NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Yep és CB is csak PP meg Ramsey volt top5 azóta.Jtoljara Berry volt top 5 S igaz ő jobb is mint Adams avagy HookerHa EDGE jön, akkor McPhee menne DL-be, ott is tud játszani, a Ravensben bemutatta.Szar évben lett 1/3 a Bears, mert nincs idén se QB se OT akit megérné nekik kivinni 1/3-ra. Még csak no brainer WR sincs akit el lehetne vinni ezzel a pickkel.Nehéz helyzetben vannak, mert 1/3-ra szvsz olyan igazán jót nem tudnak húzni a need/érték tengelyen, szal ha jönne vmi tradeajánlat én elfogadnám a helyükben. Ha nem akkor még a QB-t sem zárom ki, de a DB vagy az EDGE valószínűbb.el tudod képzelni ezzel együtt a QB draftot?Glennon 14,5Mért megy a Bearsbe. hihetetlen hogy inkább ő ennyiért mint 3.pickkel egy rookie.A kettő nem zárja ki egymást 😀
braxa88
empty taxi
braxa88
empty taxi
Maradt valamelyik Safety, akik közül bármelyik instant nagy upgrade lenne, vagy a DL közepébe Goldman mellé egy DE.
Az edge választás azonban a tavalyi Floyd pick után nagyon meglepne. Young és McPhee mögött még Houston is ottvan, bár talán ő már nem sokáig. De a maradék 3-as azért bőven jó. Ellenben Goldman mellé Hicksen túl jöhetne erősítés belülre vagy ugye a secbe bárki.
A trade jó is lehetne de én mindig sceptikus vagyok azzal, hogy feljönne-e valaki.
alatriste
1/3-om nincs és sosem volt/lesz olyan safety prospect, hogy az számomra jó value húzás legyen, egyszerűen nem ér annyit az a poszt. Persze jelen helyzetben kb. a S-húzás lenne a legracionálisabb döntés Jonathan Allen után.
empty taxi
Janek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Tök olyan ez a class mibt az akkoriJtoljara Berry volt top 5 S igaz ő jobb is mint Adams avagy HookerHa EDGE jön, akkor McPhee menne DL-be, ott is tud játszani, a Ravensben bemutatta.Szar évben lett 1/3 a Bears, mert nincs idén se QB se OT akit megérné nekik kivinni 1/3-ra. Még csak no brainer WR sincs akit el lehetne vinni ezzel a pickkel.Nehéz helyzetben vannak, mert 1/3-ra szvsz olyan igazán jót nem tudnak húzni a need/érték tengelyen, szal ha jönne vmi tradeajánlat én elfogadnám a helyükben. Ha nem akkor még a QB-t sem zárom ki, de a DB vagy az EDGE valószínűbb.el tudod képzelni ezzel együtt a QB draftot?Glennon 14,5Mért megy a Bearsbe. hihetetlen hogy inkább ő ennyiért mint 3.pickkel egy rookie.A kettő nem zárja ki egymást 😀
braxa88
empty taxi
braxa88
empty taxi
Maradt valamelyik Safety, akik közül bármelyik instant nagy upgrade lenne, vagy a DL közepébe Goldman mellé egy DE.
Az edge választás azonban a tavalyi Floyd pick után nagyon meglepne. Young és McPhee mögött még Houston is ottvan, bár talán ő már nem sokáig. De a maradék 3-as azért bőven jó. Ellenben Goldman mellé Hicksen túl jöhetne erősítés belülre vagy ugye a secbe bárki.
A trade jó is lehetne de én mindig sceptikus vagyok azzal, hogy feljönne-e valaki.
alatriste
1/3-om nincs és sosem volt/lesz olyan safety prospect, hogy az számomra jó value húzás legyen, egyszerűen nem ér annyit az a poszt. Persze jelen helyzetben kb. a S-húzás lenne a legracionálisabb döntés Jonathan Allen után.
empty taxi
Janek
Adams=Berry
Hooker=Earl Thomas
több mint 7 éve
Jtoljara Berry volt top 5 S igaz ő jobb is mint Adams avagy HookerHa EDGE jön, akkor McPhee menne DL-be, ott is tud játszani, a Ravensben bemutatta.Szar évben lett 1/3 a Bears, mert nincs idén se QB se OT akit megérné nekik kivinni 1/3-ra. Még csak no brainer WR sincs akit el lehetne vinni ezzel a pickkel.Nehéz helyzetben vannak, mert 1/3-ra szvsz olyan igazán jót nem tudnak húzni a need/érték tengelyen, szal ha jönne vmi tradeajánlat én elfogadnám a helyükben. Ha nem akkor még a QB-t sem zárom ki, de a DB vagy az EDGE valószínűbb.el tudod képzelni ezzel együtt a QB draftot?Glennon 14,5Mért megy a Bearsbe. hihetetlen hogy inkább ő ennyiért mint 3.pickkel egy rookie.A kettő nem zárja ki egymást 😀
braxa88
empty taxi
braxa88
empty taxi
alatriste
empty taxi
több mint 7 éve
April Wine
256
Mondjuk nem baj, ha el is kapják a labdát 😀 Nyilván az a cél, hogy legyen valami mélységi nyújtás, és hogy a pálya középső részén több helye legyen a pöttömöknek és a tight endeknek. Ebben lehet is ráció, mert azért Cooksot nyilván nem hagyod folyamatosan egy az egyben. Butler helyett a Cooks+Gilmore kettős érdekes lehet, de legalább pickmentes, nem 1. körös buli.Azért délután volt egy olyan verzió is, hogy adjuk az 1/32-t és kapjuk a 2/42-t.
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk nem baj, ha el is kapják a labdát 😀 Nyilván az a cél, hogy legyen valami mélységi nyújtás, és hogy a pálya középső részén több helye legyen a pöttömöknek és a tight endeknek. Ebben lehet is ráció, mert azért Cooksot nyilván nem hagyod folyamatosan egy az egyben. Butler helyett a Cooks+Gilmore kettős érdekes lehet, de legalább pickmentes, nem 1. körös buli.
több mint 7 éve
Brady szvsz tok mindegy kinek dobal.Így születnek a legendák. Egyáltalán nem mindegy. (Sajnos.)
Adirotor
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Brady szvsz tok mindegy kinek dobal. Butler nagyobb ertek ha ezt nem is szamitjuk
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Így legalább pick nélkül lenne CB-pótlás és WR-érkezés. Más kérdés, kell-e ennyire nekünk Cooks (a jelek szerint igen), és mekkora visszaesés lesz CB-fronton (remélem, nem akkora, mint amekkorának most tűnik...)
több mint 7 éve
Klaci79
22 215
Újabb trade van készülőben Bostonban.Na ez nagyon komoly....és mindkét csapatnak. Bár szerintem egy-egyben a NO nyer az üzleten
twitter.com/diannaESPN/status/839856687989293056
iktriad
több mint 7 éve
Top5 frencsi LT mennyibe kéne, hogy kerüljön?12 milla /év nem kutya, de ennyi az annyi. Goff biztos lájkoljaBengals OT Andrew Whitworth expected to sign with LA Rams.-Adam Schefter, Rapoport36M/3 év 15M gari
Klaci79
alatriste
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Újabb trade van készülőben Bostonban. twitter.com/diannaESPN/status/839856687989293056
több mint 7 éve
12 milla /év nem kutya, de ennyi az annyi. Goff biztos lájkoljaBengals OT Andrew Whitworth expected to sign with LA Rams.-Adam Schefter, Rapoport36M/3 év 15M gari
Klaci79
alatriste
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Bengals OT Andrew Whitworth expected to sign with LA Rams.-Adam Schefter, RapoportAz egyik legjobb igazolás idén!
Klaci79
több mint 7 éve
Bengals OT Andrew Whitworth expected to sign with LA Rams.-Adam Schefter, Rapoport36M/3 év 15M gari
Klaci79
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Én még annyira nem érzem át a capnövekedés jótékony hatását, hogy ne töltene el mélységes bánattal, ha két CB 30 millát elvinne
több mint 7 éve
ervinator
1 700
Viszont, ha tényleg 14 mihály per év, és ezt inkább neki adtuk, mint Ryannek, az elég nagy vicc, pláne a Rowe-trade utána. És a legnagyobb vicc az lenne, ha Butlernek nem adnánk meg, és elmenne. Ez most így nagyon nem tetszikSzerintem az, hogy megadtuk neki a 14 millát nem zárja ki, hogy Butler elé nem tolunk egy vaskosabb szerződést majd. Én örülök ennek mert a Gilmore, Butler, Rowe cb sor egész pofásnak tűnik. (egyelőre)
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Viszont, ha tényleg 14 mihály per év, és ezt inkább neki adtuk, mint Ryannek, az elég nagy vicc, pláne a Rowe-trade utána. És a legnagyobb vicc az lenne, ha Butlernek nem adnánk meg, és elmenne. Ez most így nagyon nem tetszik
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Van útlevél, nem paraStephon Gilmore CB -> NE, SchefterPofátlanságnak is van határa...
Beki
alatriste
több mint 7 éve
Stephon Gilmore CB -> NE, SchefterPofátlanságnak is van határa...
Beki
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Stephon Gilmore CB -> NE, Schefter
több mint 7 éve
Ha EDGE jön, akkor McPhee menne DL-be, ott is tud játszani, a Ravensben bemutatta.Szar évben lett 1/3 a Bears, mert nincs idén se QB se OT akit megérné nekik kivinni 1/3-ra. Még csak no brainer WR sincs akit el lehetne vinni ezzel a pickkel.Nehéz helyzetben vannak, mert 1/3-ra szvsz olyan igazán jót nem tudnak húzni a need/érték tengelyen, szal ha jönne vmi tradeajánlat én elfogadnám a helyükben. Ha nem akkor még a QB-t sem zárom ki, de a DB vagy az EDGE valószínűbb.el tudod képzelni ezzel együtt a QB draftot?Glennon 14,5Mért megy a Bearsbe. hihetetlen hogy inkább ő ennyiért mint 3.pickkel egy rookie.A kettő nem zárja ki egymást 😀
braxa88
empty taxi
braxa88
empty taxi
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...