NFL meccsek Európában
48 feliratkozó
4 napja
1 hónapja
2025 sind wir ALLE Berliner! ❤️
— NFL Deutschland (@NFLDeutschland) December 11, 2024
Das 2025 NFL Berlin Game findet im Olympiastadion statt und ist Teil eines mehrjährigen Engagements für Spiele in der Sportmetropole Berlin. #NFLBerlinGame pic.twitter.com/vjAdaHb36T
2 hónapja
Zet
1 668
Müncheni meccsre elméletileg megjöttek a jegyek (én megkaptam).
2 hónapja
Taking the stage at halftime in Munich: @machinegunkelly! pic.twitter.com/v3hCcABtYm
— NFL (@NFL) October 24, 2024
3 hónapja
Patsfan1
6
Sziasztok, az éjszaka folyamán megérkeztek az október 20-i Jaguars-Pats londoni meccs jegyei. Az egyik jegy eladóvá vált. Redzone mögötti szektorba szól, 130 fontba került, de a kezelési költséget elengedem, így az irányár 115 font ami minimálisan alkudható. PM-ben keressen akit érdekel.Sziasztok,
Patsfan1
A jegy még mindig eladó, 53.000 Ft-ért vihető.
Részletei:
Area: 134
Row: 18
Seat: 24
Ticket Price: £130.43
3 hónapja
Sziasztok!Sziasztok!
Eladó 2 jegy a Jags-Bearsre, 503. szektor 14.sora, 136-137. székek.
Cat 4es székek, 135 font / jegy.
PM-ben keressen akit érdekelne.
Borbinho
Egy harmadik jegy (az enyem) felszabadult, a 504.szektor 138-as szek. Egy magyar par vette meg a masik kettot.
Face value-n, 65,000FT-ert.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
3 hónapja
Patsfan1
6
Sziasztok, az éjszaka folyamán megérkeztek az október 20-i Jaguars-Pats londoni meccs jegyei. Az egyik jegy eladóvá vált. Redzone mögötti szektorba szól, 130 fontba került, de a kezelési költséget elengedem, így az irányár 115 font ami minimálisan alkudható. PM-ben keressen akit érdekel.
3 hónapja
PFFGNG
1
Sziasztok! Van egy eladó jegyem a Jets-Vikings meccsre (október 6., London).Érdekel valakit?
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2024/09/10/nagy-britannia-beutazas-eu-europai-unio-elektronikus-belepesi-engedely-vizum😕
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
az ám a mák 😀örülj neki ha ismerősnek megy, képzeld ha eladod valakinek annak milyen rosszNekünk volt igazán szar, amikor tudtam 8 jegyet venni, mert beszart a rendszer, erre nyár végén elvettek 2t, merthogy ez nem ér.
NB2
Nagy mák volt, hogy ketten amúgy is visszamondták (lánykérés helyett szakítás).
zacknorb
5 hónapja
örülj neki ha ismerősnek megy, képzeld ha eladod valakinek annak milyen rosszNekünk volt igazán szar, amikor tudtam 8 jegyet venni, mert beszart a rendszer, erre nyár végén elvettek 2t, merthogy ez nem ér.
NB2
Nagy mák volt, hogy ketten amúgy is visszamondták (lánykérés helyett szakítás).
5 hónapja
örülj neki ha ismerősnek megy, képzeld ha eladod valakinek annak milyen rosszAkkor hogy adjam oda az ismerőseimnek, akik megvennék? 😅 majd akkor küldjem? Nem bánnám ha lehetne nyomtatott verziót készíteni előtte pár nappal.Srácok, kb mikor fogja e-mailben küldeni a ticketmaster a jegyeket? Június 20-án sikerült kettőt venni a CHI-JAC meccsre, de egyelőre semmi.én úgy tudom, hogy a meccs előtt egy-pár nappal
szaba
NB2
szaba
5 hónapja
Azon a héten fogják küldeni, az fix.Akkor hogy adjam oda az ismerőseimnek, akik megvennék? 😅 majd akkor küldjem? Nem bánnám ha lehetne nyomtatott verziót készíteni előtte pár nappal.Srácok, kb mikor fogja e-mailben küldeni a ticketmaster a jegyeket? Június 20-án sikerült kettőt venni a CHI-JAC meccsre, de egyelőre semmi.én úgy tudom, hogy a meccs előtt egy-pár nappal
szaba
NB2
szaba
Sőt nekem automatikusan Google Walletba ment.
5 hónapja
szaba
10 697
Akkor hogy adjam oda az ismerőseimnek, akik megvennék? 😅 majd akkor küldjem? Nem bánnám ha lehetne nyomtatott verziót készíteni előtte pár nappal.Srácok, kb mikor fogja e-mailben küldeni a ticketmaster a jegyeket? Június 20-án sikerült kettőt venni a CHI-JAC meccsre, de egyelőre semmi.én úgy tudom, hogy a meccs előtt egy-pár nappal
szaba
NB2
5 hónapja
Srácok, kb mikor fogja e-mailben küldeni a ticketmaster a jegyeket? Június 20-án sikerült kettőt venni a CHI-JAC meccsre, de egyelőre semmi.én úgy tudom, hogy a meccs előtt egy-pár nappal
szaba
5 hónapja
szaba
10 697
Srácok, kb mikor fogja e-mailben küldeni a ticketmaster a jegyeket? Június 20-án sikerült kettőt venni a CHI-JAC meccsre, de egyelőre semmi.
6 hónapja
Szipeter
1 798
Már 2db sincs, elkeltek a jegyek.Sziasztok, van eladó két jegyem:Nincs 4?
Patriots vs Jaguars
Sunday 20 October 2024 at 14:00
Area: 220
Row: 1
Seat: 143-144
Nem a legolcsóbb, de a club level és az első sor páratlan élmény 😄
Szipeter
vpi
6 hónapja
Ne válogass...😉Sziasztok, van eladó két jegyem:Nincs 4?
Patriots vs Jaguars
Szipeter
vpi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
6 hónapja
Sziasztok, van eladó két jegyem:Nincs 4?
Patriots vs Jaguars
Szipeter
6 hónapja
Szipeter
1 798
Sziasztok, van eladó két jegyem:Patriots vs Jaguars
6 hónapja
ozibozi
17 706
Vásárolt már valaki Viagogo-n jegyet NFL meccsre? Megbízható oldal?Èn már adtam el ott és akinek eladtam mellettem ült, szóval megkapta a faszi.
Toto21
/mikor ránéztem a sörömre tudtam hogy ő fizette ki😄/
Valahogy úgy van a rendszer, hogy csak akkor kapja meg a pénzt az eladó az esemény után, ha visszaigazol a vevő hogy bejutott.
Arra nincs garancia, hogy be is jutsz, de a pénzed visszakapod ha nem jutsz be, mert eladta másnak is.
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Toto21
6 017
Vásárolt már valaki Viagogo-n jegyet NFL meccsre? Megbízható oldal?