráadásul azt mondják cefet nagy leader is. Számomra elképesztő mód túlértékelt. Abban nem igen kételkedek, hogy korrekt NFL karrierje lesz, de hogy ő miért is 1. körös prospect? Nincs extra ereje, nincs extra hajlékonysága, nincs extra sebessége, nincs extra robbanékonysága. Olyan jó erős prospect látszólagos hiányosságok nélkül. Az Ohio State elleni meccse meglehetősen szarul nézett ki két magasan draftolandó OT ellen. Neki is megvan az értéke és ha azt mondják, hogy 60-80. pick közt kiviszed akkor oké. Kellenek a korrekt munkások.
több mint 1 éve
Karl Brooks DL, Bowling Green

MAC konferencia én elfogadom, de a csávó eszméletlen match tapeket hozott össze 2022-ben. 6-3, 300 fonthoz képest gyors, robbanékony, erős, rendkívül jó kézhasználat. Az is oké, hogy 5-7 technikán játszott, az NFL-ben ezt nem fogja tudni és kérdés, hogy belül mire megy. Nálam top20 pick.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
Idén valahogy nem lett nagy fenèk kerítve a dolognak, (kb nem is tudtam, hogy van) de azèrt itt egy összefoglaló:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qalaqgirphmhukjsfjsc
2023 NFL Draft: Five takeaways from National's 27-10 win over American in Senior Bowl
Fresno State quarterback Jake Haener earned MVP honors after leading the National team to a 27-10 win over the American squad in the Senior Bowl. Eric Edholm provides five takeaways from the all-star game.

Elèggè csendesnek tűnik ez a class a legtöbb poszton, de lehet csak èrzèkelem rosszul vagy mèg inkább a SB-l vagyok elfoglalva😊
több mint 1 éve
Szó volt róla, hogy benne inkább safetyt látnak az NFL-ben.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
merre felé kelhet el emberünk?

deyell
7.kör Udfa a realitás

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
merre felé kelhet el emberünk?

choose life
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 696 — Jó ötletnek tűnt!
Én azon tűnődtem, hogy jött ki bármelyik csapatnak a valós boardja bármelyik évből?
Nem szivárgott ki ilyesmi?
warr_b
Én egy Dallas boardra emlékszem, aminek a tetejét ténylegesen láttuk, azonkívül legtöbbször csak információmorzsákat kapunk róluk.

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 651 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én azon tűnődtem, hogy jött ki bármelyik csapatnak a valós boardja bármelyik évből?
warr_b
Általában utólag ( nèhány nap, hèt) szoktak ezek kiderülni/kikerülni. Legalább is így emlèkszem.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 084 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na ezt a mostani események fényében érdekes meghallgatni, és épp itt elő jön a kérdés, ami azt is érinti, amit számoltam, hogy mennyi játékos válik be: inkább elöl húzok kevesebbel, vagy hátrébb de több pickkel, az alapján ami nekem kijött, inkább előbbi megoldás.

www.youtube.com/watch?v=LTckdD5KOb4

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Egy kis 1/1 draft törtènelem

www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/who-was-first-football-player-picked-no-1-nfl-draft
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!

Csak elintézi, hogy UDFA legyen
dancogo
Amúgy is az lett volna, nagyon max 7.kör

több mint 1 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley

dancogo
Legalább oda megy ahová akar.

több mint 1 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 081 — Big Penix Energy

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 345
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
akkor megvan a top 2 pick
Janek
Levis már rég jelentkezett
alatriste
Carl?
Janek
Parker, aki sohasem veszít.
több mint 1 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Janek
alatriste
Carl?

több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Janek

Liverpool Fc
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 615 — Kinek mit intézett a kormánya
Janek
közel sem garantált, szerintem 50-50
több mint 1 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 1 éve
jön Stroud is a draftra

több mint 1 éve
Vorhees és a két center nem sleeper szerintem, Nelson, Kirkland, meg To'o To'o pedig több mockban is volt elsőkörös az elmúlt egy évben 😀 A két Bisont viszont éni is imádom, kár, hogy Mauch a rövid karja miatt guard lesz az NFL-ben.

Nekem ez a csapat az all-személyes kiskedvenceim (lehet,, hogy nem jön ki mindenki és holnap tök más lista lenne😊) És igen, 5 DT van, goal line és bear formációkra alapul a D# 😀
QB: Cam Ward (Washington State)
RB: Brad Roberts (Air Force), Keaton Mitchell (East Carolina)
WR: AT Perry (Wake Forest), Bru McCoy (Tennessee), Matt Landers (Arkansas), Puka Nacua (BYU), Ricky Pearsall (Florida)
TE: Payne Durham (Purdue)
OT: Trevor Reid (Louisville), Earl Bostick Jr (Kansas)
OG: Steve Avila (TCU), Zinter és Mauch nekem is
C: Alex Forsyth (Oregon)
DT: Devonnsha Maxwell (Chattanooga), Jerrod Clark (Coastal Carolina), Davin Vann (NC State), Omari Thomas (Tennessee)
EDGE: Thomas Incoom (CMU), Nick Herbig (Wisconsin), Mike Morris (Michigan)
LB: Cam Jones (Indiana), Jack Campbell (Iowa), Austin Moore (Kansas State)
CB: Alex Austin (Oregon State), D'Jordan Strong (Coastal Carolina), Jartavius Martin (Illinois)
S: Daniel Scott (California), TJ Tampa (Iowa State)

több mint 1 éve
Kedvenc sleepereitek?

Nekem ők szimpik jelenleg valamiért (a számok a pff illetve a profootballnetwork big boardjának rangsora):

WR Jonathan Mingo (Ole Miss) 238/150
TE Luke Schoonmaker (Michigan) 210/139
TE Cameron Latu (Alabama) 223/75
FB Hunter Luepke (North Dakota State) 250/180
OT Cody Mauch (North Dakota State) 63/154
OT Zion Nelson (Miami (FL)) 153/232
OT T.J. Bass (Oregon) 203/291
G Andrew Vorhees (USC) 41/117
C John Michael Schmitz (Minnesota) 68/46
C Olusegun Oluwatimi (Michigan) 131/119
G/OT Jaxson Kirkland (Washington) 204/173
LB Henry To’oTo’o (Alabama) 154/39